ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Libyjský vandalové

1428x
Komentáře
03.03.2012, 22:08
0
A pak mně někdo bude vykládat, že tyhle lidi nejsou absolutní hovada a že nám takovíhle vymaštění ručníkáři mohou být v Evropě přínosem. Tahle verbež nad sebou musí mít tvrdou ruku diktátora, tam ještě hodně dlouho demokracie nebude, pokud vůbec kdy, tyhle hovada na to nemají geny.
03.03.2012, 23:33
A co Pelán, který zničil pomník Rudé armády která osvobodila Brno? Ten je civilizovanější?
04.03.2012, 15:48
Ano, rudá armáda nás skutečně úřijela "osvobodit", hlavně že tady rusáci napáchali pomalu větší zvěrstva než skopčáci. Nehledě na to, že o žádné přátelské osvobození nešlo, ale o čistě politický kalkul, o politický vliv v celé východní Evropě. O tom, jak nás přijeli opět "osvobodit" v 68. ani nemluvě. Snad nechceš srovnávat tahle zfanatizovaná hovada, která ti za to že věříš v nesprávnýho boha (zvlášť ty, který nevěříš v žádného) s radostí upižlají tupým nožíkem hlavu, s někým, kdo upižlá znak, který je navíc spojen s ideologií, jež stála miliony životů. To je jako bys ty smazal hákový kříž z pomníku padlých skopčáků a někdo by tě srovnával s těma militantníma islámistickýma hovadama. A víš, že tito chudáci utlačovaní rebelové (ve skutečnosti islámističtí fanatici, stejní jako ti, kteří chtějí v Egyptě zničit tisíce let staré nesmírně cené architektonické památky - pyramidy) zabili od dob války za svých čistek víc lidí než samotný Kadáfí? Ano, v tomhle stojím za Kadáfím. Nebyl to žádný lidumil, byl to magor, ale za jeho vlády země fungovala, teď, když mají tu vytouženou "svobodu", tak se ukáže, co je ten pronárod skutečně zač.
05.03.2012, 23:02
Ta ideologie v první řadě zachránila slovany a československo, zatím co západní ideologie nás odevzdala nacistům. On ten brusič náhrobku měl dle udajů z vyšetřování prarodiče co se přihlásili k třetí říši a byli čistými nacisty dle dokumentu třetí říše. Jeho antikomunistický zápal lze tudíž chápat.
06.03.2012, 21:33
Myslíš tu ideologii, která měla na svědomí více slovanských životů, než turci po několika staletích řádění na Balkáně, a to tím kolik milionů životů vyhaslo v gulazích, tím, jak posílala chabě ozbrojené a vycvičené vojáky po statisících do bojových linií, kde si z nich dělali Němci terče? Ta tedy Slovanům vážně pomohla. Co se děje se Slovany nyní, je jen nutný následek mnoha desetiletí bolševické degradace národa. Neříkám, že prvotní myšlenka té tebou tak dokola omílané třídní rovnosti byla špatná, ale vzali ji z poněkud špatného směru. A pokud vím, ani oni se do války s Německem příliš nehrnuli, na střet s nacisty jaksi neměli koule, ač byli v mnohonásobné početní převaze, avšak brzdilo je neschopné vedení. Do poslední chvíle doufali, že dodrží pakt neútočení, leč nestalo se tak, což jim však nebránilo uzmout si půlku Polska, než ho celé zaberou Němci. A že přišli "zachránit" povětšinou slovanské národy, bodejť by ne, když s nimi měli své ekonomické plány. Nešlo o nic jiného, než rozdělení si vlivu nad německými válečnými kořistmi, tak jak se to upeklo na Jaltě. Stejně tak kapitalisté zachránili západní Evropou a mohli jít dál na východ, ale museli se u Plzně zastavit, neboť by se strejda Jožka moc zlobil. Jaký v tom osvobozování byl rozdíl, jsme se plně dozvěděli v 89. po otevření hranic.
07.03.2012, 12:31
Meleš bludy, ale jeden za všechny. "jak posílala chabě ozbrojené a vycvičené vojáky po statisících do bojových linií, kde si z nich dělali Němci terče? " A jak by sis to představoval? Nechat němce vypalovat vesnice na ukrajině, stáhnout se někam na východ a tam několik let civičit profíky? Co se děje se slovany nyní, je jen nutný důsledek rozpadu sovětského svazu, země , která držela všechny antislovanské a nacistické živly pod krkem. Podívej se na jugoslávii, na kosovo, a vlastně i na československo...jsme kolonií našich odvěkých nepřátel. Vládne nám Shwarzenberg. Na kosovu slované mohou jezdit jen s vojenskou eskortou. Na kosovu proběhlo referendum ve kterém se srbové vyjádřili že se chtějí připojit k Srbsku. To se od toho distancovalo, protože má už nakročeno do EU. Taková zrada!
03.03.2012, 17:39
0
Muslimské bratrstvo ničí židovské náhrobky? Jak je to možné? Kdo jim pomohl uchvátit moc? A kolik let musí být Kaddafí po smrti, aby tam byla ta demokracie skvělá západní, už a nebo ještě chvilku?
03.03.2012, 16:52
0
zato by to chcelo zlikvidovat nejaku tu mesitu. Su to obycajne hovada, ked nicia cintorin. Je jedno ci to je v Lybii alebo inde na svete.
03.03.2012, 10:48
0
LOOOOOOOOOOOOOL vojáčci kde máte hroby ? XD
03.03.2012, 10:31
0
Jsem zvědav, co na to budou říkat Amíci, když už jim před časem pomáhali proti barbarovi, který národu dával veškeré školné zdarma, polovinu přispíval na auto, benzin za něho stál asi 50 haléřů, studovat zdarma a ještě navíc za peníze šlo do 40ti let, veškerou lékařskou péči jim dával zdarma, pokud se nedostávalo dostatečné lélařské péče, každému potřebnému ji zaplatil v zahraničí......ale to bych psal dlouho. Oni vůbec neví ti rebelové, co je čeká. Ale dobře jim tak. Jenom Evropa by se na to měla připravit.
03.03.2012, 13:39
tat tak spravne
03.03.2012, 10:22
0
tohle se naprosto vymyká všem normalnostem na tomhle skaženym světě
03.03.2012, 09:23
1
Nevím čí sou to hroby,nebo kdo tam za co bojoval a kdo ne,ale tyhle v uvozovkách lidi právě ukazujou co sou zač a co se nám sem za pár let nahrne do Evropy.Jejich myšlení je asi shodný s myšlením houpacího koně.
03.03.2012, 08:30
-3
Halooo tydýtové,,,jsou tam hroby i židů ,, je to hřbitov všech padlých kteří bojovali proti režimu Kadáfiho, jen opisuju popisek,tak hned nebrečte
05.03.2012, 15:04
Omyl, jsou to hroby padlých vojáků z druhé světové.
03.03.2012, 08:14
2
milane duzdo už radši nepiš
03.03.2012, 06:03
0
Ten popisek je hovadina jako prase. To jako v Lybii, kde se vedla ze strany NATO jen vzdušná kampaň, a sem tam nějaký ty speciální síly, padlo tolik vojáků, jo ? Tak podle toho, kolik je tam hrobů, tak ve Francii a UK je asi dost velká nouze o piloty a bitevní letadla Myslete hlavou, a ne prdelej.
03.03.2012, 01:51
0
V boji proti Kadáfímu Ty o tom víš asi to co ti řeknou na Nově nebo z USA co... Přečti si jak na tom byla Libye dobře. Jak moc tam lidé trpěly když byla nezávislá. Jak moc je utlačovalo mít elektřinu zadarmo, Každý občan měl právo dostat příspěvek na bydlení. Pokud jsi kupoval nově vyrobené auto vláda ti dala příspěvek a to polovinu jeho ceny... Žádné soukromé Banky a podobně. To že tam USA vpadlo byl více důvod toho že se neodvratně blížilo datum splatnosti jejich dluhu i s úroky za ropu než "osvobození" tak krutě zotročeného národa...
03.03.2012, 04:26
Píšeš hovadiny, Zaprvé tam USA vůbec nebylo, ale válku tentokrát rozjela Francie, za druhé, žádný dluh neexistovall, a za třetí když v celý zemi je elktrika zavedená jen do Kadáfího rezidence (s nadsázkou) tak je jasný že bude zadarmo
03.03.2012, 01:46
0
Ten popis videa je fail jako prase.Vim minimálně to,že to nemá nic společnýho s vojáky NATO. 0:59 je jasně vidět židovská hvězda a v Libyji nikdy žádní vojáci NATO nepadli.To snad neni možný,že někdo napíše takovou blbost!
03.03.2012, 04:28
Představ si že i mezi vojáky NATO jsou Jude... to ovšem nic nemění na tom, že jsou to hovada a zneuctívají hroby, byť jsou nepřítele... To nedělá ani to největší hovado.... oni jsou už víc než hovada
03.03.2012, 01:09
0
Zvláštní způsob poděkování za pomoc při boji proti Kadáfímu. Barbaři hnusní !!! Hroby se neničí ani když nesouhlasíte s vyznáním toho kdo tam leží ! Barbaři !!!
03.03.2012, 01:53
Ale ano hroby se neničí...