ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Tak to je síla

3078x
Komentáře
19.02.2016, 15:30
1
To není nic nového pod sluncem, halal porážky u nás bohužel již celkem zakořenily a o certifikát zažádalo nemálo společností včetně těch spadajících pod Agrofert. Zajímavé, že islámofilním zeleným vůbec nevadí, že jsou rituální halal porážky pro zvíře stresující a bolestivé. Proč taky. Hlavně, že je to muslimské a o to těm xindlům jde. Zajímavé, že na jedné straně vytváříme stále přísnější zákony na ochranu zvířat, ale na druhé klidně dáváme výjimku, dle níž se mohou zabíjet zvířata brutálním způsobem bez předchozího omráčení. Bohužel víc než o nějaké rituální potřeby tady jde především o byznys, když sám ministr zemědělství Jurečka bezostyšně lže, že rituální porážky nejsou bolestivé. Prostě hnus.
20.02.2016, 00:17
Já jednou udělal halal porážku chodkyně, co mi bez předchozího omráčení vlezla přímo před auto. To nebylo pěkné. Zakázal bych to úplně (
20.02.2016, 10:32
Halal se poráží jen za pokřiku "aláhu akbar", pokud jsi řval "krávo blbá", tak to byla jen obyčejná moravská zabíjačka.
20.02.2016, 10:33
A ty bych zakazoval jen velmi nerad :8(
19.02.2016, 11:59
1
Který idiot by to asi tak mohl koupit? No přece muslim.
17.02.2016, 22:24
-1
A další hoax!!! :-D :-D :-D Jak to může někdo sežrat?? Vysvětlení zde: Zpráva i s přiloženou fotografií se masově šířila během léta 2014, ve formátu wordovského dokumentu (.DOC souboru). Tento dokument byl (podle informací o souboru) vytvořen 3.7.2014. Přiložená fotografie může být reálná, ale při detailním pohledu na štítek je datum spotřeby 20.02.2011!!! Fotografie je tedy mnoho měsíců stará. Podle informací snadno dohledatelných na internetu Billa tyto kuřata dříve prodávala, ale od 7.10.2013 je stáhla z prodeje. Šířený dokument byl tedy vytvořen a rozeslán mnoho měsíců po té, co zmiňovaný obchodní řetězec tyto potraviny již dávno neprodával. Proto tedy zůstává otázkou, z jakého důvodu byl dokument vytvořen. Zda jde o konkurenční boj se zneužitím zastaralých skutečností, případně msta obchodnímu řetězci nebo jen autor trochu zaspal.
18.02.2016, 14:43
Tady ale vůbec nejde o to kdo,nebo kdy,nebo kde se to prodávalo.Tady jde o to,proč se toto vůbec píše v Evropě na výrobky,potraviny a to KDYKOLIV.
19.02.2016, 12:06
Opět se ptám demente: Jaký je rozdíl, jestli se to prodávalo před pár lety nebo dnes? Tím hůř, že se tyhle sračky běžně prodávaly už před 5 lety. Ale čekat od vyfetované palice, že by pochopila tuhle snadnou logiku věci, je ode mě asi pošetilost. To seš vážně takový dement, nebo si na něj jen hraješ? Tady jde o to, že si nějaká mohamedánská verbež prodává v naší distribuční síti tyhle svoje blafy. Jinak v ČR je x jatek které tyhle blafy pro islamisty dělá. Místo podpalování aut řízkárny se máte vy fetky zaměřit na tyhle zmrdy..
17.02.2016, 21:03
0
To je žart?
18.02.2016, 11:45
kuře
18.02.2016, 17:58
Hyeno, bratře, Tys to taky poznal? )
19.02.2016, 15:39
Žart? To jsem ještě nejedl, jak to chutná? Jako učepošijohoho, jako hutzilopočtli, nebo godžilupicli?
19.02.2016, 17:49
wolwe, brachu, to je žert, ale matu suchoně
19.02.2016, 18:15
Ele, záleží na tom, jestli do toho dáš koření na učepošijohoho, nebo pro hutzilopočtli a nebo dokonce do godžilupicli. Když třeba použiješ učepošijohoho, tak to chutná jako godžilupicli, ale voní i vypadá jako hutzilopočtli. Prostě dobrota to je.
19.02.2016, 18:19
Hyeno, už je zmetěný. Ale nevěděl jsem, že v tom máš prsty.... a vůbec, máš vůbec prsty? Já znám třeba jednoho řezníka, ten mlel na mlýnku maso a teď neví, v čem všem má prsty ( Ale Ty nejsi řezník, to nebude Tvůj případ. Jen jsem to zmínil, aby každý věděl co všechno se na světě děje a proč jsou v klobásách ty nehty, kůže a kůstky
19.02.2016, 23:12
Učepošijohoho je tradiční valašský pokrm. Používá se na něj svívovice, ta se naředí 1:1 svívovicí, následně se to dolije po vrch svívovicí a pro dochucení se dolije trocha svívovice. Ale jen trocha, aby to nepřeteklo. Kdo chce, může si do toho dát i trochu svívovice. A na zapití samozřejmě svívovice. Může být dochucená i svívovicí, popř. svívovicí. Valašské recepty mám rád, jsou vždy tak nápadité a při vaření se člověk nikdy nenudí :8)
19.02.2016, 23:31
Naproti tomu godžilupicli neboli godzilí guláš, to je z úplně jiného těsta. Možná i masa, ale kdo ví, Asiati vaří ze všeho, co jim zrovna přijde pod ruku. Jedl jsem ho na Okinawě s kari rýží. Moc dobré, ale nedostal jsem k tomu žádný příbor, jen dvě párátka (godzilí maso hodně leze mezi zuby), tak jem to baštil postaru přímo rukama a když už jsem byl u posledního sousta, přišel nějaký sumista, chytl mě za flígr a vyhodil před sushi bar. To jsou způsoby. Tak jsem vzal do zaječích a ten tlouštík neměl šanci mě dohnat. Možná to byl godzilí synek, postavu na to měl. Asi se zlobil, že jsem mu právě snědl mámu. Chápu, taky bych se zlobil. Máma je máma. Nemají ji ale nabízet na jídelním lístku a ještě v přepise z těch jejich rozsypaných zrnek rýže do angličtiny "Godzila goulash - godjilupicli", aby si ji objednal kdejaký turista. Jejich chyba. Kdyby nebyli nezdvořilí k zákazníkům, dostali by zaplaceno. Teda ne v mém případě, já bych musel stejně jako vždy mýt talíře, prát kimona, nebo leštit katany. Jednou jem se takhle při praní kimon seznámil s jednou tamní fešnou služebnou - Vyhulmiho Majijakojamu. Nevím proč, ale pořád jsem měl potřebu se s ní bavit. "Vyhulmiho, pojď sem. Vyhulmiho, pomož mi s tímhle. Vyhulmiho, stojí mi jako Fudžijama. Tak nebuď labuť a Vyhulmiho."
20.02.2016, 00:12
Jó, Jabloňsko, to je divná země. Nikdy jsem tam nebyl, ale viděl jsem fotky. Zrovna tam bylo na návštěvě překvapivě mnoho Jablonců. Ty potvory vám vlezou všude. A zpívají... stačí jen tak přimáčknout dřívkem ke stěně klece... Jsou prostě taky divní.
20.02.2016, 00:13
Hele, já kdysi viděl recept na učepošijohoho. Bylo to dost podobné, akorát do toho dávali myslím víc svívovice. Jinak to bylo prakticky to samé.
20.02.2016, 10:29
Tohle byl recept pro mimovalachy, pravé valašské učepošijohoho obsahuje svívovice mnohem více, cca 3 litry svívovice na 1 litr výsledného produktu, někdy i 4 l, ale to už je jen pro skalní štamgasty. A pochopitelně do toho ještě během konzumace dolévají svívovici. Ne čistou, ale ředěnou svívovicí.