ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Úplně střízlivá paní

8207x
Komentáře
17.11.2013, 15:20
2
Hlawatá. :-D
17.11.2013, 11:55
2
Chlast je hnus!Ale ožral bych se,když už mi to ten stát dovoluje.Vlastně nechápu proč není varování na flašách jak na cigaretách,že alkohol muže zabíjet...Možná to je tím,že tato droga je tak celosvětově oblíbená a má dloooooouhou tradici.Takže to,že to je tekuté zlo vlastně už nevadí,že alkohol zapříčiní ročně stovky automobilových nehod,rozpadů rodin,uchlastání se nebo jen rvaček s tragickým koncem.. Proto říkám,raději hulte když už chcete nějakou drogu krom kofeinu,nikotinu a farmaceutik.... B) peace
17.11.2013, 13:39
Na alkoholu a cigaretách není varování z toho důvodu, že jdou z toho hodně velké peníze státu. O to tam jde. Určitě si už každý všiml, že chtějí dostat trávu pod kontrolu a za velký balík ji prodávat těm, kdo ji potřebují pro své zdraví. Prostě vydělat a nehledět na to, komu z lidí to prospěje. O tom to je. Hlavně, že se naplní státní pokladna. Pokud chce někdo trávu použít jako lék, pak je to kriminální živel, feťák, zločinec a šup s ním do basy. Jestliže ale norek prochlastá celou výplatu, gembler nahází peníze do bedýnek, kuřák si prohulí plíce a otravuje všechny kolem, je vše v pořádku, protože jdou z toho velké daně státu. Stát nezajímá, jestli to někomu škodí nebo ne - má něčí život na háku, a vyhovuje mu, když se tím někdo zabije dřív, než by se mu platil důchod. je lepší pacient který se bude dlouhodobě marně léčit a platit zase daně obsažené v ceně léků, než někdo, kdo se vyléčí pomocí bylinek, které si sám vypěstuje, aniž by z toho odvedl daně, a dožil se pak vysokého věku a pobíral starobní důchod. Tak to prostě je. Člověk má pro stát cenu jen tehdy, když mu za všechno platí jako debil a poslouchá jako ovce. Pokud to nedělá, je kriminální živel, a když se ozve, že s tím nesouhlasí, je extrémista.
17.11.2013, 13:42
Ještě jsem chtěl dodat k tomu varování na cigaretách, které tam je, aby si stát udělal alibi a mohl to dále prodávat - nejzajímavější varování, které tam je, je asi tohle: "Varování ministra zdravotnictví: Váš lékař vám poradí, jak přestat kouřit." To asi mluví za vše.
17.11.2013, 14:24
Ola,vim že to tak je a když sem to psal tak jsem na to myslel.Jenomže proč teda stát marihuanu nezlegalizuje když ví že by ji potom mohl danit.Chápu že by si potom mohl každý nasadit cca 5 rostlin a daně z produktu neodvádět.. Tak jak to teda funguje v Holansku? Tak nebo tak dekriminalizace marihuany byl krok v před,ale celkem zbytečný podle mě.Ikdyž vlastně prodávají se ruzné náčiní,fajky,drtičky,skleněnky,boxy,žárovky atd. takže z toho jdou daně taky.. No ni. B)
17.11.2013, 14:33
K tim cigaretám,někde jsem četl že cigarety mají mít jednotný vzhled krabiček aby nelákal vzhled obalu.Taky že ted ty moderní cigarety s tou kuličkou ve filtru která mění chut,mají zakázat protože lakají malé děti svou chutí kouřit.Je to uz nejaká doba co jsem to četl ale stále se nic neděje,takže to je jen dukaz že opravdu na prvním miste jsou peníze pak asi dalších 10 věcí a až pak lidský život,je to hnus.
17.11.2013, 14:46
Vůbec nevidím důvod všechno danit. Pokud by stát na to nějak přispíval, tak proč z toho nebrat daň, ale pokud do toho nic nedá, nepodpoří to, nemá právo mít z toho profit. To že se něco milostivě povolí, není příspěvek. V případě mariánky jde hlavně o to, že by se spousta lidí dokázala sama léčit - a vyléčit. Nepotřebovala by tedy předražené léky na kterých stát vydělává. Navíc léky, které nevyléčí, jen pacienta - dojnou krávu - do smrti, nebo alespoň dlouhá léta, ždímá jako hadr. Stát vůbec nezajímá bolest, utrpení a trápení nějakého člověka. Jen chce po něm peníze, a když už není ve stavu, kdy může platit, tak ať si pojde. A běda, pokud by ten člověk chtěl žít jen sám pro sebe, nebo prostě pro někoho, kdo není stát. Tak za to se hned trestá a postihuje.
17.11.2013, 20:21
Nedokážu si docela dobře představit jak to varování, že alkohol může zabíjet dávají na každý půllitr v hospodě, na každý sud v pivovaru, na každého panáka, a na každou lahev piva či kořalky. Dokážete si představit jak by ten chlast byl drahý, aby se jim ty prachy za to vrátily. To je docela masakr. Proto se to na chlast asi nedává. To bych takové varování dal na politiky to by nebyla taková palba jako za ten chlast. "Politik vážně škodí Vám i lidem ve Vašem okolí."
18.11.2013, 00:33
A stejně je někteří hlupáci volí, s nějakou mylnou představou, že pro ně udělají něco dobrého - Neudělají. Buďto pro ně neudělají vůbec nic, nebo zvýší represe, ceny za všechno, rozkradou státní pokladnu... je zbytečné to všechno vypisovat. A varování na chlast? Jednoduché. tak jako se to dává na každou krabičku cigaret, nebo doutník v samostatném obalu, tak by se to dávalo na každou láhev nebo sud piva. Na půllitru to mít nemusíš, tak jako to není na každé samostatné cigaretě. Ale upřímně - i na těch cigaretách je to nesmysl, stejně jako by to byl nesmysl na alkoholu. Neznám nikoho, kdo by si myslel, že cigareta je zdravý prospěšná věc. Tím, že to na všechny tabákové výrobky dávají, dělají z lidí jen hlupáky. Tady je jasně vidět, za co nás mají. Například liquidy do elektronických cigaret musejí mít označení, že jde o jed (mimochodem jejich složení je stejné jako například rostlinné máslo nebo fritovací olej, akorát je do nich přidán nikotin, který je jed jen ve velkém množství, stejně jako třeba cukr, umělé sladidlo, Acylpyrin a tisíce dalších běžných potravin a léčiv). Na druhou stranu se vláda snaží uzákonit, že by se náplně elektronických cigaret prodávaly jen v lékárnách!!! Proč? Aby se tím někdo léčil? No to sotva. prostě proto, že tam zase dají masivní daň jako u benzínu, nafty, cigaret nebo alkoholu. O nic jiného tam nejde. Prostě odírat, okrádat, ždímat lidi, aby si měli zase z čeho nakrást pro sebe.
17.11.2013, 01:48
1
Za dvě minuty 10m vzdálenosti, ale nachodila tak 100m. To palivo co ta raketa natankovala musí být dobrej matroš
17.11.2013, 13:32
Jestli to tankovala na Bajkonuru, tak to bude mít asi hodně oktanů.
16.11.2013, 16:29
0
co to drží,fruko?
18.11.2013, 14:41
Nevím, ale co nedrží, to je rovnováha a směr. S tím má problém.
16.11.2013, 16:06
0
piča suchá,mala sa radšej najest
17.11.2013, 13:32
V draku se nejí, nechutná to moc dobře.
17.11.2013, 15:21
Ale jí, by ses divil wolwe.
18.11.2013, 07:15
V draku se žere, protože chutná všechno Je to pak vidět ráno na chodníku poblíž hospod. Zpěněné šavle s kousky špatně rozžvýkané potravy, jen zlehka natrávené. Měl jsem kamaráda, který, když se ožral, snědl všechno, co bylo zelené. Kromě toho, že pil zelenou - ale až měl tak 2 promile - okusoval listí ze stromů a keřů, před hospodou pojídal trávu, žvýkal zelený ubrus v hospodě... a ten měl vždycky zelené šavle ) Pak jednou doma snědl difenbachii a jeden list tchyniného jazyku a málem umřel ( Takže si myslím, že je lepší jíst se střízlivou hlavou. Stačí se jen podívat, jak se v některých hospodách liší jídlo, které se podává střízlivým a ožralým. Se ani nedivím, že je některým po takových lahůdkách špatně (...
16.11.2013, 12:58
0
pomohl bych jí najít cestu domů a tam ......
16.11.2013, 13:03
bys usnul nebo by se s ni ozral :-D
16.11.2013, 13:04
.....a tam bys už nenašel ani jednoho lahváče ( Proč jinak by chodila nasávat někam jinam, kdyby měla něco doma? Byl bys z toho zbytečně frustrovaný. Uvědom si to.
16.11.2013, 12:35
0
Bravo! Impozantní představení!
16.11.2013, 12:48
Vypadalo to, že to asi nebyla premiéra, a do derniéry je ještě daleko.