ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Tragédie v Lomničke

6000x
Komentáře
18.12.2013, 22:42
7
Ale kurva, tak vychovat to neumí, nemají na to, když už to přežije, tak jsou to kurvy zlodějské, lháři, násilníci.. No hrůůůůůůzostrašná věc co se tam stalo vole! Nasrat .. .
18.12.2013, 13:38
5
LOOOOOL zmizík = buzík, je to tajný heslo more.
18.12.2013, 16:39
Lituju tvý děcko. KDyby se narodil cigánský hajtře, dopad by líp.
19.12.2013, 22:35
LOOOOOL já lituju to tvý vysmahlá fetko more.
17.12.2013, 21:09
8
Hlavne ze se nikomu nic nestalo a navis skoda nula a 4dole a nikdo za to nemusi cucet takze to je dobra zprava ne
17.12.2013, 16:26
6
21 ročná mala štyroch netopierov,kurva to nezvládnu ani potkani.škoda že nechvatla celá osada
17.12.2013, 15:01
2
jeste dneska si namrdaj ctyri novy, dem dal
17.12.2013, 14:37
12
Tragédie by byla, kdyby tam žádná cigna nezařvala
17.12.2013, 14:58
máš plus fetko
18.12.2013, 16:37
Ríkej mi radši tetko než fetko. Já nefetuju. Zahulim si občas a s perníkem sem experimantoval moc krátkou dobu, na to abych byl feťák.
18.12.2013, 17:58
hulíš, perníkuješ seš fetka. Bohužel... sám sis vybral.
18.12.2013, 19:21
Ale neee, tak to neni...
17.12.2013, 13:31
7
škoda toho domu je mi fakt líto :/
17.12.2013, 12:20
10
Tam hořela celá osada? Nebo proč jsou všichni tak vočouzení?
17.12.2013, 20:14
lol
17.12.2013, 12:20
10
5 hvězd!
17.12.2013, 10:25
5
kluci uz jste videli tohoto noveho clena? www.zvraceny.cz/profil-65661/occult/
17.12.2013, 11:14
Ten není nový,to je sběrač Milan.
17.12.2013, 10:08
-15
Já akorát tragédii vidím v tom, že vy češi nevidíte a ani si neuvědomujete, že se chováte jako ještě daleko vetší svině než ti cigáni. Když píšete o cigánech, že kradou, jsou to cca nějaké železné trubky nebo lízátka v obchodě. V sakra hrubém omylu žije ten, kdo tvrdí, že bílý čech nekrade. Ale krade, a téměř každý. A jak kradou ty špičky a mistři svého řemesla? Jsou to statisíce zpronevěřené ze státních peněz, zmanipulované veřejné zakázky, pokračuji a končím u solárního byznysu, dál už na to nemám žaludek. A že se vám nelíbí, v jakém bordelu žijí? Zajeďte se někdy mrknout na Baník, uvidíte pořádkumilovné a poctivé bílé chlapce. Stačilo, kdybyste jeden z vás dělal v zaměstnání tak zvanou "práci s lidmi" a hned by bylo o ubohých komentářů méně
17.12.2013, 12:36
LOOOOL další rádoby intelektuál? Tady nejsi v komoušský kavárně, tak laskavě sekej latinu ty nudle. Co máš proti baníku ty kundo potracená. A myslíš, že kdyby tenhle stát řídili cikáni, dopadlo by to líp? Jestli ano, tak jsi jenom naivní pičusek, další z plejády humanistických bukvic, který dusí naši společnost. Příkladem uvedu tu díru v SK, kde to řídí cigánský starosta. Všichni jeho přičmoudlí kámoši pracovali v úklidové službě pro obec a přesto byl bordel, kam oko dohlédne, tuny odpadků naházených v potoce apod. Jakákoliv cikánská organizace, stranase časem rozpadla a skončila v exekuci, bo všechno rozkradli. Taková svoloč na řízení nemá geny. Kdyby to takhle vedli na státní úrovni, tak jsme za pár let na úrovni Bangladéže ty trubko. Cikáni hrají prim v čorkách kovů a kapsářství ne proto, že by byli skromější, ale že navíc nemají, se svým IQ, mizivou školní docházkou a leností se do politiky je tak nedostanou, bohudík. To si laskavě uvědom, než tady zase vybliješ nějaký rádoby uvědomělý komentář s vypovídajíc úrovní hromady hoven.
17.12.2013, 12:45
Tento příspěvek byl smazán redakcí, protože porušoval pravidla pro vkládání příspěvků. Opakované porušování pravidel může mít za následek zablokování účtu.
17.12.2013, 16:01
velkysamojeb: Neboj se kámo, čekal sem ty mínusy Pošli mne prosím ty tvoje kecy na toaletním papíře...velice rád si s nima vytřu prdel. Marně jsem v tvém odstavci hledal něco, co by vyvrátilo moje slova, nenašel sem nic...škoda, mohl si to zkrátit...
17.12.2013, 18:09
Přesně kvůli takovým "lidem" se jim žije tak dobře... To "lidé" jako zmizik způsobili vytvoření nefunkčního předraženého sociálního systému na kterém tito "romové" parazitují... Já znám pár jedinců kteří doma mají 1 - 2 děti a chodí do práce.. ale to je 0,05%.... nepovažuji se za rasistu nenávidím je kvůli jejich chování, né kvuli jejich rase, takže já rasista NEJSEM..... Pane vy jste se s těmi zvířaty asi nikdy nesetkal na ulici že?.. Máte to ale štěstí... To oni provádějí zvěrstva.. ne my.........
17.12.2013, 19:21
Zmizik - To jsou ty klasické kecičky. Ono to všechno začíná státem značně pokrácenou výplatní páskou pro výživu výroben největších netáhel v celé Evropě. Pak přijedu na stavbu, a tebou zmíněné trubky mého lešení už leží na zemi sběrného dvora. O sousedských vztazích psáti netřeba, veldle romské rodiny nelze bezkonfliktně a beze strachu žít(to procento vyjímek nepočítám). Pak se člověk podívá, jak soudy odsuzují bílé a černé, jak se vůbec tyto dvě skupiny obyvatel v tomto státě mají, a jde rovnou blejt. Závěrem čte příspěvek humanisty tvého ražení, a plašej se mu všechny kvéry. Takže mě je úplně ukradený, v jakým hnijou bordelu dokud s tím neotravujou jiné, ale proč mám poslouchat idioty z Bruselu, že chudáčci žijou jak prasata a ať jim zacálujeme nové, a to prosím pěkně už několikáté, bydlení? Proč ho nedostanu já kurwa a musím se na něj nadřít!?, to mám spadnout držkou do kamen? Všechno jim dávají, jenže z našich kapes, dementi jako jsi ty, nebýt vás oni by tu nebyli. Proto jsi daleko větší nepřítel než nějakej cikán. Divíte se, že rasizmus jenom bují, a přitom jste pod ním neustálým nadržováním a podstrojováním podepsáni.
17.12.2013, 21:01
Sorry kamarádi, nebuďte směšní...já žádné zákony neschvaluji ani nevymýšlím, já jsem jenom obyčejný autobusák Jenom zkrátka nechápu, kde bílý člověk bere právo kritizovat černé, když sám není lepší. Žijete asi v nejaké pohádce a nejste schopni myslet na dva tahy dopředu. Tak já vás v tom nechám. Když je podle vás v pořádku, že cigán ukradne trubku od lešení a zato by měl jít do plynu, ale že je bílý člověk vzdělanej a titulovanej a rozkrádá s noblesou a inteligentně, to už v pořádku je, ...a pak můžete rovněž za ty svinstva hnát celou bílou rasu taky do plynu. A teď do mne, příjde mi, že těch mínusů mám málo, od takových jednoduchých lidí je to pro mne čest Něco vám prozradím více méně z mojí praxe, jak sem tuhle na začátku psal, že jsem jen obyčejný autobusák, tak jsem ve skutečnosti ostřílený autobusácký harcovník. Měl sem na jednom zájezdu plný bus cigánů a cesta proběhla v klidu, nemusel sem po nich uklízet ani jeden papírek. Srovnám to s jiným zájezdem Ostravského gymnázia Hladnov. Tahle elita národa - ve skutečnosti spodina a odpad národa, nejenže se absolutně neuměla chovat, za což už sem učitelce, na to, jaký su klidný člověk, musel vynadat do ku*ev, protože kdybych vezl dobytek, dalo by to s úklidem méně práce, ty žebráci se fakt překonali a nedostali svoje zavazadla dokud nebylo vše v pořádku - sice to pochopili po půl hodině, co se jako děje, ale nepřál bych to nikomu. Tak. A tahle elita národa, co není sama ani o palec lepší, teď sedí u internetu a píše sračky o tom, jak by ti cigáni na videu měli shořet všichni... Vy si vůbec nevidíte do huby, jak jste jednoduší
17.12.2013, 22:04
Zmizik - Mno, pokud nejsi schopen rozlišit, který z obou řešených skupin je lepší, v tom případě si nezasloužíš nic jiného než stát plný cikánů. Jistě ti tu pak bude líp, žádný rasizmus, žádná korupce a vůbec kriminalita, rozkvétající stát, morální vrchol, vzdělanost, čistota a pod. Dále: Se splynováním čehokoliv se neztotožňuji, jen zastávám názor, pokud tu chceš žít, budeš fungovat jako ostatní, tedy přínos pro stát a podřizování se většině, všichni stejnej metr. Pokud ne, vyhoštění. Ale stejně asi nemá smyslu psát nic člověku, jež si udělal celoživotní obrázek na jednom nezdemolovaném autobuse.
17.12.2013, 22:11
zmizík: jsi evidentně člověk který mezi cigánama nebydlel. Sice máš přehled o politice a hodí se ti hodit špínu místo na cigány na politiky. Ale uvědom si jednu věc, lidé (všech ras) nesnáší cigány. Znám černocha kterej po půl roce sám u piva prohlásil že nenávidí cigány. Takřka jsem nikde neviděl a neslyšel mluvit lidi o tom že by rádi poslali do plynu černocha, vietnamce nebo eskymáka. Ale cigány a muslimy by tam házeli vidlema. Proč asi? Je to kvůli jejich parazitnímu chování. Nic víc.
17.12.2013, 22:18
Zmizíku, ty naivko, nečekal jsem že by hlupáček tvého ražení dokázal konstruktivně reagovat, takže jsi nikterak nepřekvapil. Koneckonců na řízení autobusu člověk moc rozumu nepotřebuje, takže ono to je v tvým případě jedno Vy humanisti pořád jenom melete dokola ty samé dávno vyvrácené hlouposti, ale názory druhé strany přijmout nedokážete. Jestli se bojíte debaty, bo víte že nemáte co nabídnout nebo na to prostě jen nemáte duševní výbavu, pak se na to ale vyserte a nehrajte si na něco co nejste, jednak nebudete za voly, jednak tím člověk ušetří dost času. Připomínáš mě trochu blbečka cokeho, pořád válel dokola to svoje, tvářil se děsně nad věci, ale na jedinou věc neodpověděl, bo prostě nenašel pádný argument. To jste všichni vy humanisti. Hrajete si na spasitele světa, ale jak s váma člověk zapřede konverzaci, zjistí že to s vaším intelektem nebude až tak vážný. Koneckonců co čekat od někoho kdo nepozná rozdíl mezi chováním cikána a typickýho bílýho. Já se pohybuju ve Vítkovicích prakticky odmala a za ty léta už jsem nasbíral c černýma zážitků dost na to abych o tom sepsal celou knížku a narazit na slušný cikány je kumšt. A ty mi tady argumentuješ jedním zážitkem kdo ví z kolika procent smyšleným a podle toho chceš dělat závěry? Si trapný, až to bolí. Pokud jsou ty tvoje milované brikety tak v cajku, tak mě laskavě vysvětli, proč jsou s nima problémy všude kam vlezou. Kanada víza, Francie deportace, Anglie poslední problémy s Rumuny a Bulhary, he? Počítám že zase neodpovíš věcně, ale začneš se mamrdsky vykrucovat jako buznička, bo ti dojdou slova kašpare.
19.12.2013, 00:53
ZDRAVIM ZMIZIKU,ume mas obrovskej plus.Zmiziku nevsimej si tehle komentaru tu jsou jenom sami sociopati kterym neco chyby v zivote to jsou nevyrovnany duse.Me je tech lidi co zahynuli moc lito a je jedno jestli to byl cernej nebo bilej me o barvu pleti nejde,a prave temhle sociopatum to nic nerika.Jinak mas za tvoje komentare ume obrovskej plus diky moc
19.12.2013, 10:26
Pokud vím, tak se tady celou dobu bavíte o těch civilizovaných romácích, na jejichž integraci stát vynaložil nemalý prostředky, bavme se o těch divokých cikánech ze slovenských osad, co to je za verbež.
17.12.2013, 09:37
7
No až zhebne i 23 lubo tak bude hned veselejc.....
17.12.2013, 09:22
10
Neviděl jsem žádnou tragédii.
17.12.2013, 03:40
5
Na každou svini se vaří voda
17.12.2013, 09:48
a nebo taky ne
17.12.2013, 02:29
-10
Tento příspěvek byl smazán redakcí, protože porušoval pravidla pro vkládání příspěvků. Opakované porušování pravidel může mít za následek zablokování účtu.
17.12.2013, 08:26
Na tom něco bude Demetere
17.12.2013, 09:18
kirkbriketa - ještě ses nesmířil se svojí barvou kůže, že budeš ve společnosti vždycky póvl a nic víc
17.12.2013, 12:39
Admin měří jedním metrem, cenzuruje i názory černoněžníků, to je dobře ;-)
17.12.2013, 13:55
Ja sem se svoji barvou kuze smirenej od malicka a jsem na to hrdej ze sem cernej jak briketa aspon nemenim barvy tak jako ty CHAMELEONE.
17.12.2013, 13:59
Admine admine,tebe jednou pomine admine tebe jednou nemine az opravdu pomine(es).
17.12.2013, 14:59
nevyhrožuj, na to máme v čr zákony a vidle.
17.12.2013, 18:31
Škoda, to mohl bejt zajímavý příspěvek. No nic, tak aspoň mínus za snahu.
17.12.2013, 02:16
-1
chcipnes svine!!!!!!!!!!!!
16.12.2013, 23:57
6
21 a čtyři malý kurvy... no, pěkný... babičce bylo kolik ? 32?
16.12.2013, 21:55
2
looooooooool ta první vypadá jak Homo habilis jinak jaká tragédie
16.12.2013, 23:10
Naopak,volejte hurá a 3 dny se radujte
16.12.2013, 23:11
Jjj, viděl jsem ji vycpanou v Anthroposu.
16.12.2013, 23:29
vole kurte to je jasný každej si dáme frtana na jedno černý padlí mrně
16.12.2013, 20:44
19
Pro jednoho tragédie, pro druhého důvod bouchnout flašku šampáňa..
17.12.2013, 02:17
At ti bouchne u halvy aspon bude po tobe svine!!!!!!!!!!!
17.12.2013, 09:19
Co tolik vzteku briketo, byl to někdo s tvých početných příbuzných? To se stává, aspoń nebudeš muset tolika lidem přát k narozeninám
16.12.2013, 20:27
2
Kucí, tenhle diblík je má favoritka, hlasujte.... http://www.missroma.cz/soutezici/5350-michala-danielova/
16.12.2013, 20:44
Leošu neblbni, snad nejsi zoofil..
16.12.2013, 19:49
16
tragédie? pche, spíš škoda, ty brikety se mohly hodit- přijde tuhá zima
16.12.2013, 19:23
11
No konečně alespoň pěkná zpráva,ale škoda že těch zvířat neuhořelo víc a navíc to byl zbytečný výjezd hasičů.
16.12.2013, 19:08
10
v 21 let a už 4 děcka to je snad dělali na rekord v davkach?
FmX
16.12.2013, 19:06
11
tragédie? sakra slavíme !! o další zmrdy míň ještě že i ty malý aspoň nestihly vyrůst a udělat nějakou píčovinu
16.12.2013, 18:47
5
Lubko je sikula plechovy kominek sel do zberny a nahradil ho novodurovou trubkou.jinak my vsichni dychame samy a za Lubka dychaji pristroje.zase musi mit bubak neco extra
16.12.2013, 18:38
9
Já bych to tak černě neviděl.
16.12.2013, 18:43
)))))))
16.12.2013, 19:10
Ale prej se to zapíše i do černej kroniky.
FmX
16.12.2013, 20:38
na černo tam bydleli
17.12.2013, 09:23
Černí pasažéři, teď už jen v podobě černého prášku v černých urnách
16.12.2013, 18:36
13
odpad jen tak dále
16.12.2013, 18:14
5
stojí mi
16.12.2013, 18:09
10
tragédie ??? proč ??
16.12.2013, 21:32
LOOOOOL nevím more, někdo nám chce vnutit že smrt cikorek je smutná záležitost.
17.12.2013, 09:22
Já už slavím druhým dnem, radegast a koskenkorva tečou proudem..
16.12.2013, 17:59
0
Duždo,stojí ti to za to?Pořád provokuješ cikánskýma náhozama.Každý do tebe šije a ty pak jak největší zmrd podáváš tr. oznámení.Nechápu.
16.12.2013, 18:32
Proč je zmrd ,za to že nahazuje videa?.Zodiacu tak nahrávej a budeš taky zmrd.
16.12.2013, 18:38
OMG tady má zase někdo nový nick, kdo to asi je? http://www.zvraceny.cz/profil-65661/occult/
16.12.2013, 18:45
Jakej máš důvod zde uvádět můj profil .Kdo ti to nařídil nebo povolil.
16.12.2013, 18:47
http://www.zvraceny.cz/profil-65661/occult/
16.12.2013, 18:50
Occult: Protože chci, nikdo mi to nenařídil, a povolení k tomu nepotřebuji. )
16.12.2013, 19:07
LOOOOOOOL novej nick more: http://www.zvraceny.cz/profil-65661/occult/
FmX
16.12.2013, 19:24
www.zvraceny.cz/profil-65661/occult/
16.12.2013, 19:44
www.zvraceny.cz/profil-65661/occult/
16.12.2013, 20:45
Duždovi nestojí, už si ho amputoval. Je to zcela normální
16.12.2013, 20:46
Jo a málem bych zapoměl http://www.zvraceny.cz/profil-65661/occult/
16.12.2013, 21:27
LOOOOOOOL novej nick more: www.zvraceny.cz/profil-65661/occult/
17.12.2013, 03:33
Hej a znáte tenhle ten?: http://www.zvraceny.cz/profil-65661/occult/
17.12.2013, 08:24
Kdo to asi je?Že by sběrač?www.zvraceny.cz/profil-65661/occult/