ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Řádění proruských separatistů

3232x
Komentáře
10.04.2014, 15:20
9
Udivuje mě zaslepenost, ignoranství nebo snad naivita a neznalost některých, kteří stále ještě věří, že západ reprezentuje dobro, svobodu, pravdu... V dnešní době, kdy je možné s trochou snahy dohledat libovolné informace je až zarážející, s jakým nasazením někteří lidé háji neobhajitelné, omlouvají neomluvitelné a přehlížejí nepřehlédnutelné skutky, které západ provedl a provádí. Od Tonkinu po Líbyi je západní, a zejména pak americká, zahraniční politika provázena lží, manipulací a překrucováním faktů. A přesto je pořád dost těch, kteří jsou ochotni věřit těm, kteří je už nesčetněkrát obelhali. Proč? Co je k tomu vede? Nechápu to. Pokud mě někdo obelže ke svému vlastnímu prospěchu, pak mu už nikdy nebudu věřit. A přesto nám znovu a znovu západní politici něco tvrdí a nezanedbatelná část obyvatel jim znovu a znovu věří jenom proto, aby se časem ukázalo, že jim opět lhali. To se tak bojíte přiznat si, že to, co bylo dlouhé roky označováno za dobro, je ve skutečnosti možná ještě větším zlem, než to, čeho se máte bát?
09.04.2014, 19:57
2
Referendum a podvoliť sa výsledku nech je akýkoľvek.
09.04.2014, 17:45
-7
Zkurvená ruská verbež.
09.04.2014, 21:10
Přesně tak. I v 1945 se tady nechovali jako osvoboditelé, ale jako dobyvatelé...podle pamětníků mnohem hůř než němci.
10.04.2014, 11:59
A co je potom lůza z majdanu? Každá akce pochopitelně vyvolá reakci. Kdyby se západ neangažoval v Kyjevě, nemusel by se teď Putin teď angažovat na východě. Kdo si myslel, že Rusko nechá jen tak Ukrajinu vpadnout do rukou sionistů, je naivní blázen.
11.04.2014, 00:18
SC - seš blbec, srovnáváš nesrovnatelné...víš hovno o co ukrajincům na majdanu šlo. Že se do toho zamotal pravej sektor celou věc akorát pošpinilo a rusákům dalo trapnou výmluvu. To co se děje na Krymu a na východě je dlohodobě plánovaná akce narcistyckýho despoty Putina, nikdy nezastíral svoje imperialistický choutky. Chápu, že lidi plivou na Ameriku...mají proč, ale nechápu ani za hovno tohle zastávání se rusáků...jsou to stejní šmejdi, ne-li horší.
11.04.2014, 10:02
Ukrajina je s Ruskem historicky i ekonomicky provázaná, většina jejího obchodu je právě s Ruskem. Odklon od něj bude znamenat konec většiny velkých podniků na východě ty šašku. Ale o to západu jde, udělat z ní druhořadou kolonii pro svůj přesycený trh, ostatně jako u nás. Navíc Evropa nehodlá na rozdíl od Rusů tu bezednou ukrajinskou díru na pokraji bankrotu dotovat. Přiznávám, že současná situace na východě Ukrajiny je složitější, názory pro směřování země nejednotnější. Pochopitelně desetitisícové průvodu proruských sympatizantů jsme v médiích záměrně moc nerozmazávali, jen navodit co největší zdání, že si celá Ukrajina přeje směřovat na západ. V čem se potom naše propaganda liší od té Ruské? Na Krymu v tom nevidím jediný problém, většina obyvatel jsou Rusi a výslovně si k Rusku přála, právě amíci mají plnou hubu keců o právu na sebeurčení. V Kosovu to šlo i za cenu humanitárního bombardování Bělehradu, ale na Krymu to najednou nejde, i když se to obešlo prakticky beze ztrát na životech? Jugoslávie se porcovala na nejmenší díly a najednou taková starost o zachování územní celistvosti na Ukrajině? To se asi chlapcům jenkyjským nelíbí, při jejich svéhlavých okupacích umírají tisíce lidí a tady to šlo jako po másle. A že projevuje Putin nedůvěru k západu je naprosto logický krok. Západ přislíbil, že se nebude NATO rozšiřovat k ruským hranicím a šup, teď je NATO i v Pobaltí a vojenská cvičení tam jsou na denním pořádku. USA si může mít základny všude po světě, má největší arzenál jaderných zbraní a jako jediná země jej ve válce použila, to je košer, ale běda, když provede vojenské cvičení Rusko, Írán či KLDR, to jsou hned sankce od „demokratů“, kteří mají sami krev na rukou a když jde o uzmutí moci, neštítí se spojit proti nepohodlným režimům i s teroristy. Putin ale není vlezprdelka, která se ohne před židákama ze západu jako náš národ. Tak mě tady laskavě nemel ty ohraný žvásty, jste všichni jako zaseklá gramofonová deska.
11.04.2014, 13:52
Přesně tak, System collapsed. Jsem rád, že tady někdo taky myslí hlavou a nepapouškuje ty blbosti, které nám jsou předkládány z všech světových stran. Je to jak říkáš, všechno jen o sféře vlivu západu a východu. Amerika hledala cestu, jak rostoucí vliv Ruska a BRICS zarazit a k tomu hodlá vzít za pačesy jakoukoliv příležitost. Ukrajinští neonacisté jsou stejní užiteční blbci jako arabští džihádisté. Jede se podle stejnýho scénáře „barevných“ revolucí jako při arabským jaru nebo destabilizaci Sýrie. Oranžová revoluce na Ukrajině se jim vymkla z rukou, tak to zkouší znovu, chamtivci. A shodou okolností to načasovali na dobu olympijských her, na kterých si Rusové dávali tak záležet. Podařilo se jim vzít Pobaltí, které taktéž nemá k fašistickým tendencím daleko, marně se pokouší o Bělorusko, potom tady máš Gruzii, kterou se snaží vecpat do NATO. Každým dnem kolem Ruska utahují smyčku, proto se zcela logicky brání, jako by se bránil každej, což našim kolaborantům nejde do hlavy. Je třeba pochopit mentalitu ruskýho medvěda, to nenechá svoje lidi na pospas západoukrajinským rusobijcům, takovou připosranost bychom projevili jen my a ještě bysme za to Bruselu poděkovali. Nějaká Kyjev je západu těžce u prdele, tady jde jednak o rozmístění základen NATO v těsný blízkosti Ruska a konkurence pro černomořskou flotilu, jednak o Donbaskou oblast bohatou na suroviny, která je páteří ukrajinskýho průmyslu. Navíc Chevron už si dělá zálusk na těžbu břidlicovýho plynu, ale to vy otroci prozápadní propagandy nikdy tak hluboko nevidíte, jednoduší je plivat pořád na Rusko.
12.04.2014, 15:11
Ohraný žvásty??? To tady předvádíte vy dva bubáci: SC a doprdeláč. :-D Klidně si melte ty svoje hovna, na vás seru.
14.04.2014, 09:39
Vidno že argumenty postrádáš stejně jako "česká" televize.
20.04.2014, 20:55
Prej verbež, to říká zástupce nejzdegenerovanějšího národa světa, co před každým ohne připosraně hřbet, hrne si na svý území kdejakou špínu,má porodnost sotva 1 a do 50 let bude na svým území menšinou a do 100 let vyhyne, muhaha takový slovo má fakt váhu.
09.04.2014, 15:12
0
Najlepšie by urobili, keby išli na pivo.