ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Restaurace

4610x
Komentáře
12.02.2013, 20:27
0
Strašnej hnus.
12.02.2013, 14:30
0
heh reštaurant u červouše :-D hmyzojedi a já čekal co z toho nevymyslí,no a oni je daly jen jako nějakou přílohu,ale co žížalí placičky,kobylčí biftek nebo hovniválův šmak???To tam nemají???? :-D
12.02.2013, 11:17
0
měl jim to dát živé,bych chtělů vydět ty pysky té spokojené zakaznice co by se ji to krutilo v pysku
13.02.2013, 10:14
Až doma se jí bude kroutit nějaká žížala v pyscích
12.02.2013, 09:17
0
No, nevim. Docela s tím hmyzem šetří a mají to spíš jako ozdobu než využití potenciálu. Ale do teď jsem si myslel, že u nás není povolené prodávat hmyz jako pokrm (nepočítám ty akce kde se nabízí někde na ulici lidem na ochutnávku)
12.02.2013, 19:08
Nevím nic o tom, že by v tomhle směru existovaly nějaké legislativní předpisy. Kdyby se zjistilo, co tak namelou do svých lahodných pokrmů Čongové ve svých fast foodech, tak jdou napřed po nich a nějaká hospůdka Na Gruntě v Deblíně na pomezí malebné vysočiny by byla až druhořadou záležitostí.
11.02.2013, 22:37
0
dokedy vy sa tu bavite o buducnosti ja uz som kupil pozemok 2x2metre a idem farmarcit mucne cervy kobylky hadie nozky pocukrovany obrubnik kminkove cappy a nozku s gauca v trojobale takze teste sa dalsia restika ja umna v pivnici a co spadne do jedla navyse tak to je moj taky maly +bonusik
11.02.2013, 23:35
Já jsem koupil za 1000 Kč pozemek na Měsíci, ale na odvrácené straně, takže nevidím, jak se tam na farmě šlechtí a množí bakterie komunistů pro laboratorní pokusy…
11.02.2013, 21:22
0
Živé malé chobotničky v pikantní omáčce, křupavé smažené kobylky v sladkokyselém nálevu, omáčku s živými červy, ještěrku v afrodisiaku, hadí krev – to jsem měl. Ale chtěl bych ještě masivní červy vymačkané na chlebovou placku vypraženou na horkém africkém kamenu…
11.02.2013, 21:38
Až na ty chobotničky to beru ;-)
11.02.2013, 23:36
Naučím tě to polykat a ještě něco navíc...:-)
11.02.2013, 23:48
Tak já na oplátku naučím tebe polykat hovna :8)
12.02.2013, 00:06
In nomine patris et filii et spiritus (slivovice 52%) sancti. Amen!
12.02.2013, 15:40
No né, vy se budete vzájemně učit polykat? A můžu to vidět?
12.02.2013, 22:28
Musíš napřed zaplatit, šavlový tanec je žádaná kulturní atrakce.
11.02.2013, 20:47
0
Už jsem měl tu možnost něco málo z hmyzí říše ochutnat a je to skvělé, doporučuji. Chce to jen přemoci prvotní předsudky. Hmyz a jiné potvůrky jsou potravou č. 1 do budoucna, takže se připravujte. Já zase nestrčím do huby nic vytaženého z moře (krom utonulého potápěče).
11.02.2013, 21:07
No Elásku v tobě něco je ani o tomnevíš :-))
11.02.2013, 21:15
Něco jo. Kdybych byl dutý, tak uletím. Musel bych být přivázaný na provázku.
11.02.2013, 11:24
0
To jsem jedl mnohokrát. No aco?
11.02.2013, 16:37
http://www.aco-sanita.cz/
11.02.2013, 09:48
0
Ehmmm...tak člověk nemusí mít všechno co vidí...No fuuj!!
11.02.2013, 12:34
presne tak:-)
11.02.2013, 16:24
Pretty - není to fuj je to celkem přijatelné a myslím že i mnohem zdravější nežli nezralé ovoce a hnusná zelenina co je hnaná chemií. Jen si na to musí člověk zvyknout a hlavně to umět udělat aby se to dalo jíst. Já osobně jsem jedla smažené kobylky s tymiánem a ještě nějakým kořením a musím říci že fakt dobré. Chutnalo to jako ořechy s kořením, kdyby Ti to někdo nabídl a nevěděla jsi o tom, že je to hmyzák nic by jsi nepoznala. Všechno je jen a jen o psychice ale to Ty asi moc dobře víš....
11.02.2013, 17:47
hm, nemyslím, že by to muselo být chuťově tak moc odlišné od korýšů... a krevetky, krabi a humři jsou super!
11.02.2013, 20:57
Dirge, já měl možnost ochutnat pár hmyzích pochoutek kdysi na škole, od průkopnice entomofágie, která mě tehdy učila, a naštěstí jsem v tom tu pachuť mořských tvorů necítil, protože na to jsem alergický. Když jsem byl pozván do Itálie na svatbu a skoro všechny s nepřeberného množství různých chodů obsahovaly něco z tebou jmenovaných potvor (+ mlži a ryby), tak to jsem vážně nedával :-/ Korýše úspěšně bojkotuji a Z rybích filet sežeru nanejvýš pangase či tilapii. Jo a rybí prsty kapitána Igla, ale kdo ví, co vše v tom je namleto ;-)
11.02.2013, 22:59
Mě by na tom hmyzím žrádle asi nejvíc vadilo vědomí, že jím všechny vnitřnosti i z hovnama :-/ (což El samozřejmě neřeší).
11.02.2013, 23:08
Řeší, právě proto mně to tak chutná ;8)
11.02.2013, 23:19
No...tak nějak sem to myslel. :-)
11.02.2013, 03:55
0
Tak ďalšie uploadnute video bude s ivis jak v lese griluje nejakú tu haved:*) zato este platiť saq ked človek spí koľko tých zmrdov spapka hm
11.02.2013, 21:03
Už tady byl můj strejda Zálesák, co papal larvy klikoroha, mravenčí vajíčka či šneky ....
11.02.2013, 00:45
0
Kde to je? Chci to vědět. Škoda, že je to tak daleko. Doufám, že mají nahoře pokoje, protože bych tam vytvrdl min. víkend...
11.02.2013, 21:03
Deblín. U Velké Bíteše sjedeš z D1 směr Tišnov. Je to cca v půli cesty. Ale jestli tam mají pokoje, to netuším.
11.02.2013, 21:23
Zvu tě na večeři...:-)
11.02.2013, 21:39
Děkuji. Já tě zvu zase na následnou defekaci, pánské WC jsou druhé dveře vlevo. To bude zase moje večeře :8)
11.02.2013, 00:15
0
6:36, vůbec nechápu, proč mu nese půl piva.
11.02.2013, 12:07
Kdo by se pak zvracel s celým pivem?
10.02.2013, 23:07
0
Poslední dobou mám spíš problém koupit si nějakou potravinu bez hmyzu (
10.02.2013, 23:00
0
před časem by se to vracelo protože tam byla mocha,ted tam bude 20 masařek a vadit jim to nebude,lidi sou hovada...
10.02.2013, 21:50
0
Mno, a filcky na roštu by nebyly??
10.02.2013, 21:57
Ty by tiím roštem propadly,žerou se syrový.
10.02.2013, 22:08
No, ale kdyby se roštily i s tou štětkou, co je roznáší v drnu?
10.02.2013, 22:23
To jo,ale zase by chytily pachuť z toho spálenýho drnu.
10.02.2013, 22:28
No máš pravdu, filcky nebrat. Ani domů, ani ve fast foodu...
10.02.2013, 21:46
0
ty pražený moučný červy bych klidně ochutnal-aji mě to láká..
10.02.2013, 21:22
0
Hmyzáky teď nabízej všade možně, je to módní záležitost, paradoxně dražší, než kus vepřovýho... Naposled jsem viděl v Kroměříži U Zuba smažený cvrčky.
10.02.2013, 21:14
0
takový oběd vyjde na stejno jak vylízat kundu při krámech. akorát to tak nesmrdí.
10.02.2013, 21:22
Pán je fajnšmekr koukám.
10.02.2013, 21:30
mr Bajkal je gurmán.?
11.02.2013, 06:29
ne gourmet
10.02.2013, 20:11
0
Jen si zvykejte na hmyzáky, je to to nejlepší co na naší Zemi máme. Jak se dnes zachází s potravinami, tak za chvíli nebude co do úst a zas na tom budem hůře oprotijiným, nebot náš hmyz je oproti Asii, Africe a USA velmi malý, dál budem jak žebráci prosit o přísun :-(.
10.02.2013, 20:42
Proletářka má dneska pravdu. Až nás tady převálcujou Číňani, budeme jíst jen kočky, psy, brouky, sóju a bambusový výhonky, ani na tu rejžu nezbude.
10.02.2013, 20:59
Ahoj drahá ivis,okolo mého plesnivého příbytku se pohybuje pestrá armáda takových potvůrek,až nastane ona chvíle,vezmu tě do své blešárny a budem si užívat broučí hody,) pro jistotu už ted začínám ty breberky sušit a nakládat at nemáne nouzi,+)
10.02.2013, 21:57
der - to je od tebe moc milé, doufám že skladuješ jen ty jedlé, někteří jsou životu nebezpečné. Ale to je jedno aspon to budem mít rychleji zasebou hihihihihihi
10.02.2013, 22:28
Dobrej postřeh klisničko,budu to muset přebrat ale pořeboval bych nějakej atlas brouků,já se v tom houby vyznám Smradochy a hovniváli nesbírám i když jsou docela vyžívní,to bys mě asi dlouho nepolíbila..
11.02.2013, 16:34
der - nepotřebuješ atlas ale mě, já ti poradím, hmyzáci jsou má láska, tak se trošinku vyznám. Musím volit slova aby Baloun zase nezáviděl, že nic neumí hihihihi. Tak líbačku by jsi chtěl jo, no to máš smůlu, ta patří pouze Sigmenkovi i když o ní nestojí. Dělá chybu ale to mu neříkej na to musí přijít sám hihihihihihi.....skladuj dál hmyzáky, budeš za ně vděčnej, to zlo ještě příde.....
11.02.2013, 21:17
A já jsem zase specialista na sběr rostlin do herbáře, mám celkem pojem o salátových a poživatelných rostlinách bez obsahu nebezpečných alkaloidů. Takže ty hmyzáčky nebudeme baštit jen tak samotné ;-) Jinak zdravím Řezníka, kterého jsem už dlouho neviděl.
10.02.2013, 19:30
0
otevřu restauraci a opilce nechám blejt na talíře. Dochutit a prodat blbům za pořádnej ranec
10.02.2013, 19:34
chtěl bych bejt zaměstnanec
10.02.2013, 20:01
To je moc hezké a jako šéfkuchař budeš muset ochutnávat a zákazníci budou mít nášup hihihihihi...
10.02.2013, 19:21
6
Ty dva vepři na konci, by sežraly i kdyby tam bylo nasráno
10.02.2013, 19:23
dobrej koment,za mě plus
10.02.2013, 19:34
loooooool :-)))))
10.02.2013, 19:21
0
červy už sem jedl a je to fakt dobrota.Doporučuju
10.02.2013, 19:23
pjase
10.02.2013, 19:25
Když zavřeš oči tak to není tak hrozný
10.02.2013, 19:27
já ti nevim,řízek je řízek
10.02.2013, 19:36
Vo tom žádná Ale řízek si uděláš doma.Já když jdu na dlabanec do hospudky tak si většinou dám něco co si doma jen tak neudělám.
10.02.2013, 19:45
já v hospodě nežeru.jen chlastám a max. si dám utopence bo hermelín
10.02.2013, 18:52
2
Věřím, že Balounovi by určitě chutnalo :-)
10.02.2013, 21:03
Gladys,docela rád bych to zkusil.
10.02.2013, 21:25
Vyšukat Gladys?
10.02.2013, 21:29
Ale Sigi,no tak.
10.02.2013, 21:41
Sem se je zeptal
10.02.2013, 18:51
4
Ta hudba je u toho jako když člověk čeká na lince na přepojení Jinak Baloune svou porci ti taky klidně přenechám
10.02.2013, 18:39
2
baloune,žral bys to? já ne
10.02.2013, 21:02
Čéče,asi bych to nedal,ale láká mě to zkusit.Ségra když byla v Číně (asi rok) tak to jedla a prej dobrý,jak chipsy.
10.02.2013, 21:35
číňani sou hovada