ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Diskriminace a vyloučení

2945x
Komentáře
07.04.2014, 19:20
-1
Ele já vím máš pravdu...proto jsem do popisu napsal?: '(vinu nesou všechny strany a to samotný romové, tak i majorita) neříkej mi že ty jedinný to chápeš a uvažuješ správně??..no ale u tebe mě to nepřekvapuje....nesnáším cikány!!! a to že musím naně dělat a já sám nemám nic....naše politické strany vytvoří takzvaný ochraný foremní zákon aby menšiny byly chráněný, a jak to chodí v praxi?? (Do práce nechodí ale pro dávky musí chodit a ten člověk který dělá jen co vyjde z obyčejnýho učňáku ...v 18 letech tak musí makat jinak by umřel hlady a neměl by kde bydlet...takže na co si stěžujem?,to co sami vytváříme??....no nevím ale jak vidíš sám už nějakou dobu zde panuje taková nálada proti mě..ale opak je skutečností..jenom menší rozruch to je můj popis a náplň účasti zde....
07.04.2014, 21:07
jak si normálně kokot v tomhle máš plnou pravdu, první tvůj rozumnej příspěvek za dlouhou dobu!!
08.04.2014, 17:54
Musí přestat parazitovat a zapojit se do pracovního procesu jako ostatní lidé, ale co je nutí hledat si práci, když si žijí nad poměry ze štědrých dávek? Když je to výhodnější, než se mořit v práci, a tedy naprosto demotivující? A i kdyby pracovat chtěli, kdo vezme lidi s takovou pověstí a bez vzdělání? Kdo je přinutí chodit do školy? Pořád se mluví o uzmutí dávek při nedocházení dětí do školy, ale to jsou jenom plané řeči. Když přijde na věc, skutek utek. Kdo je naučí vážit si majetku, když ho dostanou zadarmo a jakmile ho vybydlí, dostanou automaticky bez řečí další? Kdo je přinutí šetřit, když jim stát stejně všechno zacáluje? Kdo je donutí chovat se spořádaně, když jim stejně žádné tresty nehrozí a když jo, tak jen minimální? Za to vše jsou vini právě uřvaní aktivisté. Dřív když se lidé vyhýbali práci, šli sedět. Když dělali cikáni bordel, dostali pendrekem přes záda a byl na delší dobu klid. Dnes by takové policisty ihned propustili z funkce za rasismus a ještě by měli pomalu oplétačky se zákonem před civilním soudem, takže se raději schovávají na služebnách a dělají, že nic nevidí, viz. Duchcov. Taky to mělo svoje chyby, ale ty by se časem vypilovaly. Dnešní trend přístupu k integraci je naprosto lichý, hýčkáním a rozmazlováním docílíme naprostého opaku. To je tak některým politickým individuím ku prospěchu, menšiny jsou dobrý byznys a hlavně to odklání pozornost lidí od původce všeho toho marastu – politiky. S dnešním sluníčkovým přístupem multikulti dutých makovic spěje všechno ode dne ke dni do stále hlubších sraček.
07.04.2014, 17:06
0
tento příspěvek BY BYL zablokován pokud bych ho zde vložil...ale pravdou je že pravidla nějak zvlašt neporušuju
07.04.2014, 18:50
Moje odpověď by byla zablokována, protože by byla pod zablokovaným příspěvkem a mohla by nějak souviset s tím, na co bych odpovídal, ale pravdou je že pravidla také nějak zvlášť neporušuji.
07.04.2014, 16:48
4
Nadáváme na cikány, což jsou skutečně v drtivé většině jen vychcané svině, ale především jsme to MY, kdo jim dovolí tohle parazitování, MY, kdo jim štědře vyplácí všechny sociální výhody, MY, kdo jim odpouští všechny prohřešky, MY, kdo jim směšnými tresty defakto povoluje provádět násilné činy. Ale nejsme to MY, občané, nýbrž politici, kteří jednají našim jménem, kterým jsme svými hlasy ve volbách dali mandát, aby našim jménem potlačovali naše práva a těm, jež společnosti nikdy ničím dobrým nepřispěli, práva navyšovali a ve všem je zvýhodňovali. A jsou to právě oni, kdo z tohoto problému nejvíce profituje. Jednak v celospolečenském honu na cikány se tak nějak ztrácí jejich záměrně přehlížené neustálé úplatkářské aféry a tunelařina, jednak jsou příliš líní, než aby řešili něco důležitého, a vlastně ani nemají čas, jelikož většinu času jim zabere poohlížení, kde si co lze v našem ohlodaném státečku urvat, či jak vymámit z lidí nějakým sofistikovaným způsobem co nejvíce peněz, jednak staletí dějin ukázaly, že problémy s tímto etnikem prostě řešit nelze a že už se o to pokoušely větší formáty než my, a v neposlední řadě v dnešní společností, široce prostoupené zhoubnou multikulturní ideologií, prostě nelze šahat menšinám na jejich privilegia, neboť jakýkoliv krok správným směrem, jež omezuje jejich přemrštěná práva, je ihned zahraničními médii pokroucen a obrácen proti nám. My občané tedy nejsme apriori rasisté, jsme jen obětí zvůle nenažraných papalášů, pro něž jsme jen špinavá lůza přispívající jim na pohodlný bezstarostný život. Není tedy divu, že v takovém státě, kde se člověk nedovolá spravedlnosti, kde člověk musí neustále přihlížet bezpráví, tíhne k extremismu. Za všechno mohou POLITICI! Ano, vychytralé nenažrané politické kurvy! Proto vás občané vyzývám k co nejvyšší občanské neposlušnosti! Bijte politiky, zabíjejte je, nenechte ty špinavé nenažrané kurvy vyváznout beztrestně za vlastizrady, jichž se dopouští, nenechte si tenhle útisk nadále líbit! Jste v právu, vaše snahy jsou zcela legitimní, jste to právě Vy, občané, kdož vytváří hodnoty a svými daněmi přispívá na chod státu, kdo má právo rozhodovat o dění ve vaší zemi! Tímto vyhlašuji hon na politiky! Nechť jejich krev ulpí na rozedraných rukou zbědovaného národa!!!
07.04.2014, 18:59
Proto nechodím k volbám - nebudu volit někoho, kdo je mi odporný. Všichni jsou stejní. Nemám koho volit.
07.04.2014, 19:01
Plně s tebou souhlasím. Bohužel každý politik, který udělá krok vpřed a sáhne tak menšinám na jejich "pleťové" výhody záhy končí kariéru s odznakem fašisty. Slovem "rasizmus" nás (nejen) Brusel drží pod krkem, aby odtud ten sajrajt nezačal zdrhat. Proto je pro politika lepší držet hubu a koryto, vůbec nejlepší varianta je zastat se menšin, udělat tak ze sebe lidumila a mít tak hafo hlasů retardovaných a slepých voličů. Národe český, až rozběhneš se, zajatce neber!
07.04.2014, 21:05
jíííííhauuuuu vystřílet tu zkurvenou lůzu!!! kill'em all!!!!! DEFENESTRACE!!!!!!! Den krvavý odplaty Zmordradwytch započal!!!!!!! Vivat Mordor!!!
08.04.2014, 18:09
To je problém dnešní zasrané doby. Lidi nedokážou držet pohromadě a hlavně připosraně kloní hlavy k zemi a dělají, že se nic neděje. To je náš oblíbený zvyk za posledních cca sto let. Nutně se musíme spojit proti nepřátelům národa a trvat na svém, i za cenu problémů, pro patřičný výsledek je třeba přinášet oběti, ne lézt bezvýhradně nalubrikovanou hlavou EU do análu, jak to právě činí Sobotka a jeho hujerští nohsledi. Všechny ty hordy připitomělých prostoduchých aktivistů a multikulti kreténků jen komplikují situaci, tak jim musíme dát jasně najevo, že jsou nežádoucí, trvat na jejich odvolání z funkcí a naopak stát za takovými politiky, kteří něco dělají, i za cenu, že budou zostuzeni, pořádat na jejich podporu petice a demonstrace, ukázat, že nám osud této země není lhostejný. A když budou vidět, že mají viditelnou podporu občanů, hned budou sebejistější a ozvou se i ti, kteří by normálně drželi hubu. A čím víc lidí se ozve, tím menší prostor zbude pro extrémisty, kteří celé snahy většinou zdiskreditují.
07.04.2014, 14:39
1
Kámoš dostal za toho indického příživníka podmínku. Je to křivácký zmrd.
07.04.2014, 09:53
3
haaa brusel ta banda vypičenejch buzerantskejch židovskejch zkurvenců si dovoluje nám něco diktovat?, kurva ať už tam vlítnou nějací arabáci nebo ozbrojený ruský komando a všechny ty eurohujerský vymaštěný prasata popraví v přímým přenossu jak na aldžazíře!!!! Smrt EU!
07.04.2014, 10:01
všechny ty miliardy na začlěňování týhle divý zvěře jsou vyhozený zvokna, to raděj měli opravit silnice, dát to do zdravotnictví, na vědu, ne rvát horem spodem do těchhle neužitečnejch problémovejch nezačlenitelnejch prasat!!
07.04.2014, 10:11
Jak to že neděláš??pořád tady rozepisuješ a nadáváš na nemakačenka a parazity ale ty sám jsi určitě nemakačenko a parazit že??
07.04.2014, 10:25
zavři tu svou smradlvou držku ty vyžraná atrapo, smrdí ti z ní cigánská mrdka buzerante
07.04.2014, 10:30
Fakt?? Ok...
07.04.2014, 09:11
1
Kuva a kolik to bude stát peněz a zbytečného úsilí.... Ale už dávno jsem došla k názoru, že cílem EU je za prvé nás ekonomicky zničit, abychom se na zaprodané židovské EU stali naprosto závislými a za druhé naši společnost vnitřně rozložit, abychom byli co do počet obyvatel oslabeni a lehce napadnutelní přistěhovalci, kteří jsou sice svou inteligencí a pracovními i hygienickými návyky pod průměrem, ale mají tu výhodu, že nepotřebují budovat a udržovat hodnoty jako občané, kterým záleží na vlastní budoucnosti a budoucnosti jejich dětí. Ničit, bořit, drancovat, krást, využívat, brát, žít bezprizorně ze dne na den je mnohonásobně snadnější než stavět, učit se, pracovat a tvořit. A v tom bezstarostném žití je síla nezačlenitelných skupin obyvatelstva.
07.04.2014, 09:46
Ty pedofilní mrttko svoje rozumy si piš někde jinde..ty asociále nepracující...tohle zkoušej na někoho jiného a na moje vide ty !!nelez...založil jsi přece Ignor vůči mě tak co se tady sereš...
07.04.2014, 09:57
duždo ty imbecile retardovanej zabržděnej, když neumíš na normální komentář normálně odpovědět, tak se raděj vůbec nevyjadřuj, tvůj opičí intelekt snižuje úroveň týchhle stránek na úplný morální dno!!! Půlka lidí tě má stejně v ignoru, páč kdo by se chtěl bavit s takovým vymaštěným prasetem s iq houpacího koně kterej tady vysedává od rána do večera a ukájí se v hádkách, protože navíc tvůj chabej cigošskej intelekt nepostačí demente retardovanej!
07.04.2014, 10:11
Bububu ty pičko
07.04.2014, 10:33
Vidím tady jenom tvůj příspěvek zmordradwytch, ale reaguješ v něm na Duždu. To je jasné, jemu se kritika takových jako je on líbit nebude. Ta ignorace ale leccos vyřešila. Konečně se tady můžu bavit s normálníma lidma, kteří jsou schopní normální argumentace a ta poloopice je ze hry venku. I když si založil nový nick, je to marné. Pokaždé ho v tom jeho novém převleku každý odhalí:-D
07.04.2014, 10:35
antiroma ..nenech se vysmát....
07.04.2014, 13:05
Antiroma, je to přesně jak píšeš. EU je jenom dílčí projekt globalistů napojených na nadnárodní korporace a banky k nastolení Orwellovského superstátu. Po tvrdým zásahu do suverenity jednotlivých států formou Lisabonské smlouvy se jejich vize zase přiblížily o krok blíž k reálnému cíli. Probíhající snahy o integraci mají vézt až k úplnému rozmělnění jednotlivých států a jejich svobod a nastolení eurototality. A jaká společnost se dřív podvolí - jednotná nebo nesourodá, znesvářená mezi sebou? Proto sem proudí miliony imigrantů, především problémových negrů a arabů, proto jejich zvýhodnění na úkor domácích, u nás je to hlavně vidět na protěžování cikánů. Snížit porodnost a rozvrátit naši morálku se těm židovským baziliškům povedlo dokonale, zbytek dokoná čas. K tomu připočti neefektivní systém přerozdělování peněz, miliony nesmyslných směrnic o kdejaké pičovině, co jenom zatěžuji už tak přebyrtokratizovanej systém a ztěžují možnost se efektivně bránit. Dvě třetiny zaslepených lidí hlasovaly pro vstup, tak jako teď Ukrajinci, ale společnost dík bohu pozvolna z evropskýho snu procitá. A co že nám unie vlastně přinesla? Máme se líp? Těžko. Všude se mluví, kolik máme dotací, ale o kolik jsme přišli likvidací takřka veškerýho průmyslu, ztrátou zbytků zemědělské produkce co vše jsme museli položit kvůli zákazům a levnější konkurenci, jež nás srazila na kolena a z peněz, co se nám vrací se stejně většina rozutíká všude možně, mnohdy na nesmyslný projekty. Navíc nás tahle pohádka o evropským snu bude stát ještě hodně, viz. Euroval. Teď budem všichni sanovat zbankrotovanou Ukrajinu a z toho se teprve posereme.
07.04.2014, 13:49
Já osobně si myslím, že ani zoufalí Ukrajinci, jejichž životní úroveň je stále ještě hluboko pod tou naší, nemohou být tak slepí, aby si mysleli, že se v EU budou mít líp. Dostáváme dost protichůdných informací o tom, co se tam děje... Pokud vstoupí Ukrajina do EU, budeme ji dotovat výměnou za přístup ke zdrojům nerostných surovin pro mocenské skupiny. No, není to dobrý obchod?
07.04.2014, 14:20
Pokud Rusko uzme průmyslový východ země, tak EU těžce ostrouhá, zbyde jí jen černá díra na západě, o kterou nikdo zájem nemá a proti které je Řecko nicotné nic. Západoevropští exportéři ale nutně potřebují nové odbytiště pro svůj přesycený trh, a za co budou zadlužení Ukrajinci nakupovat? Za peníze z kapes nás daňových poplatníků unie, kteří tak podporujem vyrvání Ukrajiny ze spárů toho zlého Ruska. Navíc asociační dohodou Ukrajina nic nezíská, jen požadavky a povinnosti, práva téměř žádná, jen se stane statutárně evropskou kolonii, krom toho jim Rusové mnohonásobně zdraží plyn.A my jim tam expotujeme svoji "bezvadnou a jedinou správnou" demokracii a pochybný morální hodnoty. To se pak příznivci Pravého sektoru a Svobody budou tlouci do hlavy, jak naletěli ďáblu.
07.04.2014, 14:36
Myslím, že vyrvání Ukrajiny ze spárů "zlého" Ruska nepodporujeme my daňoví poplatníci, nýbrž představitelé EU, které jsme si sami ani nezvolili. Ale jinak s tebou souhlasím. A Putina vidím jako nacionalistu a těm, kteří ho srovnávají s Hitlerem se můžu jen smát. Zaplacená média Putina démonizují a přirovnávají ho k Hitlerovi, při vyslovení Hitlerova jména se většině lidí postaví vlasy hrůzou na hlavě, vždyť podle některých vyvolal Hitler 2. světovou válku a zodpovídá za všechna tehdy spáchaná zvěrstva. Ale to by bylo na jinou a dlouhou debatu.
07.04.2014, 15:32
Ale pořád příliš mnoho lidí vídí svět v duchu oficiální propagandy (a to na obou stranách konfliktu, on ten démonizovaný Putin taky není zrovna úplný svatoušek), potrefený husy budou vždycky kejhat jak je naučí média. Stále víc lidí otvírá oči díky svobodným zdrojům informací na internetu, ale společnost má svou setrvačnost, která hraje proti nám, neb svoboda je ukrajována každým dnem.
08.04.2014, 11:27
Putin pochopitelně hájí své vlastní zájmy a má máslo na hlavě, o tom žádná. Přibývá lidí, kteří jsou schopní získat si informace i z jiného zdroje, než z novinek, pořád je ale dost těch, které dění ve světě vůbec nezajímá nebo je pro ně pohodlnější uvěřit předloženým blábolům než zapojit svůj rozum. Navíc ta hrstka normálně uvažujících je neorganizovaná a početně v nevýhodě a oproti korporacím nebo tlakům lobbistů taky naprosto bezbranná. Stále více lidí volá po vystoupení z EU, ale šance na prosazení takového bezprecentního rozhodnutí je prostě nulová.
08.04.2014, 18:29
Jak zde byl zmíněn ten Orwellovský superstát, vyvolává to ve mně velké dilema. Velké státy a říše jsou ekonomicky silnější a konkurenceschopnější, proto rozdělili Československo či Jugoslávii, ale zase čím více moci, tím více sklonů k totalitě. Tak ať si člověk vybere - jít cestou integrace nebo separatismu. Kdysi jsem žil s vidinou, že bude svět čím dál lepší a svobodnější, ale není to tak, jakákoliv svoboda je pouze zdánlivá. Sám nevím, čemu věřit, v co vkládat ideje.
07.04.2014, 06:33
3
Já jenom furt nechápu, proč se má začleňovat někdo, kdo se nikam začlenit nechce. Proč se má zaměstnávat někdo, kdo nechce pracovat. Proč se má vzdělávat někdo, kdo o vzdělání nestojí. A to že vůbec nestojí, ptž z toho není okamžitej užitek, jako třeba z čórky. A tak je to po celá staletí. Oni na tohle všechno serou, ptž jsou prostě o příčku níž, než my. U mě to byly, jsou a budou prostě podlidi.
07.04.2014, 08:46
polaaak na hrad !!!! :-)
06.04.2014, 23:54
4
Brusel nám dobře radí! Tam nejsou žádní hlupáci. Fakt ne. Takže jim tam pošleme naše kukány, oni si tam s nimi poradí, nebudou se zdržovat posíláním rad sem k nám, a všechno bude happy ) Já se tak těším, jak to dobře dopadne! Jak oni nám ukáží, jak jsou pracovití, vzdělávatelní, přátelští, s vytříbeným kulturním cítěním - prostě jak jsou skvělí. Já pořád nevím, jak je možné, že je my tady nechápeme a nevidíme ty přednosti, na které úředníci z Bruselu pořád poukazují.
07.04.2014, 01:21
no ale az je tam polidsti tak si je urcite nechaji a uz nam je nevrati a nam zbudou jen oci pro plac.
07.04.2014, 01:41
Já to klidně obrečím. Něco vydržím, tohle mě nezlomí. Budu sice chvíli smutný, ale co, život jde dál.
06.04.2014, 23:53
6
No řešit "romskou otázku" je složité. Ono se s tím toho moc dělat nedá.. Je těžké chtít po nepřizpůsobivých aby se přizpůsobili. A kdyby se jim měla přizpůsobit většina tak tady všichni vychcípáme. A k těm bodům "Česká strategie vůči romům podle Bruselu" To je taky těžké 1. Přístup k sociální bytům - no když všechny zničí, u nich se tomu říká vybydlí, tak nemůžou čekat že je bude stát bude zásobovat novými byty. 2. Zaměstnávání - když nemají vzdělání, pracovní morálku a nějaké normální společenské návyky tak se toho také moc dělat nedá. 3.Praktické školy - Nízký intelekt, rodiče se s nimi neučí, děti nemají žádný vzor a cíl, rodiče jsou rádi když jsou v praktické škole protože to je pro ně jednodušší, nemají starosti. Stát se postará tak co? 4. Časový harmonogram - Těžko udělat časový harmonogram k něčemu co se nedá vyřešit. Hmmmm
06.04.2014, 23:55
Já zase věděl, že se tady zase potkáme
07.04.2014, 00:16
)
06.04.2014, 23:46
4
Co tu ten kajkoš asi píše když ho nevidím, že bych si vypnul filtr?..né, moru je doost pičo
06.04.2014, 23:48
A jak víš že něco píšu ty ineligente??..
06.04.2014, 23:48
Inteligente..škoda slov pro tebe
07.04.2014, 00:04
co mi píše, hoši? Jsem zvědavej
06.04.2014, 23:13
3
kto vie čítat medzi riadkami tak to pochopí česko je rado že sa zbaví nejakej čiernej škodnej a preto za každú cenu chcú zrušiť víza....kanada zase vie čo je to za odpad a tiež radšej si rozháda krajinu z EU zony len aby sa nemusela vysporiadat s tým neprispôsobivým odpadom.... a cigoš nepracujúci dužda s takto nepriamo vyžaduje pozornost naschvál upploaduje videá ktoré budú apelovať na jeho cigánske cítenie a samozrejme nebudú po chuti normálny europanom a vlastne celému civilizovanému svetu....chudák cigoš M. totiž nemá čo na prácu ani známych s ktorímy by zabíjal nudu tak schválne vyvolála konflikty a podnecuje k hádkam my sme jeho jediná možnosť sa sociálne realizovať....toto je osobne moja poslená zmienka k tomuto asociálovy a sociopatovy....ako tu niekto písal začat ho úplne ignorovať a to bude asi najlepšie.....snáď sa viacero z vás pridá....
06.04.2014, 23:18
Ty píšeš tady sračky čobole bláznivej.-....
06.04.2014, 23:26
Jojo čobolku..přesně tak !!ignorujte mě a bude tady klid ..já si tebe a těch druhých taky nebudu všímat...
06.04.2014, 23:43
LOOOOL stuarte asi to bude to nejlepší..srát na tu černou chátru ..stejně brzi chcípne na cikánský mor !!
06.04.2014, 23:45
Necromrttko zdechlino ..zrzavá ošklivá...nacistická
06.04.2014, 23:00
1
majkl dzeksn utratil miliardu dolaru aby vybled... fakt super film...
06.04.2014, 23:00
4
LOOOOOOOL duždo ty paraste chcípni more a takové videa si koukej doma s rodinou kurva !!
06.04.2014, 23:02
Ty kokotku to nemůžu..praskl by mi můj krásnej monitor..mám ještě takových klipů asi 612 Giga to vydrží ne?? vyjebanče..
06.04.2014, 23:10
LOOOOOOL tak jo ale slib mi že pak když to nahraješ tak chcípneš ty černá tlamo !!
06.04.2014, 23:19
Necromrttko nejdřív musíš ale pojebat svýho tátu do prdele ....a pak to nastříkat svojí babace do huby?...bereš? zrzavej hnuse..
06.04.2014, 23:41
LOOOOL šmejde já tak akorát vojedu tvou černou prdel a pak tě podpálím more !!
06.04.2014, 23:46
Ty nemáš čím.....zdechlino
06.04.2014, 22:53
3
Ale ako získajú chuť pracovať?
06.04.2014, 23:15
DO to asi nebude. Tak mi napadá z mého pohledu jediné smysluplné použití Do - regulace populační krivky
06.04.2014, 22:48
2
Provokatére
06.04.2014, 22:51
Loool co jsem zase udělal?? to že jsem nahrál video o indiánech tak jsem provokatér?? zajímavý...