ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Grilovaná žebírka

5173x
Komentáře
30.07.2013, 20:32
0
Kdo v dnešní době griluje žebírka? Já je zásadně vařím na roštu a vypadají lépe.....................
29.07.2013, 21:14
0
tož kutí si to dobře frajer,beztak to ani nešlo požvíkat ale duležitá je na videu estetika,žerem očima...
29.07.2013, 17:20
0
3,5 hodiny bych to fakt nevydržel... to musí bejt žrááááádddloooo!!!
29.07.2013, 16:14
0
Na podzim jsme porazili 4 krásný prasátka. Po letech asi nejlépe rostlý za posledních deset let. Schoval jsem si do mrazáku asi čtvery luxusní žebra na léto, že si ugriluju. Tak jsem před měsícem vytáhl gril, udělal jsem ten každoroční rituál s očistou, a opravou, nakouopil kvalitní uhlí.... no a jdu jako že si ty žebra připravím na večer... lidi jak já se těšil.... No žebra jsem nenašel... stará z nich udělala na jaře polívku.... z toho vznikají ty domácí mordy
30.07.2013, 09:46
vepřovou polévku???. to bych starou kopl do prdele.
30.07.2013, 14:30
mno... ono je docela normální chodit kupovat do tesca hovězí maso když máš v mrazáků metrák vepřovýho... že jo?
29.07.2013, 12:36
0
To vypráví ten kovboj z Big Lebowski, ne.
29.07.2013, 12:27
0
to mě jen utvrzuje v tom, že o grilování (případně barbecue) se má náš národ hodně co učit. Je to umění a nemá to u nás ještě zdaleka tradici. Neříkám, že tady nejsou lidi co umí grilovat, ale spíš je zde hromada těch co si to jen myslí. A svědčí o tom i možnost koupit si v řeznictví pořádné odležené(tak 3 týdny) maso na steaky...veliký problém.
29.07.2013, 16:09
pod tohle se podepisuji. Stejně tak je velkej problém sehnat steaky z mladých býků. To je teprve nebe v hubě.
29.07.2013, 16:20
Jo vsak si zer ty karcinogeny dobrou chut ti preji. Proste maso se nema zrat A. Zlate nase stromy a rostliny atd proste ovoce zelenina proste to co ti vyroste zadarmo a nikdo si toho vetsinou nevazi. A kdyz uz to tu tak pises urcite mas domaci maso a ne to plne stroirdu a antibiotik ze supermarketu ze?. A doufam ze dokazes podrezat zvire kdyz uz mas tak rad maso (jako kurva co si nevazi zivota nekoho/neceho jineho) ;-)
29.07.2013, 16:25
zase jeden co doma peče koláčky z trávy, karbanátky z pampelišek a vyrábí si paštiku ze soji.... Rád bych se tě zeptal jak doplňuješ do těla nutné bílkoviny a proteiny?.... bíložravče
29.07.2013, 17:01
Jasoň - V pátek u kejty si na tebe s umaštěnou hubou a spokojeným výrazem vzpomenu. Narvu si do hlavy o pár plátečků navíc za tebe, abych to vyvážil.
31.07.2013, 23:16
Ono se stačí podívat do masny, jestli seženeš takový libový žebra, co dělá tady ten frajer. Za prvé jsou jinak naporcovaný a za druhý je to tady samý sádlo. Za 3,5 hodiny je měl docela rychle, mám recept, kdy na nepřímém ohni trvají 6 hodin, ale jsou ... 1*
29.07.2013, 10:36
0
lepsi by to bylo z lidskeho masa, nesmrsklo by se tolik.
29.07.2013, 10:02
2
Vařit umí, ale ten retard americano přízvuk uplně nesnáším
29.07.2013, 12:32
jj, dobrý redneck
29.07.2013, 09:58
0
Ale Balouna si po net kabelech nenalákal :-)
29.07.2013, 13:02
Baloun kdzž griluje žebra,tak si je lehce předvaří.Mám je pak šťavnatější.
29.07.2013, 07:18
3
Tak dědek už asi nějaký to žebro otočil :-))
29.07.2013, 04:42
2
to neni dobrý provokovat... mam hlad
29.07.2013, 03:19
1
Příště by si sem mohl nahrát video o tom, jak se dělá bramborový salát nebo vaří čaj...
29.07.2013, 01:14
2
Bomba :-)