ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Bílá kočka šedej kocour

1838x
Komentáře
01.11.2012, 14:32
0
Lásku poznajú aj zvieratá, hlavne psy.
31.10.2012, 17:59
0
lisakvictis - Je rozdíl říct že lidé stále mají určité pudy a pozůstatky od doby kdy jsme ještě zvířta byli. A říct že jsem liška když můžu s naprostou jistotou konstatovat že jsi Druh Homo sapiens
01.11.2012, 19:24
homo sapiens vulpes
31.10.2012, 16:58
0
A k čemu si myslíte že opravdu je láska ? Je to jen chemická reákce v našem mozku. Člověk si podvědomě vybírá ani si to neuvědomí ale zamiluje se do toho od koho lze očekávat kvalitní geny tady potomstvo.Proč chlapi asi slintají když vidí krásnou ženskou naproti té méně přitažlivé ? Láska a chtíč je jen taková pojistka k tomu abychom udělali to jediné pro co jsme tady a to je poze vlastní reprodukce. Nehledejte v lásce něco jiného. Taky jsme jenom zvířata..
31.10.2012, 17:20
Příroda už prostě to tak zařídila aby si vybírali jedinci protějšek podle zcela opačného vzhledu než jsou oni sami. Tudíž horko těžko najdeš modrookou bloncku s modrookým bloňdákem v posteli. Příroda prostě potřebuje kombinovat největší rozdíly aby byla zachována evoluce a kombinovatelnost nejlepších vlastností. Tudíž většinou platí škaredá holka pěknej kluk a opačně. A názor že když vidíš na obrazovce hezkou mařku, tak že hnedka slintáš. Ano krása je jeden z předpokladu pro muže, aby měl nejhezčí děti. Ale hezké holky nechcou pěkné kluky, ale škaredé aby měli jistotu že jim neuteče za žádnou jinou. A je to od tebe dost povrchní názor, ona krása toho jakej ten člověk je se skrývá uvnitř toho člověka, v jeho pohybech, vyjadřování, tónu hlasu a dalších x tisíc věcí které ty na první pohled z fotky nevidíš. 5 let sjem si psal z nádhernou holkou, která se nepotřeovala ani malovat aby byla hezka. Když jsme se pak viděli, stačilo nám pár sekund aby jsmeoba dva pochopili že se prostě nepřitahujeme a ačkoliv byla sebekrásnější, nešlo to. Nešlo jí dát pusu, chytit ji za ruku. Prostě ta tvoje chemie nefungovala. A zkusil sis někdy zamrdat z holkou o které ti všichni kluci říkali jak je luxusní a když jsi ji měl pak v posteli tak ses nemohl udělat jak byla "jiná". Ale ty řekneš, vymrdám každou která má podobný IQ a je pěkná. To je podle mě blbost. Možná zasuneš, ale jednou a víckrát ji už nechceš vidět,protože vás vzájemně nic nepřitahuje. Navíc savci ze kterých člověk pochází má v sobě zakodováno mateřství v tom že žena rodí a muž se o ní stará. Tak to mají ptáci, delfíni sloni atd... ty ale příjdeš a najednou plácneš že to je nahovno a a´t si to děcko vychovává sama matka a borec a´t šuká mezitím jiné. Víš kam by to vedlo? k tomu že by na naší planetě byla triliarda lidí kteří by žili na pokraji života a smrti v extrémních podmínkách bez soucitu bez lásky, bez něhy by to byly jen živoucí hmoty neschopné cokoliv stvořit. To rodina ti dává obzory a základy pro tvorbu. Ale ty místo tvoření plýtváš takovýma kecama o tom jak jsi šťastnej že nemáš holku. Možná se jen vyhýbáš tomu že si nemůžeš žádnou najít. Ale řenu ti pravdu. Nehledej, ser na mařky a jdi za karierou, věnuj se sám sobě, dělej si co chceš a ona sama ti vstoupí do života ani nebudeš vědět a na zvrácený rázem nebudeš mít čas. příležitostný sex je na hovno. Věř mi. Přestal jsem s ním a necítím se o nic ochuzenej. Navíc mi to dává mnohem víc síly milovat tu jedinou a pravou dívku, která je natolik jinná než všechny ostatní že si o ní myslím že to je můj anděl. Kolik ti je prosím tě let? Ale popravdě, nehraj si tu na nic, já tě chápu taky jsem byl blbej a mladej a hnal see za sexem a pak jsem chtěl všechno vrátit zpět.
31.10.2012, 17:24
a me vseci rikaji ze nejsem zvire ale clovek zvlaste pak ty nicmene i kdyz je to chemicka reakce je to fajn
31.10.2012, 17:47
Tu první polovinu bych přeskočil je to hezký příběh ale k čemu to je jen to potvrzuje co jsem napsal výše.Je mi 19 let a nemám potřebu mít nějaký vztah jistě jsem to zkoušel ale jsem toho názoru že mimo jiné je to ztráta času v mém věku.Jsem ztotožněn s názorem dělat kariéru a pak až hledat vztah. Je to totiž do té doby neperspektivní být s někým bez trvalého příjmu. Opravdu raději se budu nyní bavit jakožto nevázat se dělat věci co mě baví ap. Toho času je opravdu kopa když má člověk na starosti jen školu. A tak se bavím posilovnou, bojovými uměními, velkou část mého času sežerou dokumenty zvláště pak v oblasti vesmíru, konspiračních teoríí, historie atd. Nevylučuji že se časem ožením budu mít děti a žít v krásné spokojené rodině. Jenže v dnešní době tento model prostě nefunguje.. říkejte si co chcete ale každé druhé manželství je rozvedené to je hodně na pováženou jestli do toho jít s takovými šancemi. Přetváříš věci které jsem řekl ke svému prospěchu.. Neřekl jsem že by tady měla být triliarda lidí.Ta věc s +- iq 10 bodů je asi trochu nepřesná.Původně to bylo myšleno jako model lépe fungujícího světa kdy by se špíny jako cigáni nemísili s bílíma a podobně.. Jednoduše jsem chtěl společnost roztřídit protože ať to zní škaredě či nikoli svět byl je a musí být vždy roztříděn. Takové výroky jako "ta pravá" "můj anděl" jsou dost nevyspělé od člověka který se hlásá k věku 27 let pokud se nepletu. Kdyby ses někdy zmiloval musíš přece vědět že to období je jen dočasné. Víš míra pochopení světa a jeho fungování nemusí být vždy dána pouze věkem.
31.10.2012, 17:56
Rozhodně to je tvrzení proti tvrzení. Mám docela dost známých kteří se od poměrně mlada vázali a stále měli nějaké vztahy ale když se jich na to zeptám s ústupem času tak mi povětšinou řekli že to byla hloupost. Inu mladý je člověk jen jednou a měl by si toho užít. Ale je to samozřejmě o názoru a chápu že to někdo neuznává ale je to můj život a já jsem ve svém životě šťastný s tím jak žiju a nemám potřebu to prozatím měnit.
31.10.2012, 19:13
Labrinth - ale ty tu píšeš o výběru partnera nikoli o lásce. Láska přeci nemusí být jen člověka k člověku. Chlapy přeci nepotřebují lásku aby se rozmnožovali, to je totiž velký rozdíl cítit lásku a vztah k někomu či něčemu a chtít se množit s dokonalostí . Láska u mě znamená nehasnoucí vztah k někomu či něčemu bez toho, že čekám nějaké konpenzace. Láska znamená určitý stálý vztah. Zamilovanost člověka k opačnému pohlaví není láska, to je jak píšeš chemická reakce potřebná k reprodukci, která mnohdy hodně brzy opadá a mění se v určitý stereotip kamarádství. Ale láska je něco jiného.
31.10.2012, 12:47
0
A mimochodem jediné co nás odlišuje od zvířat je lidskost = vyšší emoce. Jen je hodně smutné, že je stále méně lidí mezi homo sapiens :-(((((((.
31.10.2012, 15:39
Ivis - jenže ty vyšší emoce se projevují jak v positivní formě (láska, soucit, přátelství), tak v negativní (hněv, závist, nenávist) a té druhé formy v poslední době stále přibývá. Je však otázkou, zda je to proces odvracení se od lidství, či naopak přiklánění se k naší pravé podstatě, kterou jsme jen dokázali na nějakou dobu obelstít. A nebo se jen chytáme špatného stébla a pravda je úplně někde jinde a lidství není nijak determinováno výše zmíněným emočním projevem, ale na úplně jiné bázi.
31.10.2012, 17:04
Člověk jakožto druh s nejvyšší inteligencí a stupněm pokroku by se měl rozhodně chovat jinak. Jenže v dnešní době lidé nemají přirozeného nepřítele tudíž si zde mohou dělat co chtějí a je to buhužel smutné ale lidstvo s přihlédnutím k tomu jak jsme dovolím si použít slovo vyspělí se chová hrozně. Já osobně si myslím že jako druh jsme selhali..
31.10.2012, 18:54
Elásku, já Tě stejně miluju, ty mi to umíš tak krásně vysvětlit a podat, že tomu i rozumím. Možná Ti i odpustím to, že to semnou nemyslíš tak vážně :-)).
01.11.2012, 18:41
Já myslel, že jsem jen na zaplnění nudy, než se vrátí Sigmen. Venku je dost chladno a sychravo a on už nemá na takové eskapády věk, aby někde chrápal ve spacáku v průchodu.
31.10.2012, 12:44
0
Hezký ale nějak nevím zda to patří do téhle doby, kde převládá spíše pokrytectví, lež,nenažranost, podvody,neupřímnost, neláska ke všemu a ke všem,absolutní bezmoc a absolutní moc a hlavně totální vychcanost a citová absence. No ale jako stará pohádka je to hezký.