ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Migranti ve Spielfeldu

5145x
Komentáře
15.11.2015, 00:43
3
no teda jsem neskutečně překvapen jaké lidi zde konkrétně na této stránce mají názory je vidět že si ze sebe ve většině případu děláte záměrně blbce ale je to fajn a k pobavení. Nyní když de do tuhého tak bych raději v politice měl posádku ze zvrácenců!! jsem na Vás všechny pyšnej kurva! kdyby všichni češi byli jako my.. V pondělí si du udělat zbroják demonstrace a petice nepomohli lidi se budou muset spolehnout sami na sebe kvůli demonstracím a času co sem věnoval této věci jsem ztratil práci. ale radši bez práce než bez hlavy na zbroják a zbran peníze mám. vyzívám Vás k tomu samému tato stránka tento web tito lidé zde jsou praví Češi kurva fix
14.11.2015, 22:23
2
Labyrinth mas recht taky ji mam podepsanou a par kopii mam vzdy v kapse. tady je jednoduche reseni: odejit z EU uzavrit a se zit jako národ a nejaka smeska spiny a volicu levice p.s. musime zajit na pivo
13.11.2015, 17:09
0
Mám 4 dny volna, jdu chlastat. Paka
13.11.2015, 14:57
6
Nechápu jak může někdo napsat to se nedá spravit, zbohem Evropo a podobné sračky. Jste češi tak bojujte za přežití vlastního národa! Zabraňme tomu aby to tu vypadalo jako v jižní Franci nebo vy to takhle snad chcete ? Zdá se, že ano protože s odevzdaností jakou tu předvádíte to jen podporujete !
13.11.2015, 15:19
A co si zatím udělal ty,krom toho,že tu jen plácáš za monitorem,nebo slintáš u piva v hospodě?A neoháněj se tu demonstracema,tam sem byl taky a ta hrstka co nás tam byla,to bylo spíš k smíchu.
13.11.2015, 15:52
Podepsal jsem papírovou petici proti přijímaní nelegální migrantů a za výstup z EU. Snažím se o tom mluvit s co nejvíce lidma hlavně s těma co mají jiný názor. Rozesílám videa ze zemí rozvrácených multikulti. Mám v plánu napsat politikům z PS ohledně toho tématu. Byl jsem na dvou demonstracích a jak jsem už psal nemyslím si, že je to k ničemu. Jde hlavně o to, že když nás tam bude pár desítek nebo stovek můžou nás označit všelijak ale ve chvíli kdy jsou tu tisíce lidí se stejným názorem nelze je nazvat xenofoby ap. Jak jsem už dříve psal po první v červenci člověk horko těžko našel článek. Po té na konci října to bylo ve všech hlavních zpravodajských relacích.Už jen to považuji za úspěch protože se konala na 5 místech zároveň. A i ty kecy v hospodě jsou k něčemu! Rozhodně je to produktivnější debata než ta kdy se kdo a jak zgrcal. Není v tom nic osobního jen fakt nerad vidím odevzdanost a malost čechů která je tu v nás pěstována od Bílé hory. Chybí hrdost.
13.11.2015, 16:02
Hrdost by byla,ale ne pro ten bordel prolezlej korupcí a špínou,co se nazývá Česká republika.Jooo,po revoluci,to sem byl hrdej že sem čech,v 93. sem začal podnikat,pohodička,člověka to bavilo,vydělával peníze a platil i daně na tu naší zkvétajicí demokracii a nevadilo mi platit daně.Ale posledních 10 let je mi k zblití a posledních 5 let se stydím někde ve světě říkat,že sem čech.Ano,toto přesně ve mě politika našich demokratických politiků vypěstovala.Stydím se za to odkud jsem a nejen za stát,ale i za světadíl.
13.11.2015, 16:09
Jinak,v tom sdílení problematiky přistěhovalců,přeposílání článků,videí,hovory o problematice,argumentace atd atd,myslel sem si totéž co ty,ale bohužel nevidím absolutně žádnou snahu za půl roce,že by se s tím chtěl někdo vypořádat,nebo s tím někdo chtěl něco dělat.Jen kecy,žvásty a lži politiků.Tady ten problém vyřeší pouze a jenom hrubá síla. a to v době,až budeme už totálně v prdeli.Pak se snad někomu rozsvítí v hlavě a začneme ten dobytek deportovat zpět,nebo střílet.
13.11.2015, 16:11
Mimochodem,v deportaci a koncentrácích mají nejlepší zkušenosti helmuti,tak snad oprášej svoje zvyky a nástupce kundyMerkel to použije na slimáky.
13.11.2015, 16:25
Chápu co máš na mysli ale lidi tvoří stát takže si sami můžeme za to co tady je. Hlavní problém je v tom, že velká většina lidí se prostě nezajímá právě proto, že mají pocit že nic nezmění. Ale můžou si za to zase sami. Jednou za 4 roky hodíme papír a pak se úplně odevzdáme politikům a lidi zas jen 4 roky nadávají. Takhle by demokracie fungovat neměla lidi se musí sami podílet. Problém v poslední době vidím taky v tom, že byla lidem opravdu odebrána moc a tudíž když s něčím nesouhlasí byť je to 80-90% (podle několika anket se vzorkem několika tisíc lidí) tak nemají v podstatě žádný způsob jak nesouhlasit. A přesto na demonstrace přijde par tisícovek což je po těch anketách směšné. A pak mi známý řekne , že je jede na víkend na chatu a tak demo nestihne. Je to kruh ale kdyby na tu demostraci šel každý kdo nesouhlasí stačila by možná jedna a politikům by se rozsvítilo když by viděli kolik lidí je proti. Takhle to jen potvrzuje jejich "přelud". Základem ale je mít zájem. Kdyby se lidé informovali jaké zákony se schvalují a psali těm co je schvalují dali by si hned větší pozor. Ale to je ten kruh->málo lidí->extremisti-> většina lidí zustala doma takže s tím co děláme souhlasí. ...
13.11.2015, 16:28
Důležité je taky říct, že se masová migrace se ČR zatím netýká. Proto sou lidi celkem v "klidu" a neženou se do nějakých velkých reforem. Jenže to je špatně. Člověk si vždycky uvědomí o co přišel až když se to stane. Pak bude pozdě něco řešit.
13.11.2015, 16:31
Naprosto s tebou souhlasím.Ale to je právě problém nás čechů.Umíme jen dělat machry na netu a v hospodě u piva.Nemáme soudržnost a jsme přizdisráči.Jedu se podívat v úterý do Prahy,holku necháme na hlídání u rodičů a jedeme i s pani.A jedeme tam jen kvůli holce,ne kvůli ostatním lidem,spoluobčanům,nechci aby vyrůstala do hidžábu a do burky.A jsem zvědavej,kolik se nás opět sejde.
13.11.2015, 16:34
Netýká se nás to,zatím,ale až němci a rakušáci zavřou hranice (a to je otázka dní,hodin),bude z nás jejich nárazník a všechna svoloč bude končit u nás.A proč estbák Babiš a zubatá smějící se pleš Sobotka nestavěj ochranu hraníc jako všichni?Protože to maj v píči a my jako občani a voliči sme jim u prdele.Babiš si zase koupí debily za koblihu a sobotka za 30,-Kč.To sme to dopracovali,fuj.
13.11.2015, 19:52
Tak teď řikali v bedně, že plot už staví i Rakousko a Francie. A ty naši čůráci pořád dělaj, že se nás to netýká. Tohle je nejhorší vláda v našich dějinách, kdo jí volil je dement.
14.11.2015, 00:02
Mně se prosazováním svých nekompromisních názorů podařilo dokonale rozklížit rodinu na dva nesmiřitelné tábory: vlastence a sluníčka, oba se snaží předhánět v mailové válce a přesvědčit protivníky co největším kvantem zaručených argumentů, naštěstí ten vlastenecký tábor pozvolna vyhrává. Na rodinných oslavách máme zákaz tahání politiky, jinak bychom se tam všichni pobili. Co se virtuálních petic týče, podepsal jsem jich minimálně 50, co papírových, podepsal jsem jich asi 10, co se týče příspěvků do diskuzí, sdílení článků a videí na zpravodajských portálech, pod různými účty jsem toho napsal nesčetně, na úkor pracovní doby, což mně v práci docela činí problémy, ale když chce člověk něčeho dosáhnout, musí se něčeho vzdát. Vlastně i na úkor zvrácených, na které v poslední době nezbývá tolik času jak dřív. Pozvánky na demonstrace posílám všem známým mailem, vylepuji po městě propagační letáky, demonstrací jsem se účastnil tenhle rok asi pěti a je mi úplně jedno, zda to pořádá Okamura, Konvička, Bartoš, Vandas, Hašková či kdo, v tak těžkých chvílích není čas na vzájemné rozepře, je třeba přenést se přes naše ega, učinit patřičné ústupky, spojit se (i s tím, kdo nám úplně nevyhovuje) a táhnout za jeden provaz. Tak nevím, co víc pro to mohu udělat, abych prolomil tu mainstreamovou informační blokádu o oslovil prozatím nezúčastněné a nezkreslenými informacemi nepolíbené širší masy, které zapnou každý večer zprávy v bedně a nechají si programovat mozky propagandou. Když jim to nezmění názor na uprchlickou verbež, tak je to alespoň odradí chodit na ty demonstrace "xenofobních extrémistů, kam chodí jen samí chuligáni se porvat". Štve mě tenhle nezájem letargické většiny lidí, či strach přizdisráčů, přitom vím, že ve skrytu duše je většina na naší straně, jen chybí ta motivace a patřičné informace. Nálady ve společnosti se posouvají jen velmi pozvolna, pomaleji, než kolik máme času, tikají nám hodiny a mi jen nečinně sledujeme ubíhající rafičky, což je k vzteku, ale boj rozhodně nevzdávám, protože bych se nemohl podívat do zrcadla, kdybych nechal padnout naši zemi do rukou nepřítele bez boje. Nedělám to jen za sebe, ale za naše předky, kteří umírali za naši svobodu, suverenitu, kulturu, tradice, hodnoty a ideje, kterých se nyní ve jménu slepé solidarity dobrovolně vzdáváme, ale především za naše děti, které nechci, aby se narodily do těch sraček, co nám zde ty bruselské mrdky potutelně chystají. Kdyby něco z toho nedávalo smysl, tak to proto, že už mi padají oči a těším se do říše Hypnovy, ale snad jsem to napsal srozumitelně.
14.11.2015, 00:27
Ele, lépe to snad ani napsat nešlo. Díky
13.11.2015, 10:30
4
Má cenu to komentovat a opakovat se?Nemá.Snad jen moje omletý - politická špíno,děkujeme za likvidaci evropských hodnot,kultury a obyvatelstva.SBOHEM EVROPO JAK TĚ ZNÁME.
13.11.2015, 08:03
2
Nejhorší na tom je, že slavná paní Merkelová dokázala, že se uvnitř evropy staví znovu hranice a železné (ze žiletkového drátu) opony. DOkonce už i mezi Rakouskem a Německem. Takhle si politici asi stmelování evropy nepředstavovali. Merkelová rozhádá celou evropu
13.11.2015, 09:50
Co nevidět začnou východní Němci opět stavět Berlínskou zeď, tentokrát před migrací ze západu.
13.11.2015, 07:02
1
Je mi z těch blbců nahoře hlavně v EU k poblití :-( Tohle už se napravit asi nedá :-(