ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Duch v Česku poprvé zachycen na záznamu kamery

4536x
Komentáře
18.03.2013, 23:04
0
Ten v těch 03:27, jestli měl tak škaredou manželku, tak se divím, že na ten krchov ještě vůbec leze
18.03.2013, 09:57
0
Jediný ,,LOL ,, jsou Ti co tu píšou LOL. O světě víte velký kulový a hrajete si tu na experty. wolwe plně s tebou souhlasím. Také ale plně souhlasím s Elem. Řekl bych, že člověk má velmi velmi omezené možnosti a také si myslím že je to jedině dobře. Stačí jak to tu vypadá nyní. Nechci si radši představit, jak by to tu vypadalo, kdyby bylo pár věcí jinak. Všechny víry jsou defakto o tom samém a jsou rovněž omezené. Ač chcete nebo ne , je tu síla která tu vše řídí a že víry ji dívají nějakou podobu je pouze její problém. At si každý věří čemu chce, od toho je svobodná vůle. Toto jsou jen neškodné anomálie, třeba ve tmě jako takové jsou mnohem zajímavější věci. Ono někdy ji stačí někdy cítit na tož vidět .. to by pak tu Ti ,,LOL,, tohle nepsali ale už by kakali. Vždy se mi líbí, jak se někdo plete do věcí kterým absolutně nerozumí a zesměšnuje je a pak se diví. Ona pravda hodně stojí a není cesty zpět , takže radši si dělejte své ,,LOL,, a plácejte babovičky =)))
17.03.2013, 10:09
0
Trapnej a přiblblej FAKE ! Já se tomu musí smát, ale udivuje mě, že se ještě nestrašíte historkama při zapálené svičce o masakru a Červené karkulce. Nikdy jsem tam neviděl nic jinýho než vodu, která teče podle rychlosti větru, čili vítr poleví a voda mění směr :-)))))
17.03.2013, 10:05
0
Když věříte na duchy, věříte taky na Boha, pokud ano, na jakého ? A kterej z těch tisíců božstev teda existuje ? Nebo existujou všichni a hrajou kdo bude mít větší skóre jakožto větší stádo oveček ?
17.03.2013, 12:09
Věřím v nějakou vyšší sílu, která tohle vše kolem nás, veškerý pozemský život nějak řídí a je prostoupena vším životem. Tak složitý a k dokonalosti propracovaný systém organismů, obývajících všechny ekosystémy, mnohdy tak jedinečných a specificky adaptovaných pro všemožné extrémní podmínky by se nikdy nevyvinul dílem pouhé náhody, a pokud ano, nikdy ne v takové míře. Ale nenazývám to v žádným bohem, jde prostě jen o nejvyšší duchovní podstatu bytí, jež zaštiťuje vše živé a dává tomu řád. A nemá to naprosto nic společného s jakýmkoliv náboženstvím. To vzniklo až při snaze vysvětlit si okolní svět kolem nás bez znalostí všech příčin a souvislostí a je dílem tvořivosti lidské mysli, nikoliv funkcí pravdy. Že si každý náboženský systém uzpůsobil pravdu podle svého, však neznamená, že špetka pravdy, ze které všechny vycházely, než byly totálně překrouceny a zdegenerovány, na nich není. Chce to jen duchovno více zkoumat a neuzavírat se spirituálním zážitkům jen proto, že praktiky církve a náboženských fanatiků většině lidí duchovno naprosto znechutily, tak se uchýlili k materiálnímu světu a myslí, že současná konzumní víra, která rozkládá naši společnost a vede ji k úpadku, nás spasí. Nepleť si laskavě pojmy víra a náboženství. Víra je to, co v sobě má každý a je individuální záležitostí každého z nás, kdežto náboženství jen zneužívá a ohlupuje masy. Naše osobní víra a pravda je uložena v našem podvědomí a projevuje se formou intuice, svědomí a jiných racionálně nepopsatelných vlastností. Je jen na nás, zda se vydáme po stezce objevování osobního niterna, nebo se k němu slepě odvrátíme zády a žádný duchovní nás k tomu nemá co nutit.
18.03.2013, 03:13
ETTHORRIEL - Věnuj pár let života tomu, abys zvládl reinkarnaci, přejdi do vyššího stavu bytí, své následné životy zasvěť komunikaci s vyšší formou bytí, pochop sílu myšlenky, obsáhni pátý rozměr vesmíru a pak... pak najdeš odpověď alespoň na polovinu otázek, které jsi tady položil. Hlavně ale nechtěj, aby Ti to tady a teď někdo vysvětlil D
16.03.2013, 23:29
-1
to je pivní prd václava havla...
16.03.2013, 22:24
0
Koukám, že tlachat a vést „vědecky podložené“ polemiky na téma duchové je stejné, jako psát statě o průjmu medvídka kloaky. Pardon, koaly…
16.03.2013, 18:34
0
je to fake trotlovééééé
16.03.2013, 22:09
Tohle raději přenech odborníkům: Speedo88 apod.
16.03.2013, 14:21
0
Hovno duch. Mohl to být starý záznam přehraný novým, našlo by se i jiný "ROZUMNÝ" vysvětlení. Držím se toho, že co nejde změřit, zvážit, vypočítat, prostě neexistuje.
16.03.2013, 20:02
zmeřit,zvažit,vypočítat jde uplně všechno.
16.03.2013, 22:20
To není tak jednoznačné, jak se zdá. Duchové se dají teoreticky změřit a zvážit. Nejde sice o hmotnou látku, ale o formu energetického pole. Je to ta energie, která udržuje člověka při životě a vykonává v těle základní procesy. Někteří ji nazývají duše, jiní prána, jiní jí zase říkají čchi. Navenek se projevuje formou aury, kterou někteří lidé dokáží spatřit pouhým okem. Znám jednu takovou. A jak vyplívá ze zákona zachování energie: energii nelze vyrobit ani zničit, ale pouze přeměnit na jiný druh energie. Po smrti se tedy naše vnitřní energie uvolní z těla a dostane do okolního prostředí. Taková energie může být chápána jako duch. Pokud je dostatečně silná, tak může být viditelná či jinými smysly vnímatelná pouhým lidským okem. Více o tom psal Wolwe dole, netřeba znova rozebírat. Pokud je tato energie opravdu hodně silná, můžeme ji nazvat třeba i démonem. To už záleží na formě výkladu. Vědci třeba změřili, že přesně v momentu smrti tělo zhubne v průměru 21 gramů. Tohle je tedy ona hmotnost duše, po smrti tělesné schránky ducha.
w8w
16.03.2013, 13:33
1
Klidně bych tomu věřil. Mě se něco podobného stalo před lety. Druhého listopadu byla silná bouřka a hustý déšť. Sjížděl sem serpetíny a najednou se mi do cesty postavila tmava postava. Prudce jsem zabrzdil, protože jsem měl dojem, že jsem v tom lijáku někoho přejel(jel sem max 40Km/h. Neviděl sem to sám. Všichni v autě zařvali těsně před tím, než sem sešlapl brzdu. Vylezl jsem ven a nikde nic.. Ja se i zeptal zda něco viděli a jeden přes druhýho mi popisovali to same co sem viděl ja.
16.03.2013, 08:39
0
Stékající voda po skle...ještě něco?
16.03.2013, 11:25
Nebyl to náhodou duch muslima?
16.03.2013, 11:27
Proti větru voda neteče.
16.03.2013, 16:36
Vejde, ale auto stojí, a vítr fouká z boku. Lidi vídí to, co vidět prostě chtějí. Tak třeba ve 3:35 případ amerického ducha bych označil jako malý větrný vír a nenapadlo by mne s tím vůbec někoho otravovat, nebo dokonce veřejně duchařit.
16.03.2013, 20:00
El-magor,kéž by.
17.03.2013, 10:03
Looool void to si snad děláte prdel ne ? Je snad jasný, že ta voda teče podle rychlosti větru, čili když síla větru poklesne tak tok vody po okně změní směr. Loooool... Prej proti větru, voda duch voe :-))
17.03.2013, 17:33
dokud nenapsal voda po skle, tak by me to nenapadlo a ted to jde videt krasne. To rozplynuti je videt, pohne s kamerou a uz svetlo zkrze vodu nedopada na cocku tak jak pred tim.. Jw to voda
16.03.2013, 01:46
0
bezne mame v noci v loznici taky duchy. nejsou sice videt, ale jejich pritomnost je dost citit. mozna ze by to mohlo i lamat svetlo ...
16.03.2013, 01:56
Už vidím, jak se tady ozve několik jedinců, co by přiznalo, že po hrachu mají doma taky duchy – vlastní výroby. Takže: tihle se nepočítají. Ani ti fazoloví a jim podobní. Ty skutečné docela dobře vnímají psi a jiná zvířata, která mají jiné vnímání jako lidé. Nicméně je dost lidí, co jejich přítomnost vycítí. Někdy jsou i vidět, za určitých okolností. Častěji jsou ale slyšet, nebo je zjevná nějaká jiná jejich aktivita. Jsou duchové hlomozící, někdy i viditelní, a taky páchnoucí ) ale s prdy nemají nic společného ) spíš dokáží nějakým způsobem produkovat ozón – jedná se přece jen o nějaký druh energie. Jsou také duchové, co s námi komunikují když se nacházíme ve stavu podobnému spánku. Často nám sdělují, co se stane, a nebo stalo, ale my o tom ještě nevíme, že se to stalo. Takovou zkušenost má asi každý. Někteří duchové právě zemřelých lidí nám sdělují, že jsou po smrti – často se to projevuje tak, že se jim podaří něco shodit ze stolu, ze zdi, nebo se ohlašují klepáním na skleněné věci. Sem tam se jim podaří i zazvonit na domovní zvonek.
16.03.2013, 02:15
A jak se projevuje duchcat? Že ti přes noc namočí do ložnice? Já když v okolí vycítím přítomnost ducha, tak se taky většinou pomočím. Od dob, co vždy večer pošplichám prách pokoje, ledničku (postel) a latrinu (jídelnu) svěcenou močí, tak dali pokoj.
16.03.2013, 03:08
Duchcat se projevuje jen na těhle stránkách. Měl by sis svěcenou moč nalít do monitoru a do PC - a uvidíš, že ho neuvidíš, dokud si pak nekoupíš nové PC.
16.03.2013, 11:46
Pochopitelně si močím na práh, i když prachu tady mám taky dost. Od doby, co odešla moje transsexuální hospodyňka, vše mi tu tak nějak chátrá :-/
16.03.2013, 00:11
3
Celkem normálka. Jsou místa, kde je to k vidění každou chvíli. Není se ale čeho bát, tihle duchové nechtějí ubližovat, chovají se přátelsky a potěší je, když jim dáme najevo, že je vidíme a že se jich nebojíme. Pokud projevíme strach – poznají to, že máme strach, zmizí. V opačném případě jsou vidět dost dlouho a někdy se pak pravidelně vracejí a snaží se o další kontakt. Někdy se dokáží na člověka i upnout a snaží se o komunikaci, většinou jsou ale vázání na nějaké místo – buď tam, kde zemřeli, nebo žili, anebo jsou rádi poblíž nějaké věci, která jim patřila a kterou měli rádi – může to být například nábytek, nějaká část oblečení, nebo úplně nenápadná malicherná věc. Často jsou to třeba obrazy, a nebo také zrcadla. Hodně takových duchů se proto vyskytuje v galeriích a obrazárnách. Jsou přitahováni místy a věcmi které souvisejí s nějakou silnou emocí, kterou za života prožili. A také docela často vyhledávají lidi které znali, a nebo příbuzné. Pokud jsou příznivé světelné podmínky – to bývá často v noci – kdy se nějaký zdroj světla lomí patřičným způsobem, můžeme je i vidět. Jindy zase jen cítíme jejich přítomnost – někdy je to příjemné, někdy nepříjemné. Záleží na duchovi, co po nás chce a taky na tom, jestli chceme my jeho. Mně osobně třeba nevadí a většinou z nich nemám nepříjemný pocit. Obyčejně v noci nespím, a protože bydlím ve starém domě, kde se toho událo už hodně a navíc na místě, kde se během několika válek nacházela vojenská nemocnice i pohřebiště, tak takových zážitků mám hodně ) Někdy v létě v noci, když si tak relaxuji na zahradě, a nebo něco opékám u ohně, tak je to kolikrát docela zajímavé hemžení – nejvíc je to patrné před bouřkou, když je vzduch nabitý ionty a vlhký. To bývá třeba i na hřbitovech docela rušno. A také nejvíce pozorování duchů je během bouřky a při změně počasí. Kdo si tomu chce věřit, ať si věří, kdo ne, třeba někdy něco sám uvidí. Hlavně nepanikařit – jednou budete všichni, kdo to čtete, jako oni a určitě se vám bude líbit, když se na vás někdo usměje, než když se strachy po..re No, El by určitě raději bral tu druhou variantu, ale v tom stavu, v jakém bude, by si na tom už stejně nepochutnal. Mám vypozorované, že duchové už nic nejí. Baloun tedy nemusí po nocích hlídat ledničku ze strachu, že by mu tam někdy někdo něco užral – tedy duch rozhodně ne.
16.03.2013, 00:34
Já myslím, že i pouhý pohled na strachy posraného člověka mě dostatečně zasytí :8) Možná bys měl s těmi hlasy v hlavězajít k Pretty. Asi to nebudou duchové z vojenských pohřebišť, ani zbloudilé duše upálených čarodějnic, ba ani duchové obětí starých pohanských rituálů. Já bych to viděl na silně rozvinutou schizofrenii. I u mě již byla diagnostikována. Pretty už uvnitř mě zavraždila 20 osobností a pořád jich tam pár číhá. Až bude mít zase chuť, tak si uloví dalšího z mých Elů, magistra Kudlanková.
16.03.2013, 00:43
No to by mně ještě tak scházelo, aby mi někdo vyhnal duchy z mé zahrady a z baráku! V noci bych se nudil a nebylo by s kým pokecat ( a bylo by tu na návštěvě pořád několik lidí – což teď nebývá. Jak se začne stmívat, všichni utečou, protože ví, co se asi bude dít Mě duchové nevadí, beru je jako součást jsoucna, jako svůj budoucí stav, pokud se své vlastní smrti dožiji. A Pretty do toho tahat nebudu, kdo ví, jestli by mě pak nechodila strašit ( Já mám za strašidel děsný strach! Naštěstí jsem ještě nikdy žádné neviděl a nepotkal.
16.03.2013, 11:44
Já na ně nějak štěstí (či smůlu) nemám. Byl jsem i uvnitř Býčí skály, tedy na místě tomu přímo předurčeném, ve tmě o samotě stranou ostatních lidí, ale nikde nic zvláštního. Zamlada se nám v místním parku (bývalý hřbitov) po větších deštích vymývaly kosti ze země, pak jsme je s klukama sbírali a nosili domů, kde jsme si dělali morbidní sbírku. Ani to žádného z nich nich nevyburcovalo natolik, aby nám dal co proto. A prý jsou malé děti k těmto vjemům citlivější. Před bouřkou se tam taky rád promenáduji a nikde nic. Před bouřkou je jediná doba, kdy se necítím jako starý kmet, ale mám chuť létat, jak jsem pozitivně proionizován. Ale raději to nezkouším, nejsem voorel ani swallow. Dokonce ani v Kazematech pod Špilasem jsem nic zvláštního necítil, krom ruky teplého spolunávštěvníka na mém zadku. Asi pojedu omrknout ty chodby pod Helfštýnem. Zato když procházím po půlnoci Cejlem, jsou tam poflakující se skupinky černých duchů, z nichž mám stažené půlky tak, že se týden nenajím :8(
17.03.2013, 19:33
Ele, v Býčí skále nedojdeš moc daleko. Většina prostor, které byly kdysi obydlené po několik tisíciletí, je zabetonovaná a zasypaná hlínou. I tak ale zbylo dost zajímavého a přístupného. Myslím si, že kromě pocitu ze zvláštního místa tam není nic k vycítění. Jsou to tak staré události, které se tam staly, že je ta energie dávno pryč. Nejvíce je citelné něco, co je staré pár let, max. století. Čerstvé události jsou nejsilnější. Pak to pomalu slábne a vyprchá, pokud to někdo něčím nepřiživuje. Jsou stará, po tisíciletí stále obydlená místa - a tam je přítomnost té energie největší. Střádá se, kumuluje a i člověk, který na to nevěří nebo nikdy podobný zážitek neměl, může pocítit dotek něčeho podivného, neznámého.