ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Připomenutí si opakující se historie (verze osvěžení historie)

3871x
Komentáře
21.11.2015, 13:09
0
Ach jo. Máš pravdu, fušuju do historie, není to rozhodně moje parketa a ani to teď nemíním dohánět. A taky tady z toho nehodlám dělat učebnice dějepisu, na to jsou jiná místa a i méně inteligentní tvor si je bez potíží najde. Ale pěkně ses rozepsal, evidentně hledat umíš. Tak si najdi (třeba na wikipedii) Seznam vojevůdců, tam se to muslimy a jejich snahou dobít Evropu jenom hemží. A nebo Kolonie, Kolonizace nebo Kolonialismus - zvlášť krásná je mapka Světové říše a jejich kolonie v roce 1914 – ta hezky vystihuje Evropany jako mírumilovné společenstvo, krásně vyobrazuje to Tvé ovládnutí Evropy. A pěkný je i jak je většina z těch termínů definována: „Kolonialismus je na rozdíl od antické nebo středověké kolonizace považován za moderní, téměř výhradně západní (nebo evropský) jev, a to i přestože politika expanze s různou formou nadvlády a udržování hegemonie nebyla v minulosti výhradně západním jevem.“ nebo Kolonizace - „..a konečně dobyvačná expanze zejména evropských států v novověku.“. Prostě my Evropané jsme takové chudinky, sedíme tu mírumilovně na prdeli a pořád na nás někdo útočí, co ? A Hitler, to byl vlastně taky muslim a druhou světovou (vlastně jakoukoliv) jsme si vymysleli aby byla prča.I to Křesťanství se do celého světa rozšířilo tak nějak samo .. Pokud jsem psal o tisíciletí, tak jsem byl ještě hodný, klidně jsem mohl napsat, že se odjakživa navážíme do celého světa a měl bych pravdu. A že dělají muslimové posledních 1400 let to samý ? A to se jim jako mám divit ? To, cos tu předvedl je přesně to co dělají i radikální muslimové, jsi stejná pakáž jak oni – a to vytáhnout si z fakt jen to se mi hodí do krámu pro prosazení vlastních názorů. Prostě lidstvo se skládá z pár desítek procent mírumilovných (mezi které počítám sebe), pár větších desítek procent ovcí a pár promilí bojechtivých hovad. A budu mít opravdu zatracený problém, když těch pár našich promilí kvůli pár promilí z východu zblbne ovce, jako se to už stalo mnohokrát. Já vůbec nejsem proti regulaci migrace, nemám nic proti uzavření Evropy a jsem i pro částečnou deportaci přistěhovalců, ale proti rozdmýchávání válečnických žvástů zavánějících maximálně obrovským průserem budu vždycky, protože tenhle agresivní ping pong nikdy řešení nepřinese.
22.11.2015, 01:36
Diskuze s tebou má přesně tento průběh: 1) Napíšeš nesmysl a naprostou hovadinu týkající se historie, 2) Pak napíšeš něco dalšího, kde přiznáváš svou neznalost, ale nechceš pořád pochopit, v čem ta neznalost nebo omyl spočívá, 3) Další příspěvek pak spojíš s něčím, co jsem napsal já a co se týká současnosti, a to proto, abys ukázal, že se vlastně shodujeme. A aby toho nebylo málo, tak do toho zamícháš ještě i Hitlera, křesťanství a plno dalších věcí, který nevim proč do toho taháš - křesťanství se šířilo výhradně misionářsky, nikoli expanzivní a agresivní vojenskou cestou! No a výsledkem takový diskuze je to, že máme totální guláš všech možných epoch, minulost a současnost spojenou dohromady a prostě máme totální bordel a bod číslo 1 je totálně někde v prdeli a pak plácáš něco o dějepisný stránce, že žiješ teď a že tě někdo tahá do historie. Seš prostě vůl, nechápeš, co ti tady píšeme, komenty čti alespoň 5x a drž se kurva původního tématu, neskákej někam jinam a už vůbec se mě nesnaž stáhnout na tu svojí nízkou úroveň a nakecávat mně, že se v něčem shodujeme, protože my dva se neshodujeme v ničem! Nejhorší je, že z diskuze děláš totální bordel, prostě skladiště různých informací, totální španělskou vesnici a pak aby se v tom prase vyznalo. S tebou už diskutovat nebudu, protože tvoje myšlenkový pochody nechápu a to co píšeš je nepřehledný! Přesto oceňuju tvojí, ačkoli marnou, snahu! A dál tady s tebou ztrácet čas nebudu, je to pro mně uzavřená věc! Astalavista!
23.11.2015, 02:40
Když chceš spory urovnávat, je úplně jedno kdo začal, pokud se tu bavíme o staletích. Jinak Evropané byli historicky mnohem agresivnější než muslimové (dokonce už v dobách, kdy ještě islám neexistoval). Ale to by ses musel zamyslet, pročíst fakta co Ti tu píšu a ne mi tu pořád něco podsouvat jako třeba teď, že je obhajuji, že se do nich navážíme my a ne oni do nás - to sis zase vycucal z prstu. Kde něco takového tvrdím ? Neprotiřečím si a tvrdím pořád to samé a to konkrétně že Evropa taky nebyla nijak mírumilovná, spíš naopak, byla rozpínavá mnohem víc než kdokoli jiný na světě. Já nevím, kde v tomto bez diskusí pravdivém tvrzení pořád vidíš nějakou obhajobu muslimů – to z toho nějakým divným pochodem ve svý mozkovně dedukuješ Ty a podouváš mi pak věci, které jsem nikdy nenapsal. Já se samozřejmě bavím především o současnosti, minulost je mi ukradená, žiju dneska. To Tvoje „nejdřív plácáš o minulosti a pak se zase přesuneš do historie a mícháš to dohromady“ – to je taky tvrzení plné logiky. Historie je minulost, ne ? Tak jaký přesouvání ? Ale znova opakuji, a kdybys začal používat to co Ti vyrostlo na krku, pochopils bys, že jsem tu Křížové výpravy (jediná věc týkající se historie v původním příspěvku) uvedl jen čistě jako příklad agrese (a rozhodně ne jediné) Evropy vůči muslimům. Nikdo Tě nenutil mi vysvětlovat důvody Křížových výprav, ty jsou mi popravdě taky ukradený stejně jako jsou mi ukradený důvody agrese islámu vůči ostatnímu světu. Mě vadí agrese jako taková (ano i ta Evropská, já to prostě tak černobíle jak „my jste ti hodní a ostatní zlí“ nevidím), to bylo náplní mého příspěvku a opakuji to na konci každého svého příspěvku. Člověk by čekal, že normálně inteligentní tvor to pochopí, netuším, proč Ti to Tvá makovice pořád nebere. Vola z Tebe nedělám, na to si s přehledem vystačíš sám. Ve svém posledním příspěvku jsi krásně popsal, jak blbě chápeš moje texty. K tomu se nemá moc smysl vyjadřovat jinak, než abys víc protočil mozkové závity. Mě vůbec nečiní problém Tvé příspěvky pochopit, Tvůj problém je totiž v tom černobílém vidění/myšlení - opět je tam uvedená jedna černobílá lež: „křesťanství se šířilo výhradně misionářsky“ – mrkni sem: http://www.osacr.cz/2014/04/24/krestanstvi-a-genocida-krestanstvi-vdeci-za-sve-rozsireni-mistrovstvi-evropanu-v-oboru-genocidy/ - přepisovat to sem nebudu, aby ses v tom dokázal vůbec zorientovat a nebyl opět zmatený. Prostě máš tupě černobílé vidění světa, pak se div, že nechápeš, co tu lidi píšou. Ono by to chtělo místo snahy se hádat víc snahy chápat. Ale tohle fungování chce asi trochu dospělejší hlavu. Třeba se taky jedou dočkáš, a třeba taky ne, co já vím.
19.11.2015, 13:25
0
A to že se do nich už přes tisíc let navážíme my (Křížové výpravy, wikipedie) je v pořádku, co ? Že máme dluh vůči předkům je pravda - vykopat je a ať jdou vyžehlit vztahy západu a východu, které se jim povedlo za to minulé milénium tak krááásně nastavit. Kdepak, jak jsme si to udělali, takové to máme .. Na celé věci mne mrzí jedině skutečnost, že si to místní vypatlanci nejedou s tamními vypatlanci místo zasírání internetu vyřídit ručně, ideálně noži, aby se šetřil drahocený kov. Bylo by to 2:0 pro lidstvo ..
19.11.2015, 20:30
Slyšel jsi vůbec někdy o tom, jak rychle a za jak krátkou dobu islám expandoval z arabského poloostrova do dalších částí světa? Jak za krátkou dobu zabral hodně území a jak je to agresivní náboženství? A to jako chceš říct, že my jsme si začali a jako první zaútočili my na ně? Slyšel jsi vůbec někdy o tom, jak rychle muslimové obsadili pyrenejský poloostrov? My jsme si toto území pak za pár století vzali zase jen zpátky!
19.11.2015, 23:35
To se snad není čemu divit, ne ? Na Wikipedii je to popsáno docela srozumitelně a důvody popisující proč tomu tak bylo jsou velmi logické. Islám se měl z čeho učit a proč se nevyvarovat chyb křesťanství (jinak do kopru s veškerým náboženstvím, křesťanství se od islámu tolik neliší, jen by to co se děje na východu Vatikánu už v Evropě neprošlo - ono to taky není tak dávno co přišli křesťané k rozumu ..). Já na nikoho neútočil, ale Alexandr Veliký jako zástupce našince ju. Co já vím, je to už pár let, třeba to východ poznamenalo natolik, že měli potřebu to západu vrátit. Ale spíš je to bohužel taková debilní tradice lidstva. Já tím chtěl říct to, že jim co se výpadů týče nejsme rozhodně nic dlužni. Ale především, že mne neskutečně štve, že tu pár let po druhý světový začínám slyšet jak jsme zase ve válce a čtu tu nadšené reakce nadrženců, co už pomalu balí plnou polní. Já v Evropě válku nechci a i pro tuhle zemi by bylo mnohem lepší než tu vyvolávat další konflikt řešit problém mimo EU. A tak nabádám místní nadšence co považují za smysl života chcípnout pro nějakou ideologii, ať si koupí letenku a šup šup si to s tou jinou ideologií vyřídit tam u nich. A ještě jim přijdu na letiště dát radostné poslední vale (chtěl jsem napsat sbohem, ale mám už Boha za posledních pár měsíců plný zuby a je mi úplně u řitě jakýho).
21.11.2015, 00:50
Jakých proboha tisíc let křížových výprav? Co to tady proboha plácáš, ty pošuku? Pokud vím, tak období Křižáckých států trvalo nějakých dvě stě let a stejně jde o původem křesťanské území, které muslimové dobyli a krutým způsobem se zbavili všech nepřátel. Křížové výpravy do muslimských držav byly vyhlášeny kvůli ochraně poutníků putujících do svaté země. Za celou historii je výhradním agresorem islám a obráncem Evropa. Začalo to, když roku 637 muslimové vpadli do tehdy křesťanské Palestiny, roku 638 obsadili Jeruzalém a pak dobíjeli Káhiru, Alexandrii, roku 698 padlo Kartágo. V letech 674-678 a poté několikrát znova obléhali Konstantinopol, roku 711 překročili Gibraltar a začala jejich okupace Pyrenejského poloostrova. V té době už na východě ovládali Persii, tj. dnešní Írán a Irák, dále Pákistán, Afghánistán a dostali se až k hranicím Indie. Teprve roku 732 se podařilo částečně zastavit expanzi muslimů v bitvě u Poitiers (Tours), kde Karel Martel se svým franským vojskem zatlačil muslimy (Maury pod velením Abd ar-Rahmána) zpět za Pyreneje, ale trvalo to ještě několik století, než se je podařilo vytlačit z Pyrenejského poloostrova. Zlomem byl rok 1212, kdy se podařilo koalici křesťanských králů porazit Mohameda al Nazíra a od té doby až do roku 1492, kdy byli konečně vytlačeni z Pyrenejského poloostrova, se konečně tento zbavil muslimů. Když si ale uvědomíme, že na východě ten tlak muslimů pokračoval. Roku 1453 padla Konstantinopol a pak to trvalo dalších 400 let, kdy jsme byli pod neustálými útoky muslimských zemí. Roku 1526 padl u Moháče král Český a Uherský, Ladislav Jagelonský a o tři roky později poprvé oblehli Vídeň. Využili situace po třicetileté válce a roku 1683 znovu oblehli Vídeň. Osmanská říše vedla celkem 10 válek proti Rusku. To, že dneska Balkán, Bulharsko, Srbsko apod. jsou stále křesťanské státy, zato vděčíme tomu neustálému boji, který vedlo Rusko proti expanzivní Osmanské říši. To, co si však muslimové vůbec nechtějí připustit a vůbec o tom nechtějí uvažovat, že oni byli první, kdo provedli naprosto brutální genocidu arménského obyvatelstva. A když se podepisovala Versailská smlouva, sice jsme odsoudili k reparacím Německo, ale nějak jsme zapomněli na to, že měli platit reparaci samozřejmě Turci, tehdy ještě Osmanská říše. A i za druhé světové války se Turci s nadšením zapojili do vraždění židů, muslimů a podobně. Vždyť to trvá 1400 let, kdy se oni pokouší ovládnout Evropu a nemysli si, že teď je to něco jiného. Je to pořád totéž, akorát tentokrát k tomu používají jiné prostředky a vřele zneužívají naší slabosti a solidarity ke svým cílům. Fascinuje mě, když do historie fušují neumětelové, kteří vůbec neví, která bije. A ty hloupé řeči, že se to tebe netýká, protože v žádného boha nevěříš, si nech laskavě od cesty. Jako ateista jsi právě pro muslimy mnohem větší nepřítel než jakžtakž tolerovaný křesťan, takže pokud nezastavíme hordy saracénů putujících do Evropy, je to zatraceně tvůj problém.
21.11.2015, 12:55
Krásně rozepsáno a upřesněno! O dějinách ví tak akorát starou belu. Jen mám ale pocit, že je velmi ovlivněn dnešní sluníčkářskou dobou a politicky korektníma kecama, jinak by to vůbec nemohl podat tak, že my se navážíme do nich. Pokud něco nesnášim, tak je to právě překrucování dějin, zvláště těchto dějin, ať už úmyslně nebo jen z neznalosti.
21.11.2015, 13:11
Špatně umístěná reakce .. místní systém diskuse mi těžce nevyhovuje.
21.11.2015, 14:02
Unkasi, mimochodem, jeden uživatel někde napsal: "Na srazu G20 Putin prohlásil, že ruské tajné služby zjistily, že Islámský Stát podporuje celkem 40 zemí světa a mezi ně patří i Francie, načež všichni lídři pak sklopili hlavy. Informace je snadno dostupná na netu. Něco tady hodně smrdí a hraje se zde hodně špinavá hra. Francie si za to může sama.". A co píšu já - že tu jedni bojechtiví hovada hrajou špinavou hru s jinýma bojechtivýma hovadama, že je to úplně k ničemu a že se mi to vůůůůbec nelíbí. A Ty mě nazveš sluníčkářem ..
21.11.2015, 14:37
To si napsal až dneska. Já se bavil o tvým pohledu na křížový výpravy a reagoval na ten tvůj první příspěvek.
21.11.2015, 14:40
Snažíš se teď jen zakecat ty tragický nesmysly co jsi napsal zezačátku. Mě je to vlastně jedno co si kdo myslí a jaký má znalosti. Ale seš zářným příkladem dnešní doby a hlavně politiků, který kecaj úplně do všeho a přitom ví úplný hovno. Prostě ses seknul, zmýlil, tak to budeš muset nějak přenést přes srdce...
21.11.2015, 16:53
Tož od začátku. Moje první reakce, první věta zní: „A to že se do nich už přes tisíc let navážíme my .. Kdepak, jak jsme si to udělali, takové to máme.“ – a dal jsem za příklad třeba Křížové výpravy, nechtěl jsem se tak historicky rozepisovat o dalších „našich akcích“ tak jako doprdelesezkurvenoueu – nejsme na dějepisné stránce a jsem dějepisný analfabet, ale nemám problém si dohledat fakta. A teď přidávám Tvá slova (byť si nemyslím, že jsou fakticky pravdivá – ale to je tady jedno)„…Islámský Stát podporuje celkem 40 zemí světa a mezi ně patří i Francie .. Francie si za to může sama.“. Ty přidáváš velmi aktuální akci našince a docházíš ke stejnému závěru jak já. Nic nezakecávám, s historickýma kecama jste mne rozebírali vy dva, já jsem v příspěvku výše uznal, že vím o historii kulový, ale že bylo smyslem mé reakce jen to, že když se do nich navážíme my (a je mi absolutně jedno, kdo si kdy začal, já žiju teď), budou se navážet oni do nás. Naopak melu furt to samý od začátku, máš to tu bílý na černým, vy se mě snažíte furt tahat kamsi do minulosti ..
22.11.2015, 00:59
To zrovna právě není jedno, kdo si začal, protože islám se svých ambicí vládnout celému světu dodnes nevzdal. On byl vždy agresor a my se jen bránili. Nechápu, co pořád řešíš. Napsal jsi to myslím dost jasně a srozumitelně - my se podle tebe navážíme přes tisíc let do nich, nikoli oni do nás! Jenže ono je to opačně. Oni se přes tisíc let navážejí do nás a my se jen bráníme - to je zákon akce a reakce, to není žádný navážení se! Protiřečíš si! A já se bavím o minulosti, o které jsi začal sám mluvit a já na to reagoval - nebavím se o současnosti. nejdřív plácáš o minulosti a pak se zase přesuneš do historie a mícháš to dohromady. Nikdo neříká, že tady musíš dělat učebnici dějepisu, ale když píšeš nesmysly, tak oprava a objasnění tvých nesmyslů nějakej ten řádek zabere. Dějiny křížových výprav se shrnout na 6 řádků jako tvůj první příspěvek opravdu nedají! Ano, fušuješ do historie a není to rozhodně tvoje parketa. O historii sis začal sám, tak jsme se toho chytli, drželi se tématu a teď plácáš, že jsme tě rozebírali historickýma kecama. Nikdo tě nikam netahá, my se jen držíme daného tématu a neskáčeme od tématu k tématu, nebo z minulosti do současnosti taky jako ty. A když píšeš, že žiješ teď, tedy současností, tak tady neplácej o křížových výpravách. Teď se jen snažíš vykecat z něčeho, co jsi napsal myslím dost jasně a srozumitelně, tak tady z nás nedělej voly! Tím bych celou věc uzavřel. Nazdar!
22.11.2015, 01:32
Diskuze s tebou má přesně tento průběh: 1) Napíšeš nesmysl a naprostou hovadinu týkající se historie, 2) Pak napíšeš něco dalšího, kde přiznáváš svou neznalost, ale nechceš pořád pochopit, v čem ta neznalost nebo omyl spočívá, 3) Další příspěvek pak spojíš s něčím, co jsem napsal já a co se týká současnosti, a to proto, abys ukázal, že se vlastně shodujeme. A aby toho nebylo málo, tak do toho zamícháš ještě i Hitlera, křesťanství a plno dalších věcí, který nevim proč do toho taháš - křesťanství se šířilo výhradně misionářsky, nikoli expanzivní a agresivní vojenskou cestou! No a výsledkem takový diskuze je to, že máme totální guláš všech možných epoch, minulost a současnost spojenou dohromady a prostě máme totální bordel a bod číslo 1 je totálně někde v prdeli a pak plácáš něco o dějepisný stránce, že žiješ teď a že tě někdo tahá do historie. Seš prostě vůl, nechápeš, co ti tady píšeme, komenty čti alespoň 5x a drž se kurva původního tématu, neskákej někam jinam a už vůbec se mě nesnaž stáhnout na tu svojí nízkou úroveň a nakecávat mně, že se v něčem shodujeme, protože my dva se neshodujeme v ničem! Nejhorší je, že z diskuze děláš totální bordel, prostě skladiště různých informací, totální španělskou vesnici a pak aby se v tom prase vyznalo. S tebou už diskutovat nebudu, protože tvoje myšlenkový pochody nechápu a to co píšeš je nepřehledný! Přesto oceňuju tvojí, ačkoli marnou, snahu! A dál tady s tebou ztrácet čas nebudu, je to pro mně uzavřená věc! Astalavista!
23.11.2015, 02:42
Odpověď je ve vlákně výše, nebudu to sem po Tvém vzoru kopírovat duplicitně aby Tě to nemátlo, když máš takový problém s chápáním ..
17.11.2015, 16:29
-20
unkas je praseci curak a admin praseci prdel mrdky
17.11.2015, 16:45
Na základkách by měli obnovit tělesné tresty. Těmhle smradům by prospělo kdyby o ně někdo občas zlomil velký dřevěný ukazovátko.
17.11.2015, 16:57
Mramor je asi uprchlik nasranej.Plnej pozitivní energie jako všichni jeho rodu
17.11.2015, 17:31
hohohoooo konečně někdo místo mě mu to řek . Onoje zřejmě víc lidí ae nechcou Unkýska ranit. Mimořádná práce od mramorium
17.11.2015, 21:26
dalši uprchlik.pičo vás je vy tlamy černy
18.11.2015, 06:29
je nás dost jako Zavadilů na ZVR phičo
16.11.2015, 23:38
1
Ten konec ! to je primo poselstvi,fylozofie miho zivota ! MAME DLUH VUCI PREDKUM ! Udelejme to sami pro mladsi generace co bude zit po nas ! Jen to ma slysl,jen to zustane po nasem nicotnym zivote.
16.11.2015, 23:29
0
Budiz jim slava a muj respekt u po 800 letech.
16.11.2015, 22:38
-2
Rakousko a Slovinsko začalo stavět plot a Merkelová to kritizuje, cituji: "Zatímco Rakousko slovinské rozhodnutí postavit bariéru podle agentury APA přivítalo, německá kancléřka Angela Merkelová to podle ČTK označila za projev nedostatečné běženecké politiky EU a za důkaz, že je naléhavě třeba společného evropského řešení". Tak je blbá, nebo navedená ta píča? Proč chce tak urputně pořád přerozdělovat uprchlíky i s potencionálníma teroristama mezi země EU? Skopčáci, kurva, už tý ženský konečně dejde kazajku a zavřete jí do cvokárny! Všichni konají správně, jenom tahle píča bude pořád remcat!!!
17.11.2015, 11:39
Do řiti bych tu píču nakopal !!!
17.11.2015, 16:30
praseci curaku necum a mrdej babe prdel
17.11.2015, 16:46
Na základkách by měli obnovit tělesné tresty. Těmhle smradům by prospělo kdyby o ně někdo občas zlomil velký dřevěný ukazovátko.
17.11.2015, 17:14
mramorium - Teď jsem přestal tvá bába řvala, že devětkrát za den už to nedá... tak nic zase zítra )-:§
16.11.2015, 22:15
1
Jenomže tenkrát ty armády vždy vedl nějaký jedinec.Ať už král nebo císař.Dnes máme politiky kteří jsou tak akorát královsky zaplaceni a bojí se každý z nich udělat jakýkoliv krok vpřed a riskovat tím svůj post.To si myslím že je největší problém současné muslimské krize.Žádný politik si totiž nedovolí udělat ráznější krok.peníze peníze hýbou světem...
16.11.2015, 22:03
-4
du si pustit Monty Pythonův letající cirkus. Nic pro chlapečky
16.11.2015, 21:22
0
Prvním byl asi Karel Martel který dne 25. října 732 zastavil v bitvě u Poitiers útok Saracénů. Papež Řehoř III. ho po tomto vítězství požádal, aby se stal ochráncem římské říše.
16.11.2015, 21:22
A zajímavost - Karel se ucházel o ruku sličné Amalbergy, která jej však odmítala kvůli lásce ke Kristu, on jí při pokusu o únos zlomil ruku.
16.11.2015, 21:24
Teta wikipedie mi to taky říkala ;-)
17.11.2015, 01:31
No jo ale neni tam psano, že byl prvním kdo odrazil invazi Saracénů jen jsem chtěl najit datum kdy to bylo.
19.11.2015, 18:42
Prvním rozhodně nebyl. Ono místní obyvatelstvo odráželo v minulosti hodně vetřelců ze všech možných stran. Většinou to dopadlo tak, že příchozí částečně splynuli časem se starousedlíky - místa bylo dost a lidí málo. Dneska je lidí tak akorát a místa pro ně také tak akorát. Tím místem myslím nejen prostor, ale i pracovní příležitosti, společně s vyváženou ekonomikou. Nedávno sem podnikli invazi Slováci - za totáče přijížděli pracovat do dolů a hutí - rostoucí průmysl potřeboval přísun pracovní síly. Od nás na Slovensko také pár lidí odešlo budovat průmysl a infrastrukturu. Měnili jsme mozky za pracovní sílu - a bylo to oboustranně výhodné. Pak sem podnikli invazi Vietnamci a utvořili tady fungující národnostní menšinu. Obchodují a zaplať pán bůh drží ceny zboží při zemi. Pomalu už splývají s námi a geneticky se mělní mezi nás - krásné ženské z toho jsou ) Pak přišli Ukrajinci. Někteří se adaptovali, někteří dělali bordel, ale už se to trochu klidní. Pak také přišlo pár Rusů, kteří se někde dost výrazně prosadili. No a sem tam samozřejmě přišel někdo odkudkoliv a na oplátku pár lidí odešlo, většinou za prací nebo manželstvím do ciziny. Možná si řeknete, že se nic neděje... když ale uvážíte, v jak krátkém horizontu se tohle událo, tak je to rychlejší přesun obyvatel, než tomu bylo za stěhování národů. Jenže stěhování islámských mamr*ů do Evropy nemá obdoby. Je to horší, než vojenské invaze. Proč? Protože ty jsme jako Evropané odráželi a měli jsme jasně určeného nepřítele, kterého bylo potřeba zlikvidovat. Dneska nás proradná média a politici přesvědčují, jak je to skvělé, když sem ta verbež leze. Ne, není to skvělé. Je to reálné nebezpečí. Nechápu, jak něco takového mohou tvrdit v médiích hned vedle informací, kolik islámští zmr*i zase povraždili lidí. To jako čekají, že jim to budou reálně uvažující lidé baštit? Ne, nebudou. Jo a místo * si dejte „d“ ať to máte úplné.
19.11.2015, 20:40
Tak jako...na netu bylo fotka toho zmrda, který tyto útoky v Paříži naplánoval a je jejich strůjce. Na tom člověku není od pohledu vůbec nic divnýho, prostě na pohled normální chlap. Jenže to je právě to nebezpečí: oni se přetvařují, protože jim to přikazuje Korán a proto se nám jeví jako normální a přátelští, alespoň hlavně sluníčkářům. Takoví budou ale jen do doby, dokud nebudou proti nám značně v převaze. Nedávno tady bylo video, kde se popisovalo, že bylo dobře vysvětleno, že džihád proti bezvěrcům má celkem 4 etapy. První etapa je zcela nevýrazná a hodně nenápadná a poslední etapou je kompletní ovládnutí daného území úřední a vojenskou cestou. Kdo si myslí, že oni se tímto neřídí a že se této myšlenky vzdají, tak se kurva plete!
19.11.2015, 20:46
Kecám! Jsou celkem tři fáze postupné islamizace: http://www.zvraceny.cz/video/70109-tri-faze-islamizace-dokument/
16.11.2015, 17:30
2
Jo-jo jenže tehdá si Evropané ještě vážili rodné hroudy a neměli problém nakopat do řiti jakéhokoliv moci pána, kterej měl opačnej názor. Dneska je Evropan zpracován na primitivní hovado bez názoru co ho zajímá jen sex,žrádlo a peníze. Žádné vlastenectví nic takového. Ale za to ve většině případů může bohužel nynější systém čili účelové, národnostní vykořenění domorodého obyvatelstva Evropy. Totální popření jakékoliv národnosti. Pěstování univerzálního multukulti polodementního Evropana bez názoru, bez kořenů, bez vyšší životní ideologie. Jeden typ Evropana, jedna starost : sex,jídlo,peníze... Ovečka do konce života.
16.11.2015, 21:54
Však to můžeš poděkovat Evropské Unii že to tak je.A bude hůř.Černý držky se naserou časem aji k nám,budem platit eurem,supermarkety ještě zvýší svoji hustotu,budeme makat za minimum ještě hůř než teď.Tak si zvykej, protože toto se musí ještě zhoršit.A naše vláda ta nehne ani prstem.Ti zmizí v krytu hned jak poteče krev
16.11.2015, 16:29
0
Velice poučné.Povinně pouštět ve školách a každý den před hlavními zprávami v bedně.