ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Dlouhé vlasy

3412x
Komentáře
27.02.2013, 00:45
0
Stejně jako nacismus propagoval mládence co mají modré oči, krátké blond vlasy, tak zase komunismus propagoval mládence s krátkými vlasy. Intence a cíl jsou stejné - masové podřízení lidí státní ideologii (tedy normám režimu). Viz. popisek u videu o masovém zátahu na máničky roku 1966. Srovnávat to sice asi nelze, ale od zátahů nacistů proti lidem, co mají krátké ušní lalůčky, jinou barvu vlasů než blond a jinou barvu očí než je modrá, se to opravdu moc neliší.
27.02.2013, 19:14
Takže...zkusíme to jinak. Vrátíme se k tomu původnímu. Řekni mi, kdo oficiálně ukazuje rodinu takto - shrbený pupkáč s cigárem, obézní paní v uslintané zástěře a k tomu dvě děti s předkusem, beďary a zkroucenou končetinou od obrny atd.... A jsme tam. A pak ten rozdíl mezi nacizmem a komunismem....nacismus na takovéto lidi nahlíží jako na méněcenné a bez dobrého "rodokmenu" je nahnal do plynové komory. A to je jeden z rozdílů které přehlížíš...
27.02.2013, 19:18
Druhý příspěvek, vlasy na krátko střižené...viz. to co jsem napsal dole. Prostě buržoazní přežitek, stigma staré doby, které se nepodařilo marxužel překonat v letech 48.-89. a velice silně rezonuje ve společnosti kapitalistické. Marx, Engels, Guevara, Ho Chi Minh...to byli na krátko střižení uhlazení blonďáčci?! Přitom jedny z nejuznávanějších autorit komunistického hnutí! Ta kravina s naháněním mániček byla prostě mimo. A nemá to s marxismem nic společného, je to spíš reakční záležitost. Ale jistě to byl i jiný faktor, spousta těchto lidí byli prostě flákači a feťáci....a asi proto na ně byl i takový pohled. Vím oč jde, měl jsem číro a piercing, tetování a drogy jsem nebral....ale to někomu prostě nevysvětlíš. Přežitky...a ty se nedají jen tak odbourat ze dne na den.
27.02.2013, 19:20
A konec konců, k termínu tradiční rodina. To jsi nemusel psát, stačilo napsat o tom že nacisté podporovali rodinu stejně jako komunisté. K nacizmu patří tradiční rodina v křesťanském duchu. Nemusíš psát a je ale jasné o co jde. Dá se přeci z textu ledasco odvodit, nejsme papouškující omezenci předpokládám a trošku toho analytického myšlení by se mělo předpokládat a uplatňovat...obor, ekonomie a právo.
27.02.2013, 20:17
Ještě k urážce a nepsaní. Já se cítím velice uražen rovnicí nacizmus = komunismus. Jednak jsem antifašista, a také o marxismu něco vím. Takže to neuráží jen můj postoj ale i moji inteligenci. To k vysvětlení mé ostré počáteční reakce. A k nepsaní...jsem též poměrně hodně vytížený člověk a takovéto debaty pro mne nemají téměř žádnou váhu, tudíž se jim prostě věnuji jen pokud je čas a chuť...prvoplánově nehodlám urážet a pak debatu ignorovat...
27.02.2013, 22:50
Srovnání kapitálu a mein kampf čistě pro pochopení která ideologie na jakých základech a přístupech stojí. K Sombartovi....není to nic nelogického. Jen jsme si nerozuměli. Možná nešťastný termín, ale samozřejmě ta věta neznamenala že by se Sombart hlásil k Marxovi jen proto aby se pak k němu přestal hlásit...prostě se s ním názorově po nějaké době rozešel. A to poměrně kategoricky. A není to věc která by se nikdy jindy a nikomu jinému nestala. Myslel jsem, že tohle pochopíš...Ale ano, asi mluvíme o tom stejném. Rozešel, rozvinul, pokřivil, zdokonalil...každopádně "uhnul jinam", tzn. nedá se považovat za marxistu. Nejtrefnější bude prostě pojem rozešel.
27.02.2013, 23:03
Pro dnešek snad ještě poslední poznámka. Ideologie (tohle slovo nevnímám nijak negativně, prostě jeho význam jako soubor pohledů na svět) není jen fašismus/nacizmus a komunismus. Ideologie jsou různé a existují nadále. Prameny mají ale různé. Náboženství je též ideologie, kapitalismus, neoliberalismus... Jsou ale určitá východiska, prameny ale aplikace těchto ideologií není prováděna ve vakuu ale v prostředí kde působí různé vnější i vnitřní vlivy. Způsob aplikace je tímto různě ovlivňován a často měněn danou skutečností. Komunistické hnutí se měnilo v prostoru i čase. Minulost nejde ovlivnit, lustrovat, známkovat. Lze ji jen analyzovat a pochopit, vyvodit z ní nějaké závěry a podat o nich tvůrčí výklad. Ale to se v případě dějin komunistického hnutí neděje...
28.02.2013, 12:01
A jakej je kurva rozdíl mezi nacistickýma koncentrákama a sovětskými gulagy? To je prašť jak uhoď..
28.02.2013, 17:41
a jakej rozdíl je mezi demokratickými vyhlazovacími lágry??Byli lepší než ty nacistický nebo komunistický???Asi je tam vyhlazovali tak nějak demograticky..
28.02.2013, 21:44
olda666> gulag byl vězení nebo pracovní tábor. V gulagu bylo cca 600 000 kolaborantů a těžkých zločinců..neber v potaz černou knihu komunismu která se stala pramenem poznání blbečků a v odborné veřejnosti byla neuznána...
26.02.2013, 21:41
-6
Jestli je něco, co bych minulému režimu vytknul, tak to bylo určitě nahánění mániček. Ale jsem přesvědčen o tom, že se nejednalo ani tak o "komunistickou ideologii" ale o buržoasní pokrytecký přežitek. Ten konec konců přežívá i dnes, což beru jako důkaz. "být jiný" nefrčí a to nám zde čtvrt století diktují kapitalisté. Jo, můžu mít dredy, číro, na xichtě libovolně kusů železa...ale jen pokud chci na lavičce v parku chlastat víno, nebo jít někam chlastat na "kulturní akci". Pokud se budu s takovým vzhledem seriozně ucházet o zaměstnání pohořím. Takže rekapitulace...tady ten šit, to byla jen rezonance staré maloměšťácké společnosti, kterou se bohužel ne zcela povedlo překonat.
26.02.2013, 23:06
Kdo by vzal dredatou nebo číratou smažku, když každej ví co je to za póvl, leda sebevrah. Za totáče bys za to tvý číro dostal obuchem přes záda ty rudej lofase.
26.02.2013, 23:36
a v čem je teda ten rozdíl od toho co vidíme na videu?!
27.02.2013, 00:41
Dál se bavit nebudu, protože to stejně nemá smysl. Kdyby ses takhle rozepsal hned v prvním příspěvku, tak by to bylo trochu jiný. Nevim co to je teďka za módu někoho jen tak urazit a víc nepsat. Je vidět, že se rozepsat umíš a pokecat snad umíš taky. To urážení bylo naprosto zbytečný... čau.
27.02.2013, 03:12
PS: TERMÍN "TRADIČNÍ RODINA" JSEM NIKDE NEPOUŽIL !!! JEDINÝ, KDO TO V TÉHLE DISKUZI POUŽIL, JSI JEDINĚ TY SÁM, SÁM SIS TO JAKSI VSUGEROVAL DO HLAVY A VLOŽIL MĚ TO DO PUSY. POUŽIL JSEM PROSTÝ TERMÍN RODINA. SÁM MOC DOBŘE ZNÁM MARXISTICKÉ POJETÍ RODINY A I JSEM SE ZABÝVAL DIALOGEM MARXISMU A KŘESŤANSTVÍ V RÁMCI OBORU, KTERÝ JSEM VYSTUDOVAL. CO JSI VYSTUDOVAL TY?
27.02.2013, 11:00
Netáhla to neměly nikdy lehký. Rozdíl je v tom, že dneska když tě nikdo nechce, nikdo ti nebrání založit si podnikání na vlastní pěst, za komančů si mohl akorát bouchat za pár šupů ve fabrice.
26.02.2013, 20:10
1
Mne je to fuk, ja som dohola . Dlhé vlasy som vyskúšal a už nikdy viac.....
26.02.2013, 18:50
0
Ještěže jsem v tý době něměl žádnej vlas
26.02.2013, 13:35
-2
ukřivděný máničky hihihihi...
26.02.2013, 12:44
0
V porovnání s nacismem v tom moc rozdílu nevidim. Nacismus = Důraz na rodinu, kluci museli mít taky krátký vlasy, árijskej vzhled atd. Ale naprostou analogii ve mně vyvolává ten hrdě vzhlížející voják na konci, je to úplně stejný.
26.02.2013, 16:30
taky máš asi v hlavě uplně nasráno
26.02.2013, 20:14
A co máš v hlavě ty blbečku, že nenapíšeš ani jedinej protiargument a jenom urážíš? Hitler likvidoval ideový odpůrce stejně jako Stalin. Hitler vytvářek z lidí úplně stejný ovečky jako je dělal z lidí režim v ČSSR. Podívej se na vzhled např. Hitlerjugend - stejná uniforma, stejnej účes, stejný smýšlení, stejná idea a oddanost režimu, budování německé vlasti. Dle Hitlerova Mein Kampfu: "V rudé vidíme socialismus našeho hnutí, v bílé myšlenku nacionalismu a ve svastice poslání boje za vítězství árijského člověka." Hitler chtěl však zničit marxismus a tvrdil, že mezi marxismem a socialismem existují rozdíly. Sám však roku 1934 připustil, že: "Národní socialismus převzal od každého z obou táborů samotnou myšlenku, která ho charakterizuje, národní odhodlání z buržoazní tradice, a vitální, tvůrčí socialismus z marxistického učení." Tak kdo má pak v hlavě nasráno? Myslíš, že když něco napíšu, tak že se před tím neujistím, jestli to tak můžu napsat?
26.02.2013, 20:18
Komunismus = Nacismus. A zkus to zpochybnit, jestli na to máš znalosti. Jestli ne, tak drž laskavě hubu!
26.02.2013, 21:33
Je li řeč o marxismu, tak ten je internacionální, nikoli nacionální. Je vědecký, dialektický, materialistický, tj v příkrém rozporu s nacizmem. Marxismus popisuje nutnost a neodvratnost zániku třídní společnosti. Ne vyhlazením někoho, jak hlásá nacizmus, ale vyvlastněním kapitalistů. Komunisté hlásají rovnost, nacisté nerovnost. Můžeme pokračovat, i trochu více do hloubky... Hitler pomohl vybudovat nejreakčnější kapitalismus v historii. V nacistickém Německu vládl velkokapitál - ta třída proti které komunisté bojují.
26.02.2013, 21:35
Promiň za tu invektivu, ale to co jsi napsal byla do nebe volající debilita. Přečti si například manifest komunistické strany, než začneš porovnávat neporovnatelné např. na "důrazu na rodinu". Komunisté jsou ve všech směrech pokrokoví, nacisté a fašisté reakční (Bůh, rodina, národ .....sračky).
26.02.2013, 22:30
Pominu to, že dialog začínáš napadáním. Už to myslim o tobě lecos vypovídá, ale tak k věci... Mě zajímají společný znaky komunismu, resp. marxismu a nacionálního socialismu v Německu, mě nezajímá to, co tyto ideologie rozděluje, ale to, co je spojuje. 1) Stalinismus mnozí historici nazývají jako „rudý fašismus“, důvodem byla sympatie Stalina s Nacistickým Německem, především v letech 1939-41, kdy byl podepsán pakt o neutočení mezi Německem a Sovětským svazem. Po Barbarosse sice Stalin vedl válku s Hitlerem, ale ačkoliv Hitler odsuzoval komunismus, podporoval Stalina s tím, že bolševismus převádí do fašismu. Toto je fakt a o to se při svém porovnání opírám 2) K té tvé nerovnosti - V Německu Byla zavedena sociální opatření a podporován socialistický a rovnostářský národní étos s výjimkou těch, kteří byli neárijské krve. Hitler sám razil heslo: rovnost všech rasových Němců. Legální rozdíl mezi dělníkem a úředním stavem byl zrušen a docházelo ke glorifikaci dělníka. (podobnost s komunismem čistě náhodná?). 3) Paradoxem je, že k pronikání nacionalistických prvků do socialistického myšlení pomohl i marxista, opakuji marxista Werner Sombart, který považoval válku Německa s Británií za nevyhnutelnou. Válečnický národ Němců, dle Sombarta, musí porazit anglickou obchodnickou civilizaci. Jednotlivec by měl, podle Sombarta, obětovat své štěstí i život životu státu a lidu. (opět podobnost s komunismem čistě náhodná?). 4) Pokud se dobře podíváš na to video o těch dlouhých vlasech, tak si všimni toho, jak propaganda ukazovala spokojenou českou rodinu, krátkovlasýho chlapa s ženskou a dítětem. Komunismem sám o sobě rodinu podporoval, nevím, jestli ti to něco říká, ale za komunismu jsi dostal byt, dostal jsi práci, a pokud jsi pracoval, tak o tebe bylo náležitě postaráno. Stejně tak si pamatuji i propagandu nacistů, kde byla na plakátu spokojená rodina s krátkovlasým blonďatým tátou, matkou a malým dítětem. Tyto znaky nelze přehlížet! Další společné znaky: nacismus podporoval společenská klání, hlavně sportovní klání, z jedné knihy o dějinách nacismu si pamatuji propagandistický leták s obrázkem mladých kluků a s nápisem - mládeži česká, voláme tě!, mládí slouží vůdci atd... Jak moc se např. Hitlerjugend a mnoho dalšího liší od tehdejších pionýrů a spartakiád? Dalším společným znakem je obrovský kult osobnosti, který měl jak Hitler, tak i Stalin. Společné znaky nacismu a komunismu popřít nelze, jelikož tyto ideologie vznikaly vedle sebe a vzájemně se ovlivňovaly! Komunismus, resp. marxismus není v přímém rozporu s nacismem! Tuto tezi zkrátka vyvrátit nemůžeš.
26.02.2013, 22:46
To, že jsou komunisté pokrokoví ještě neznamená, že nepodporují rodiny s dětmi. To je myslim opravdu mimo mísu z tvojí strany. Ještě pro jistotu ti zkopíruju to, co si myslím, že jsi asi vůbec nečetl zhora: " Hitler chtěl však zničit marxismus a tvrdil, že mezi marxismem a socialismem existují rozdíly. Sám však roku 1934 připustil, že: "Národní socialismus převzal od každého z obou táborů samotnou myšlenku, která ho charakterizuje, národní odhodlání z buržoazní tradice, a vitální, tvůrčí socialismus z marxistického učení."
26.02.2013, 23:35
1) ano, úkolem mnohých buržoasních historiků je rovnítko mezi nacizmem a komunismem. Jedná se ale z druhé strany o relativizaci nacizmu, což je samo o sobě nebezpečné. Tyto snahy pramení v obhajobě zapojení Německa do vojenského bloku tak brzo po válce. Například Francie s tím měla velký problém... Stalin Hitlera žádným způsobem neobdivoval. Na druhou stranu, byl toho názoru, že Hitler není nějaký šilenec, ale velice cílevědomý člověk před kterým je třeba mít se na pozoru. Události které vedly k podepsání R-M paktu jsou notoricky známé, nic méně věčným tématem falzifikátorů dějin. Je třeba na tuto záležitost přihlížet v širším kontextu událostí. Před druhou světovou válkou se nacházel kapitalistický svět v takové krizi jako nyní. Řešením by bylo oslabení konkurence (kapitalistického německa) a zamezení sympatií se SSSR. V Německu byla komunistická strana zakázána, nemohla se zůčastnit voleb. To velice pomohlo nacistům k moci. Kapitalismus byl v problémech a příklad bolševické revoluce byl velice živý a pro lidi inspirativní. Ta doba byla plná sociálních bouří. Ty se snažíš dát rovnítko mezi nacizmus a komunismus, ale pokud by si měl vybrat kapitalista, je jeho volba jasná a historie to ukazuje. Radši Hitlera než socialismus! To bylo jejich velké a v případě Německa i splněné přání. Stalin moc dobře věděl, jak dopadli komunisté v "říši". Myslíš si opravdu, že byl tak naivní že si myslel, že může existovat přátelství mezi nacistickým Německem a sovětským svazem?! Jistě že ne. Potřeboval čas, kterému se mu stejně nedostávalo. Ne, nebylo přátelštější gesto vůči hitlerovcům než neotevření 2. fronty! Jestli se opíráš o svůj bod 1. jako o "fakt", přemýšlím jestli vůbec psát dál...ale budiž. 2) Děkuji, že si potvrdil co jsem psal o rovnosti a nerovnosti. Nacisté hlásali rovnost mezi uzkou skupinou geneticky se prý shodujících lidí -"a rovnostářský národní étos s výjimkou těch, kteří byli neárijské krve. Hitler sám razil heslo: rovnost všech rasových Němců. " Marxisté chápou třídní rozdělení světa, které ovšem nevymyslely. Vzniklo vývojem celé lidské společnosti. Třídy se měnily. Pro kapitalismus jsou charakteristické dvě hlavní třídy buržoasie a proletáři. Nejsou určovány rasou, národností, barvou pleti, očí, náboženským vyznáním....ale svým postavením v ekonomickém procesu. Prostě na reálně existujících vztazích k výrobě a spotřebě. To je asi jeden z nejdůležitějších rozdílů, vědecký přístup marxismu k lidské společnosti. Marx sám nic nevymyslel, on správně jako vědec, objevoval... Díla klasiků marxismu nejsou vůbec srovnatelná s výplody nacistických ideologů. Co se týče formy tak hlavně obsahu. Porovnej stěžejní marxistické dílo Kapitál s Mein kampf... Ano, je pravda, že v nacistickém hnutí existovalo levicovější křídlo, které ale bylo hned po nástupu Hitlera zlikvidováno. Je možné že dal "árijským" dělníkům trošku větší jistoty, ale jen proto že neariským dal robotu, koncentráky - TO JE TA NACISTICKÁ "ROVNOST" Werner Sombart, buržoasní ekonom a sociolog, který krátce sympatizoval s marxem aby se s ním později naprosto rozešel a stal se jeho kritikem nemůže být označován za marxistu. Jeho přístupy jsou idealistické. Konec konců, jak jinak, vždyť to byl neokantovec a přivrženec národohospodářské školy. Jeho teze že kapitalismus je dílo židů krásně zapadá do nacistické ideologie... Samozřejmě, rétorika nacistů musela nějak vypadat. Jít do voleb s tím že se povede krvavá a pro německo fatální válka, že se budou po celé Evropě budovat tábory smrti a budou sváženi do "říše" "podřadné" národy na otrockou
26.02.2013, 23:36
bod 4. a závěr se nevešel, nevadí. Ono srovnání hitlerovy mládeže a pionýra je natolik absurdní že je možné to zcela ignorovat...
27.02.2013, 00:07
Vzhledem k tomu, že nemám už čas, tak napíšu jen krátce... kdybys to rozepsal přesně tak, jako teď naposled, tak bych tě pochopil hned, teďka vidim, jak jsi to myslel přesně a koukám, že i v něčem se přece jenom shodneme. Jinak srovnávat dílo Kapitál a Mein Kampf je naprostá pitomost a nikde jsem o tom nemluvil. Já se zaměřil na konkrétní prvky, konkrétní body, které jsou nacismu a komunismu společné.
27.02.2013, 00:14
Werner Sombart, buržoasní ekonom a sociolog, který krátce sympatizoval s marxem aby se s ním později naprosto rozešel a stal se jeho kritikem nemůže být označován za marxistu. Jeho přístupy jsou idealistické = to je jen tvůj soukromý, neobjektivní a ještě k tomu utopický, spíše však nelogický názor. Ještě jsem neviděl nikoho, kdo by s někým sympatizoval právě za účelem toho, aby se s dotyčným rozešel. To je tak trochu matení pojmů a opomíjení skutečných příčin jejich rozchodu. To je jako kdybys tvrdil, že psycholog Carl Gustav Jung není psychologem, protože se názorově rozešel se svým učitelem Zikmundem Freudem. Rozešli se, ale neznamená, to že na něho v ničem nenavázal a nerozvíjel jeho metodologii i třeba jinačím směrem.
27.02.2013, 00:24
- Pionýr je oddaný své socialistické vlasti a Komunistické straně Československa. - Pionýr je přítelem Sovětského svazu a obhájcem pokroku a míru na celém světě. - Pionýr ctí hrdinství práce a boje. Pionýr svým jednáním, učením a prací prospívá socialistické vlasti. - Pionýr je hrdý na svoji Pionýrskou organizaci SSM. Chceš tedy říci, že to samé by neplatilo v případě, že by místo SSM bylo psáno Hitlerjugend? Základní pojící prvek je ten, že jak Hitlerjugend, tak i SSM sloužily, resp. byly součástí dané ideologie. Teď nemluvím o tom ostatním, ale mluvím o tom základním. Cílem organizace Hitlerjugend bylo vychovat mládež, která by byla zcela oddána myšlenkám nacistického Německa. To samé lze napsat v případě organizace SSM. Hitlerjugend a SSM byly organizace sloužící dané státní (politické) ideologii. To je základní tvrzení, které nelze popřít a zásady pionýra, které jsem uvedl, lze bezproblému aplikovat na Hitlerjugend. Některý historik sice může trochu brblat, ale možné to je. Tím ovšem nepopírám další možné zásadní rozdíly mezi těmito orgnizacemi, tedy rozdíly kulturní a hlavně ideologické. Není to absurdní.
27.02.2013, 00:33
Ještě pro upřesnění, aby nedošlo k nedorozumění: Společnými pojmy jsou: práce, boj, oddanost vlasti, hrdost! Komunismu a nacismu je společné prosazování politické ideologie v oblasti veřejného i osobního života. To je základní teze, kterou nepopřeš, ani kdyby ses snažil sebevíc! Jsou to totalitarismy a mezi ideologie inklinující k totalitárnímu režimu lze zařadit jak komunistickou diktaturu proletariátu a nacismus, tak i fašismus. Jejich společnými znaky jsou: 1) státem vynucovaná ideologie, 2) jediná strana ovládající státní aparát, 3) policejní kontrola a sledování občanů včetně používání mimosoudní represe a zastrašování (VB, STB, Gestapo atd.) 4) centrální řízení ekonomiky, 5) monopol na prostředky masové komunikace. Pokud chceš popírat tyto základní věci, tak nemá smysl bavit se dál :-)
26.02.2013, 08:54
1
Hnusná doba. Každá totalita je hnusná. Doufám, že už brzo všichni komunisti vymřou a trochu se to pročistí...
26.02.2013, 13:35
Jak můžeš tvrdit, že to byla hnusná doba, když jsi ještě nebyl ani na světě....
26.02.2013, 14:21
stačí se informovat a zjistit kolik lidských životů zničila ta tvoje krásná doba
26.02.2013, 14:53
Záleží od koho ty informace pocházejí.
26.02.2013, 16:57
byla to doba,která měla svoje pro i proti,nejvíc žgryndají ti,co to nezažili,nebo ti,co měli papínky nebo maminky někde na ůstředním výboru-já jsem na ně taky všude nadával,ale když to srovnám s tím,co je dnes za sračky,tak socialismus jasně vede
26.02.2013, 21:36
1leonardo1> žádný rozumný a zkušený historik a politolog neoperuje s termínem "totalita". Nic takového totiž neexistovalo a neexistuje. Je to prázdný pojem...
26.02.2013, 21:37
tielk> dej si špeka a jdi se vrtat v PC. Jsou tady lidé kteří antikomunistické výblitky dokážou podat lépe...
25.02.2013, 23:15
0
04:45 Die Katastrophe
25.02.2013, 22:49
0
že k tomu nic neřek dlouhejvlas
25.02.2013, 20:12
0
:-))). ze zrovna pouzili stary rim jako priklad je fakt zabavne. ti kratkokudrnaci se zmradavali v rodinach, velmi mladi chlapci byli zadanym doplnkem starsich senatoru a jinych vlivnych - dokonce to nebylo ani vnimano jako homosexualni chovani. travili se, uplaceli se, okradali se... ale vlasy meli kratke, to je pravda. no co ted? :-D
25.02.2013, 20:28
ve starým římě byla homosexualita ůplně normální a nikdo proti ní nic neměl-ona je to otázka výchovy,do čeho se narodíš-některý divošský kmeny nebo morgoši se taky prcají mezi sebou a nikomu z nich to nevadí..
25.02.2013, 19:49
0
Mnel jsem taky dlouhi vlasi,ale kamoš mi je spalil zapalovacem.Uz s nim nekamaradim.
25.02.2013, 20:00
ne a já myslel že tenhle čin vaše přátelství prohloubilo
25.02.2013, 19:42
0
je to ůplně stejný jako dneska-komáři náháněli a zavírali tady ty fetoše,v dnešní židokracii jsou zase kriminály plný politických vězňů,tzn.extremistů(aneb každýho,kdo si dovolí kritizovat tady ten bordel nebo má svůj názor..)Oni jsou ůplně stejní a nemají si s nimi vůbec co vyčítat..
26.02.2013, 13:32
jo jasnacka
25.02.2013, 19:42
0
V jádru je to pravda, např. v létě a ještě k tomu když sportujete je vám nějaký háro akorát na škodu - musíte se pořád česat a kvůli prachu se pravidelně sprchovat, zatímco krátký vlasy česat nemusíte, nemáte v nich tolik prachu a po koupeli je stačí párkrát přejet ručníkem a jste naprosto suchý. Ale vydávat to jako normu pro všechny, to je vážně hovadina, protože je to zkrátka věc každýho, co mu zrovna vyhovuje. Někdo třeba s krátkýma vlasama vypadá jako debil a třeba mu víc sluší vlasy dlouhý. Tolik můj objektivní názor.
25.02.2013, 18:34
-1
jáááááj No já se poseru zase všechno špatný přišlo ze západu. Chtěl bych se vrátit časem a rozšlapat tomu debilovi hubu, nejsem příznivcem dlouhých nebo krátkých vlasů at si tam lidi nosej třeba hovno ale někteří lidi za totality byli větší fanatici než v německu za adolfa hitlera v německu.
25.02.2013, 18:17
1
ali - jak máš dlouhý pačesy??
25.02.2013, 22:32
jak ochlupení na varleti
26.02.2013, 16:22
měl jsem číro vorle. teď nosím krátkej sestřih. To číro nedokázal pobožnej ředitel školy nikdy rozchodit....
25.02.2013, 17:49
0
Byli to prostě vypatlanci, kteří chtěli mít z lidí tupý stádo ovcí - stejnej vzhled, myšlení, věrnost strně a státu. Blbý je, že v některých lidech se tato představa pořád drží. :-/ Nasrat na ně.
25.02.2013, 17:48
0
na vojně když si člověk hlavu vyholil, taky se s toho mohli posrat
25.02.2013, 17:09
0
Jeden ředitel nejmenované olomoucké školy mi dokonce řekl, že kouřím marihuanu , protože mám dlouhé vlasy. V životě jsem mařku neměl a cigarety taky nekouřím ,ale protože mám husté kudrnaté vlasy tak jsem přeci feťák , hulič povl.
25.02.2013, 17:03
0
Já sám jsem zažil šikanu ze strany učitelů skrz dlouhé vlasy i v dnešní době. Lidé stále škatulkují.Komunismus u nás nevymřel.
25.02.2013, 17:46
počkej 10-15 roků až chcípnou poslední komunisti v řadách důchodců
26.02.2013, 14:55
tielk - jojo na to se přesně čeká až vymřou svědci a pak teprve poznáme co je demokracie a láska zač hihihihihihihi
25.02.2013, 16:52
0
s tím bež do hajzlu
25.02.2013, 20:51
Jako shemali by tě komanči teprv vypíčili..