Čepování piva pro pokročilé
Jpfcz
19.04.2013, 16:28
0
Remot on ukazoval několik způsobů jak čepovat pivo, neříkal že se musí točit najednou, že jiné způsoby jsou špatně. Zkus si u toho pustit zvuk abys věděl co říká.
Remot
19.04.2013, 00:26
0
Čepování piva je dost exaktní věda. Co specialista to názor. Takových expertů a mistrů je desítky a každej říká něco jinýho. Tenhle frajer má na pípě kohouty za 2500,- jeden. To se točí pičo samo. Kterej hospodskej v dnešní době má na vyhození zbytečnejch 5 tisíc? (když budu počítat dva kohouty). Třista let se pivo točilo na dva zátahy a najednou se to dělá špatně, protože se to má točit na jeden zátah? Píčovina - Kokot je to. Jinak u těch ostatních věcí má pravdu, obvzlášť s těma bublinkama na skle. Já používám spealboye a lety vysledovaný a hledaný prostředek a je to ready. Já když přijdu někam do hospody, tak kouknu po stolech na piva a pak teprve vím jestli si ho objednám.
Kimbo
18.04.2013, 23:34
0
Pěkný dostal jsem velkou slinu
FmX
18.04.2013, 21:26
0
nevim moc se mi to nezdá klasika pěna pivo žádnej podmírák ani to anglický bez pěny a jeto nejlepší žádný mlíka nebo čochty nebo co to bylo...
BONGOman
18.04.2013, 20:22
0
si me předběhl....