ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Sofistikovaná islamizace Evropy

1674x
Komentáře
01.08.2016, 23:57
1
K čemu nám je Unie? K hovnu vážení! Až nyní se ukazuje, k čemu vlastně měla ta Unie skutečně sloužit. Hlasy známých osobností pro vystoupení z EU se začínají množit docela dost a to je jenom dobře! Je dobře, že jsou tyto názory víc a víc slyšet a že veřejnost ví, že se o tom mluví a i hodně uvažuje! Při sledování video jsem opravdu nevěřil vlastním uším - připadám si jako v nějakým blbým filmu nebo snu a čekám, kdy se probudím a jestli se mi to opravdu jenom nezdá? Bohužel nezdá - je to realita! A to svinstvo, kterému nyní čelíme je daleho horší a zákernější než nacismus, fašismus a komunismus dohromady!
02.08.2016, 04:22
Máš pravdu! Pamatuješ jak dělali herci propgandu před referendem o vstupu do EU? Svěrák tvrdil, že je to pozvání od bohatých které se neodmítá... Copak asi ti samí, co nás přesvědčovali abychom do EU šli, říkají dneska? Jestlipak si alespoň nafackovali.
02.08.2016, 14:24
Herci šli na ruku vždy i tomu nejhoršímu a šli na ruku každému režimu. Vzpomeň si třeba na Karla Gotta, Pavla Horňáka a podobné komunistické "hvězdy". Nedávno jsem tady citoval z wikipedie, že Manuel Barroso dostal na univerzitě ve Zlíně čestný doktorát za to, že měl velký podíl na tom, že naše země vstoupila do EU. A EU byla dobrá jen jako odkladiště nepotřebných zdejších politiků - jako je třeba Špidla - i ten měl na tom velký podíl a vzpomínám si, jak v roce 2004 na hradě jásal, že jsme v Unii! No bodejď by ne, když ho to tam živí a bere neuvěřitelný prachy. Spolu s komisařem Franco Frattinim prosadil Akční plán pro legální migraci, který byl prvním krokem k vytvoření společného evropského postoje k tématu. Není tedy divu, že když nedávno kvůli migrační vlně do Německa procházely česko-německé vztahy velkou krizí kvůli postoji ke kvótám, tak že se to snažil nějak narovnat, když na našem vstupu do EU má v podstatě velký podíl. A to je zajímavé - že zrovna pouze on se rozhodl tohle nějak vyžehlit...a nikdo další...
02.08.2016, 14:33
Herci mají prostě horší kůži. Svěrák je kapitola sama pro sebe, pamatuju si, jak Tomáš Hanák udělal televizní spot, kde vyzíval Jana Fischera, aby nekandidoval na prezidenta republiky (asi kvůli tomu, že byl člen KSČ). A od jisté doby se mi zhnusil Miroslav Donutil. Doslova napsal: "Věřím, že mě moji fanoušci mají rádi. A já mám rád je. Proto vyzývání k bojkotu několika populisty se asi těžko potká s úspěchem. Já už jsem ve věku, kdy jsem toho hodně dokázal, tak mě nevystraší nějaká málem nedostudovaná nula – sociolog (PhDr. Petr Hampl Ph.D.) a hnutí hysterických slepic, které jsou sice matky, ale pitomé".
02.08.2016, 21:05
a nejlepší byl Svěrač,když kritizoval před prezidentskou volbou Zemana,že byl půl roku v KSČ v roce 68-a on ten židovskej zmrd tam byl kvůli výhodám a prospěchu nasranej 9 let ta kurva jedna pedofilní,pejzatá..Ten Hanák nekritizoval Židáka za to,že byl v KSČ,ale za to,že posral na co sáhl-třeba dotace na fotovoltaické elektrárny v řádu desítek miliard,který jsme platili my všichni pár vyvoleným...
02.08.2016, 21:09
Díky za info Slešre, u toho Fischera jsem si nebyl moc jistej.
03.08.2016, 20:47
no on je židák jako židák-nikdo z nich nemá čistý svědomí..
01.08.2016, 21:32
0
Rakouský důchodce se kvůli nim nakonec odstěhuje do Rakouských Alp. Tam od nich možná, najde klid.
01.08.2016, 21:23
2
Kurva, dost těch stížností, jdeme na muslimy! Navezeme je do kafilérky, umeleme, a uděláme znich islamskoevropské mýdlo v číně. To by bylo tun mýdla, název: mýdlo čokoládové - muslimka. ;-)
01.08.2016, 19:48
0
Ta moderátorka z čt je pořádná kráva, už jí pozoruji delší dobu..
01.08.2016, 19:27
0
Zaujímavé.