ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

The Islamic World

8486x
Komentáře
02.06.2019, 22:45
0
ti jsou o 2000 let zpet
05.02.2017, 23:33
0
Dovolil bych si tě opravit Draku - tohle je ukázka ze života islamismu => vysvětlení - islamismus je zastřešující pojem pro politické ideologie, které se odvolávají na islám jako základní zdroj politického a právního myšlení, a požadují návrat muslimů ke svým náboženským kořenům!
06.02.2017, 06:56
hundasi chundasi to že jsi pod jiným nickem s tebe chlapa neudělá troubo
06.02.2017, 08:36
Kvocna666 nebol-li Hundassy Drakoniuse poučovat v tomto směru nemusíš.Také nemusíš  všem zde dotyčným předvádět že někde něco přečteš, a vložíš to sem,jako že to je z tvé hlavy.Takové chování a předvádění,je už hodně staré a ohrané.Jen zkus zapřemýšlet a uvědomovat si,jak je možné že Drakonius  neustále zde vytváří a ukazuje takové dost silné,reálné a vystrašující videa.? Musí ti  jako normálně myslícímu člověku dojít že to není nějáká sranda ,a nejsou to běžná a zábavná videa, jako od jiných uživatelů.Já si myslím že Drakonius si až moc uvědomuje situaci a nebezpečí, které nám všem hrozí, a může nastat třeba i během několika  minut.Já mám za sebou nějáké školy a studia,ale takové myšlení,předvídavost,intuici,a uvědomování jako má Drakonius i když třeba nebude  tolik študovanej jako já nebo někteří z nás , tak musím  přiznat že se stydím ale já to nemám , a věřím že i mnoho a mnoho z nás nemá ,to co on.
06.02.2017, 17:32
Drakoniuse poučovat musím, protože mezi islámem a ve videu prezentovaným islamismem je docela podstatný rozdíl. A jelikož mám za sebou 6 let VŠ studia v oboru, který se tímto hodně zabývá, tak si myslím, že byste měli být spíš zticha a pokorně poslouchat vzdělaného pana Hundasse
06.02.2017, 17:39
Islámský stát jako takový má s původním islámským učením jen pramálo společného. Ten popisek videa je krásnou ukázkou toho, proč lidem, kteří tomu nerozumí, nerozlišují islám jako náboženství a Islámský stát jako radikální islamistickou odnož - jako extrémní sunnitské hnutí, které se odchýlilo od původního sunnitského učení tím, že sunnitskou tradici interpretuje velice přísně! Pro srovnání - je to stejný nesmysl, jako kdyby někdo tvrdil, že Svědkové Jehovovi jsou křesťané, ačkoli jsou atypickým směrem, který na křesťanství sice navazuje, ale má s křesťanstvím jako takovým jen málo společného!
05.02.2017, 23:24
-1
Svět není zvrácenej - to jen ten Milan!