ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Mladík provokoval policisty, Slovensko

5266x
Komentáře
07.09.2020, 20:26
0
Je to video z Kováčšskej v Košiciach. Ta je v centre, súbežne s Hlavnou ulicou. Video nie je celé, tak že sa z neho nevie čo tomu predchádzalo, ale ked ho dávali u nás v tlač, hned som napísal, že policaj namiesto toho aby udržiaval odstup, tak sa sústavne tlečil na toho ochlastaného. Aj ked sa ho kamoši snažili odtiaľ odťahovať. Tým vlastne sám policajt vyprovokoval zákrok. Aby si mohol odrieť. tak isto ako aj další, ktorí ho mlátili aj ležiaceho na zemi. Sopliaka mi ale aj tak nie je ľúto, nakoľko je fatkom to, že sú niektorí až pridrzí a nič nerešpektujú. Tak že si aj on nabudúce rozmyslí, alebo bude chlastať len dokiaľ znesie.
07.09.2020, 20:31
Asi pred rokom tiež v cente, ale na druhej strane od Hlavnej na Moyzesovej takto sopliaci v noci chlastali. jeden z nich bol premúdry. Ukradol naviac bez bezočivo jednu či dve fľaše chlastu. Ked mu barman dohováral, bol múdry tak ho dotyčmý pračtil tak, že sopliak mal problém. prebehol už aj súd a za toho sopliaka barmana doslova pojebali. Potom nie div, že policajti ak môžu tak si na takých de bilných spiťakov povyrazia.
05.09.2020, 10:53
1
Nevím co se stalo před tím. Ale tady vidím špatný, agresivní, postup ze strany police. Kámoši by týpka zpacifikovali sami, ale polda cíleně šel do konfliktu a pokud dobře vidím udeřil první! Cílem zásahu není konflikt vyhrotit, ale uklidnit a k tomu to zde kámoši provokatéra směrovali. Polda má mít respekt a zásah, pokud je nutný, musí být tvrdý a nekompromisní. Ale občas je třeba potlačit svý ego a překousnout nějakou tu urážku. Nejlepší řešení konfliktu je to, že k němu nedojde ... 
asm
07.09.2020, 08:48
Napsáno úplně přesně. Ne, že bych se toho zmetka zastával, ale v tomto případě je vina na straně policie.
04.09.2020, 21:41
0
Přesně tyhle typci když jsou pak v úzkých tak si volají fízly na pomoc..
04.09.2020, 08:45
0
třeba čekal že ti policajti pokleknou a budou mu umývat nohy --- po vzoru kolegů za oceánem ..