ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Motonehoda #2

3041x
Komentáře
14.07.2016, 22:47
0
Ahoj Hošani. Nechci se míchat do vaší válečný bitvi ale dovolte mi vyjádřit můj názor. Co se týká toho videa a pravidel provozu tak si myslim že nějaky pravidla jsou prostě daný a ještě jsem neviděl dopravního experta kterej by nějakou nehodu komentoval jaksi jednostranně ve prospěch jedný strany. Je to přesně tak že jakákoli nehoda se musí posoudit jako jeden celek se vším okolo. Nemůžete se přece zastávat někoho jen proto že jste sami jedním z nich nebo že vám nějakej takovej z nějaký taký skupiny ublížil a máte z něho celoživotní světabol. Vaše debata je nekonečná proto že místní rezatý četník totálně ignoruje názor svýho oponenta. A není to jenom tahleta diskuze. Je to jako přes kopírák. Pokud vim tak Hundass tady s nikým jiným nevytvořil tak rozsáhlý diskuze jako právě s rezáčem. Rezáč hledá útěchu v tom že oponenta všelijak urážlivě tituluje jelikož těm názorům protistrany asi vůbec nerozumí. A vidim to podobně že rezatý četník když mu teče do bot tak okamžitě přestane držet směr a vede to někam úplně do ztracena. Měl by začít nejdřív sám u sebe. Hlavně snažně prosím aby na mě opět nezačal agresivně útočit jak je to u něho zvykem že jsem si dovolil se připojit do cizí diskuze a vyjádřit svůj názor. Měl by si vzpomenout jak se v minulosti choval například ke mě aniž bych mu já něco udělal. nechápu ty jeho keci o léčení a nebezpečnosti když sám je agresivní i když je zrovna nejvíc v klidu. Takže dík za pochopení a prosím nekamenovat!
15.07.2016, 12:25
To je náhodička, nečekané, kde jsi byl tak dlouho? Ty jsi totiž úplně stejná "nátura" jako tady pan dole. Sereš si do huby v každé větě, zbytek názorů jak přes kopírák, včetně "nezaujatého" vyčítání stejných chyb druhých. Míro, když napíšeš v první větě, že se do toho nechceš míchat, proč tak probůh činíš? To není poprvé, co tě upozorňuju na to, že už po prvních pár slovech ví člověk přesně, s čím má tu čest. Kluci, na kterým internátě že jste si vykouřili? A nebreč mi tu furt, já se z vás stejně neposeru, ty Vzdore.
15.07.2016, 12:35
Mimochodem, jen jsem zahlédl tvůj nick, obsah byl jasný předem. Dvě věty k videu, aby se neřeklo, a pak....klasika, můj rozbor a péče o Hundassovi půlky.
15.07.2016, 12:50
Nepsal náhodou ať ho nekamenuješ? Vem si už konečně nějaký lano a běž si to hodit Bude to pro tebe vlastně vysvobození!
14.07.2016, 21:51
0
Saniťák, motorkář a plechovkář tě nějak rychle omrzel, co blbečku? Kde jsou ty tvý moudra a hluboká filozofie teď? Nemáš co říct, protože jsem tě setřel - kdyby to tak nebylo, tak bys psát pořád k tématu. Problém je u tebe ty kreténe debilní, problém je v tom, že myslíš asi prdelí a né hlavou! Takže teď budeme zase pro změnu řešit to, kde sem jako první natáhnul diskuzi z jinýho videa? Ty už seš vážně v koncích, seš totálně v píči, tak ti nezbejvá nic jinýho, než ze mě dělat pacienta! Ty ubožáku, takový planý keci mi říct do očí, tak bys z toho rozhovoru neodešel asi úplně v pořádku!
14.07.2016, 22:11
Hlavně, že tady kreténi jako seš ty a tobě podobní neumíte ani psát česky, ale jste schopný se kasat na každýho. A v tom právě spočívá absurdnost a ubohost vás samých! Myslíš si, že zrovna z tebe se někdo jako já prostě posere hned po pár komentech, všechno ti odsouhlasí a dá ti ve všem za pravdu, ačkoli víš úplný hovno a meleš totální kraviny? Sadistickej kripl jako ty, kterýmu se tady stýská po krvi a uřezaných muslimských hlavách mě tady bude něco vykládat o vyšetření? Až po tobě milý čuráku!
14.07.2016, 03:30
0
Jednoduše a stručně: podle tebe může za všechno co se stalo ten plechovkář, ano? Hovno! Plechovkář totiž může jen za to, že tahle situace vůbec vznikla! A motorkář tomu pak nasadil patřičnou korunu! Nebavíme se o spoluúčasti, bavíme se o společný zodpovědnosti!!! (pro jistotu píšu tři vykřičníky). Takže za to, jak motorkář reagoval, může tedy podle tebe taky plechovkář? Zezačátku jsi přece jasně říkal, že motorkář se nerozhodl úplně šťastně (jak tu situaci vyřešil). Už to samo o sobě značí, že to vnímáš tak nějak podobně a že to šlo ruku v ruce = výsledkem je motorkářova rozbitá huba! Analyticky řečeno tedy nehodu způsobilo: 1) Nedostatečné upevnění nákladu (50% podíl) a 2) Špatné odhadnutí a vyřešení situace ze strany bikera (50% podíl-sám jsi to i naznačil, tak mě už neser). To jsou dva hlavní faktory, který způsobily jednu nehodu - vnímáš to vůbec? Je jasný i úplnýmu debilovi, že bez plechovkáře by se biker nevysekal vůbec = ba dokonce by ani nevznikla taková prekérní situace, kterou by musel řešit! Co kdyby se motorkář rozhodl jinak? A že mohl, to víme oba dva! Kdyby se rozhodl jinak, tak by tohle video ani pak neexistovalo. Teorie pravděpodobnosti není jenom nějaký "kdyby bylo nebylo", je to matematická disciplína popisující zákonitosti týkající se jevů, které (přinejmenším z hlediska pozorovatele) mohou a nemusí nastat a jejichž výsledná hodnota není předem jistá. A ty mě tady píšeš bludy jako: "Ty jsi schopen snažit se svalit spoluúčast i na motorkáře". Byl bys schopen to napsat znova po tomhle, co jsem napsal teďka? Tvůj problém je v tom, že prostě fandíš stůj co stůj jedný straně a nestranný posuzování bereš jako nějakou osobní křivdu! A ty emoce dělaj taky docela hodně! Výsledkem je pak nekonečná debata a žádnej konsensus!
14.07.2016, 03:33
To je můj poslední pokus navést tě správným směrem, pokud ani tohle nepochopíš a budu pro tebe chorá mysl, tak to prostě vzdávám!
14.07.2016, 08:15
I úplnýmu analfabetovi je jasný, že kdyby se motorkář rozhodl objet překážku zleva, tak by se jí dokázal úspěšně vyhnout = rozhodující byl ten moment, kdy byla karimatka na silnici vodorovně a ještě ani nemohl vědět, jaký směrem se začne točit (nalevo nebo napravo) = Z toho vyplývá, že by se ani nevysekal a této nehodě by zabránil, kdyby zahnul vlevo! Byla to prostě ruská ruleta a vsadil na jistotu - buď tak nebo tak! Na rozdíl od plechovkáře měl aspoň možnost to nějak zvrátit. Kdežto když jedeš s autem a z vleku se ti uvolní náklad, tak zmůžeš hovno a nemůžeš už dělat nic! Že plechovkář zavdal příčinu pro vznik takový situace je zase jiná věc! To jsou dvě různý věci - nelze to míchat do sebe! Ale nééé, pan rezatej má vždycky ve všem jasno hned, hnedka je se vším hotovej a za tu nehodu (vysekání motorkáře) může pouze a jen plechovkář, že? Tvoje hlava prostě nedokáže pobrat, že mezi příčinou (nedostatečným upevněním nákladu) a následkem (nehodou motorkáře) se ještě právě to klíčový, co rozhodlo o tom, jak to nakonec dopadne - tedy rozhodnutí motorkáře, jestli pojede nalevo, nebo jestli pojede napravo. Sám víš moc dobře, o čem mluvim a moc dobře si uvědomuješ, že jeho rozhodnutí bylo ŠPATNÉ, tedy tvými slovy řečeno: ne zrovna šťastné. Ale že si to vlastně z 50% posral sám, toho seš si vědom, ale na plnou hubu to už nenapíšeš a volíš jenom mírný formulace jako "ne příliš šťastné rozhodnutí"! Kdyby bych tedy jako ty a byl stejně tak jednoduchej, tak bych naopak řekl: "ne příliš šťastné upevnění nákladu". Jenže já nefandim ani jedný straně - tohleto je tvoje doména a tvůj problém. A pak tady bliješ takový nesmysly!
14.07.2016, 16:25
Ty jsi mimořádnej kus magora. Nejdřív obhajuješ saniťáka jedoucího na červenou jako prase, kterej rozválcuje motorkáře, a u druhý nehody dáváš 50-ti procentní podíl viny motorkářovi, kterej si rozbil hubu o cizí náklad a přišel k tomu jak slepej k houslím. Pak tu napíšeš miliardu stokrát opakovaných blitek, a začneš si klidně osočovat lidi ze zaujatosti, zrovna ty. Až budeš chtít vidět všechny ty svý termíny po hromadě chlapečku, navštiv laskavě už konečně zrcadlo. Fakt jsi imbecil. Ať je to plechovkář, motorkář, prostě kdokoliv, nemůže nést žádnou vinu, a už vůbec ne 50-ti procentní, za nezvládnutí cizího průseru. Je zajímavé, že jsi saniťákovi žádné podíly za spoluúčast nedával. To jsou ty tvé půlstránkové nestranné pravdy... Seru na tebe, jsi zkrátka vymletej, a mimochodem píšeš už pěknejch pár řádků úplně zbytečně. PS: Než serveš klávesnici, zkusil bych vzpomenout, jestli si tu taky neměl náhodou nějakej proslov o posledním slovu, Oxforde.
14.07.2016, 16:45
Je to marné, je to marné, je to marné! Ano, a když nemáš opět co říct, tak do toho zase začneš motat sanitku, aby z toho byl opět totální guláš tak, jako zezačátku. Řekni mi: jsi opravdu takový nechápavý imbecil, nebo to jenom hraješ? Tak se na to vyser a věnuj se tomu, na co ti tvůj mozeček stačí, ok? A pozdravuj kluky z učňáku
14.07.2016, 16:57
PS: tvoje neustálý ignorování obsahu komentu a odvádění pozornosti zase na úplně jiný videa je už opravdu trapný a dovolim si říct, že naprosto z tvojí strany účelový! Zkrátka když tě člověk setře a ty nemáš co říct, tak se to snažíš hrát na všechny strany a úplně do autu! Víc co udělej? Vem motorku, rozpal jí na maximum a napal to někde do sloupu! Budeš aspoň užitečnej jako dárce orgánů a mě svojí smrtí prokážeš velkou službu! Měj se špíno!
14.07.2016, 17:22
Co se týče videa se sanitkou: jasně jasně, tvoje nestrannost je vidět na první pohled. To, že motorkář přes helmu vidí a slyší hovno (což jsi sám řekl) je přece nepodstatný, nedůležitý a nemělo to na tu nehodu absolutně žádnej vliv! Saniťák rozválcoval motorkáře?! Máš něco se zrakem impotente? Možná, že by ses měl na to video konečně taky podívat (klepnout na tlačítko "play&quot a až potom dělat soudce! Jenom si všechno šteluješ podle sebe a přesně tak, jak se ti to hodí Však ty jsi dost velkej imbecil na to, že bys byl schopnej se záchrankou na tu červenou zastavit! DD V lidské říši se takovej exemplář jen tak nevidí DD Prostě jsi prohrál, nemáš na to, aby ses se mnou mohl rovnat, což dokazuje, že ty dohady jsou nekonečný! Nauč se prohrávat a smiř se s tím! Takovej je život!
14.07.2016, 17:52
Dobře, tak se opřeme pouze o tvoje komentáře k videu se sanitkou. Tvoje vlastní slova: "Myslím, že jde o chybu saniťáka. Já sice s takovým vozem zkušenosti nemám, ale je mi jasné, že i když člověk řídí motorové vozidlo s právem přednosti v jízdě, nikterak není sproštěn povinnosti dbát zvýšené opatrnosti při takových manévrech a nedělat si z toho Carmagedon. Pokud to riskne, je to pouze jeho odpovědnost. On sice na červenou jet může, ale ne za cenu další nehody, pak by to nemělo logiku. V helmě přicházíš o periferní vidění a za jízdy neslyšíš ani hovno. Na jižní spojce se za mě přilepila sanitka v rychlém pruhu a vůbec jsem o ní nevěděl. Až když jsem se podíval do zrcátka jsem ho zbystřil, hned jsem mu uhnul a hodil omluvenku, a měli ze mě ještě prdel. Bylo jim jasný, že je vůbec neslyším. Nikterak dramaticky jsem je asi ani nebrzdil, valil jsem hodně přes kilo. V krosový helmě něco slyšet, úplně bez šance / = totální paušalizace a zlehčování toho, že motorkář sanitku neslyšel a ani neviděl! Dále toto: nejdřív sám píšeš, že sanitka na červenou jet může, a teď mi tady pro změnu píšeš bludy jako: "obhajuješ saniťáka jedoucího na červenou jako prase". Tak seš vážně imbecil? Už to tak asi bude! Že ve skutečnosti saniťák motorkáře nerozválcoval, ale motorkář to napálil do saniťáka přímo z boku = to už jsi asi zapomněl, nebo to schválně přehlížíš a šteluješ si to podle svých představ! A nedokážeš lidsky pochopit, že saniťák je taky jenom člověk a není to pánbůh, aby věděl, kdy bude pršet (kdy zrovna kde pojede totálně slepej a hluchej motorkář), aby se mu kdyžtak vyhnul. Nemusíš mít zkušenosti se sanitkou, abys tohleto lidsky pochopil! A dovolil bych si použít tvoje vlastní slova: s tím už by měl každej motorkář na to motorku sedat, že když úplně nevidí a neslyší, tak že může dojít třeba k nehodě. Zvýšená pozornost a opatrnost platí pro všechny účastníky provozu, a pro motorkáře to platí tím víc, když mají značně omezený zrak a sluch! Je neuvěřitelný, jak dokážeš všechno na straně motorkáře zlehčovat a paušalizovat, a jak pranýřuješ pouze vždycky jednu stranu! Polib mi nestlé ty rezatej vidláku, s tebou nemá vůbec smysl diskutovat mamrde!
14.07.2016, 19:21
Už ti praskla cévka, viď!? Teďka bacha, asi ti to povolí i dole milý vole. Ty jsi nevyhrál nikdy nic, jenom si to myslíš. Kdopak sem pod toto video natáhl diskuzi z jinýho videa? Pročpak nekopíruješ své bludy, tragede? Dej se vyšetřit, ty si absolutní blázen, pravděpodobně i nebezpečnej. Lidé tu mají pravdu, občas bys měl opustit ty čtyři zdi, běž si zašukat, zkus si najít reálné kamarády (hlavně jim necpi ty svý nesmysli nebo máš navždy smůlu a patrně tě brzo vygranátuje), zachlastej, zfetuj se, hlavně něco udělej, protože tohle je mazec a s takovou ti patrně i zůstane. Zbytek komentovat NELZE, NEBOŤ POZBÝVÁ JAKÉHOLIV SMYSLU dále čísti řádky egoistickýho retardovanýho sráče (opět), kterýmu někdo vyštemploval rozum z hlavy (pokud tam tedy někdy byl). Bájbáj šašku, ty bys nedostal ani moji babičku. Mimochodem, potvrdils tu dokonale moje pravidlo, vyjímkou ses nestal a nestaneš. Jenom další. Zdar korunovanej.
14.07.2016, 21:26
To už si fakt děláš prdel, ne? Jo jasně! A ty se nauč česky a utíkej za Labrinthem a jemu podobnýma! Sráči zasranej!
14.07.2016, 21:27
Opět ses předvedl ty hajzle - žádná věcná diskuze k obsahu komentu - zase to vedeš jiným směrem - tenkrát tím směrem, kdo sem jako první natáhnul diskuzi z jinýho videa? Umíš se vůbec bavit o něčem, aniž bys neustále neuhejbal jiným směrem ty ubožáku zkurvenej?
14.07.2016, 21:41
Svini jako seš ty jsem v životě ještě neviděl! Hezky to vždycky vedeš tím směrem, kde máš lepší manévrovací prostor, to se ti musí nechat! A to co píšu v komentu jako kdyby byl vzduch, žejo? Stejně jako všechny prohrešky motorkářů v těch videích - ty jsou v pořádku, to tě nezajímá, to je jen vzduch, co? Naopak: neumíš bejt chlap, protože nedokážeš uznat porážku. O tvých imbecilních komentech radši ani nemluvim! To ty by ses měl nechat vyšetřit, protože si sám protiřečíš a mluvíš úplně z cesty, a když nemáš co říct, tak napadáš mojí osobu! Tebe potkat na ulici, tak okamžitě volám policii! To, že seš vylízenej imbecil se sadistickými sklony co vychodil nějakej učňák, a navíc nedokáže uznat porážku, tak to ještě neznamená, že já jsem egoistickej retardovanej sráč!
15.07.2016, 00:46
No bodejď by sis vůbec s nějakým vysokoškolákem rozuměl! Vždy ty jsi všech kriplů král! Nikdy s ničím nesouhlasíš a ani nedokážeš vyvrátit argumenty protistrany. Ve tvý první větě je často nějaký vulgární otitulování a pak se divíš, že to druhýmu není po chuti. Myslíš si, že tohle co předvádíš je snad dialog. Seš vylízanej debílek z učňáků a tvoje soudy nad lidma mě vůbec nepřekvapujou. Věř mi, že když sám nedokážeš myslet hlavou, tak že za to určitě nemůžou ty vzdělanější než ty, kteří tě na to sami upozorní. Velice by mě zajímalo, co ti kdy nějakej vzdělanec řekl, protože to určitě byla pravda - a za pravdu se každej zlobí a proto je nenávidíš. Seš v životě úplný hovno, zamindrákovanej debil co jen hází špínu na ty lepší! Přizdisráč a bezpáteřní svině jako ty by měla jednou dostat svojí životní lekci!
20.07.2016, 00:19
Podle mě seš krypl. A taky by ses neměl pokoušet o analytické deklarace vlastní produkce. A termín ,,společná zodpovědnost,, je taky autorská tvroba? A řekni mi, pokud by motorkář udělal vše správně a přesto by ho náklad srazil, potom by 100% ,,společené zodpovědnosti,, nesl řidič automobilu? Pořád by vystačil termín ,,společná zodpovědnost,, ? A per analogiam, doktor Vám svým narkozu nevyžadujícím zákrokem způsobí vážnou újmu. Má být uplatněna ,,společná zodpovědnost,, ? Přeci pacient mohl uhnout. Odejít, nebo lépe uskočit, vybrat si lepšího doktora...
22.07.2016, 03:46
Další impotent v pořadí! Možná ti to nedošlo, ale já se bavim o tom, co vidím v tom videu, NIKOLI o tom, co v tom videu není a co bejt mohlo - tedy pokud by motorkář udělal vše správně a přesto by ho náklad srazil! To je zase úplně jiná situace a 100% zodpovědnost by byla na straně plechováře - žádná společná zodpovědnost by nebyla! Jak by mohl motorkář mít podíl zodpovědnosti na něčem, co bylo nevyhnutelný a co nemohl prostě ovlivnit? - kdežto situace ve videu je zase úplně jiná a mohl jí ovlivnit a k nehodě nemuselo dojít vůbec - ale to prostě vy dva sráči buď prostě nechápete a nemáte na to IQ, nebo to ani chápat nechcete! To co je ve videu JE už jaksi společná zodpovědnost, ale je jasný, že tu hlavní zodpovědnost má řidič dodávky! Když sami nerozumíte hlavní myšlence a nemáte na to mozek, tak držte laskavě huby a nevyjadřujte se. Zatím mě jen ukazujete, že chápete hovno a snažíte se jen problém hledat někde jinde!
13.07.2016, 16:35
0
Semtamdurch: Mě by opravdu zajímalo, z jaký asociální rodiny jsi vzešel, protože tebe by nezachránil ani Oxford! Můžu ti psát jako debilovi furt dokola, že záchranka nemůže jet 50 km/h, ale zároveň nemůže ani jet 120 km/h přes obec = z čehož vyplývá, že s tebou v jádru souhlasím, jen prostě nevím, čemu ty říkáš "jezdit jak debil" pane Stoupo! Možná, že kdyby jsi neměl takovej vidláckej slovník, tak bych tě možná i pochopil!
13.07.2016, 16:38
Furt tě musím navádět správným směrem, furt ti musím upřesňovat plno věcí, který si průměrně inteligentní jedinec dokáže domyslet sám, furt se tě musím psát: jak to myslíš a co myslíš konkrétně apod! Myšlení ti prostě nejde = pochop to konečně a vyser se na ty nekonečný dohady = nemáš na to! A ty svý averze vůči plechovkářům a záchranářům si ventiluj někde jinde! Oni za tvoje mindráky nemůžou! Tečka!
13.07.2016, 18:36
Já žádnou averzi vůči nikomu nemám, to je výplod tvojí choré mysli. Prober se a prozři na vteřinku, kdo tady z nás dvou má vůči komu averzi. Ty jsi schopen snažit se svalit spoluúčast i na motorkáře, co bude nehodě jen přihlížet. Zbytek sraček opět nekomentuji. A znova a neustále tě musím prosit, nepranýřuj mne za vlastní chyby, já nejsem ten, kdo tu musí mít vždycky poslední desetislovo, ty Oxforde. Si vem brejle, jestli jsi slepej.
13.07.2016, 19:03
Néééé, vůbec nemáš averzi. Seš schopnej se hádat do krve kvůli tomu, jestli je chyba na straně sanitkáře nebo motorkáře či na straně plechovkáře a motorkáře. Běž s tou svojí jednostranností do prdele! To, že jezdíš na motoce z tebe a tobě podobných ještě nedělá lepší lidi, který nikdy za nic nemůžou! Proč mají motorkáři nejvíce nehod? Protože to jsou vylízaný bezmozci jako ty, kteří si myslí, že na silnici znamenají něco víc! Každá mince má dvě strany ty Bulhare. Objektivita je holt něco, co ti vůbec nic neříká! A že ti nějakej plechovkář či snad záchranář způsobil někdy v životě velký bebí na tvém egu, tak za to já opravdu nemůžu!
13.07.2016, 19:09
Možná, že kdyby sis všechny komenty přečetl pozorněji, tak bys přišel na to, že v řadě věcí s tebou vlastně souhlasím a jen něco trochu víc upřesňuju = a ty to prostě nedokážeš vstřebat! Se třeba z nás vzdělanějších poser, jsou to pořád jen tvoje mindráky a tvoje šrámy na duši. Já takový problémy nemám a určitě nemám důvod někoho apriori nenávidět už jen proto, že je v něčem lepší. To je tvoje doména - nezapomeň!
13.07.2016, 19:12
Pravda nemusí bejt vždycky černá nebo bílá, někdy může mít více barev a může se nacházet třeba někde uprostřed. To ti naznačuju víceméně celou dobu. Ty seš prostě moc jednoduchej člověk - buďto je to podle tebe tak nebo tak, nic mezi tím pro tebe neexistuje. A to je podle mě ten problém!
13.07.2016, 20:26
Ano, jsem jednoduchej člověk, když to říkáš ty, jde o fundovanou informaci, vo tom žádná. Ale věz, že čím víc tě pozoruji, tím víc jsem se sebou spokojen, hele, na rovinu, možná chci bejt ještě jednodušší. (viz. tvé hluboké úvahy například o mindrákách, motorkářích a jiné úlety)
13.07.2016, 20:51
V jednoduchosti je krása - to mi řeklo plno lidí a i jeden můj příbuznej co je inženýr. Proti tomu nic nemám a něco pravdy na tom bude. Jenže ne všechno je na tomto světě tak jednoduchý jak to vypadá. Zdání někdy klame. Takže všeho jen s mírou a s jednoduchostí zrovna tak. Myslim, že by ses měl naučit přijímat jiný názory na věc. Věci se dají vyložit všelijak a třeba se pleteme oba a ani jeden z nás nemá úplně pravdu. Až tohle pochopíš, tak to budeš mít jednodušší nejen v životě obecně, ale i tady v těch diskuzích.
13.07.2016, 21:08
Hundassi, tohle ale přeci nejde. Pokud jsi si v něčem jistý a uznáš opak, lžeš hlavně sám sobě.
13.07.2016, 22:33
Blbě sis to vyložil. Ostatně jako vždy. Jediný co neuznávám je zjednodušování a obecně banalizace určitých událostí. Nejsem ten typ jako ty, co je se vším hnedka hotovej a má hned ve všem jasno, ačkoli v podstatě ví hovno. Tak to pochop - to seš ty - nikoli já!
13.07.2016, 08:06
0
Tvl trapná konverzace Tady ty komentáře jsou psány snad od jednoho člověka nevěřím vám ani ń
13.07.2016, 12:50
Myslíš, že jsou tady snad takový trapáci jako ty? Aby se hádali sami se sebou a vytvářeli fake hádky? Panebože, začněte lidi používat mozek, vždyť už ani nedokážete rozlišovat, co je realita a co není!
13.07.2016, 16:09
salud - Strašnej mástr, fakt třída, každej tvůj příspěvek si člověk sedne na prdel. Pořád si musíš dokazovat kuráž na internetu, multinicko?
13.07.2016, 07:41
1
co vy dva se tu navážíte do mě?http://mistrking.rajce.idnes.cz/Nehoda_motocyklu_Velke_Hostice_5.7._2011/
13.07.2016, 07:48
ještě tak jedu tak abych dojel!je fakt že někdy někoho skřípnu(omezím)ale kdybych to neměl 100% pod kontrolou tak do toho nejdu
13.07.2016, 16:11
Samozřejmě, a tak je to dle mne v naprostým pořádku. A né, že když mám zaplou houkačku, tak můžu hlava nehlava...
13.07.2016, 16:22
Rozběhni se a napal to hlavou do zdi ty debile! Co ti proboha jakej záchranář udělal ty imbecile?
13.07.2016, 16:24
Každá averze vůči něčemu/někomu má vždycky někde svoje kořeny. Myslíš, že jsem snad včerejší nebo co? Tobě přijde normální se rubat kvůli tomuhle? No mě teda rozhodně ne!
13.07.2016, 16:44
Můžeš mi říct, kde jsem psal, že když máš zapnutou houkačku, tak můžeš jezdit hlava nehlava? To je čistě jen tvůj výmysl! Já to nikde nenapsal a vůbec si tohleto nemyslim! Radši běž do hospody a dej si pár piv, aby ses schladil a svlažil nervy. Evidentně se na tobě podepsaly ty vedra v posledních dnech.
12.07.2016, 23:30
0
Semtamzmrde: Asi takhle: S lidma, co vyšli z takovýho Oxfordu jako ty, navíc psychicky labilníma, agresivníma a zamindrákovanýma opravdu nemá smysl jakkoli diskutovat. Já opravdu nemůžu za to, že ti nějakej vyštudovanej přefiknul holku, nebo tě přepral. A jsem na 100% přesvědčen o tom, že za tvým chováním opravdu něco takovýho vězí, jinak to prostě není možný!
12.07.2016, 23:47
Už vim, kde je problém: nějakej záchranář s VŠ vzděláním začal dělat do tvý holky!
13.07.2016, 16:05
Vysmívám se tvým myšlenkovým pochodům, děláš příkladnou reklamu študovaným, a především když se začneš ještě chlubit. Cos sessmolil je čistej velesranec. Ke zbytku se nevracím, nemá to nejmenšího opodstatnění, "zcela výjimečně". Měl by ses ale učit přeci jen trošku víc, ba ne, kecám, tebe žádná kniha nespasí.
13.07.2016, 16:20
Ano, čekal jsem, jakou píčovinu napíšeš tentokrát. Tvoje averze vůči plechovkářům a záchranářům normální opravdu není. Asi ti nějakej řidič plechovky dal přes držku před tvojí babou, tak z toho máš chudáčku mindráček. Podobný to bude i s tou záchrankou. Ty prostě žiješ v domnění, že ti každým komentem oponuju, ale to není pravda. A když už si myslím, že je věc jasná a že není už co řešit, tak ty vybliješ další nesmyslnej koment. Seš prostě magor, co musí mít vždycky to poslední a rozhodující slovo. A přitom meleš úplný hovadiny, že by ti za to plno lidí rozbilo držku! Škola není žádnej patent na všechno, škola je jenom základ života a teprve život sám tě naučí! Je to tak a já to ani nepopírám, ale ty sračky co z tebe lezou rozhodně tvému věku nepřísluší!
13.07.2016, 16:26
Prostě mě pochopit nedokážeš = nemáš na to a myšlení ti zrovna dvakrát nejde! Tak se na to vyser a šmiř se s tím kurva! Ty seš vážně vůl, jakýmu opravdu není rovno!
13.07.2016, 16:31
Mě by opravdu zajímalo, z jaký asociální rodiny jsi vzešel, protože tebe by nezachránil ani Oxford! Můžu ti psát jako debilovi furt dokola, že záchranka nemůže jet 50 km/h, ale zároveň nemůže ani jet 120 km/h přes obec = z čehož vyplývá, že s tebou v jádru souhlasím, jen prostě nevím, čemu ty říkáš "jezdit jak debil" pane Stoupo! Možná, že kdyby jsi neměl takovej vidláckej slovník, tak bych tě možná i pochopil!
12.07.2016, 21:39
0
Sanitka tě nějak omrzela, vole!? Kde jsou ty tvý moudra a hluboká filozofie teď??? Asi se podívám ještě na ty předpisy v Americe, pak bude klid úplnej. Teď si můžeš potokat s těma profisaniťákama, co byli na tvý Superlogický straně.
12.07.2016, 21:47
Není co řešit, meleš nesmysly.
12.07.2016, 21:52
A jak mám teďka jako poznat co ze tvojí strany směřuje k tomuhle videu a co směřuje na sanitku? Běž do hajzlu ty kreténe, začíná to bejt úplně nepřehledný a aby se v tom už prase vyznalo!
12.07.2016, 22:01
Přeju ti, aby tvoje rodiče nebo ty sám jsi dostal sepsi (otravu krve) a pak tě vezla sanitka do špitálu. Ve špitálu mám známýho a ten mi sám potvrdil, že v případě sepse (např. prasknutí žaludečních vředů) ten dovoz přímo z domova už většinou nestíhají a končí to úmrtím pacienta. Co se týká infarktů, tak je situace velmi podobná. Stíhají to jen v případě, že je dotyčnej zavčasu v nemocnici na lůžku a je pod dohledem. Přeju ti a tvým příbuzným, aby se musela sanitka vyhýbat hlavně debilům na motorce (kteří podle tebe přes helmu vidí a slyší hovno a je to podle tebe v pořádku) a aby díky tomu tvoji příbuzní natáhli bačkory anebo ty sám. Pak se ti budou moje názory hodně hodit, když se budeš snažit mít někde dovolání - můžeš se ale ohánět zákony a tím, co tady zrovna píšu, ale bude ti to k hovnu! Pak ti teprve docvakne, že zákony jsou jen na papírech a že mají hodnotu papíru toaletního. Dojde ti, že svět se neřídí zákony na papírech, ale že svět řídí lidi! A že záleží jen na každým posraným jednotlivci, jestli bude někdo žít nebo ne! Skončil jsem!
12.07.2016, 22:22
Co to meleš? Máš tam psaní o předpisu pro vozidla s právem předností v jízdě, a ty nedokážeš přiřadit, jestli se to týká debaty o motorkářovi nebo sanitce? Něco bereš?
12.07.2016, 22:31
Ano, zde bude zakopaný pes. Já si přímo nepřeji, aby pro záchranu života mého byli ohroženy životy druhých. Tím spíš, když už budu na půl cesty k bráně pekelný. A měl by to tak přijmout každý. Je vidět, že ty předpisy asi nepsal žádnej titulovanej. Furt nechápu tu logiku, proč pro záchranu jednoho ohrožovat desítky? Odkud tu sobeckost furt čerpáš? Sanitka s členem tvé rodiny bude válcovat na přechodech děti, to ti připadá jako v pořádku, když už sem chceš tahat blízké? Tohle chlapče nemáš v hlavě moc srovnaný.
12.07.2016, 22:31
Právo přednosti v jíždě ještě neznamená, že máš absolutní přednost a že ti nikdo nevlítne do cesty. Máš vůbec nějakou praxi v běžným provozu? Ty si vážně myslíš, že co je na papíře v zákonech, takže se tím lze řídit a brát to tak, že ačkoli máš přednost, tak že neexistuje možnost, že ti někdo vlítne do cesty? To si myslí plno chodců, že když vstoupí na přechod, tak že mají prostě přednost a nemůže se jim nic stát. Nerozhlídnou se atd. My máme sice zákonů 3 prdele, ale málokdo je potom v praxi dodržuje! A plno lidí kvůli tomu zařve, že sami jedou podle předpisů a nedokážou si připustit, že existuje plno takových, který ty zákony ani nečetli.
12.07.2016, 22:38
Ty si opravdu tak naivně myslíš, že všechno bude v provozu šlapat tak, jak je to v zákonech? Jak ohrožovat desítky? Proč má do prdele sanitka sirénu a maják? Aby se nějakej debil během jejího průjezdu motal na přechodu? To, že se motáš na přechodu v době, kdy tou cestou projíždí sanitka je tvůj problém a tvoje odpovědnost - řidič není povinen dát ti vždy přednost - někdy si musíš trochu počkat, než někdo zastaví. Ty si vážně myslíš, že sanitka, co bude spěchat ke zraněnýmu nebo se zraněným do nemocnice ti ještě na přechodu zastaví??? No to asi těžko, protože jde o čas a ty nemáš na přechodu absolutní přednost - pokud do přechodu vstoupíš a srazí tě, tak je to tvoje blbost. No tak tě bóže zdrží o pár sekund - nebo je snad tvůj důvod spěchu důležitější než ten důvod sanitky? Vážně si jdi opláchnout ksicht a dej si několikrát klystýr, protože tvoje logika je vážně velkolepá!
12.07.2016, 23:01
Moje logika, ačkoliv jsem to nevěděl a uvážil jsem dle zdravého rozumu a vlastních zkušeností nabytých v silničním provozu, je jaksi potvrzena zákonem. A klidně bych ho v neprospěch pacientů i zpřísnil. Vypadá to, že si budeš muset vopláchnout hubu ty, ale mám důvodné obavy, že se účinek asi nedostaví.
12.07.2016, 23:32
Viz. to, co jsem psal o zákonech obecně a že zákon a realita jsou dvě naprosto odlišný oblasti. Dej si klystýr, bude to lepší, uvidíš!
12.07.2016, 21:18
0
Už jsem ti to psal, měl čas na rozhodnutí, rozhodl se, a ne šťastně. Ty seš jak postiženej, nebo máš černo před očima, ať je to jak chce, nevnímáš co píšu, a už mne to nebaví. Támhle si přečti o saniťákovi, když nerozumíš dopravě po právní stránce (A HLAVNĚ LOGICKÉ!!!!), o praktické a technické stránce se už radši ani nezmiňuji.
12.07.2016, 21:30
Rozhodl se jak se rozhodl - tudíž blbě! A z toho pak i vyplývá, že nelze házet veškerou odpovědnost na plechovkáře! Tvojí optikou veškerá odpovědnost padá na plechovkáře, nenašel jsem ani náznak toho, že bys to tak nemyslel!
12.07.2016, 21:35
No jestli má většina motorkářů stejný uvažování jako ty, tak se ani nedivim, že je to na silnicích samej smrťák. Jsem zvyklej na to, že většinu věcí dokážu vysvětlit i úplnýmu volovi, kterej ačkoli je vůl, tak stále dokáže uvažovat v souvislostech. Ano, plechovkář zřejmě porušil předpis a způsobil problém, ale nemůže už na 100% za to, že si motorkář rozbil hubu = Protože se motorkář rozhodl jak ty říkáš špatně. Proto je myslim pochopitelný, že z 50% si může motorkář za rozbití svojí huby sám a z 50% za to může řidič auta. Málokdy padá veškerá zodpovědnost jen na jednu stranu, hodně často to jde ruku v ruce a výsledkem je nehoda. Těžko to ale vysvětlovat tobě.
12.07.2016, 21:36
Ježišmarja, tohle je neuvěřitelné. Třičtvrtě nehod by zpětně šlo řešit jinak, ale čas je jen pro jednu možnost, kterou vybereš (v tom lepším případě). To je jak když se bavíš s Mongolem. Každá z těch situací má viníka bez ohledu na to, kdo ji jak vyřešil či nikoliv. A TOU JE STRŮJCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co je na tom do prdele tak k nepochopení?????????????? Veškerá odpovědnost padá na plechovkáře.
12.07.2016, 21:47
Nemusíš psát tolik otazníků, už tě chytá rapl, co? A já se velice bavím, jak tě sere, že nemáš pravdu!
12.07.2016, 22:18
Ne, mě pravda nenasere, vlastně se rád i přiučím. Mě sere to, když někdo tupě lže, vaří z vody, komentuje něco, čemu absolutně nerozumí a hrdinně to považuje za pravdu, jenom protože Šalamounovo hovno a má na to štempl.
12.07.2016, 21:15
0
Přehled některých povinností, které řidič vozidla s právem přednostní jízdy nemusí dodržovat: - § 4 písm. c) silničního zákona – tj. povinnost řídit se světelnými, případně i doprovodnými akustickými signály, dopravními značkami, dopravními zařízeními a zařízeními pro provozní informace., - § 5 odst. 1 písm. f), g) a h) silničního zákona – tj. podrobit se na výzvu policisty dechové zkoušce a v případě pozitivního zjištění i lékařskému vyšetření s odběrem krve ke zjištění, není-li ovlivněn alkoholem, podrobit se na výzvu policisty odbornému lékařskému vyšetření, není-li ovlivněn návykovou látkou podle zvláštního právního předpisu a s výjimkou řidiče tramvaje umožnit chodci, který je na přechodu pro chodce nebo jej zřejmě hodlá použít, nerušené a bezpečné přejití vozovky; proto se musí řidič takového vozidla přibližovat k přechodu pro chodce takovou rychlostí, aby mohl zastavit vozidlo před přechodem pro chodce, a pokud je to nutné, je povinen před přechodem pro chodce zastavit vozidlo, - § 11 – tj. povinnost jezdit vpravo, §17 – tj. pravidla ohledně předjíždění, §18 – rychlost jízdy, §25 – zákazy stání a zastavení. Skutečnost, že řidič vozidla s právem přednostní jízdy není povinen dodržovat shora uvedené povinnosti, však neznamená, že není povinen dbát potřebné opatrnosti, aby neohrozil bezpečnost provozu na pozemních komunikacích. Současně má takový řidič i další povinnosti. Mezi ně patří zákaz kouření, jezení a pití za jízdy při realizaci práva přednostní jízdy a rovněž se musí jednat o osobu, která není mladší 21 let.
12.07.2016, 21:27
Americká pravidla silničního provozu?
12.07.2016, 21:29
Jinak normální?
12.07.2016, 21:48
To jsou pravidla našeho provozu ty trubko blbá!!!
12.07.2016, 22:14
Jééé, no ty jsi tak bystrej, člověče. Aby ti to došlo, týká se to předpisu pro vozidla s právem předností jízdy (pro študovanýho vola - i sanitka). Můžeš mi vyvětlit, jak se aktuální předpisy slučují s tou tvojí demagogií ze spodu a minulého videa? "však neznamená, že není povinen dbát potřebné opatrnosti, aby neohrozil bezpečnost provozu na pozemních komunikacích" Konkrétně tahle věta by vašeho saniťáčka z minulého videa dohnala k odpovědnostzi za karambol. A můžeš napsat tunu hoven, ale na mne neplatí a přesvědčit těmi nesmysli, co jste tam psali, se fakt nechat nemohu. Lituji.
12.07.2016, 22:20
Jéééé, a napadlo tě třeba, že v tý Číně nebo odkud to video s tou sanitkou je třeba platí jiné zákony? Jééé, no ty seš ale vůl! Musím se opakovat: nevím o tom, že naše zákony jsou v celým světě univerzálně platný.
12.07.2016, 22:26
Tak mi vysvětli, proč má sanitka sirénu a maják? Ne náhodou proto, aby i okolí dbalo zvýšené opatrnosti?
12.07.2016, 22:37
Vy jste pod tím videem psali, že i v ČR by byl na vině motorkář. Do teď ti bylo jedno, jestli Čína nebo Čr, JÁ TI UKÁZAL, ŽE JSI MIMO, TAK UŽ SE ZASE CHYTÁŠ ČÍNY. Klidně to tam může bejt na stejno, dokud nedělaj předpisy idioti jako ty. Už si rozumíme? Co sem taháš zase nějakej maják? Ten jenom upozorňuje řidiče a kolemjdoucí, co se děje okolo a aby dbali též zvýšené opatrnosti, žádnej maják nedává sanitce právo vymetat křižovatky a přechody jako debil. Čím více píšeš, tím více u mne ztrácíš. Úplně se bojím, co z tebe vypadne teď.
12.07.2016, 22:55
Pane bože. Víš co, tak až poveze sanitka tebe nebo tvoje děti, kterým půjde o život, tak taky budeš říkat, že žádnej maják nedává sanitce právo vymetat křižovatky a přechody jako debil? Myslím, že opravdu nechápeš, že je to práce saniťáků - podobně jako hasičů - aby jezdili jak debil, aby zachránili život a jim je úplně jedno, jestli chceš žít nebo chcípnout - jestli si svýho života vážíš nebo ne - to není podstatný - nebo jestli majiteli lesa kterej zrovna hoří na tom lesu záleží nebo ne - podstatný je, že je to jejich práce, za kterou jsou placený a že jejich cílem je životy zachraňovat a né suplovat práci funebráků - na převážení mrtvol slouží pohřebáky a to je zase práce funebráků! Tak to je a proto spěchá jak záchranář, aby zachránil život (proto se vlastně záchrance říká záchranka), tak spěchají i hasiči (proto se hasičům říká hasiči, protože hasí), aby uhasili požár! A věř mi, že automaticky počítají s tím, že když je někdo zavolá, tak že stojí o jejich pomoc, aby buď zachránili život nebo uhasili požár. Pokud o to nestojíš ty sám, tak minimálně ten, kdo je zavolá! Oni to tak berou a počítají s tím. Proto jezdí jak debil a v životě jsem neviděl záchranku nebo hašice, co by jeli jen 50 km/h, protože by to odporovalo zdravýmu rozumu. Já nevim, kdybych tyhle věci musel vysvětlit svýmu malýmu bratranci, tak bych to bral, ale že zrovna někomu dospělýmu - to bych vážně nečekal. Radši už se na to vyser a prostě si přiznej, že ti to myšlení vážně moc nejde! Tvoje vidění světa je totální utopie!
12.07.2016, 23:08
Ne. Oni nemají co jezdit jako debilové. Oni jsou profesionálové k tomu cvičení a vědí moc dobře, že dle takových, jako ty, nikdy nic nezachráněj a akorát nadělají ještě větší bordel. Nikdy a nikde jsem nepsal, že mají dodržovat předepsanou rychlost (a ani v předpisu to tak není) nebo jiná přednostní pravidla, ale že musí jezdit tak, aby neohrožovali ostatní, a nesou za svá rozhodnutí odpovědnost. Nechápu, co je na tom tak nepochopitelného. Kolikrát už jsem ti to napsal???? Už ses konečně opláchnul? Třeba ti to cvaklo.
12.07.2016, 23:22
Tohle je vážně už konečná. Co pochopí kdejaký dítě, to ty prostě nepochopíš. Musíš mít vždycky tu svojí pravdu, i když plácáš už totální píčoviny! Jasně jsem ti napsal, že přednost na přechodu dostat můžeš, ale taky nemusíš. Když seš prostě debil a sám vlítneš sanitce pod kola v domnění, že ti prostě přednost DÁT MUSÍ, no tak to není problém sanitky a toho, že by jela jako debil, ale je to tvůj problém, protože nechápeš, že nemáš absolutní přednost a že kdyby jela sanitka jak s hnojem, tak že by většina lidí v nouzi pochcípala a práce záchranářů by ztratila smysl a začali by naopak fušovat do řemesla funebrákům. Opravdu nevim, jak vysoký IQ je potřeba k tomu, aby tohleto někdo lidsky pochopil!
12.07.2016, 23:27
Nemůžou dodržovat předepsanou rychlost a nemůžou ani jezdit přes obec 120 km/h. Musí jezdit prostě tak, aby nikoho neohrozili, ale zároveň nemůžou za ty debily, co jim sami vlítnou pod kola. Když jede záchranka, tak auta většinou sjedou na krajnici, aby vytvořili volnej jízdní pruh pro sanitku a veškerý chodci buď odstoupí od okraje silnice, nebo rychle ten přechod přeběhnou = pokud to nestihnou, tak jejich smůla! Takový je život a lidé přicházejí a zase odcházejí. Pochopí to kdejakej malej Lojza, ale ty asi evidentně nikoli!
12.07.2016, 20:49
0
Lišáku, poradím ti: všimni si té reakční doby motorkáře: za jak dlouho začal brzdit (brzdová světla) od doby, co začala karimatka padat na silnici? Cirka dvě sekundy čistýho času, což je v provozu po dálnici kurevsky dlouhej a cennej čas. Ale může za to pouze jen plechovkář, že si nakonec namlátil držku, co?
12.07.2016, 20:55
Pochopitelně. Na dálnici ti nemá co plandat a odpadávat karimatka. Tuhle debatu fakt myslíš vážně?
12.07.2016, 21:03
Ano, myslím jí vážně, protože dvě sekundy, opakuju dvě sekundy jsou kurevsky dlouhá doba. A o tom, jestli k nehodě dojde nebo ne někdy rozhodují opravdu sekundy či zlomky sekund. Ale za všechno může jenom plechovkář, co? Díváš se někdy aspoň na TV zprávy? Přijde mi, že nemáš ani šajnu o tom, kam vlastně mířim!
12.07.2016, 21:21
Jo jasně, tak odtud čerpáš ty hovna, že mne to nenapadlo hned. Nova ti k tomu zahraje dokonce i nějakou srdceryvnou hudbičku.
12.07.2016, 21:37
Málokdy tě něco napadne hned, člověk ti musí vždycky poradit a navést tě správným směrem!
12.07.2016, 19:41
-1
Jak si každej myslí, že by si v poklidu zakličkoval mezi skákajícíma překážkama po dálnici jako v Hollywoodu. Je vidět, že to nikdo z vás řešit nemusel.
12.07.2016, 19:53
Ještě jsem neviděl, že by ses někdy motorkáře nezastal, takže u tebe nic překvapujícího
12.07.2016, 20:06
Co třeba toto video? Solidně jsem argumentoval, že chyba byla na straně motorkáře a nikoli saniťáka, jak ses domníval ty => plno dalších mě dalo za pravdu, ale ty už jsi jaksi neměl slov. Někdy je ta chyba opravdu na straně motorkáře a nelze to okecávat tím, že přes helmu hovno vidíš a slyšíš. Sanitka nemohla zpomalit, ale kdyby motorkář jel trochu pomaleji, tak by se to nestalo - narazil až do zadní části sanitky.
12.07.2016, 20:06
http://www.zvraceny.cz/video/72937-i-ridic-sanitky-by-mel-dat-pozor/
12.07.2016, 20:12
Spíš mám pocit, že vnímáš jen to, co chceš. Jsou tam i diskutéři tací, kteří s tím mají zkušenosti a dali za pravdu mne. Sanitka nemůže hrát ruskou ruletu na křižovatkách, notabene když jede na červenou. Saniťák to patrně odsral, za tím si stojím, a není to o tom, že se někoho zastávám. Ty zkrátka v tomto oboru naprosto opomíjíš jakékoliv předpisy, ale zpravidla jen do té doby, dokud nějaký neporuší motorkář. Nevšiml sis?
12.07.2016, 20:17
Tady se oháníš tím, že jsem na motorce nikdy neseděl, ale že ty jsi nikdy sanitku neřídil pro tebe taky nebylo nijak podstatný => měl jsi v tom taky jasno hned. Zajímalo by mě, jaké předpisy opomíjím? Buď prosím konkrétní!
12.07.2016, 20:26
Tak nemusíme chodit daleko, začal jsi hned tím, že si za to může motorkář sám. Kdo to zavinil a čím vším se prohřešil, je ti u prdele, hlavně že to nezvládl motorkář. To je málo na jedné stránce? Vsadím boty, že pro sanitku bych daný předpis sehnal, tak mne nerozpaluj.
12.07.2016, 20:30
A proč myslíš, že jsem se tě ptal, jestli znáš tak dobře zákony USA? Jak vůbec můžeš vědět, co je porušení předpisu a co ne? Myslíš, že všude jsou pravidla provozu nějak univerzální a platí všude stejně? To samé video s tou sanitkou? Věděl jsi hovno, v jaké zemi to je a jaké jsou tam předpisy, ale jasno jsi měl téměř okamžitě!
12.07.2016, 20:33
Jediný s čím souhlasím je nedostatečně upevnění nákladu na autě - o tom žádná, že je to chyba plechovkáře. Co ta jízda s přívěsem v rychlým pruhu? To sis vytáhnul z prdele nebo to posuzuješ přes optiku pravidel našeho silničního provozu?
12.07.2016, 20:59
Čti pořádně do hajzlu. Psal jsem, že předpokládám, že tam mají podobné či stejné zákony, jistotu jsem nikde netvrdil, tak nelži. U saniťáka, aby polomrtvé do špitálu vozil a nevytvářel svou hazardní jízdou další, tak tohle by mělo platit globálně. Neplatí to pouze tam, kde tvořili předpisy vožralý kreténi a patrně vysokoškoláci, nic ve zlém, ale fakt čumím.
12.07.2016, 21:01
Mno nic, pánbůh ti zjevně nedopřál dostatek intelektu - na něj se asi zrovna stála dlouhá fronta. Možná i někdy pochopíš můj směr: že předpokládat, domnívat se a myslet v reálu znamená hovno vědět
12.07.2016, 21:08
Oháníš se tady na obranu motorkáře předpisy, které sice platí u nás, ale v USA třeba neplatí vůbec. Víš hovno a jenom předpokládáš a domníváš se, ale seš pevně přesvědčen o tom, kdo tu nehodu zavinil? No nezlob se na mě, ale tohle je jenom nepodložený plácání!
12.07.2016, 21:25
Podívej se nahoře, kterej z nás dvou ví hovno, pane študovanej. A neser mě, nebo se ještě na ty americký předpisy podívám, a půjdeš k šípku. Jsi přesnou ukázkou toho, že ikdyby jsi měl deset škol, moudrého z každého neudělá. Chyba není v intelektu, chyba je v tom tvým posraným nekonečným egu.
12.07.2016, 21:46
Chyba je v tom, že nedokážeš používat tu věc na krku. Kdybys to uměl, tak není problém! Člověk tě musí furt nějak navádět a všechno podrobně vysvětlovat, jak co myslel. Nejdřív něco plácneš s naprosto samozřejmostí, a musim tě zase navádět, co myslíš konkrétně apod. Prostě debata jak s Bulharem. Americký předpisy by sis nastudovat měl, protože jsem se ti marně snažil vysvětlit, že z pohledu našich pravidel provozu byl možná ze strany dodávkáře zákon porušen, ale z pohledu amerických předpisů třeba ani nemusel. Takže ano - nastuduj si to a budu rád, když se prokáže, že máš pravdu a že půjdu k šípku. Furt lepší, než aby ses oháněl něčím, o čem víš hovno - tohle ti vysvětlit je ale nad moje vlastní úsilí! Bohužel pro dobrotu na žebrotu, protože ty stejně pochopíš hovno a časem se začneš navážet do vzdělání. Takže klasická diskuze s někym, kdo má papír z učňáku! Jsi přesnou ukázkou toho, že hierarchie vzdělávacího systému ve stylu základní škola / učnák / střední škola / vysoká škola má pořád svůj smysl a každej právem patří do tý svojí škatulky pane mistře!
12.07.2016, 22:50
Troubo, je úplně jedno, jestli ten předpis platí nebo ne, když zásadní prohřešek je zcela zjevný. Ty se furt chytáš nějakejch sraček a omlouváš naprosto neomluvitelnou hovadinu. Podstata je, ŽE MU ULÍTL NÁKLAD, jestli byste si neráčil povšimnout pane převzdělaný, leč holé základy nechápající vole. Těch študovanejch jako ty, je i plný Slovensko, a všichni jsou k hovnu, hlavně že jsou chytrý jak rádia. Jako u nás. A domů málo kterej donese to, co já, přesně jako tady. Věř, že kdybych měl znova volbu, jestli studovat, znova bych se na to vysral.
12.07.2016, 23:14
Aha, takže problém není v tom, o čem se tady bavíme, ale ve tvojí averzi vůči těm, co jsou vzdělanější než ty. Problém je ve tvý závisti a v tom, že nedokážeš přiznat chybu nebo omyl - mimochodem za celou dobu co se tady bavíme jsem to od tebe vážně ještě nezažil. Takže podle tvojí logiky: když ti schválně nastavim do cesty nohu a ty si rozbiješ hubu o lampu, co je před tebou, tak tvoje rozbitá držka bude na 100% moje zodpovědnost, protože seš debil a nedokázal jsi včas dát ruce před sebe? Ohromná logika, ty seš vážně stoupa jak poleno. Kde jsem psal, že omlouvám dodávkáře? Nepsal jsem už náhodou, že s nedostatečným upevněním nákladu souhlasím, ale už nesouhlasím s tím, že zodpovědnost za rozbitou hubu motorkáře na 50/50 na obou stranách? Nepsal jsi náhodou, že se motorkář rozhodl nešťastně? = tudíž připouštíš i jeho podíl na tom, jak to nakonec dopadlo? Já nevim, jestli máš vážně tak dlouhý vedení, ale sám víš moc dobře, že rozbít hubu si motorkář nemusel kdyby se prostě jen rozhodl jinak! Debilovi ulítnul náklad a druhej debil tomu nasadil korunu, ale plná zodpovědnost padá jen na jednu stranu, co? NIKDE JSEM NENAPSAL, ŽE ŘIDIČ S PŘÍVĚSEM ZA NIC NEMŮŽE A ŽE ZA VŠECHNO MŮŽE MOTORKÁŘ! NIKDE! Jasně jsem ti napsal ty Bulhare, že je to 50/50. To samý jako ten můj příklad s nastavenou nohou. Věř, že se svýma kolegama z VŠ co jsou chytrý jako rádia nemám nikdy takový problémy jako s tebou, natož abych se s nima nekonečně hádal kvůli totální píčovině tak jako s tebou! A tvoje averze a zaujatost vůči těm, co to dotáhli ve vzdělání dál než ty je myslim tvoje osobní věc a možná že kdybys tyhlety svý mindráky netahal i sem, tak by se s tebou možná dalo bavit a možná bysme se nakonec i shodli!
12.07.2016, 19:13
0
...mladý kluk s reflexy staré babky...
12.07.2016, 17:00
0
DDDD
12.07.2016, 18:43
Jo, fakt to vypadá srandovně, ale ležet v rychlém pruhu dálnice jako nic moc.
12.07.2016, 18:50
Vem si jenom, kolik času uběhlo od doby, kdy ta karimatka spadla na silnici. Bylo jasně vidět, že se překážka točí více doprava, takže objížďka zleva by to jistila. Místo toho to ten vůl začal objíždět zprava, kdy už nebylo moc místa. A může být rád, že se uvolnilo zrovna tohle a ne třeba železné trubky nebo něco daleho většího a těžšího.
12.07.2016, 19:32
Napsal jsem vyčerpávající koment, ale bohužel se neuložil a psát to znova nebudu. Krám posranej.
12.07.2016, 19:54
Kdyby to objížděl zleva, tak by možná porušil nějakej předpis, ale aspoň by se pak neválel i s motorkou po dálnici...
12.07.2016, 20:17
Kdyby... To samé si říkal i on, když video viděl. Ale on tu sračku mohl taky někdo nabourat nebo mu ji mohl pod kolo šoupnout vítr. Letět tam propanbutanka, v pohodě můžeš předpokládat kam bude pokračovat, protože má obrovskou setrvačnost a tím pádem si drží směr, ale ne u takhle nevypočitatelného materiálu. To je samé kdyby, ale u videa se to mudrcuje....
j7n
28.09.2016, 18:43
hundas: kolik času uběhlo od padu matrace? 3s. Kam dopadla? do levé části jízdího pruhu, kde zároveň jel i motorkář, který okamžitě zareagoval= začal zatáčet vpravo a brzdit (nešťastná kombinace- motorkáři ví). Kam se matrace odrazí by neodhadl nikdo. Doporučuji prvně POŘÁDNĚ shlédnout video a pak teprve psát komenty
12.07.2016, 15:46
1
Není šance, plechovkáři jsou čůráci.
12.07.2016, 18:45
Nejen plechovkář. Biker si hrál na hrdinu: místo toho, aby začal brzdit, tak jel pořád karimatce vstříc a myslel si, že jí normálně objede. Myslel si, že to zvládne, ale bohužel nezvládnul. Stačil kousek a ani by se to nestalo.
12.07.2016, 19:44
V první řadě hledej viníka jinde. Buzerant nemá co dělat s přívěsem v rychlém pruhu, a za špatně přidělanej náklad zodpovídá téže osoba. Nevím, co řešíš.
12.07.2016, 19:50
Ty znáš tak dobře zákony USA? Myslíš, že co platí tady tak platí i tam? Že motorkář neumí předvídat a účinně se vyhnout překážce je věc druhá. Času na to měl poměrně dost.
12.07.2016, 19:58
Vždyť si na tom nikdy neseděl, nemáš tušení na kolik věcí musíš myslet. On si vybral variantu brzdit, protože předpokládal, že mu tak lehkej předmět někam odfoukne vítr nebo zkrátka změní směr, vy jste tady do píči vědmy nebo co? Nebo uděláš myšku a necháš se rozválcovat ve druhým pruhu? Od kamery se to čumí, vypadá to pomalé a předvídatelné, když víš, jak to dopadne. Ten borec si říká to samý, ale nějak se rozhodnout musel, a nebylo to šťastně. Na přehodnocení není čas, jen jedno rozhodnutí... A nevím, jestli v emerice nesmí jezdit přívěs v rychlém pruhu, ale předpokládám, že v civilizovaných zemích toto platí stejně jako u nás, zrovna tak jako to, kdo odpovídá za celý tento karambol.
12.07.2016, 20:11
Ano, nikdy jsem na moto neseděl. A co? Ty taky nemáš zkušenosti se sanitním vozem - nikdy jsi v něm neseděl - ale taky jsi měl hned ve všem jasno
12.07.2016, 20:21
A kdybych seděl, nepokoušel bych se na křižovatce za každou cenu zabít dalšího, rozumný ví moc dobře, která varianta je správná. Dovézt polomrtvého včas za cenu dalších zraněných nebo mrtvých? Kurva, vysvětli mi, kde to má logiku? Neměl jsi to vůbec otevírat, protože pod tím videem jste rozumu dvakrát neukázali.
12.07.2016, 20:28
Mě se neptej, já opravdu nevím, kde je v tomhle tvém komentu logika. Že jsem nikdy na motorce neseděl znamená co? Že si neumím tu situaci představit a tak jako tak zvážit, jak bych reagoval? Můžu argumentovat tvojí logikou: "a kdybych na tý motorce seděl, tak bych určitě neobjížděl překážku za každou cenu zprava, kde je zrovna hodně málo místa, zatímco nalevo je místa 3 prdele". Vidíš? Je to snadný. Tys taky nikdy sanitku neřídil a víš, jak bys reagoval! Pokud jsme rozumu pod tím videem dvakrát neukázali, tak mi laskavě řekni, v čem konkrétně jsme neměli pravdu?
12.07.2016, 20:43
Si ze mne už děláš prdel. Pokud v případě saniťáka nechápeš logiku, musím začít pochybovat o tvém rozumu. Má další slova jsou zbytečná, napsal jsem k tomu dost. Můžeš si to číst dokola, třeba na to přijdeš. Co se týče tvého nejezdectví, které mi tu jak nechápající trdlo opakuješ v každé větě, má pochopitelně na zdravý názor zásadní vliv. Co to obnáší, co všechno musíš v ten moment řešit, jaká jsou rizika, ti budu těžko vysvětlovat. To si holt musíš zkusit. Mluvíš tu o něčem, v čem nemáš ani ty nejzákladnější zkušenosti. Už jsi řešil takovou situaci alespoň na čtyřech kolech olemován plechem?
12.07.2016, 21:00
Tys mě začal předhazovat jako první, že jsem na motorce nikdy neseděl = podle tvojí logiky to znamená, že vím hovno. A když ti připomenu tvojí logiku, že jsi taky nikdy sanitku neřídil a měl jsi stejně jako já ve všem jasno, tak to nehodláš pochopit. Ty si vážně myslíš, že když sanitka má výjezd a zapnuté výstražné majáky, tak že řidič bude ještě věnovat pozornost tomu, aby do něj někdo nenarazil? Od čeho má sanitka sirény a majáky vole? No přece od toho, aby každej účastník provozu o ní věděl a sám jí uvolnil cestu = tedy aby každej uhnul a nedošlo k další nehodě vole! Dokážeš si to vůbec představit, že ženeš se sanitkou kolem 80-100 km/h přes město, abys mohl dojet včas, protože někdy rozhoduje každá minuta (jestli život zachráníš nebo ne) a ještě měl věnovat pozornost tomu, co se děje nalevo a napravo a nedej bože kvůli tomu rychlost snížit? Myslíš, že saniťáku snad zajímá, že motorkáři na rozdíl od plechovkářů přes helmu vidí a slyší hovno? Nemá náhodou řidič v případě průjezdu sanitky vozidlo úplně zastavit nebo sjet na krajnici? A je jedno, jestli má sanitka výjezd pro zraněné nebo zraněné zrovna veze? Mě by zajímalo, kde je tvoje logika a jestli myslíš hlavou nebo prdeli??!
12.07.2016, 21:07
Ne, nemáš pravdu. Proč? Již bylo několikrát řečeno v obou případech.
12.07.2016, 21:17
Napsal jsem to myslím dost jasně. Kdejaký děcko by mě dalo za pravdu, ale u tebe je marný tohleto očekávat. Tvojí optikou řečeno: zkus někdy jezdit se sanitkou, pak možná pochopíš, že když jde hlavně o čas, tak že není už čas sledovat věci kolem. Je to logický a skrze tenhle úsudek na to přijde každej (vlastně skoro každej). Ještě jsem teda neviděl sanitku, která by nejela jako prase - je to logický a má k tomu důvod, protože zachraňuje životy. Až tobě někdy půjde o kejhák, tak budeš za rychlost sanitky rád, a kdyby měla sanitka přizpůsobit rychlost a styl jízdy nějakýmu hluchýmu a slepýmu motokáři a ty jsi kvůli těm pár sekundám natáhnul brka, tak by jim tvoji pozůstalí určitě hodně poděkovali, že se snažili brýt ohled na vola, co vidí a slyší hovno! Nevím, jak jinak a lépe to někomu jako ty vysvětlit. Těžko se o tom bavit s natvrdlým volem.
12.07.2016, 21:26
Není co řešit, meleš nesmysly.