ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Do redakce francouzského týdeníku vpadli útočníci, zabili dvanáct lidí

6342x
Komentáře
08.01.2015, 22:25
0
no Chuck Norris to snád vyrieši s tými "arabáčmi"
08.01.2015, 22:23
4
Přijde mi značně pokrytecké oslavovat hrdinné vojáky na misích v Afghánistánu, jak brání 10 000 km od domova naši civilizaci proti zlým teroristům, zatímco v Evropě máme 50 000 000 rychle se množících muslimů, stále více se radikalizujících, v mešitách, jejichž stavbu v rámci multikulti tak vřele podporujeme, nám bují radikální formy islámu a imámové nabádají k džihádu proti Evropanům. Tady už se dávno rozhodlo, Evropa jim byla bez boje darována, stačí se podívat na naše neustálé ústupky, stavby mešit, mnohde i minaretů, podpora islámských škol, modlitebny ve školách, sundávání všech křesťanských symbolů ze škol, aby nepobuřovaly muslimy, humbuk kolem obyčejných karikatur, praktický zánik svobody slova ....ad. ad. ad. pozvolna ztrácíme jednu zábranu za druhou a to 'pozvolna' je na tom to nejhorší, jelikož člověk si vždycky jakžtakž zvykne a pak zase přijde další rána. Kdyby to aspoň bylo ráz naráz, tak by se občané vzbouřili, nenechali by si srát na hlavu, takhle to v klidu dělají a mnozí ještě dobrovolně, v naivní myšlence náboženské a kulturní svobody a pluralismu - jak paradoxní vzhledem k faktu, že islám se staví jakékoliv svobodě slova do opozice a všechny státy světa, kde vládne (a že jich rozhodně není málo) jsou tomu zářným příkladem, jak se tam jedná s opozicí a ne jak u nás, kde jim místo razantního zákroku jen nečinně přihlížíme, abychom náhodou nebyli nařčeni za rasisty a xenofoby. V naší rozežrané a konzumem otupělé společnosti je to o to lehčí, většinu lidi ani nezajímá politika, stát apod., každý si jde za svým cílem a po něm ať potopa. A pokud se přeci jen trochu zajímá, tak si zapne massmedia a nechá na sebe chrlit ty cenzurované politicky korektní sračky, takže těm málo lidem, kteří si dobře uvědomují stav věci, zbývají jen oči pro pláč.
08.01.2015, 22:42
Dobře shrnuto, teď to jen otisknout ve všech periodikách, pošli to do Mafry..
08.01.2015, 20:44
1
Bílej jezdec jede tmou, bílej meč má nad hlavou, jede cvalem s touhou svou, jede smutnou Evropou. Prachem cest je pokrytej, nese svoje poselství, pohled krví podlitej, jede sám to každej ví. Bílej jezdec, bílá zář, bílej den a bílá tvář. Bílej jezdec, bílá zář, bílej den a bílá tvář! Jeho kůň je unaven, paže s mečem znavená, z černý noci už je den, mladá dívka zmámená. Podala mu vody pít, rytíř se jen usmívá, v čistý zemi chtěl by žít, dní už mu moc nezbývá. Bílej jezdec, bílá zář, bílej den a bílá tvář! Bílej jezdec, bílá zář, bílej den a bílá tvář! Kolik bílejch rytířů padlo pro tu pravdu svou? Kolik lesklejch pancířů rozdupáno většinou? Tak buďte trochu šlechetný, ať tu není jako host, na tu bitvu poslední je vás tady přece dost! Bílej jezdec, bílá zář, bílej den a bílá tvář! Bílej jezdec, bílá zář, bílej den a bílá tvář!! Outro: Poslední bitva vzplála Dejme se na pochod Banda blbounů plešatejch Mu možná příjde vhod!
FmX
08.01.2015, 20:46
Taky by se hodilo od Ortelu Mešita ale sem línej to sem dávat tak si to domyslete
08.01.2015, 21:05
Ty vole, to už tady je 3x. To by musel být admin na sračky, kdyby ti to schválil počtvrté
08.01.2015, 21:09
Jo ty myslíš jenom text, tak ten ti klidně najdu. Já jen, že se ten text po letech začíná pomalu ale jistě naplňovat a lidi to stále přezírají a dělají že se nic neděje (buď ze strachu nebo z lenosti nebo z naivity a nevědomosti), což mě děsí ze všeho nejvíc.
FmX
08.01.2015, 21:12
to jo
FmX
08.01.2015, 21:22
protože se jich to netýká tak na to serou ale sou na omylu tohle se bude týkat pak každýho
08.01.2015, 21:36
Má to drobnej háček, co se týče textů Orlíku, tak byli pravdivé už onehdá, jen v malé míře. Ostatním byli k smíchu, protože se jich to jednoduše netýkalo. Dneska každý, kdo má v blízkosti svého bydliště naše protěžované potvrdí, že jsou texty ze života. CHce mi to někdo vyvrátit? OK. Ať se pěkně oblékne, dá si telefon k držce, ověsí se zlatem, do huby si dá cigáro a může mazat o půlnoci do Cejlu. A jsem zvědav, jestli "strachem hubu neskřiví", jak v jistém textu stojí.
08.01.2015, 22:49
Všichni mají plnou hubu xenofobie a předsudků, mně přijdou jako předsudky spíš to, jak všichni zesměšňují a bagatelizují jakékoliv snahy o záchranu a každého kdo neuchcává z cigánů/kozomrdů dělají nácka. Všichni mají plnou hubu primitivů, ale mně přijdou jako primitivové spíš ti co slepě věří pravdoláskařské idei a papouškují média a vychvalují zkázonosný brusel. Ale hlupákům nevysvětlíš, že jsou hlupáci, to by nesměli být hlupáci, aby pochopili, jací jsou hlupáci. Hlupák, to je taky slovo, dementi, imbecilové, retardi, to zní líp.
08.01.2015, 20:18
-4
respekt.. vzrušuje mě představa jak s pár chlapi procházím nákupním centrem a kropíme to tam kalašnikovem.. Lidi ječí, utíkají, všude krev a nářek. Pak vylézt na kostelní věž a čekat, až si pro mě přijdou...
08.01.2015, 20:45
Nedívej se tolik na ty akční filmy a radši znásilňuj holky v parku, to ti jde líp.
08.01.2015, 20:50
Romantickejbuku uplne te vidim jak jdes se svou spuntovkou v puse zvejku a kracis a lidi se smejou a jem jim hezky z tveho predstaveni.
08.01.2015, 21:27
LOOOOOL dobře Zdendomore
HRB
09.01.2015, 18:12
já si to říkám pokaždý co jdu do krámu, kdyby šlo do tuhýho, tak bych zalez pod regál (zkoušel jsem v kauflandu - de to) Tam sem na žádným videu neviděl že by se střílelo. vždycky se kropí jen ty co stojí a nebo dělaj píčoviny
FmX
08.01.2015, 17:11
-3
sem zvědavej kdo s tim začne něco dělat ( myslim politici ) jenže ty na to serou a jestli tohle neni dostatečnej důkaz co je to za prasata tak nevim už... jooo ale i kdyby se s tim začlo něco dělat tak se ozve EU že ten kdo proti nim něco má tak je rasista a já nevim co všechno a sou hned největší zmrdi ti který s tim chtěj něco dělat... takže vlastně sme úplně v prdeli protože ze shora nám nikdo nepomůže... co teda zbejvá? lidi to taky do vlastních rukou nevemou protože se pak bojí následnejch trestů za rasismus a jiné nesnášenlivé věci.. takže gratuluju Evropo zničila ses sama... jejich invaze se zastavit nedá na to už je taky pozdě a už i my je tady máme např. teplice aj.... takže zbejvá 20 let a už tu budou jenom oni...
08.01.2015, 19:30
Jeden z mála Evropanů, kteří mají koule je sir Anders Breivik, který nám ukázal cestu, jak se s konečnou platností zbavit multikulťáků. Momentálně odsouzen ve zpolitizovaném procesu, ale přijdou časy, kdy bude slaven jako hrdina.
08.01.2015, 20:14
ano ano oldo666 & FmX. Ako raz povedal komentátor kiež by sme mali viacej takýchto "Breivikov"
FmX
08.01.2015, 20:17
jojo přesně u Breivika byla škoda každý kulky která padla vedle. d58xx třeba zase někomu rupne v palici a bude další takovej maník... v dnešní době bych se nedivil kdyby přišel nějakej druhej Breivik
08.01.2015, 21:00
Já si třeba nálepky rasista a netolerantní xenofob nesmírně vážím, jsou pro mě lichotkou. Znamená to člověk, který nemá strach se ozvat a bojovat (zatím jen verbálně, ale všeho do času) o svoje práva a za svoje tradice. Hrdý vlastenec, ctící svoje zásady, který se nenechá zmanipulovat lacinou protistátní propagandou. To mě nemůže urazit, ale naopak mě to ctí. Mě by urazili, kdyby o mě někdo řekl, že jsem pravdoláskař, sluníčkář, hipík, buzna, multikulťák, lidskoprávní aktivista. Pod těma slovama se mi hrůzou kroutí i klávesnice, když je píšu.
FmX
08.01.2015, 21:20
mě dokáže dosrat když mi někdo řekne že si na vlastence jenom hraju nebo podobný debilní píčoviny. Jako např. v hospodě mi jeden štamgast řekl že sem vlastenec akorát u hokeje a pak se mě zeptal jestlipak vim kolik měl Karel IV manželek..... jako to mě tak dodělalo že sem málem zkolaboval... kurva od kdy si vlastenec že víš kolik měl karel manželek ? to je snad nějaká vlastenecká otázka tohleto ? nestačim se kolikrát divit co ty lidi dokážou vymyslet..
08.01.2015, 21:32
LOOOOOL měl jsi mu nacpat pulitr do huby hospodskýmu vrtalovi more.
FmX
08.01.2015, 21:42
tu hospodu mam rád a další prospěšky nebo dokonce pak takovýmu dementovi platit se mi taky nechce..... prostě sem si zapálil cigáro a vylil se... náhodou sem na sebe docela pyšnej protože dřív bych to udělal, skočil bych po něm a pral se měl sem s agresivitou problém byl sem výbušnej atd... ale už sem se sklidnil a to mě těší docela že sem se udržel a seděl sem dál.. ale poslední dobou co všude vidim se mi ta výbušnost postupně vrací až mi jednoho krásnýho dne praskne žíla a já budu mít klid
08.01.2015, 22:18
Tak historii je potřebné znát, aby si člověk ke svému národu vypěstoval skutečné pouto. Pokud se má člověk za vlastence, musí svoje postoje obhájit a to se bez znalostí národově-historického kontextu těžce dělá. Říct já jsem vlastenec, to umí kdekdo, ale na druhou stranu je to pořád jen teorie, stavební kameny, na kterých může člověk stavět, aby dosáhl u svých myšlenek nějakých úspěchů a nebyl ostatním jen pro smích, nicméně člověka nedělají řeči, ale činy. Proto je spousta historiků, kteří sice znají dokonale dějiny, ale špiní je tím, že kolaborují s multikulťáky a takoví nejsou vlastenci, ale špinavé krysí mrdky, kterých je místo na hranicích v popelu..
FmX
08.01.2015, 22:45
máš pravdu že člověk by měl znát hystorii svojeho národa vo tom žádná ale kurva mě nasralo když on si myslí že když ví kolik měl kare manželek že to z něj dělá vlastence zrovna tohle ... kdyby řekl jinou víc normální otázku třeba např. jak dlouho žili Přemyslovci atd ale zrovna takovou otázku.... to mě ještě víc nasralo akorát... člověk by se měl ztajímat o to kde bydlí atd. ale co mě sere víc je že ve školách učí totální píčoviny cose tohohle týče nebo spíš moc neučí... je plno našich lidí o kterých se neví a sou docela za hrdiny nebo známí jinde ve světě ale ve školách neni ani zmínka... me sere že to v těch školách ten patriotismus chybí, že tolik nelpí na tom vlastenectrví atd takhle to má potom každej v píči a akorát tady pobíhaj puberťáci co lezou do prdele amíkům a myslí si že když mezi češtinu připletou v každý větě nějaký anglický slovo tak že sou husťáci...prostě by se mělo ve školách víc učit o našich a míň třeba o tom jaký je hlavní město Hondurasu nebo o nějakým Martinu Lutherovi Kingovi což mě opravdu moc nezajímalo... dobře klidně bych se učil tyhle hlavní města atd ale jenom v případě když by se ta posraná amerika taky něco naučila... oni si snad mysli že tu ještě jezdíme na koních... to má pak člověk radost se o nich učit když jim je to úplně u prdele nějaká evropa nasrat prostě píčoviny seru na to
08.01.2015, 22:56
Tak jako mě taky vždycky sraly panovnické dynastie, že si tam nějaký habsburský přešlechtěný troglodyt vezme svoji sestřenici a pak se jim narodí nějaký hybrid, až z toho nakonec vznikne šišlavý dementní Švarcnberk. Mě spíš zajímaly bitvy, politika, obrození a důležité dějinné milníky než ješitnost a arogance aristokracie, kteří jen zřídkakdy udělali pro národ něco prospěšného. I když ten Karel IV. je výjimka, ten toho udělal jako jeden z mála pro národ dost, i když zpola cizák, ale nám čistokrevní Češi od dob Přemyslovců nikdy nevládli. Já teda spadám pod Slezsko, to je zase jiná písnička
FmX
08.01.2015, 23:37
jojo po Přemyslovcích už se to míchalo... no to já ani nevim co sem zač ale mam takový tušení že trochu germána se tam najde ale jinak sem čech jako poleno to s tim germánem je někde hodně dávno
FmX
08.01.2015, 23:41
ale co mi psali jmenovci na skypu a různě co sem zjišťoval tak sem zjistil že nevim protože je nás docela dost a po celý republice i v americe a buenos aires takže kdo ví
08.01.2015, 15:20
0
Česká republika je ještě relativně v pohodě. Stačí říct jednoznačné NE! multikulturní politice. Měli bychom stát za svými zvyky a tradicemi a dát jasně najevo, že naše pohostinnost má své meze! Máme totiž nepopiratelnou zodpovědnost za to, v jakém prostředí budou žít naše děti. Je naší povinností chránit historický odkaz našich předků, naše kulturní tradice a především demokratický způsob života. Nekupujte kebaby, ignorujte obchodní řetězce, prodejny a restaurace islámských vlastníků, které nabízí halal pokrmy. Před všechny mešity nabodejte na kůly prasečí hlavy, ukažte, co je ve vás, že nejste jen slaboši, ale skuteční muži. To je to nejmenší, co můžeme udělat, ale hlavní je radikálně přehodnotit politický vztah k imigraci, nenechat se opíjet zcestnou multikulturní ideí, dokud je ještě čas. Sayonara.
08.01.2015, 21:04
Okamuro ty šulku. Sice jsi jeden z mála politiků, co se nebojí říct svůj názor na věc, ale takové pičoviny co navrhuješ jsou k hovnu. S chozením s čoklama a vepřema kolem mešit si běž za starou Kudlákovou. Těžké časy si žádají tvrdých řešení. Jak zacházet s teroristy a mohamedánskou chamradí bysme si měli vzít příklad z Izraele. Když vidím ty tragické figurky ve Francii – celá Francie na nohou a zatímco padá jedna švestka za druhou, žádný kozomrd ještě neochutnal kulku. A když vidím u řečnického pultu toho islamofila Hollanda, jak má plnou hubu keců, nejraději bych se tomu zmrdovi civěl puškohledem mezi oči.
08.01.2015, 21:24
Na stranu druhou, aspoň kope správným směrem, a přitom je defakto taky naplavenina. A sere na to, jestli je nebo není k smíchu. Spíš ale nadá spát jiná myšlenka. Až si tu jednoho dne dáme do držky, a přijede s velkou slávou sám velký osvoboditel národů, co se s námi, jakožto porušovatelem práv a svobod, stane. Proč mám ten pocit, že se tu jako přes kopírák odehraje jedna a ta samá story, kdy amerikánec přijde umravnit utlačovatele, tedy vzbouřené původní obyvatelstvo, kterým tam podstrčil hnilobu. Už se to stalo tolikrát, že je spíš nemožné myslet si opak. A kdo nám naservíroval multikulti? A kdo si jako jedinej na celé planetě oficiálně vyhrazuje právo šířit tu svou svobodu kdekoliv ve světě? Už dávno se nedějí věci sami od sebe, tento rival má každý krok dobře spočítaný a největšíma magorama s dlouho plánovaný. Nikdo na světě v tomto ohledu nemá bohatší zkušenosti.
08.01.2015, 22:36
Tak mně Okamura jako naplavenina nevadí z těchto důvodů: 1. pracovití Japonci mohou do naši mentality vnést mnohem více prospěšného, než líní arabáci a negři, navíc prolezlí AIDSem, ebolou, malárií, tyfusem a kdo ví čím vším, 2. dokonale se přizpůsobil, nedělá problémy, to souvisí s tou japonskou mentalitou, pro mě je víc Čech(Moravák) než většina našinců, kteří vzhlíží nekriticky k Bruselu, USA a co je české, se jim hnusí, 3. souhlasím s jeho názory – ať na přímou demokracii nebo na cikány či přistěhovalce (akorát ta piča Samková mě u něj nasrala, ale každý člověk chybuje).4. Jako jeden z mála se nebojí dát kůži na trh a nekecat jen blbě o ničem jako ostatní (kolik z toho je čirý populismus a kolik toho myslí skutečně vážně, je věc druhá) 5. A v neposlední řadě sem Okamura jako kříženec Evropana s Asiatem vzhledově zapadá rozhodně více nežli nějaký ušatý pygmej. Radši 100 Okamurů než jednoho Husajna.
HRB
09.01.2015, 18:10
olda666: ty vole, kde si vzal že je to japonec??? už si někdy viděl japonce?
10.01.2015, 20:44
Z půlky Japonec vole.
08.01.2015, 14:20
4
To bude aj u nás, pokiaľ sa nebudeme brániť.
08.01.2015, 16:15
Doktore,jenom se sklizy co se zaselo.tohle se do evropy vubec nemelo poustet.chtelo by to hranice a poustet sem jen to co tady budeme samy chtit.
08.01.2015, 13:54
2
TY VYMRDANEJ HRBE MAS V TY PALICI PEKNE NASRANO.VERIM TOMU KDYBY SLO DO TUHYHO TA BYS BYL ZESRANEJ STRACHY A NEKDE ZALEZLEJ JAK KRYSA A VOLAL MAMINKU TY CURAKU.
08.01.2015, 20:30
Hrba nesmíš brát vážně. Pes, který štěká, je nedovařený. To bylo krapet vedle. Pes, který štěká, nekouše. To je ono, to jsem chtěl napsat.
HRB
09.01.2015, 18:07
už ti bylo alespon 15? vykřikuješ tu jak teplej buzerant.... navíc každej si může vstoupit kam chce, ne?
08.01.2015, 09:10
-1
a zženštilí evropští buzící budou dál fňukat a přitom volit ty samé multikulty kolaboranty a čecháčci tlachat v hospodě u piva nebo na netu hladíc svou čivavu a místo pořádný protiislámský demonstrace budou zvedat červený karty proti nějakýmu ovarovi a na fejsu brojit proti "xenofobnímu" okamurovi - ti islámci z nás musej mít těžkou prdel, s tak dementní pseudokulturou se ještě nestřetli - máme poprávu co s zasloužíme
08.01.2015, 10:29
trochu optimismu
08.01.2015, 10:56
optimističtí můžou bejt v týhle situaci jenom blázni (a nebo retardi co hltaj z TV propagandu jak je EU báječná věc a přinese nám lepší zítřky), pragmatici se připravujou na nejhorší
08.01.2015, 13:30
Ale modraku trochu nadhledu jeste neni tak spatne more
08.01.2015, 16:43
nadhled a optimismus nás zavedli do těch sraček, kde jsme teď
08.01.2015, 20:26
Mrdalbych má pravdu, je za minutu dvanáct začít jednat. Doufám, že se o víkendu zaplní náměstí tak jako v Drážďanech a dáme zmrdům vědět, kdo je tady pánem. Kolik stovek let je to od poslední defenestrace? Nastal čas..
07.01.2015, 22:08
-2
Koukam ze z pana Duždy(hipnoticus)uz je nyni anonimus DD
07.01.2015, 21:25
-3
Zase tady mínusoval neplatič elektřiny? Už aby ho odpojili
07.01.2015, 21:35
Ale tak když mu to dělá dobře, hlavně ať se neprojevuje.
07.01.2015, 21:36
Myslim ze se mu to krati pane Hruza, davam mu cas do konce mesice
07.01.2015, 21:53
Ten člověk po internetu šíří jen zlo, doufejme že ho ČEZ odpojí a tím jeho jednání učiní přítrž.
07.01.2015, 21:09
-2
Zase nějaká móda, jen čekám kdy se to dostane k nám.
07.01.2015, 21:32
Brněnská mešita stojí 16 let, scénka s ákáčkem je prakticky jen formalita.
07.01.2015, 20:42
-2
Má to jednu obrovskou výhodu. Muslimští fanatici, jež v hlavě nasráno mají, si sami proti sobě Evropany startují. Více a více na sebe strhávají pozornost a to v celé své kráse, to nám hraje do karet. Ještě jich není převaha, Evropa je pořád "zatím" naše. Vyhnat muslimy by zásadní problém nebyl, to klíčové je stále v našich řadách, lidé, kteří je sem pouští, lidé, kteří jim ustupují ba dokonce podstrojují, tady je skutečný problém. A dokud ten se nevyřeší, bude to průser, jaký nemá obdoby.
07.01.2015, 20:58
Plus pro vas pane Std
07.01.2015, 21:28
Úctivé poděkování panu ZZ.
08.01.2015, 12:16
Ta rasistický bastarde ... dávám ti plus
FmX
08.01.2015, 17:13
za kvalitní názor si zasloužíš plusss
08.01.2015, 20:29
Má to jednu obrovskou nevýhodu. Multikulturalističtí fanatici, jež v hlavě nasráno mají, si sami proti sobě muslimy pěstují. Více a více se jich zastávají a to jim hraje do karet.
HRB
08.01.2015, 20:32
dávávm mínus, protože si myslim že budeš pěkně chytrej...
08.01.2015, 21:05
... a proto je vůbec nejlepší plácnout nějakou přestřelenou ironii, aby z toho člověk ve výsledku vždycky vyšel jako pašák, počkat kdo se nachytá, pojebat to všechno na jednu hromadu, zastrouhat frajera a jako megamástr zmizet, já si zase myslím že, ty budeš nemálo vychcanej...
07.01.2015, 20:17
-8
No to je hrůza. V Británii obvinili mladou "Češku" z vraždy: Zabila ročního bratříčka! blesk. cz/clanek/zpravy-udalosti/294999/v-britanii-obvinili-mladou-cesku-z-vrazdy-zabila-rocniho-bratricka.html
08.01.2015, 07:25
Nj. češka
HRB
08.01.2015, 20:30
jak víš že to byla češka? jen proto že to psali v blesku? ))))
08.01.2015, 21:28
Byla to snědá češka podle záběrů v TV more.
08.01.2015, 21:47
HRB: Češka je v uvozovkách, podívej se na fotky a uvidíš že jde o cikány.
08.01.2015, 22:09
Serte na něj, hlavně že má jasno, že jsou všichni okolo vokurky, to mu stačí. Není tu první ani poslední takový.
HRB
07.01.2015, 19:49
3
pyče, jestli to bude u nás tak se přidám k IS. prej tam dávaj ženský (i několik) když vstoupíš. to je docela lákavý, navíc se prej staraj i finančně o svý členy (neni to jak socka u nás) takže si myslim že když sem tahle politika přijde, že bude dost lidi co vstoupí do strany. navíc to tu stojně stojí za pyču a troška rebélie by tu neuškodila, ne????
07.01.2015, 20:12
Tak táhni do Sýrie blbe.
07.01.2015, 20:19
pro spoustu lidi to bude v pohode napr. pro ty co by chtely najaky typ totality ti uz se tesi
08.01.2015, 01:55
Prej dávají ženský :-)) Tak si běž na Cejl, tak takových přičmoudlých zapařených a neoholených ulovíš za stovku na hodinu vždycky dost :-)), to se nemusíš kvůli tomu dávat k musulmanům.
08.01.2015, 20:00
Krysy vždy opouštějí potápějící se loď jako první..
HRB
08.01.2015, 20:29
je vidět že se vůbec neorientujete v politice a dění okolo. ženský si můžeš vybrat jaký chceš, takže nějaký obyč šlápoty je jasný že nikdo nechce (možná pár vožralých uchylů něco vyberou...)
FmX
08.01.2015, 20:44
oni ty lidi jenom využijou ty který se k nim budou chtít přidat a až je potřebovat nebudou tak je taky krouhnou protože my nikdy nebudeme ty pravý muslimové jako oni takže si myslim že to přestoupení k IS by bylo jenom dočasný
07.01.2015, 19:43
0
Už dlouho si pohrávám s myšlenkou kam až tohle bude muset zajít aby se křesťani nasrali a začali vypalovat mešity i s těma hajzlama uvnitř.Začal bych z recese tisknout hajzlpapír s tím ksindlem mohamedem a každý by si s ním mohl vytírat prdel.
07.01.2015, 20:19
Toto je kvalitní koment.Dávám palec.
07.01.2015, 20:45
Ten hajzlák chci!!! Ale hajzlák!, ne že mi pošleš ten šmirglpapír z tiskárny.
08.01.2015, 21:11
Vytírat si prdel alláhem je můj životní sen
08.01.2015, 21:12
Mohamedem jakbysmet.
07.01.2015, 19:42
-6
Islam je zločin. Je potřeba islam vyhnat z Evropy.
07.01.2015, 20:14
To jo,Francouzi,Britové,Švédové atd.si je přijali a mají s nima velkej problém,a nás přemlouvají ať si jich taky pár vezmeme.
07.01.2015, 20:18
Tak nějak jim to patří, ale měli by ty špíny islámský vraždit politiky, ne obyčejný lidi, ty za islamizaci Evropy nemůžou.
07.01.2015, 20:21
jsou to nasi politici meli bychom si je vrazdit sami