ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Hang Massive - Thingless Things

1177x
Komentáře
13.02.2013, 19:45
0
na relax super
13.02.2013, 19:45
0
Super, to snad není ani možný,že je tu taky muzika a né jen zvracení a tři akordy stále do kola do zblbnutí. Super vážím si toho :-). Děláte mi radost ...
13.02.2013, 15:29
0
Hudba moc pěkná, ale prý je tenhle bazmek nehorázně předraženej jako kráva, do toho bych nešel :-/
13.02.2013, 15:55
a přitom jsou to jen vyřazený Wok pánve co neprošli výstupní kontrolou. Holt za dobrý podnikatelský nápad se platí....
14.02.2013, 07:29
hang se hlavně komerčně neprodává, a prý prodávat nebude, je to prý léčebný a meditační prostředek, lze ho prý snad náhodou koupit na E-bay, ale aby se nejednalo o imitace... Cena "jetého" kousku prý v přepočtu od 30tis do 180tis!! takže fakt úlet. Je pravda že ho vyrábějí ručně, kladivy a mlácením přes písek, tzn. co kus to originál, ale stejně, na to abych s tím mrznul v lese pod stromem...
13.02.2013, 12:29
0
Kuře Kung Pao z woku 4 kuřecí prsní řízky 1 lžička škrobové moučky 5 lžic oleje 1 lžička mletého zázvoru sůl 3 lžíce sójové omáčky arašídy Kuřecí prsa nakrájíme na jemné nudličky a poprášíme je škrobovou moučkou. Ve woku rozpálíme olej a maso asi 4 minuty opečte. Potom přidáme sójovou omáčku smíchanou se zázvorem a mícháme, aby se maso nepřipálilo. Po dokončení přidáme oloupané a opražené arašídy. Ideální přílohou je rýže nebo zeleninový salát.
13.02.2013, 12:31
ale si pekný..........
13.02.2013, 16:47
Kuře Kung Pao z Hangu: 4 kuřecí prsní řízky, 1 lžička Solamylu, 5 lžic rostlinného oleje (olivový není vhodný pro smažení při vysoké teplotě), 1 lžička mletého zázvoru, sůl, 3 lžíce sójové omáčky (může být chilli pasta a protlak) nesolené loupané arašídy které před použitím nahrubo nasekáme a osmahneme na lžičce tuku do změknutí. Jak na to: Urveme kladivem horní část Hangu - ale opatrně, abychom z toho neudělali plochou pánev. To by pak byl už jiný recept. Kuřecí prsa nakrájíme na jemné nudličky a poprášíme je škrobovou moučkou. V urvané horní části Hangu rozpálíme olej a maso asi 4 minuty opečeme ze všech stran za stálého promíchávání. Pokud si stihneme na Hang dát držadlo, můžeme maso prohazovat podobně jako bychom to dělali ve Woku (pánev Wok - kuchyňské nádobí které se kdysi vyvinulo z horní části Hangu) Potom přidáme sójovou omáčku smíchanou se zázvorem a opět mícháme, aby se maso nepřipálilo. Po dokončení přidáme oloupané a opražené arašídy, ale můžeme i jemně pokrájené bambusové výhonky nebo jinou stylovou zeleninu. Ideální přílohou je rýže, dresing podle vlastní chuti a zeleninový salát s pikantní zálivkou.
13.02.2013, 06:52
-1
co to je proboha za curakovinu?????? ty vole hraje na pánev jeste je sjetej jak houba a co???
13.02.2013, 07:19
Když nevíš,tak mlč!
13.02.2013, 09:32
no to vím vole, vždyť vidíííím...
13.02.2013, 11:14
jj vidíš pánev,ano?Já bych spiše řekl že to je Hang.Člověče,pleteš si pojmy,např.tvoje hlava vypadá jak kopačák a nikdo ti do ní nekope..Nebo snad ano,no tim by se lecos vysvětlilo...
13.02.2013, 12:31
Tobě taky pěkně šuká v květáku... co?
13.02.2013, 13:00
taky si myslim... že pánev..
13.02.2013, 04:55
1
S timto opravdu božským hudebním nástrojem mám také zažito... Jen škoda že poslední dobou omezuju své koníčky tak,že i bubnování muselo jít stranou B(