Restaurace
GildedCunt
12.02.2013, 20:27
0
Strašnej hnus.
kika007
12.02.2013, 14:30
0
heh reštaurant u červouše :-D hmyzojedi a já čekal co z toho nevymyslí,no a oni je daly jen jako nějakou přílohu,ale co žížalí placičky,kobylčí biftek nebo hovniválův šmak???To tam nemají???? :-D
panpica
12.02.2013, 11:17
0
měl jim to dát živé,bych chtělů vydět ty pysky té spokojené zakaznice co by se ji to krutilo v pysku
gardener
12.02.2013, 09:17
0
No, nevim. Docela s tím hmyzem šetří a mají to spíš jako ozdobu než využití potenciálu. Ale do teď jsem si myslel, že u nás není povolené prodávat hmyz jako pokrm (nepočítám ty akce kde se nabízí někde na ulici lidem na ochutnávku)
angerfist
11.02.2013, 22:37
0
dokedy vy sa tu bavite o buducnosti ja uz som kupil pozemok 2x2metre a idem farmarcit mucne cervy kobylky hadie nozky pocukrovany obrubnik kminkove cappy a nozku s gauca v trojobale takze teste sa dalsia restika ja umna v pivnici a co spadne do jedla navyse tak to je moj taky maly +bonusik
Duchcat
11.02.2013, 21:22
0
Živé malé chobotničky v pikantní omáčce, křupavé smažené kobylky v sladkokyselém nálevu, omáčku s živými červy, ještěrku v afrodisiaku, hadí krev – to jsem měl. Ale chtěl bych ještě masivní červy vymačkané na chlebovou placku vypraženou na horkém africkém kamenu…
El-Magor
11.02.2013, 20:47
0
Už jsem měl tu možnost něco málo z hmyzí říše ochutnat a je to skvělé, doporučuji. Chce to jen přemoci prvotní předsudky. Hmyz a jiné potvůrky jsou potravou č. 1 do budoucna, takže se připravujte. Já zase nestrčím do huby nic vytaženého z moře (krom utonulého potápěče).
ingJanRozmahel
11.02.2013, 11:24
0
To jsem jedl mnohokrát. No aco?
Pretty-cool
11.02.2013, 09:48
0
Ehmmm...tak člověk nemusí mít všechno co vidí...No fuuj!!
angerfist
11.02.2013, 03:55
0
Tak ďalšie uploadnute video bude s ivis jak v lese griluje nejakú tu haved:*) zato este platiť saq ked človek spí koľko tých zmrdov spapka hm
Duchcat
11.02.2013, 00:45
0
Kde to je? Chci to vědět. Škoda, že je to tak daleko. Doufám, že mají nahoře pokoje, protože bych tam vytvrdl min. víkend...
Faraday
11.02.2013, 00:15
0
6:36, vůbec nechápu, proč mu nese půl piva.
wolwe
10.02.2013, 23:07
0
Poslední dobou mám spíš problém koupit si nějakou potravinu bez hmyzu (
mnekon
10.02.2013, 23:00
0
před časem by se to vracelo protože tam byla mocha,ted tam bude 20 masařek a vadit jim to nebude,lidi sou hovada...
Leonidas
10.02.2013, 21:50
0
Mno, a filcky na roštu by nebyly??
Slasher
10.02.2013, 21:46
0
ty pražený moučný červy bych klidně ochutnal-aji mě to láká..
vallkanar
10.02.2013, 21:22
0
Hmyzáky teď nabízej všade možně, je to módní záležitost, paradoxně dražší, než kus vepřovýho... Naposled jsem viděl v Kroměříži U Zuba smažený cvrčky.
mr.Bajkal
10.02.2013, 21:14
0
takový oběd vyjde na stejno jak vylízat kundu při krámech. akorát to tak nesmrdí.
ivis
10.02.2013, 20:11
0
Jen si zvykejte na hmyzáky, je to to nejlepší co na naší Zemi máme. Jak se dnes zachází s potravinami, tak za chvíli nebude co do úst a zas na tom budem hůře oprotijiným, nebot náš hmyz je oproti Asii, Africe a USA velmi malý, dál budem jak žebráci prosit o přísun :-(.
tatato
10.02.2013, 19:30
0
otevřu restauraci a opilce nechám blejt na talíře.
Dochutit a prodat blbům za pořádnej ranec
MILANBUZNA
10.02.2013, 19:21
6
Ty dva vepři na konci, by sežraly i kdyby tam bylo nasráno
dlouhejvlas
10.02.2013, 19:21
0
červy už sem jedl a je to fakt dobrota.Doporučuju
Gladys
10.02.2013, 18:52
2
Věřím, že Balounovi by určitě chutnalo :-)
KurtKnispel
10.02.2013, 18:51
4
Ta hudba je u toho jako když člověk čeká na lince na přepojení Jinak Baloune svou porci ti taky klidně přenechám
voorel
10.02.2013, 18:39
2
baloune,žral bys to? já ne