ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Problém Islámu v Evropě

2468x
Komentáře
16.10.2015, 14:50
0
Vyhnat vsechny islamisty s evropy,jinak prijde peklo.
02.05.2012, 23:39
3
Demokratický štát je slabý, a fanatickí moslimovia jeho slabosť zneužívajú. Riešenie?
02.05.2012, 18:31
3
a preto sa k ziadnej 'cirkvi' nehlasim. polovicka sraciek bola aj tak preinterpretovana a 'zozakonnena' ludmi. tak ako Biblia aj Koran bol pisani clovekom, preto pochybujem o autentickosti niektorych myslienok co ktore nabozenstvo hlasa. Cirkev (akakolvek) je najstarsi system masoveho ovplyvnovania (propagandy) a nabozenstvo (viera v boha akehokolvek) sa stalo nastrojom manipulacie s vierou, presvedcenim a hodnotami pre mocnych v danom case. Ten kto pochopil a veri v svojho boha vrazdit apod nebude.
02.05.2012, 00:55
0
"Georgi Bushi, jdi do pekla!" - pod to bych se naprosto klidně podepsal, i jako odpůrce náboženství. Ta opice se nemalou měrou podílela na eskalaci těchto problémů...
01.05.2012, 23:53
1
Víňatek z proislámského serveru:Skutečný Muslim je ten, kdo se řídí Koránem a tradicí Proroka Mohammeda (Mír s ním). A pro takového Muslima platí toto: Kdo zabil člověka jednoho bude na Soudný den BOHEM souzen jakoby zabil lidstvo veškteré. Islám zakazuje zabíjení. Přijatelné je pouze zabití v sebeobraně za použití přiměřených prostředků a při válečných bojích na obranu práv, území a bezpečí rodin. Islám jasně stanoví pravidla války. A v Koránu je napsáno, že Muslimové ani v boji nesmí překračovat limity, neboť BŮH pozoruje, co dělají. Nesmí ubližovat slabým, starým, nesmí mučit vězně, znásilňovat, dokonce ani ničit rostliny, či lámat stromy! Islám nabádá ke konání dobra a dobrých skutků ve všech podobách. Např. o péči a pomoci sirotkům je v Koránu zmínka 19krát! Správný Muslim, řidící se svoji vírou, má poslouchat BOHA, pak svoje rodiče, být dobrý a laskavý k přibuzným, sousedům, sirotkům, soucitný s chudými, slabými a nemocnými, pomáhat v nouzi a konat dobré skutky. I úsměv a dobré slovo je v Islámu považováno za dobrý skutek. Zbožný Muslim se má modlit, dávat almužnu chudým, být laskavý, nelhát, nekrást, nesmilnit, nedoupouštět se křivdy a násilí na nikom. Velice vtipné čtení.
02.05.2012, 00:07
A Korán je taky tohle: Súra 3: Rod `Imránův, ája 28 Nechť si věřící neberou nevěřící za přátele místo věřících! Kdo tak učiní, nedostane se mu od Boha ničeho, leda v případě, že byste se od nich obávali nějaké hrozby. A Bůh vás varuje před sebou samým a u Boha je cíl konečný. Súra 4: Ženy, ája 89 A přáli by si, abyste se stali nevěřícími, jako jsou oni, a abyste byli stejní. Neberte si mezi nimi přátele, dokud se nevystěhují na stezku Boží! A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a ZABTE !!!, kdekoliv je naleznete! A neberte si z nich ani přátele, ani pomocníky Súra 4: Ženy, ája 139 Ti, kdož si berou nevěřící za přátele místo věřících, hledají snad u nich moc? Vždyť moc veškerá patří Bohu. Súra 4: Ženy, ája 144 Vy, kteří věříte! Neberte si nevěřící za přátele místo věřících! Chcete snad proti sobě dát Bohu oprávnění zjevné? Súra 5: Prostřený stůl, ája 80 A vidíš mnohé z nich se přátelit s nevěřícími. A to, co již dříve pro sebe si připravili, je tak hnusné, že Bůh se na ně rozhněval - a v trestu svém budou nesmrtelní! Súra 8: Kořist, ája 12 A hle, Pán tvůj vnukl andělům: „Jsem s vámi, podpořte tedy ty, kdož uvěřili! Já vrhnu do srdcí těch, kdož nevěří, hrůzu a vy bijte je po šíjích a bijte je po všech prstech!“ Súra 8: Kořist, ája 65 Proroku, povzbuzuj věřící k boji! Bude-li mezi vámi dvacet vytrvalých mužů, porazí dvě stě, bude-li jich mezi vámi sto, porazí tisíc nevěřících, neboť to jsou lidé nechápaví. Súra 9: Pokání, ája 5 A až uplynou posvátné měsíce, pak zabíjejte modloslužebníky, kdekoliv je najdete, zajímejte je, obléhejte je a chystejte proti nim všemožné nástrahy! Jestliže se však kajícně obrátí, budou Súra 9: Pokání, ája 29 Bojujte proti těm, kdož nevěří v Boha a v den poslední a nezakazují to, co zakázal Bůh a Jeho posel, a kteří neuctívají náboženství pravdy, z těch, kterým se dostalo Písma dokud nedají poplatek přímo vlastní rukou, jsouce poníženi. Súra 9: Pokání, ája 123 Vy, kteří věříte! Bojujte proti těm z nevěřících, kteří jsou poblíže! Nechť ve vás naleznou tvrdost a vězte, že Bůh je na straně bohabojných! Súra 47: Muhammad, ája 4 A když se střetnete s nevěřícími, udeřte je do šíjí, a až jim způsobíte úplnou porážku, pevně je spoutejte! A potom je buď omilostněte, anebo je propusťte za výkupné, pokud válka neodloží své břímě. A tak budiž! Kdyby Bůh chtěl, pomohl by si sám proti nim, avšak nečiní tak proto, aby vás jedny druhými podrobil zkoušce. A Bůh nedopustí, aby se ztratily skutky těch, kdož byli zabiti na cestě Boží Súra 48: Úspěch, ája 16 Rci těm z kočovných Arabů, kteří vzadu zůstali: „Budete vyzváni k boji proti lidu obdařenému velkou bojovností; a budete proti nim bojovat, leč by přijali islám. Uposlechnete-li, Bůh vám dá odměnu překrásnou, avšak obrátíte-li se zády, tak jak jste se již obrátili dříve, potrestá vás trestem bolestným.“
02.05.2012, 00:53
Existuje ještě jeden aspekt. V některých "muslimských" zemích vede NATO válku a okupuje je několik let. Abstolutně rozvrátil vše co tam bylo vybudováno. Jakákoliv akce proti okupačním vojskům je prezentována jako náboženský akt islámských radikálů proti "bezpečnostním" silám. Nepodařilo se ale ututlat zprávy, že i ti "křesťané" jsou schopni v těchto zemích páchat ty nejhorší zvěrstva... Náboženství bylo a je vždy jen zástěrka nebo katalizátor něčeho jiného. Alespoň pokud se z něj stane instituce.
02.05.2012, 11:30
vytrhávání textů,co se mihodí,že?
02.05.2012, 13:36
Meleš sračky, celej tvůj svštonázor a pohled na islámskou problematiku je od základu špatnej. Přesně kvůli lidem jako ty Ali tu máme multi-kulti a všechny tyhle problémy. Dneska křesťani nikde žádná zvěrstva nekonají a všude kde jsou i s muslimy se bojí o holé přežití, protože oni se neštítí ničeho, přijdou jen tak v půlce bohoslužby do kostela, pozabíjejí co se dá, začnou knězem a pak kostel vypálí a zboří. Ve veškerých islámských zemích klesl počet křesťanů o v průměru 70%, protože radši odešli, než aby čekali, kdy na jejich farmu vtrhne tlupa kozomrdů a všechny je neznásilní a pak nepodřežou. Křesťan je od počátku učen milovat i své nepřátele, nastavovat druhou tvář a toho oni využívají a hojí si na nich midráky, protože oni jsou šťastní, zatímco většina muslimů je absolutně deprimovaná ze svojí situace a všichni mladí muslimové jsou totálně sexuálně frustrovaní. Islám skončí v podobě jaké je jedině tehdy, kdy si ženy prosadí svoje práva, tak jako jim to trvalo dlouho v naší civilizaci. Oni jsou proste v roce 1300 a tomu to taky odpovídá, jenže oni místo, aby šli kupředu tak chtěj, abysme my couvali a přizpůsobili se jim. Radši už nic neříkej Ali, protože podle toho co jsi nejen tady na tohle téma psal nejsi hloupej, ale tenhle tvůj názor je prostě scestnej a postrádáš základní fakta.
02.05.2012, 13:38
*zcestnej.
02.05.2012, 15:50
calabek: jestli myslíš můj text tak máš pravdu, taky si to myslím, u el-magora už bych si tak jistý vůbec ale vůbec nebyl...
02.05.2012, 16:07
myslím příspěvel el-magora...
02.05.2012, 17:09
neradplatim : Takže oni na celej svůj korán zvysoka serou.
02.05.2012, 21:30
grogy> USA je jeden z nejzbožnějších návrhů a jejich žoldáci vraždí všude ve světě ve jménu boha a za záchranu "demokracie" - a to je též náboženství, iluze. Ne, kvuli takovým jako jsem já tu určitě není takovej bordel. Nikdy jsem se s tímto režimem neztotožnil, "multikultura" tak jak je prezentována buržoasií a primitivními hovady typu Kocába (což je malej pán, jsou jiní adepti) je absolutní sračka. Islám je v 21. století holý nesmysl, stejně jako každé jiné náboženství. Náboženství bylo v jisté době nositelkou pokroku a užitečné. Stejně jako kapitalismus. Jenže oběma středověkým zvěrstvům už odzvonilo a nechce se jim odejít na smetiště dějit. No, bude je muset někdo popostrčit. Když zmizí kapitalismus a začne se budovat společenský systém který dokáže a bude chtít uspokojit potřeby obyvatel, náboženství samo o sobě zanikne. Samozřejmě že ne ze dne na den, bude to generační záležitost, ale tím, jak ztratí svůj význam, nebude ho již potřeba, přestane existovat. Stejně jako přestane existovat stát (myslím stát, ne vlast). Jsou nějaké důvody, proč náboženství vzniklo, proč se stále někde udržuje, proč se k němu lidé stále obrací.. a ty důvody jsou hlubší a komplexnější, než nam konzumní media a braková literatura prezentuje.
02.05.2012, 21:30
*národů
01.05.2012, 23:27
4
Tohle je vážný problém, tady je jasně v praxi vidět, že kultury se nemají míchat, v dnešní globalizované době to už nic pozitivního přinést nemůže, jen konflikty a pokud se do toho zaplete takhle militantní náboženství, tak je to vážně průser.
02.05.2012, 15:58
tak tak
02.05.2012, 17:10
Vladan123 : Přesně,bude průser.
01.05.2012, 21:25
4
U takových videjí mě vždycky tak vytáčí, že stačí, aby někdo zahajloval a už ho chtěj zavřít, tady naprosto otevřeně podněcujou k nenávisti, zabíjení, rasizmu a bůh ví čemu ještě a není zavřen ani jeden člověk. Jak tohle asi může skončit? Já už chci kua, ať se na korán podívají ve štrasburku a shledají, že 70% celého koránu odporuje ústavám v celé EU a zakáží propagování islámu stejně, jako propagaci nacizmu. Je to nemlich to samé, jenže oni se bojej těch 65 milionu lidí, co by mohli najednou vyjít do ulic a začít podřezávat bílé. Tak radši strčíme hlavu do písku a pustíme si jich sem další milióny. O tom, jak se čile množej ty co tu už jsou nemluvě. Jenom v dánsku se za 10 let rozmnožili z 10 000 na celej milion. (i s imigrací samozřejmě).
01.05.2012, 21:27
souhlas
01.05.2012, 21:29
Na netu kolují spousty fotografií z těch "mírumilovných" muslimských demonstrací, kdy drží transparenty typu Godd bless Hitler, Freedom go to hell, Be prepare to holocaust apod. - myslíš že někoho z nich zatkli? Dělali, že nic nevidí, ale když patnáctiletýmu harantovi zazní z mobilu kousek Hitlerova projevu, už by ho chtěli zavírat, to je svoboda projevu v evropském zvráceném slova smyslu :-(
01.05.2012, 21:30
Ne Godd, ale God.
01.05.2012, 21:34
jj četl jsem si některý vypečený pasáže z koránu a jestli mě chce někdo tvrdit, že jde o mírumilovný náboženství, tak je to buď hodně otrlej demagog nebo skutečně vymaštěná trubka!
01.05.2012, 22:27
grogy ty kurvo převlečená za pičusa
01.05.2012, 20:57
5
Muslimove jsou smradlavý hovna
01.05.2012, 20:46
6
Alláh je kripl a prorok Mohammed jeho děvka :-)
01.05.2012, 20:55
alláh je zkurvenej sadistickej zmrd a mohammed jeho ubohá slaboduchá přibukvená pouštní děvka!!
01.05.2012, 21:41
Až na to, že Alláha v takové podobě, v jaké ho dnes uctívají si vymslel mohamed, aby tím mohl ovládat pouštní lidi. Celé to zkurvil on a ty chudáci ho doteď následují tak, jako se my snažíme následovat ježíše, jako příklad dokonalé pokory a dobrosrdečnosti, zatímco mohamed je jen sprostej lhář, pedofil a nýmand, co neuměl ani psát, protože ten jeho první korán musela psát jeho žena. Ubohost celá tahle ideologie.
01.05.2012, 21:48
Pokud vím, tak korán byl sepsán a zkompletován až po mohamedově smrti, takže nakolik to koreluje s jeho výroky, to se nedozvíme. Co však vím, že za jeho života prolili arabové tolik krve a dobyli tolik území, že se o nějaké mírumilovnosti vůbec nedá uvažovat (ježíšovi stoupenci, ač sám jsem pohan a neuctívám ho, šířili víru nesrovnatelně mírumilovnějším způsobem, až když se toho chytla církev, tak všechno posrala), když sám zakladatel byl zkurvenej sadistickej dobyvatel. Stejně jde jen pro extrémistickej přepis bible, aby vyhovoval jeho zvrhlým účelům, naroubovanej na arabskou kulturu.
01.05.2012, 22:06
el-magor : Jen jsem chtěl nasrat nějakýho muslima :-)
01.05.2012, 22:15
Já to psal Grogovi, jinak s tím, co jsi psal souhlasím, jen ten alláh je do toho vmanipulován nevinně. Původně to byl jeden z mnoha arabských bohů, až ten řitní mozol velblouda zvaný mohamed ho povýšil do role jediného boha a udělal z něj sadistickou svini. Takže původní alláh je v pohodě, jen ten mohamedův alláh je zmrd.
01.05.2012, 22:52
To samé se dá uplatnit i u Katolíkou Bůh je Kripl a ježíš je jeho děvka... Náboženství lze vykládat výce spůsoby ale jedno to má společné každé náboženství má za účel zružovat lidi a dělat snich poslušné ovce které dávají skupině sílu
02.05.2012, 13:27
Přesně Ele. Koukám, že o tom taky něco víš. Jen s tím koránem máš špatné info, protože on ho vymyslel, dal ho nějak dohromady a jak říkám, první korán psala jeho manželka, protože on neuměl psát a ještě k tomu tam nasekala takovejch chyb, že by se z toho jeden posral. Jenže to si oni vykládají všelijak, protože podle nich se korán zjevil jen tak z nebe, nebyl nikým napsán v čase, prostě to je nadčasová věc, co byla je a bude a nikdy se na ní nesmí nic změnit. Proste jedna velká mrdka, kterou si prohnanej Mohamed vytvořil k obrazu svému. PS pro magora: Můj nick se skloňuje: Grogymu ale to jen tak na okraj
01.05.2012, 20:14
0
Problém? Ľahká pomoc: mnohí cdudzinci (ale aj domácim včítane Cigánov) parazitujú na štáte. Politici musia prijať zákony proti parazitizmu a parazitom. A o tých ostatných sa postará polícia, tajná služba akto nebude stačiť (čo nebude), tak domáci organizovaný zločin, ak bude ochotný) na svojich teritóriách. Neverím, že si doma nedokážeme urobiť poriadok...
01.05.2012, 20:03
-9
zo je blbost
01.05.2012, 22:25
calabku máš škaredý nohy až odpudivý nemůžeš si opravdu změnit avatar? je mi to fakt nepřijemný !
01.05.2012, 22:31
LOOOOOOOOOL vono ty nohy jsou žena..prej
01.05.2012, 22:50
Cabi jako shemalka nebudeš mít v islámské diktatuře zrovna dobré sociální postavení :-(
02.05.2012, 12:23
Ahojky Jsi moc hezká... Krásné nohy... :-) Co bys řekla tomu si pro začátek napsat pár zpráviček? P.S. Studuji v Brně VŠ a bydlím zde na koleji... O víkendu mám kolej volnou.... jinak přes týden bych měl taky čas... ale na koleji je v tu dobu spolubydlící.... takže to bychom museli někam jinam... budu Tě bičovat jak dlouho budeš chtít.... :-)
01.05.2012, 19:33
2
Je to větší problém než si mnozí myslí. Místo sledování kdy někdo zahajluje, by měli lidi sledovat projevy muslimského radikalismu. Pokud se to nechá být, budou v Evropě mešity a uplatňována šaríja. A mimochodem, dr. Goebbels kdysi řekl, že třetí říše je poslední hráz proti hordám z východu. a vida, 67 let po válce a hordy jsou tady.
01.05.2012, 20:59
chytří to vědí, ale dělají že se nic neděje, aby před tou hloupou většinou nevypadali jako ti špatní
01.05.2012, 19:06
1
Není pravda, že každý muslim je terorista. Ovšem, každý terorista je muslim
01.05.2012, 19:25
každý muslim má blízko k terorismu a preto je dôležitá prevencia.
01.05.2012, 20:04
uz samotny islam bol , je a bude terorizmom.
01.05.2012, 21:44
njn v některých částech evropy je problém z Islamysty a zase někde zase z romákam ale jednu věc to má společné mírumilovné zacházení s těmito komunitama