ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Film o americké centrální bance

4863x
Komentáře
08.01.2014, 11:54
0
Každého diktátora dělí od revoluce v jeho zemi tři věci - 1.Snídaně 2.Oběd 3.Večeře - Jak známo toho je v Evropské a USA společnosti, až po kokot, tudíž může být Bauerovic či Rockefelerovic família úplně v klidu.
05.01.2014, 00:51
0
Trochu infantilně podáno, ale chápu že je třeba to podat tak, aby průměrný divák porozuměl, co chtěl autor říci a zpřístupnil tak pravdu široké veřejnosti. FED, o kterém se většina lidí mylně domnívá, že je americkou státní bankou, je soukromá banka! Nechápu jak je možný, že je federální banka v soukromém vlastnictví a může vydávat měnu, kterou půjčuje vládě USA na úrok. Takže vláda si peníze netiskne sama, ale půjčuje si je. To je absolutní absurdita a taky vysvětlení proč jsou skoro všechny země na světě v bankrotu, když bankovní systém patří několika elitním rodinám. Každá vláda na světě má tisknout svoje vlastní peníze a dávat je do o oběhu podle potřeby a bez úroku. Peníze tak ztrácí hodnotu a bublina se nafukuje dokud nepraskne a krize je na světě. Většina světa chcípe hlady jen tyhle prevíti na tom ještě víc vydělají. A práč svět je založenej na penězích, tahle sorta finančníků mu defakto vládne. Jenže jak z týhle šlamastyky ven? To mi nikdo nepoví. Kdykoliv s někým o tomhle zapředu debatu, tak dosáhneme totožnýho názoru, všichni ví, jak jim je vládou, bankama, korporacema káleno na hlavu, ale stejně se nic neděje. Všichni spousty slov, ale kde je doprdele nějaká reakce? To už jsme vážně tolii zdegenerovaní, že si necháme všechno líbit?
05.01.2014, 11:21
Ano, systéme. Jsme skoro všichni zdegenerovaní.
05.01.2014, 14:45
Existuje pouze jediná cesta, jak z toho svinstva ven. A to je globální změna v našem uvažováni, revoluce vědomi a naprosté přehodnoceni našich hodnot. Současný zkorumpovaný, elitářský systém, založený na konzumu a pocitu neustálého nedostatku, ekonomického otroctví a vazalství k lepším zítřkům rozhodně nevede. Jen topí naše duše v bezedné jámě.
06.01.2014, 13:15
no viděl bych to i realněji. Zavřít hranice, závést opět celnice. přijedeš, prohledáme ti auto a zeptáme se kam jedeš. Jedeš do čr za turismem, ok. Jedeš někam dál mimo čr? Jsi tedy tranzit, šup na vlak i s autem a na opačné hranici země si zase z toho vlaku sesedneš, alespoň si odpočineš od řízení. Jo a zaplatíš tranzitní poplatek. Peníze? Peníze by byly reálné a čísla bankovek by odpovídali číslům zlatých cihel v centrální bance. Tudíž by nemohli vzniknout nové peníze jen tak natisknutím. Vždy by hodnota peněz v oběhu rovnaala zlaté cihle. Tak by ybla zaručena stála hodnota peněz. A žádné dotace na dovoz. Pak by naše maso bylo levnější než to z dovozu a opět by se rozeběhli naše drubežárny, kravíny, vepříny a zase by jsme žrali kvalitní jídlo. Stačí se prostě odpojit od mezinárodního obchodu.
04.01.2014, 10:47
2
Lidi nepomůžu nám demonstrace ani defenestrace, média by skutečný důvod zakryly lží, tím pádem se nikdo o mých tvých činech proti systému nedozví. Jediná naše šance je, že lidi už vytáhnou hlavu z prdele a kus po kuse se začnou zajímat...
04.01.2014, 13:13
proto se tková věc musí prozatím šířit aspoň internetem a lidi musej stim něco chtít dělat
04.01.2014, 14:54
Co naplat, stejně s tím nic neuděláme. Na změnu k lepšímu jsme až příliš apatičtí, zaslepení a zdegenerovaní.
04.01.2014, 20:19
jakto, třeba arabský jaro je důkazem že když lid vyjde do ulic, s pořádnou formou nasranosti systém svrhne. teda ne že bych těm kozomrdům retardovaným fandil, spíš naopak, ale příklad bysme si z nich vzít měli a a už konečně ty kurvy židácký pověsit na kandelábry jednoho vedle druhýho!!
04.01.2014, 22:34
Proč myslíš že naše média věnovala takovou pozornost arabskému jaru? Chtěli snad pomoci dobrým lidem v těch zemích? Tak proč tedy neinformují o protestech v Evropě? Vlastně počkej,Ukrajina-brutální mediální masáž, stejně jako u arabského jara. Fakt myslíš že by ti naservírovali návod jak vyjebat se systém? Tyto "revoluce" jsou dopředu plánovány a připravovány. tady něco k arabskému jaru http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/90-2011-rok-saleni
03.01.2014, 20:29
0
jo,jenze co cekat tady v této zemi zidaku a hulicu USA curaku,jako byl vyjebanec Havel a spol..když tu nefunguje ani svoboda projevu,co chcete resit?misto,aby nas chranili například fizlove,jeste jdou proti obycejnym lidem,trebaze jsou to taky jenom kokutci,co hulijou curaky tem nejvetsim zmrdum zkurvysynskym tam nahore..Cesi pomalu vychcipou a muzeme si za to sami,pac sme narod mrdek..
03.01.2014, 17:16
3
Proč čekat až vypukne III WW - potom už jedinec nic nedokaže změnit... Vy všichni ale ty lumpy,zloděje,vrahy,mafiány,úplatné poldy,úplatné soudce,bankéře,Stbáky,komouše a pseudopolitiky znáte - znáte jejich jména ,adresy,auta,tel.čísla,emaily atd....Tak alespoň bojujte jako neposlušní občané a vyhlaste těmto lidem válku..... Napišme na všechny media SEZNAM lidí co škodí této zemi.... Jméno - a jeho zločiny proti lidem nebo této zemi a ať to všichni vidí jeho adresu,tel.číslo,email,SPZ aut,rodinné příslušníky atd... Oni tvrdí,že mají peníze a moc ale nás ušlápnutých je většina... Ať se od teď začnou bát oni nás...Když budeme všichni znát míru jejích zločinu tak ... tak jim alespoń můžeš napsat email ,že jsou zmrdi nebo obejít auto klíčkem,poslat sprostý anonym,zahltit mobil smskama,nasrat na rohožku,podpálit dům,unést dítě a ....Jen se to chce přestát bát a začít jim to vracet.... Osobně bych ty šméjdy ze SEZNAMU nahnal i s rodinami na stadiony a postřílel ale já jsem jen fašounskýnegr co obdivuje gen.Pinocheta a jeho praktiky... Ale třeba někomu prdne v kouli a postřílí je za nás...
03.01.2014, 18:53
bohužel jen vyhrožovat nepomůže a jen jeden člověk je taky nedostane vem si ze se všude protestuje a je to úplně k hovnu zato taková defenestrace to je jiná a pod okny by čekali dalši lidi na ty co přežijou a nacpali je olovem
03.01.2014, 18:57
Osobně se mi velice líbí gladiátorské bojové arény pro politiky a jejich mafiánské loutkaře po vzoru římského Kolosea, i když středověká inkviziční tortura také není špatná. Hladomorny mají též něco do sebe, zvláště, když na ně může člověk svrchu močit a kálet a sledovat, jak hlady a žízní vše polykají. Když jsme u toho, ani zalévání do betonu, předhození rozběsněnému davu či smečce hladových šelem, leptání a pálení louhy a kyselinami či kamenování není k zahození. Při eliminaci politické špíny by se fantasii meze klást neměly.
03.01.2014, 19:17
to je fakt způsobů by bylo mnoho ale ta hladomorna neni vůbec špatnej nápad v podstaťe na nás serou nekteří kvuli nim trpí hlady atd atd a navíc jim to zlomí mysl a to je někdy horší než fyzické násilí
03.01.2014, 20:23
blitz,...hmm,kurva dost dobry jako..mas recht
03.01.2014, 22:04
ach jo... ty si myslíš že známe včechna jména, bydliště, telefony a emaily těch co okrádají? Naivko, víme jen o těch kteří jsou vidět, ale ty v pozadí kteří to celé řídí nevidíme a neznáme. Kdyby ano, stačilo by odstranit ty v pozadí a ty co jsou vidět by si u nedovolli krást. Takhle odstranit ty cou jsou vidět, příjdou další a opět je budou řídit ti co jsou v pozadí. je to pořád dokola a ukázat na někoho byt jen prstem. Jednou jsem ukázal a myslel jsem si že jsem trefil... ale později jsem zjistil že se jednalo o člověka kterej se sám vypracoval od nuly a nikde opravdu nekradl. Jenom se choval jako arogantní blbeček.
03.01.2014, 23:07
pravdu máš kočičaku jedna z nejhorších věcí je že ani spousta vůdců pořádně neví kdo v pozadí je a nebo kde přebejvaj
03.01.2014, 16:29
0
Len nechápem prečo je použitá nemecká orlica, keď celý Rothschild podnik bol skôr židovský podnik. Okrem toho finančné krízi tohto charakteru boli aj pred zavedením centrálnych bánk, napríklad kríza tulipánov v holandsku.
03.01.2014, 16:41
to že klany neměly centrální banky, ještě neznamenalo že se na bublině nevydělalo. Jinak jsem rád, že i zde na zvraceny se objevují tyto videa.
03.01.2014, 12:12
0
true
03.01.2014, 09:08
1
Až to naplno propukne v ulicích, dejte vědět. Zajdu do sklepa pro pár miláčků a jdu za svým osudem, ale na sáhodlouhé politické debaty o globalizaci, centrální bance a xenofobii mám jiné nicky a na těch mám zrovna ban
03.01.2014, 12:41
Tady nikdy nic nepropukne, tady už dávno všichni zaprodali svobodu za "pocit" bezpečí, přesně jak psal Benjamin Franklin.
03.01.2014, 14:08
Škoda že to je jenom pocit..
03.01.2014, 14:35
tak až vypukne 3 světová pak se nebude čemu divit že nás jednoho krásného dne začnou popravovat ale já budu připraven vzít pár těch zmrdů sebou