ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Uprchlíci přinesli válku do Evropy (Deutch Spiegel TV)

3803x
Komentáře
30.03.2021, 10:32
0
migranti
11.11.2015, 15:55
1
Ekonomičtí migranti )tedy většina těch kobylek) nemají v Evropě absolutně co pohledávat. Situaci je třeba řešit přímo v zemích, odkud tito utíkají, tady už je pozdě. Pokud budeme nadále přijímat tu aktivnější složku jejich populace a ty "lenochy" necháme trčet tam, budou se jejich země o to víc utápět v chudobě. Namísto toho, aby Evropa vynakládala takové prostředky na pomoc uprchlíkům na jejím území, zřizování azylových táborů a nikam nevedoucí pokusy o začleňování někoho, kdo naší kulturou opovrhuje a nikdy se našim světským zákonům nepodřídí, neb jsou jim naše hodnoty a ideály naprosto cizí, bylo by dobré, aby tyto stejné finance zasílala do samotných zemí. Aby azylanty v rámci možností posílala zpět do jejich vlasti a peníze zasílala za nimi k nim, protože i v jejich zemích jsou uprchlíci, kteří potřebují pomoc. Takzvaná pomoc Evropské unie uprchlíkům je taková, že za peníze pro jednoho uprchlíka by bylo pomoženo minimálně šesti lidem v zemi jejich původu. Nebojme se tedy tyto lidi vrátit zpátky do země. Jenže slon v porcelánu EU má svázané ruce diktátem falešné humanity a má klapky na očích a neuvědomuje si to, tak ve své zoufalosti činí jedno tragické rozhodnutí za druhým. Ono bezzubé protlačování povinných kvót byl jasný signál světu: jsme připraveni na jakoukoliv vlnu uprchlíků, jen přijíždějte dál, v hojnějších počtech, my vás štědře rozdistribujeme po celém kontinentu stůj co stůj a kdo nebude souhlasit, ten dostane přes prsty. Celý svět stejně nespasíme, tak nač si hrajeme. Afrika má přes miliardu lidí a Asie přes 3 miliardy, z toho kolem dvou trpí tím, co bychom my z vyspělých zemí nazvali chudobou. Kam je chceme všechny narvat? Evropa není nafukovací a jen se tím prohlubuje už tak propastná nenávist mezi oběmi kulturami nepovede to nikam jinam než k občanské válce.
RTW
05.11.2015, 20:45
1
táhněte do PIČE!!!!!!!
RTW
05.11.2015, 20:46
doma bojovat nechtěli a v Evropě budou dělat bordel!!!!!
04.11.2015, 20:02
1
..a Angele Merkelové vlnu nikdy nekončících orgasmů...
04.11.2015, 12:11
0
Všimli jste si taky,jak nejednou zmizeli zprávy o uprchlících v šeských médiích a vypadá to že žádní nejsou a ono jich je více a nic se neobjevuje a to nemluvím o těch špatných zprávách o tom jak se chovají a kolik lidí už napadli a kolik evropanek znásilnili, nic takového tu nikde ve zprávách není a otázka zní PROČ nám neříkají pravdu? I v Německých novinách a zprávách se objeví sem tam nějaká taková zpráva, ale u nás je to tabu. To znamená že je zde cenzura a tomu říkají demokracie a svoboda slova, je to stejné jako za komunistů a ani se není čemu divit, vždyť jsme vyměnili vládu či totalitu jedné strany za vládu či totalitu parlamentu a pořád nejsme svobodní, jsme jejich otroci a lijí nám do hlav jen to co chtějí a manipulují s námi stejně jako tomu bylo dříve, jenže tam jsme o tom věděli, ale dnes jsme tak hloupí, že jim věříme a o to je to horší.
04.11.2015, 16:52
V dnešní době si musí každej najít pravdu sám. Buďme rádi za to, že máme vůbec ten internet, i když je cenzura jak prase i zde. A jak byla ta zbraňová amnestie před pár lety mi nepřijde jako náhoda. Podle mně už naši mocní věděli, co nás čeká a tak pro jistotu odzbrojili obyvatelstvo. Jediný čemu tahle zvěř rozumí je 9mm argumentů.
04.11.2015, 16:54
Já hlavně vůbec nechápu kde vzali tu představu, že to jsou lidi jako jsme my a že tady budou pracovat. Ta neomarxistická verbež v Bruselu je naprosto mimo realitu.
04.11.2015, 07:46
3
tak jak to bude s těma koncentrákama otevře je někdo bo co?je vidět že tito zmrdi se nesnaží v poklidu a v souladu s naší kulturou hledat práci žít, chtějí se pořád mlátit mlátit že je kurva vůbec přijímáme sráče zkurvený ať táhnou doprdele vytlačit za hranice evropy když se jim tady nelíbí ať táhnou domu zasranci.
03.11.2015, 22:37
0
"každý chce bránit svou zem" tak to joooo
03.11.2015, 19:52
3
Co jste vy frickové debilní chtěli, to taky máte! Chtěli jste uprchlíky v Reichu? Chtěli. A co jako, že u nich cizí muži a ženy nebydlí ve společných prostorech? To jsem vaše debilní zvyky, ne naše, tak táhněte do hajzlu a zpátky tam, odkud jste přilezli smradi! Vaše starosti na naši hlavu! To každej soudnej člověk věděl, že tohle míchání kultur a náboženství přinese jenom problémy! Tak si to teďka pěkně vyžerte dementi a necpěte to ostatním zemím!