ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Vláda peněz zabíjí

2282x
Komentáře
05.02.2012, 12:51
0
aý lidi ponesou za své rozhodnutí odpovědnost pak se nebudou věšet ... všsech tragických konců je mi líto ale tak to v životě chodí
04.02.2012, 21:26
1
Příšerný idiotský zvuk..to si mohl autor odpustit. Jinak pokud se někdo zadluží tak je to jeho chyba,když si něco nemůžu dovolit tak si peníze našetřím to je logické. K těm exekucím tak s tím souhlasím,že je to zlodějna a okrádání lidí...treba z pokuty 5tis se najednou udelá 20tis..
04.02.2012, 15:02
0
Hovno, žádná pravda, je to zase jen manipulace. Tak když nechci dluhy, tak si prostě nepučuju. Pak nenastane, že na splátky nemám. Já mám taky dluhy a dost. Mám hypotéku a ještě nějaký jiný sračky. Ale byla to jen moje volba, jestli si ty dluhy udělám a tím se na celej zbytek života zavážu. Nikdo mi nedal kudlu na krk a neřekl, když si nevezmeš půjčku, tak tě podřežem. Byla to jen naše volba. A jestli jsem si to blbě spočítal, protože podmínky jsem znal dopředu, tak je to moje chyba a ´můžu si za všechno sám. Problém dnešní doby je, tedy jeden z mnoha, že práce je, ale zaměstnáváme tu ukačka, Rumuny a jiné, a to i proto, že lidi dělat nechtějí. U nás ve fabrice jsou volný místa a když jsem se tuhle dostal na pracák, tak tam bylo hromadu mladejch lidí kolem 25 let. Kdyby chtěli, tak si práci najdou. Tedy alespoň u nás v regionu jo. Ale nesmí si vybírat. Já jsem podnikal a převážně mojí vinou jsem zkrachoval. Vůbec jsem si nevybíral, co budu dělat a šel jsem hned do práce jako poslední zaměstnanec a nečekal jsem, až se něco objeví, co mi bude vyhovovat. Lidi jsou hrozně vybíraví. A že ten kdo maká rukama je na tom hůř, než ten co maká hlavou, to je přirozený. Má větší odpovědnost a taky tu jeho práci by většina lidí zase třeba nezvládla. Je třeba si uvědomit, že se mnohdy zadlužujeme kvůli naprostejm hovadinám, který vlastně ani nepotřebujeme a pak skuhráme, že jsme zadlužený. Lidi si půjčujou na vánoce, na dovolenou, na lepší mobil, na lepší televizi a pak si stěžujou, že na to nemaj. Když se ale nad tím zamyslíme, tak ty věci nepotřebujem a máme žít podle toho, na co máme.
04.02.2012, 16:46
Jo, jo to jsou kecy ale když ptáčka lapají hezky mu zpívají - znáš to???? To je totiž tak, člověk má slušnou práci s dobrým platem, založí rodinu, nebot na to momentálně má, půjčí si na větší bydlení ( když se rodinka rozrůstá) u dobrotinců, co slibují hory doly, záruky atd. No a uplyne rok, dva a bum,jsi najednou bez práce, vše je dvěstěkrát dražší, jsou větší výdaje na všechno. Najde se práce na 12 hodin denně ale za poloviční plat, nežli dříve byl ( když vše bylo o mnoho levnější) a sice dřeš jak mezek, pomalu nespíš, nejíš ale výdaje pořád větší a větší. Najednou zjistíš, že už jsi snad prodal všechno o co je zájem, samozřejmě hodně pod cenou, protože v době ( umělé) krize si od tebe někdo těžko koupí věc za to za co by jsi ji chtěl prodat. Navíc když ji potřebuješ prodat hned. A jedeš z kopce dolů ani nevíš jak a to jsi před dvěma či třema roky ani netušil, že by jsi se vůbec mohl do takové situace dostat. Ale jinak souhlasím s tím, že někteří lidé si opravdu dokážou půjčit na hovadiny, jen aby byli momentálně dostatečně in ale takových je minimum, spíše je mnohem více lidí, kteří jsou v tom celkem nevině.
04.02.2012, 22:39
ivis - co píšeš je samozřejmě pravda a i já jsem v podobný situaci. Dokonce jsem už o jeden dům a velkej přišel u banky. Propodnikali jsme ho s bratrem. I když úroky banky byly dost velký, nemůžu vinit je. Dopředu jsem podmínky znal a nemusel jsem je přijmout. Teď mám hypotéku a taky vím, že se může stát vše, co jsi napsala, a přesto jsem do toho šel. Měl jsem i jiný možnosti, ale vybral jsem si tuhle. Když o to vše přijdu, tak se za to můžu vinit leda sám, protože jsem rizika znal a přesto jsem do toho šel. A kdo si to neuvědomí a nebo to bere na lehkou váhu, tak je to jeho chyba. To že jsou banky nenažraný a dělaj svinstva a exekutoři, že jsou největší beztrestní banditi hned po politicích je věc jiná. Bohužel lidi se dnes, a to nejen u nás, odnaučili nést za svoje činy odpovědnost.
06.02.2012, 10:36
On je rozdíl vzít si hypotéku, půjčku na bydlení a utrácet je za pičoviny to je jasné. Ale když si půjčíš na mobil, na televizu na počítač tak většino jde o směšné částky, které jdou časem nějak vždy zaplatit. Problém je u hypoték za několik milionů, tam jseš zadluženej na celej téměř celej tvůj produktivní život. A kdybys žil v najmu dáš stejnou korunu za nájem s tím že za celej tvůj život ten byt nebude tvůj. A to je rozdíl víš.
04.02.2012, 12:53
0
tak je to
04.02.2012, 10:34
0
hmmmm
04.02.2012, 01:26
0
už by stěma vyjebancama měl někdo něco dělat.
03.02.2012, 21:55
0
Svatá pravda
03.02.2012, 19:46
0
Dobrý.