ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Rasové nepokoje ve Ferguson

2345x
Komentáře
28.11.2014, 12:46
8
Ta chatra proste vyuziva kdejake situace aby mohla delat bordel a upozornovat jak se jim vede spatne, jak za to muzou bili ze nechodi do skol, ze nic neumi a ze umi jen krast a delat brajgl. Skoro jako by mi to neco pripominalo z ceskych luhu a haju.
28.11.2014, 11:51
10
Takto končí multikulturní pseudodemokracie a pozitivní diskriminace daňových poplatníků a poslušných státních oveček ve prospěch menšiny lenochů, nemakačenků a zločinců. Podobný scénář je připraven i u nás, až se konečně někdo probudí a sáhne do dávek, podpor a socialistického ráje parazitů, kteří si u nás spokojeně žijí z množení a odsávání daní ostatních. Když se k tomu připojí i rozkrytí rasového tabu,tak je to průser, který demokracie neumí vyřešit.
Čmoudi jsou všude stejní.
27.11.2014, 19:20
8
Mno, ať se vám to líbí nebo ne, jsem si takřka jist, že černoušci už tak dosáhli opět svého. Policisté jistě přibrzdí při příštích zákrocích, to se bude pochopitelně týkat jenom obyvatel zdivočelého afroamerického původu. Nikdo nebude chtít být roznětka k dalším protestům. Jednak přijde tiché nařízení ze shora, asi jako v případě českých medií ohledně zveřejňování trestné činnosti cikánstva, ale hlavně sami policisté budou mít strach vystřelit a pak se muset zbytek života skrývat, protože opička bude vždy jako nyní v očích soukmenovců nevinná, ikdyby vrahem vrahem. To se samozřejmě dotkne bezpečnosti jako vždy nevinných lidí. Někteří policisté budou dělat, že nic nevidí, jiní budou pro změnu při zákrocích hodně váhat a bude je to stát zdraví.
27.11.2014, 22:02
A to je ten problém. Kdybychom se taktéž dokázali spojit a dát vládě jasně najevo, že takhle to dál nechceme, situace by byla jiná. Stačilo by 20 000 lidí před úřadem vlády a ve všech větších městech. Ne rabovat jak tahle svoloč, ale pomuchlat limuzínku nějakému papalášovi, vtrhnout do sněmovny jako na Ukrajině má větší váhu. A ne to nechat na pár pleškách a kolem očumujících důchodcích, ať si můžou v médiích samozvaní experti požvanit, jak je to jen akce pár radikálů a ostatním černá kriminalita vlastně ani nevadí a podobné sračky. Chci toho tak moc?
27.11.2014, 22:55
Vůbec paráda je, že když se koná nějaká taková akce a přijde tam pár tisíc lidí a to v i několika městech republiky, media to samozřejmě ihned bagatelizují a zkreslují, že dorazilo jen pár desítek extremistů, náglů a xenofobů, a jiné lži. Ale když jde demonstrovat pár desítek vypatlanců (podloženo fotkami) proti Zemanovi, media nešetří s výroky "proti Zemanovi demonstruje celá republika!, proti Zemanovi se sešlo několik tisíc demonstrujících" atd. Manipulaci s veřejným míněním zpravodajskou neobjektivitou bych trestal jako vlastizradu!
28.11.2014, 10:42
Nojono, to je 1000x omílaná pravda, kterou my, co nečumíme na hlody z tv hovna nemůžeme nevidět, ale jak otevřít oči ostatním. Potrefené husy budou vždycky kejhat jak je naučí média. Problém je v tom, že lidi v poslední době děsně zpohodlněli. A to neplatí jen o pohybu, ale hlavně o vzdělání. Lidi jsou zvyklí přebírat přebírat všechno bezmyšlenkovitě z médií, nemají v dnešní hektické době čas vše si ověřovat, postrádají kritické myšlení. Zjištění mě velí, že se lid nesemkne jen tak sám od sebe, potřebuje nějaký stimul zvenčí jak je tomu u současné protizemanovské kampaně. Těžce pochybuju, že vadí v téhle republice nějaká násoska na hradě víc jak cikorky a hle kolik ovcí se sešlo na protizemanovské demonstraci, bo jim to sionistická média vnutila. Ale co se cikánské kriminality týče, je ticho po pěšině. Jako týdně rozesílám minimálně 2 maily o cikánech, bavím se na to téma s kdekým, ale to je žalostně málo na celonárodní aktivaci, sílu médií pár aktivních jednotlivců nenahradí. Nejhorší, že podobné protesty čmoudů čekají i nás a nic s tím neuděláme, bo sme slovy zmordradwytcha: národ připosraných buzen. S tím nelze nesouhlasit, vždyť je to samá nagelovaná bukvice nebo pravdoláskařská pička. Po Mnichově jsme ztrazili veškerou hrdost. Mávat praporkama 17.listopadu na národní tříde umíme ale postarat se o bezpečnost našich dětí ne.
27.11.2014, 16:40
11
Ten policista se prý skrývá. Kde to žijeme aby se policajt bál kvůli flákačskýmu šmejdovi vyjít na ulici? děkujeme ale tuhle demokracii si strčte do (_._)
28.11.2014, 14:06
Jako obvykle černí řádí jak černý ruky a bílí strachy stahují ocasy a klidí se.
27.11.2014, 15:07
11
kurva jim stačí jeden mrtvej zmrdeček a hned takový bouře, kozomrdům ve francii jakbysmet a nám serou na palice imrvére a my nic, děláme jako by se nás to netýklalo, místo abysme vzali vládu útokem a hrnuli ty eurohujerský kolaboranty buldozerem do vltavy...jsme národ ufňukanejch připosranejch buzen a všechno to příkoří si poprávu zasloužíme, když nehnem prdele od kompjůtru a ty co se snažej s tím něco udělat nazveme z tepla domova extrémistama jen si pokrytecky neušpinit ruce!
27.11.2014, 14:55
9
Někdo by mohl začít střílet do davu jako na Majdanu, pak bysme viděli, jak by se ti US světoví ochránci lidských práv zachovali...
27.11.2014, 12:22
9
Já bych věděl co s nepohodlnými lidmi. Na světě je opravdu veliké množství léku a tzv. oblbováků. Lidem se dají podstrčit opravdu lehce bez jejich vědomí. Pár lidí by se takto zbavit dalo. Nabourat se jim do hlavy a narušit psychiku. Není to až tak těžké, člověk je velice zmanipulovatelný. Zažil jsem to na vlastní kůži v PL když na nás zkoušeli různé kombinace léků. Nebo jisté manipulativní techniky co používají např. šmejdi nebo pojíšťovací agenti,makléři. S touto technikou jsem se jíž měl tu čest seznámit a opravdu funguje skvěle. Používal jsem tyto taktiky abych se vyhnul různým problémům a skoro pokaždé jsem se z toho vypovídal. Moje rada proto zní : Zmanipulujte lidi ve svém okolí jsou to hloupé ovečky naslouchající mediálním lží. Udělejte si armádu naslouchačů, kteří vám budou zobat z ruky, stačí jim to jenom pěkně naservírovat a když toto nezabere, tak zkuste nějaké ty léky a zničte ty prázdné hlavy. Odrovnejte je a udělejte z nich jenom chodící roboty.
27.11.2014, 12:38
Pokusné ovečky v laboratořích zrůdných vědců, pokračovatelů slavného Josefa M., to nezní vůbec špatně. Dejte mi Mafru a do roka mi národ bude zobat z ruky.
27.11.2014, 12:48
Kontaktujme nějakého hackera, který napadne bankovní systémy. Tím pádem se všichni zaměří na bezpečnost bank a nebudou se tolik soustředit na to ostatní. V tom by náš druhý hacker hacknul facebook kvůli zjištěné osobních údajů jak lidí z mafry tak celkově více lidí a pak napadneme systém mafry a ten celý zkolabuje. Napadneme ho virama a poté ovládneme ten jejich systém. Bude dělat přesné to co si budeme přít a dostaneme se do hlavy všem lidem kteří budou číst noviny které budeme ovládat.
27.11.2014, 09:19
11
Já myslím, že američani proklínají Lincolna, že zrušil otroctví a dal opičkám svobodu. Teď se jim to vrací. Kdyby ten policista zastřelil bílého kluka, tak by se nic nestalo, zastřelit ozbrojeného kriminálníka, který neuposlechl opakovaných výzev policie, je správné, kor v USA, ale že zastřelil černocha je automaticky rasizmus. A tak je to bohužel i u nás s cigánama. Až jednou dojde kasa a nedostanou dávky od státu, tak uvidíte ten mazec. Na Slovensku by mohli povídat, po zkrouhnutí dávek tam taky bubáci vyváděli.
FmX
27.11.2014, 09:34
maji makat zmrdi podrasový a ne ždímat stát ... sakra to chce někoho komu už fakt rupne v palici a začne střílet nebo aby se ty zasraný kecálisti zvedli z rozsezenejch koulí od Tv hovna a nepíčovali jenom do prázdna nebo už sou tak zabedněný že je jim to jedno? připosraný levičácký chcanky se obhajujou rasizmem a humanismem nebo nedejbože kapavkou Havlem , lezou do prdele émerice a negrům ,fetuje to jen to hvízdá a tohle je náš stát pár lidí se snaží něco udělat ale sou sestřelený totálně ... takže to znamená že to bylo málo lidí to by chtělo revoluci aby povstal ten náš tlustoprdskej národ a šli všichni aby cajti nestíhali a rovnou do parlamentu na džamilu a na šabatovou( pfuj) a oni by museli svolit pak protože by určitě nechtěli aby to tu vypadala jako na UK jenže na to nikdo nemá každej je rád i za to málo co má je spokojenej žesi nechá srát na hlavu a aby se náhodou někam nepřimíchal nebo nepřišel o práci atd tak radši nic neudělá a dál to všichni znáte .... a nechali si stát tak dlouho na hlavu až Češi z planety Zemské zcela vymizeli jako půl Evropy ...
27.11.2014, 10:14
Pár takových vlaštovek už bylo, např. Ľubo Harman v Blavš, nebo sir Anders Behring Breivik, ten ukázal eurosocanům, jak vypadá pravá genocida. Jen houšť s takovými hrdiny. Náš problém je, že jsme děsně manipulovatelní médii. 90 % obyvatel vadí cikáni, přistěhovalectví, ale prdel nikdo nezvedne, není dostatečný stimul, ale když nám denodenně masírují hlavy Zemanovýma kiksama, hned se vytvoří umělý problém a na národní třídě se sejde několik tisíc potrefených hus s červenýma kartama. Kdyby dávali v bedně prostor skutečným problémům a bezpečnostním hrozbám pro ČR a ne takovým cypovinám, vypadá to jinak. To by ale média musela být opravdu svobodná a ne si na svobodu jen hrát a přitom být korigována několika málo oligarchy, popř. solit hodně tučné pokuty, když si dovolí vypustit reportáž či článek nepohodlný režimu. V tomhle ohledu se nic moc od minulého režimu nezměnilo, vládnou nám tytéž hovada jen vyměnili kabáty a loutkovodiče z východu na západ.
27.11.2014, 11:27
LOOOOOOOL on ale ozbrojenej nebyl, měl v pazouře banán a cajti si to spletli s bouchačkou, to je blbý more.
26.11.2014, 21:36
12
LOOOOOOL jednou se bílá síla spojí a všechen tenhle odpad zmizí pryč !!
26.11.2014, 21:40
Hihihihihihi a tomu jako fakt věříš???? A kam jako pryč by zmizeli? To jako mávnutím kouzelného proutku, jako když po naší sametce hned byl každý odborník a NĚKDO??? Fakt to takhle funguje?
26.11.2014, 21:53
LOOOOOL wingardium leviosa hlavu máš jak poloosa
26.11.2014, 22:32
Vymrdanotko - nech si ty okoukaný zaklínadla je to trapný a radči začni přemýšlet nad tím jak to udělat aby měl Nekrofilní dement pravdu....
26.11.2014, 22:42
ivis, jednoduse.. virusem zamerenym proti negroidnim genum, jediny problem proc to este nikdo neudelal je ze neumi zarucit nasledne mutace na majoritni populaci..
27.11.2014, 00:04
LOOOOL Ivis neboj, jednou to přijde, nebude to lehké ale vítězstvý bude naše, takhle dál to nesmí fungovat !!
FmX
27.11.2014, 00:40
de o to kdy to JEDNOU TO PŘIJDE bude ...aby to nebylo už moc pozdě.. než se někteří probudí to už bude třeba pozdě ..
27.11.2014, 01:51
Nekrofílku - já se neboj, protože dnes nic nefunguje. Vítěství je hodně daleko a mi dva se ho jen těžko dočkáme, nebot s lidmi je to marné, je to marné :.-((.
27.11.2014, 09:14
Bílá síla v minulosti ukázala, že umí čelit i tisícihlavé přesile, jelikož je na její straně pokrok, intelekt a důvtip, ale to chce se opět spojit a ne jít slepě prošlapanýma cestama vlastizrádných ideologií a falešných multikulti mesiášů s plnou hubou humanismu, tolerance apod. Až jednou prozřeme, tak to pofrčí. Problém netkví v našich rukou, ale v hlavách. Třeba ebola byl dobrý pokus o denegrifikaci planety, už to jen v laboratořích dotáhnout k dokonalosti.
27.11.2014, 19:35
Oldo, máš sice jako vždy recht, problém ale spočívá v tom, že se těžko bojuje proti nepříteli, který se za hranice již infiltroval mezi ostatní. To není boj o linii, ale o kudlu v zádech.
26.11.2014, 19:16
15
Civilizovaný svět je zbytečný luxus pro mouřeníny všeho druhu. Nikterak se na jeho tvorbě nepodílejí a nikdy nebudou, naopak ho jenom ničí, žít se s nimi bok po boku nedá, a jaký bude finální výsledek nedokáže předpovědět snad jenom absolutní debil.
26.11.2014, 19:25
máš recht a jdu se uklidnit na pět Platánků.
26.11.2014, 19:30
Fajn, já si dám aspoň kuželku.
26.11.2014, 19:39
Už ho mám před sebou.jakou kužel máš?
26.11.2014, 19:48
Kozel. Tedy neměl bych spíš říct Pukl!?
26.11.2014, 21:36
Otázkou je co ten tvůj civilizovaný svět přináší? Já to vidím tak, že civilizace- pokrok je vlastně násilné odloučení od přirozené přírody. Obě strany mají svou pravdu a já kdybych měla svobodnou volbu, tak neváhám ani minutu a jdu s tou přírodou. Kašlu na civilizaci a vymoženosti pokroku. Přirozeně umřu na nějakou nemoc, nebo se nechám zabít silnějším. Svět je naruby a to je nepřirozené a vše co je nepřirozené mě ubíjí :-(((.
26.11.2014, 22:33
No jó, jenže ty si to maluješ po svém. Tvoje představa je pohádka, jež se nikdy nestane. V reálu máš na výběr ze dvou možností. Buď civilizovaný svět, kde se lidé sice pěkně ojebávají, ale stále v něm platí řád relativně pro všechny stejný, který nad tebou drží ochranou ruku a dává ti práva stejná, jako mají muži a kdokoliv jiný. Civilizace ti dává tolik vymožeností a komfortu, že už to ani nevnímáš a považuješ za samozřejmost. Nebo je tu druhá varianta, svět, který vidíš na videu. Po pádu režimu nebudeš mít hodnotu prašivýho psa, nikdo se tě nezastane, žádné zákony, to tvoje právo silnějšího proběhne tak, že zemřeš velmi krutou smrtí a klidně budeš i za živa vyvržena, ještě před tím se na tobě ale několikrát vystřídá každej chobot, co půjde okolo. Pokud tě zajímají detaily, doporučuji ti nastudovat genocidu bílých v JAR, ať víš, s kým budeš mít tu čest. Dokážeš si představit, že se nebude pracovat, nedostatek jídla, nepojede elektrika, voda, kanalizace, nezbude vám ani zasraná vložka. Jestli v tomhle nevidíš rozdíl, nemá smyslu se s tebou vůbec bavit.
27.11.2014, 08:37
Semtamdurch,s vysvětlováním a objasňováním čehokoliv Ivis,to už sem vzdal dávno.Ta má svůj svět,svojí pravdu a svoje ideály a nic na tom nezmění jakejkoliv argument.Ona je prostě taková slípka,co jen kvoká a zobe,ale běda,kdyby měla mít za něco odpovědnost,nebo nedejbože cokoliv logicky zdůvodnit.Ona radši bude psát místo občani,ovčani,bude každýho nazývat trubcem,bude opěvovat co bylo,ale poradit co by mělo bejt,to ne,bude radši hledat sto důvodů proč něco nejde,než najít jeden důvod pro atd.atd. Takže si myslím,škoda slov,ona na to možná,snad,asi,spíš ne,přijde časem sama.
27.11.2014, 17:04
Ivis & Semtamdurch: Pravdu máte oba dva. Dnešní společnost se maximálně fixuje na peníze, majetek, bohatství, duševní rozměry žití jako láska, rodina, pohoda, přátelství v honbě za tím vším úplně opomíjí. Příroda už neslouží jako zdroj inspirace, spíše jako zdroj surovin, nepočítá se na krásu, ale na tuny dřeva, metry čtvereční pozemku, hektolitry vody. Civilizace je dobrá, jak píše durch, protože dává všechen komfort, sociální jistoty, zdravotní péči, možnost seberealizace, ale všeho moc škodí. Podle mě jsme tu pomyslnou hranici únosnosti překročili někdy před 50 lety a zkostnatělý režim komunismu ten pád jen oddálil, ale nezabránil mu. Co zažíváme v poledních letech, je naprostá degenerace a nezadržitelný úpadek způsobený ztrátou veškerých hodnot, které nás pojily. Proto nás válcují jiní, kteří ty hodnoty stále mají, ctí svoje tradice, drží při svém etniku za všech okolností a nenechají se tak snadno uplatit a vzdát se svých ideálů. V tomhle mají všichni ti cikáni, černoši, arabové, asiaté jasně navrch. Tihle jsou na jednu stranu naši nepřátelé, ale na druhou naši potenciální zachránci. My sami už se z toho bahna svépomocí nevyhrabeme, ale oni by nám mohli ukázat, co děláme špatně a co zapřičiňuje náš strmý pád. Otázka, zda si toho všimneme, nebo se necháme strhnout nenávistí a paušálně je odsoudíme jako špatné. Šance na naši záchranu stále existuje, ale nespočívá ve vyhlazení nepřátel, nýbrž v jejich poznání a okopírování jejich silných stránek. Teď ale vyvstává otázka - dokážeme to? Dokážeme se spojit a využít naší inteligence k naší záchraně, nebo budeme každý kopat sám za sebe a dovedeme náš pád do zdárného konce?
27.11.2014, 19:42
Balounstvu samozřejmě děkujeme za upozornění, již jsem si ráčil povšimnout zvláštního úhlu pohledu ivis, stále mne ale nepřestává fascinovat, jak někdo může být tak bláhový a krátkozraký.
27.11.2014, 21:16
Ele, na tom se asi výjimečně neshodneme. Nerad bych nějak tvrdě pohanil vyčerpávající názor a už vůbec bych se tě nerad nějak dotkl, ale řekl bych, že si to trochu s tím přemýšlením tentokrát přehnal. Společnost je bezpochyby otřesně fixována na finance, jenže tyto finance jsou zároveň jaksi nutné k přežití, vytvoření rodiny, jejího zázemí, společenské aktivity a váží se prakticky na vše, co jsi vyjmenoval. Nebo snad chceš děti vychovávat ve stanu a krmit je z ešusu? Dále. Nelze přece netahavost a laxní přístup k životu, který pak tebou zmíněné "kultury" bídnou ekonomickou situací shlukuje do velkých rodinných klanů, považovat za tradici a ukázkovou úctu k rodině. A už vůbec se mi nelíbí házet asiaty do jednoho pytle s černošskými národy, opět kvůli odlišnému přístupu k životu, kdy asiaté žijí po hromadě s rodinami z důvodu nedostatku práce, ti druzí kvůli nepracovitosti. Arabové, další takový případ, ze kterého je určitě třeba brát si příklad (pochopitelně ironie). Ten ještě nevypadl z doby kamenný a nepřestal věřit na kouzelného dědečka na létajícím koberci, pro kterého jsou schopni všeho. O jejich úctě ke všemu je třeba nedívat se tam, kde nic není, nýbrž hlavně tam, kde něco je. Šejci symbolem svatosti rozhodně nejsou. Co se týče nižších tříd, mít tradici ukamenovat vlastní děti po vážnějším prohřešku, to je velmi příkladné. To musí rodinu teprve stmelit panečku. Poslechl bych si pak matku dítěte, ale slyšet názor něčeho, co u nich nemá ani hodnotu psa je zakázané stejně, jako svobodně si vybrat partnera. To bude asi ukázková rodinka. A teď pěkně pozor! Soudržnost probíraných je postavena na etnickém, sociálním či náboženském základu, úplatní jsou ale vesměs všichni, a jakmile se jeden bude mít líp, půjde si svou cestou, a ta vaše věčně omílaná soudržnost skončí tam, kde slunce nesvítí. Takže snad chápeš, že je v mých očích jejich jakési vychlubování se soudržností obyčejná z nouze ctnost. Ale bylo by to nádherné, kdyby byli skutečně takoví, jak píšeš. Oni do Evropy lezou proto, protože právě nechtějí být tam, kde jsou teď. Jelikož to není ani náhodou tak růžové a už vůbec dobrobrovolné, jak si malujete. Moc přemýšlíš kámo, z tvé závěrečné filozofie, kterou momentálně považuji za vrchol bláznovství, se mi doufám brzy vyspíš. Trochu jednoduchosti do života. A ještě maličkost, nikdo nechce nikoho vyhlazovat, my jen chceme žít sami za své a podle svého, a né vykrmovat a následně se nechat vybít parazity jichž jsou miliardy.
27.11.2014, 23:24
Jako popravdě chvíle ve stanu (či ještě lépe jen tak pod hvězdama) na čundru patří mezi nejkrásnější okamžiky, na které z dětství vzpomínám, určitě ne na paření her na počítači a lajkování na fejsu jako je zábava dnešních zdegenerovaných dětí. To, co jsi napsal, je však ten druhý extrém, který zastává ivis. Nepřipadne mně, že by jsme před 20-30 lety spali ve stanu s ešusem. Nikdo si nemohl ztěžovat, že by umíral hlady a přitom byly vícečetné rodiny, 2-4 děti nebyl problém uživit a to prosím u majority, což je dnes téměř nemyslitelné. Protože lidi tehdá uměli šetřit. Nebyly počítače, mobily, jezdilo se ve stopětkách apod., ale nikomu nic z toho nechybělo. Navíc nebylo všude tolik zkurvených reklam, které člověku vnutí i to, co nechce a půl výplaty uvalí za nesmyslné kokotiny, jen aby byl děsně cool. Je mi z toho na blití. Člověk nebyl takovým otrokem peněz jako dnes a rozhodně se tolik nestresoval. To prosím nebrat jako nějakou chválu minulého režimu, bavím se pouze o životním stylu, netahat do toho politiku. Záleží, co bereš jako zázemí rodiny: já nepotřebuji vilu s velkou zahradou a bazénem a třema garážema, mně stačí k životu podstatně méně. Mou realizací nejsou drahá auta, nejnovější sestava počítače, moje aktivity jsou úplně jiné. Já si raději zasportuji, přečtu knížku, jednou za měsíc zajdu na pivo, ale krom nutného provozu domácnosti neutrácím prakticky za nic. A přesto mi vůbec nepřipadne, že bych strádal. Mám život pestrý a bohatý, aniž bych utrácel za pičoviny. Jde to a ne že ne. Pakliže jsem zmínil tato etnika, tak ne pro nic z toho, co jsi vyjmenoval, nýbrž pouze pro tu jejich soudržnost, životaschopnost, řekněme tomu přirozený rasismus, který je u nás tak vehementně potlačován. To, že si nenechají srát na hlavu, ale dokáží se za sebe postavit. Nemají prakticky žádné pravdoláskaře, humanisty, anarchisty a jinou svoloč, protože všechny takové jevy potlačí v zárodku. Nic víc v tom nehledej. Já jsem ten poslední, kdo by se jich chtěl zastávat, ba je cpát do Evropy. A už vůbec nechci roubovat žádné jejich tradice na ty naše, chraň mě Perun, vkládáš mi do úst něco, co jsem nikdy netvrdil. Být po mém, všechny připlouvající bárky s těma opičkama jdou bez slitování ke dnu. Chci jen poukázat na jejich silnou zbraň, která mnohonásobně předčí všechny naše tanky, bombardéry, atomovky a bitevní křižníky. Jak jsem psal: nenechat se strhnout nenávistí a vidět na nich jen a pouze to špatné., tj. přesně všechno to, co jsi vyjmenoval. Tvoje zášť je tak silná, že ti zatemňuje zdravý úsudek. Nemusíš tady psát všechno to, co samozřejmě moc dobře vím, protože vyplňuje prakticky celou sekci Blééé, snad krom fekálu :8) Stačí se zamyslet, co jsem tím chtěl skutečně říci. Onehda jsem sem v tomhle duchu dával video o černoších v Botswaně http://www.zvraceny.cz/video/58653-jak-jsme-v-cr-dopadli/ Má to hlubší skrytý význam, ale bohužel téměř nikdo nepochopil pointu. Až mě napadá parafrázovat ivis: je to marný, je to marný. Zatímco ty se je tady snažíš všemožně očerňovat a vyzdvihovat se nad ně (je to jen marná snaha vymírajícího druhu a bezcílné kopání kolem sebe), v porodnicích se rodí tisíce muslimských a černých Evropanů, kterým je naprosto jedno, co si o nich myslíš, protože oni si to samé a ještě mnohem horší myslí o tobě. A nám, těm „chytrým“ pomalu ale jistě zvoní umíráček, protože oni, ti „hloupí“ mají eso v rukávu. „Oni do Evropy lezou proto, protože právě nechtějí být tam, kde jsou teď. Jelikož to není ani náhodou tak růžové a už vůbec dobrobrovolné, jak si malujete.“ Sice nevím, kde jsem tvrdil, že je to tam růžové, ale budiž. Nepopírám, v jakých sračkách žij?
27.11.2014, 23:28
O čem jsem mluvil, byla etnická, náboženská a kulturní stránka věci a v té máme co dohánět. Zatímco Evropani jsou tak zblblí multikulti agitkou, že si přidělávají dredy, aby vypadali jako černoši a za růstu hustého plnovousu konvertují k islámu, jelikož je to in, oni si tady v tichosti staví mešity a modlitebny a protlačují šariu. A rozhodně se necítí býti Evropany a většina z nich naší dekadentní společností absolutně opovrhuje. Kdo je tedy ten chytrý? My nebo oni? Čím déle budeme odvracet oči od problému, tím pro nás hůře.
01.12.2014, 20:41
Ok, beru.
FmX
26.11.2014, 18:36
-3
snad jich tam pár zase pochcípá
26.11.2014, 18:58
jen vííííc párůůůů,vííííc
26.11.2014, 18:28
4
No toto.
26.11.2014, 17:57
2
ty vole,kvůli jednomu malýmu černýmu zmrdovi co neuposlech pokyn policajtů, se ty zasraný přistěhovalci bouřej.každej kdo žije v Americe,musí od malička vědět,že tamní policie a zákony jsou nekompromisní.né jako ten bordel tady,kde policie chrání cikány viz. protesty v ČB loni v létě.kurwa to sem se zas rozčílil )
FmX
26.11.2014, 18:22
kliiiid vole to bude v cajku zase za chvíli tam nějakýho oddělaj tak se ti zase uleví... ono to příde
26.11.2014, 19:10
Když jsme u těch ČB, včera policie oznámila, že v září zamlčela hromadné znásilnění osmnáctileté dívky čtyřmi "muži". Pročpak asi případ tajila do poslední chvíle, a až nyní - po dvou měsících - jaksi teprve začíná shánět informace?
FmX
27.11.2014, 00:37
a to neni jedinej taky tady v jednom klubu znásilnili nějaký turci holku na hajzlech a cikáni na sídlišti MÁJ přepadávali holky ... tady je to furt něco neni tejden co by se tu neřešilo aspoň ublížená na zdraví sice po demonstracích se to tu uklidnilo ( ale jenom na oko) cikáni ve spolupráci s kolotočářema tady dělaji brajgl pořád do toho cizinci ale to je snad všude jen sem chtěl říct že demonstracema se mediím zavřeli huby ale jinak je tu pořád stejnej průser...
27.11.2014, 09:06
Tady tomu není jinak, všechno se hází tiše pod kobereček. Co se nedovíš od známých, z médií nezjistíš. Ale když přepadnou bílí cigošku nebo negryńu, tak je to na všech kanálech nonstop, CNN nevyjímaje. Včetně přiblblých komentářů draze placených pseudoodborníků na extremismus o sílícím rasismu. Dokud nezačneme střílet po jednom ústavní činitele nebo jejich rodiny, nic se nezmění. Ale na to jsme zase moc ustrašení. 1 % blbých arabů představuje větší bezpečnostní riziko než 90 % nasraných čechů, to mluví za vše.
27.11.2014, 23:43
Nj demonstrace na Máji..to byla sranda, ale úplně k hovnu. :/
FmX
28.11.2014, 06:40
aspoň tady bylo nějaký vzrůšo po dlouhý době
28.11.2014, 12:06
Pravda máš já šel zrovna pro rum a strh mě dav
28.11.2014, 12:06
*Pravdu
26.11.2014, 17:56
5
Nic si z toho nedělejte omajgoti u nás v ČR máme podobný v hovnovějším odstínu.
26.11.2014, 19:00
A čeká nás naprosto identický osud. Jak je to možné, když nikde svatí černoušci státu nevydělají pětník, nevím.