ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Londýn - Tak vypadá dnešní Wembley

2123x
Komentáře
27.04.2016, 16:11
2
Přesýpací hodiny se nám obrátily. Kolonizátor se stává kolonizovaným, kolonizovaný kolonizátorem
27.04.2016, 12:12
0
Mne situácia pripomína situáciu v 16.-17.storočí, keď Uhorsko a Európu bránilo len pár politikov (poľský kráľ Ján Sobieski, napríklad), pár šľachticov (v hornom Uhorsku, napríklad, gróf Adam Forgách (Forgáč), a "malí" hrdinovia, ako bol, napríklad Vavro Brezuľa z Ľubietovej, ktorý vraj zachránil svoje mestečko pred Turkami...
SVK
27.04.2016, 11:47
1
Všetko bude čierne a mi biely budeme neživí...
27.04.2016, 08:26
1
To je blbé. To je moc blbé. Mladí - ZAREAGUJTE KONEČNĚ!!! Zavčasu !!!
27.04.2016, 11:39
Mladí na to serou, staří se odvolávají na mladé. To je popiči přístup. Jsme v tom všichni, mladí, staří, muži, ženy, pravičáci, levičáci, tohle je společný boj nás všech, tak už se vyserme na přehazování horkého bramboru, lapněme vidle do ruky a kurva vyhažme tu sebranku z radnic jako to udělali majdančíci na Ukrajině, tentokrát ale jako vzdor proti EU..
27.04.2016, 00:57
3
Možná to bude znít blbě, ale vzhledem k tomu, co se poslední roky děje v Evropě a vůbec k celkovýmu stavu dnešního světa a společnosti bych nebyl proti opětovnýmu nastolení autoritativního režimu v této zemi. Důvodů mám pro to dost: lidi myslí jen na svý práva, ale ne na svý povinnosti, není zde vůbec zdravý rozum - především mezi mládeží a zajímavý je, že za 40. let komunismu lidi ten zdravej rozum neztratili a naopak ho měli úplně všichni. A jeden z hlavních důvodů je, že zde není nic, co by tento národ sjednocovalo. Neříkám, že bych chtěl znova na scéně komanče, ale ten individualismus nás prostě zahubí a to nepočítám další patologický jevy, který se v dnešní době na tohleto nabalujou. Možná to bude znít jako vytloukání klínu klínem, ale není zde nic, co by lidi nutilo držet při sobě. V politice existuje pouze extrémní levice, extrémní pravice a mezi nimi ten pomyslný "demokratický střed", jenž se poslední roky ukazuje jako nejhorší totalita všech dob!!! Ano, někdo může namítnout, že komunisti nám sem natahali v 80. letech Vietnamce...jenže Vietnamci jsou trošku jiná sorta lidí než lidi z blízkýho východu!
27.04.2016, 11:36
Autoritativní režim tady bude nastolen tak jako tak. Buď nám sem protlačí ten z Německa, kde bude většina tvrdě perzekuovaná a stanem se štvanou zvěří ve vlastní zemi nebo kopnem Merkelbábu do prdele a vydáme se směrem Polska a Maďarska, což je ta lepší varianta..
27.04.2016, 12:10
Jestli jste si ještě nevšimli, že už žijeme v plíživé totalitě tak kolem asi moc nekoukáte. Znaky jako cenzura, propaganda, potlačování (někdy i zatýkání) opozičních názorů.. To jsou přesně znaky Totality akorát je mířena proti nám všem kdo nejede s mainstreamem.
27.04.2016, 12:43
Samozřejmě že všimli! Ale já v komunismu naruby či v korporátním fašismu žít nehodlám!
27.04.2016, 13:29
Ale ještě tady nevládne zdaleka tak silná cenzura jako v Reichu. Tam by Frau Hure tyhle stránky zrušila úplně, takže má smysl proti těm mrdkám bojovat, dokud je čas..
27.04.2016, 20:36
komunisti nám sem nenatahali rákosníky-ti tady studovali a po ukončení studií měli táhnout do prdele tak,jak vždy před tím-pak ale byl hadrovej převrat a vožralec havel začal rozdávat azyl a občanství kdejaké špíně,aby to tady bylo co nejvíc barevný a multikulturní jako na západě-arabáčům,negrům,rákosákům,všechno lidi,o kterých tady každej hovno věděl,proto se taky ČSFR stala rájem mafií z celýho světa
28.04.2016, 11:31
EU byla stvořena s jediným cílem, aby co nejvíce rozložila naše svobodné hrdé národy, které ohrožovaly jejich plány ke globálnímu zotročení světa. V první fázi nám sem importovali dekadentní úpadkovou "kulturu", rozložili nás jak morálně, tak kulturně, tak duševně, hospodářsky si nás naprosto podmanili, abychom byli nesoběstační a odkázaní na ně, udělali z nás otročící kolonii, abychom se nemohli svobodně vzepřít. Místo tradičních hodnot jako je čest, odpovědnost, přátelství, láska, tradiční rodina s matkou, otcem a dětmi, se ctí konzum, mamon, drogy, všemožné úchylky, deviace. Jenže přesto všechno se našlo pár občanů, kterým ještě nevymyli mozky a začali se organizovat a bouřit, proto nás nechali zaplavit touhle vlnou fanatických primitivů, s níž se máme místi, aby průměrné IQ Evropana kleslo natolik, aby neodhalil jejich špinavé lány. Věděli, že je nepřijmeme dobrovolně, proto vyvolali tzv. Arabské jaro, zničili všechny doposud fungující režimy, vyvolali v jejich zemích chaos a Evropu tím zaplavili nezměrnou imigrační vlnou, kterou už musíme přijímat ze soucitu. Jenže v postkomunistických zemích, který ještě nemají tolik vymytý mozky humanistickou agitkou, se nějaký falšený soucit příliš nechytá, proto se musí islamizace prosadit chtě nechtě násilím atěch pár lidí, co stojí v cestě, pozavíráme nebo zdiskreditujeme natolik, že po nich ani pes neštěkne.
26.04.2016, 23:13
2
Teď tu jsem a ty kvanta slovenských cikánů, to je taky maso :-D
26.04.2016, 22:40
0
Nojo, zpohodlnělí Evropané vymírají, odmítají plodit děti, tak tihle tvorové s opačnou populační strategií jen zaplňují to vakuum, které po nás vzniká.
27.04.2016, 01:03
Je mi z toho blbě, když pomyslim, kde všude na světě už čmoudi jsou a pořád je jim to málo a dělají si zálusk na Evropu. Tohleto prostě skončí masakrem a i největší sluníčka se stanou zarytými extrémisty a nácky, protože okolnosti je k tomu donutí. Evropani jsou možná zhýčkaný, mírumilovný a pohodlný, ale o svůj dosavadní klidnej způsob života se nikdo nebude chtít nechat připravit! A naše zkurvená vláda si silně zahrává! Množit se, obsazovat území, vyhánět původní obyvatele - to všechno mají čmoudi společný! http://www.zvraceny.cz/video/48803-bejkova-kukacka/
27.04.2016, 15:41
taky si zapoměl dodat proč dementní čecháčci odmítaj plodit děti, páč sou všichni totálně zblblí čoklama, čokly by mrdal kdekdo, děcko je dneska sprostý slovo,kam se dneska podíváš, tam je to čokl, pod voknem, v reklamě, v novinách, na obalech čehokoliv, na každým druhým bilbordu...kdyby se českej plebs vysral na čokly a místo nich si pořídili děti, náš národ nevymírá, nezvyšuje se množství důchodců, nemusej se odkládat důchody až pomalu na 100 let a není vůbec co řešit, ale co chceš po zdegenrovaných zoofilních imbecilech, aby uvažovali logicky? né vonibudou mávat po náměstí vlaječkama jak je českej národ genocidizovanej,ale nám narozdíl od číny nikdo nezakazuje rodit děcka,my sami se genocidizujem!
27.04.2016, 18:57
Svatá pravda! Jenže problém není jenom v čoklech. Jde hlavně o to, že rodiny s dětma nejsou dnes podporovaný a lidi by ty děcka nemohli uživit. No tak si aspoň místo nich pořídí čokly Jenže těm mladejm nedochází, že díky tomu, že oni si v mládí užívali a nedělali děti pak v podstatě ve stáří nebude nikdo, kdo bude dělat na jejich důchody - a cikáni na ně určitě dělat nebudou. A kdo vůbec bude dělat na cikány, když bude málo narozených daňových poplatníků? Rodina s dětmi je základ státu - jak říkal Lenin! Nikoli rodina s čokly! Za pár desítek let jsem zvědavej, kdo bude makat na důchody mládeže co si teďka užívá, kdo bude makat na platů soudců, papalášů a na dávky cikánů? Cikáni a migranti to určitě nebudou - ti budou důchodce co si před 40ti lety užívali mládí a pořizovali čokli okrádat na ulici o jejich almužnu, který se bude říkat důchod. Anebo se do tý doby zruší důchody úplně a už nebudou existovat! Pokud to takhle bude s tou společností pokračovat dál a bude se to zhoršovat, tak jsem fakticky zvědavej, jak to bude za 40 let vypadat! Samotný čokli nejsou problém - problém je, že ty děcka buď neuživíš anebo prostě nechceš mít žádný povinnosti a zodpovědnost! Čoklové jsou jen náhražka za děti, nic víc!
28.04.2016, 14:00
ale hovno nedostatečně podporovaný, jakmile někoho napadne zdvihnout přídavek na děti tak se hned ozvou degeni jak je to tak akorát opatření pro cigoše, protože tu svoloč českou nikdo děti mít nedonutí,samozřejmě že by na děti bylo, kdyby trosky půl vejplaty neprorochlastali v hospodách nebo neprohulili, kdyby nemusel mít každej mamrd co čtvrt roku nejnovější model ajfouna, nejnovější káru, barák s bazénem a na zahradě dva nebo tři čokly, i takový zoofilní mamrdy potkávám - svoboda a demokraci se ukázali jako pěkně napiču - hodně lidí si to plete s anarchijí, za totáče lidi takový degenský manýry neměli ..nejsem žádnej bolševik taky sem na komanče nadával že jsou kundy,ale když vidím ten morální rozklad co se děje teď tak si říkám zlatý komanči,,,jo nemohl člověk jet na malorku nebo do thajska kde stejně akorát chytí s čubkou aids a zanese to sem,ale lidi drželi spolu, byl průmysl, fungovalo zemědělství, bylo na důchody,nevymírali sme a národ měl nějakou budoucnost..ale o to dnešním vlastencům nejde,oni nechtěj změnit systém,jim se ta pohodlnost,bezpráví a anarchie líbí, jim de jen o to vyřvat se na náměstích,svalit svou neschopnost na druhý jakoby muslimští čmoudi nějací mohli za to že si zdegenerovaná česká čubka pořídí čokla místo aby měla děti jako každá normální matka ...to vidím aji na diskuzích tady, kde když přejede nákla´dák děcko tak se všichni chechtaj a vymýšlej kdo bude mít nejvtipnější koment ale jak je někde zmrzačenej čokl tak všichni kvičej jak podřízlí podsvinčata, jak zabije čokl děcko a pak ho chtěj utratit,tak všichni zas kolektivně kvičej jak ho to děcko určo provokovalo a on chudáček za to nemůže,co na tom že žere nějaký děcka, to je podružný hlavně aby nedejbože někdo nezkřivil hafánkovi chloupek, se mě chce blit z týhle svoloči zoofilní -jak nás ti muslimáci viděj stačí projít parkem,kdysy plný kočárků,dneska samej dement s pitbulem a jeden kočárek kdesi v rohu a to je ještě cigánka-tak z nás musej mít radost,vždyť my jim tu evropu dám zadáčo,oni jen počkaj až vyhynem svévolně samy!!
26.04.2016, 22:32
1
Musíme sluníčkářům pořád a pořád ukazovat pravdu. Válůka bude na 100%, jen by nám původním vyhovovala co nejdřív. Je mi smutno, že ta Evropa, tak zdegenerovala na jakýkoliv odpor už na začátku :-(