ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

WTF - semtamdurch lže?

2923x
Komentáře
22.02.2017, 07:47
0
Jo a Durchu, protože jsi nyní všechno vysvětlil, tak pro mě jako maloměšťáka seš vidlák. Nemusíš se za to stydět nebo se vztekat, když tě někdo tak označí, protože já to tušil celou dobu, ale protože jsi působil vždy vyloženě jako Pražák, tak jsem se tě radši zeptal, jak to teda je ;-) Ale tušil jsem to, protože jednou jsi napsal koment přesně v tomto znění: „To jenom telata z velkoměsta se bez semaforu neobejdou. Vidím to denně, Praha = nejhorší řidiči v republice, ani Moraváci se čtyřma promilema nejsou tak nebezpeční“. A já s tebou naprosto souhlasím! V Praze nejsou jen nejhorší řidiči v republice, ale celkově i nejhorší lidi v republice a nejhorší možný existence a hlavně je tam plno dobroserů a vítačů! Nemám vůbec dobrou zkušenost s pražákama, většinou jsou to úplný píčusové, který si jenom na něco hrajou. Jednou jsem tady myslím psal nějaký svoje zážitky, když jsem s jedním pražákem sdílel společnou chatku na letním táboře. No comment - nakonec jsem došel k závěru, že sám je mnohem větší hovno než já, aniž bych to vůbec tušil, protože on si rád vždycky hrál na drsňáka a prostě na něco, co není - jednou přišel den, kdy zahodil masku a tím se zároveň přede mnou totálně shodil! xD Od dětství prostě Pepíky nesnáším! Takže já se fakt radši bavím s vidlákem, který je mi po lidský stránce mnohem milejší, ačkoli mám z tebe kurva velkej pocit, že něco z těch Pražáků do tebe časem přece jen nasáklo - koneckonců jsi tady kdysi psal, že seš v Praze každý den! Tohle město a lidi v něm tě prostě ovlivní, ať se ti to líbí nebo ne! Každopádně Zmordovi jsi tady jednou přesně napsal: „Bydlím v poměrně velkém městě a zaručeně tu není víc čoklů než dětí“. Tak jsem prostě typoval buď vidlákov, anebo Kladno či prostě jiné větší město co je nejblíže Praze ;-)  Ale teď už se to tedy konečně vysvětlilo! Takže mi tedy dovol shrnutí: Rasistický, sarkastický, pomstychtivý sadista a motorkář, vidlák narozený 11. ledna 1982, během Silvestra abstinující, vlastnící motorku značky Honda, jenž na zvrácených dělal v roce 2011 admina, v mládí poslouchal zpěvačku Sandru, milující startky, voják v záloze, investor, nenávidící Slováky, Poláky a Ukrajince, avšak milující víkendové grilování s přáteli, do nichž si na CzechTeku kopla kdejaká želva!
21.02.2017, 19:31
1
už posledně jsem ti napsal,že jsi kundolíz, anální vlezdoprdelka, šplhoun, mentošek a pochopitelně vypatlaný debil. neser se po čem je ti hovno a tiborovi vlez..teď nevím jak bych to napsal. už vím třeba do kloaky. jo to by šlo.
21.02.2017, 20:40
To bude dobrý, máma ti koupí medvídka mývala, uvidíš!
21.02.2017, 17:17
1
21.02.2017, 20:30
Díky díky, to je tady většina z nás, pochopitelně...
22.02.2017, 00:01
Ja sem divnejsi
22.02.2017, 00:01
Ja sem divnejsi
21.02.2017, 16:27
0
Koukám, že už ti tady z tý samoty pěkně mrdá, viď?  Máš se tu na ně vysrat a nechat je tu zdechnout, se podívej na tu úžasnou sledovanost, jakou vzorovou politiku pánstvo zvolilo. Jejich smůla, cenzurovat se tu já ani nikdo jiný nějakým zamidrákovaným blbečkem nenechá, až bude v mém věku, tak to  chcanka pochopí. Ale abych ti udělal radost, vysvětlím ti to, ač je ti po tom, jak správně říká RTW,  úplný hovno))  Jsem si takřka jist, že se budu opakovat, páč jsme to tu taky někde vysvětloval. Bydlím na vesnici řekněme kolem 20Km od Prahy, čili pro Pražáka vidlák, pro Moraváka Pražák. Takhle to v naší republice funguje, já to tak nenanstavil.
21.02.2017, 20:30
JO! Jsem dobrej! Vždycky tě donutím, aby ses ozval! Ale tak si to tak neber, no. Dlouho jsem tě tady neviděl, tak mě bylo smutno, chápeš... xD Jo no, sledovanost na hovno, ale já to tady už taky nedávno zmínil, protože podle toho, jak velkej problém mají s naší češtinou jim asi moc roků nebude no. A proto jsem je přestal brát tak smrtelně vážně, protože jinak to ani nejde...
21.02.2017, 21:24
Jinak máš pravdy - politika nic moc...
22.02.2017, 00:49
Co si tady počnu bez tebe, voorla, balouna, dryorgasma, wolweho, el-magora a dalších starých známých, to teda vážně nevím... moje přítomnost zde, potažmo celá existence přestala mít smysl! Uvažuji o sebevraždě - co myslíš, jaký je nejlepší způsob? Celá pixla prášků na spaní, skok z mostu, kulka, skok pod vlak, pod kamion, nebo skočit pod kola nějakýmu motorkářovi?
22.02.2017, 11:07
Doplnění: Ty, Kimbo, Voorel, Baloun, Dryorgasm, Wolwe, El-Magor. A možná bych si vzpomněl na další, ale tohle je výčet lidí, kvůli kterým sem tento server nejvíc navštěvoval. Jo a ještě Duchcát byl dobrej, ale bohužel už chcípnul...
RTW
21.02.2017, 16:04
1
A není to jedno?? Třeba ať je z Ulánbatáru........
21.02.2017, 20:37
Je to jedno, ale tak je to semtamdurch, víš co... xD