ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Kundodlak

7521x
Komentáře
19.04.2015, 12:48
0
duždodlak
19.04.2015, 00:50
0
Tohle mě kurevsky nabudilo. Mám chuť vtrhnout pod rouškou noci k sousedce a vysát jí krev jako upír. Raději to jdu zajíst kečupem.
19.04.2015, 02:49
...ta Tvoje sousedka... mi říkala.... včera zrovna... že jsi ji zase pod rouškou noci vysál anál ( Tak kdyby Tě to zase nabudilo, běž to zajíst romadůrem s hořčicí. To je dost podobná směs.
19.04.2015, 11:49
Já za to nemohu, že ona má tak chutné hemoroidy, to je prostě hřích nevysát. To je jako by dělal Voorel sládka v pivovaru a nesměl si ani loknout, Baloun na jatkách a nemohl si vzít domů ani jednu malou kýtičku, Bongoman v továrně na konopné masti a nemoci si vzít jednu jedinou domů či Poláák ve Zbrojovce, který by si nemohl vzít ani maličkou dívčí pistolku do kabelky jako suvenýrek. :´8(
19.04.2015, 18:16
Jo tááákhle, tak to jsi měl říct hned, že máš na mysli její babičku s chronickým průjmem... to mění situaci. Tak to pak jo, to je jasný :8)
19.04.2015, 22:00
Já právě nevím, o koho jde, jen odhaduji, přece jen je to pod rouškou noci a já nemám až tak dobře vyvinuté noční vidění.
20.04.2015, 21:50
Tedy vás dva číst....jsem bez večeře každý den. Styďte se holomci :-) tfuuj
20.04.2015, 23:45
Pretty... já Ti závidím, fakt. Ty alespoň víš co je večeře, co oběd, co snídaně, co je 10 svačin mezi tím vším a pak ještě náhodná jídla... já, se svým denním, spíš nočním, režimem, nevím co je co ( Já bych tak rád nevečeřel - prý to není zdravé a má se to dávat nepříteli... Jenže nevím co je večeře a nemám nepřátele, kterým bych večeři dával ( A i kdybych měl nic bych jim nedal ) Co si navařím, to si i sním.
20.04.2015, 23:50
Ele, je vidět, že jsi ještě neprošel mutací, když v noci nic nevidíš. Já už mám jen noční vidění. Přes den jsem skoro slepý, protože mám většinou zavřené oči - při spánku je to prý běžný jev. A v noci vidím docela dobře, i když většinou zeleně... to je prý ale u noktovizorního zraku taky v pořádku. Zelená je fajn. Alespoň mám pocit, při jídle, že jsem vegetarián.
21.04.2015, 06:46
Mně závidí hodně lidí, Wolwe. Ale jen ti s omezeným chápáním. To ty, ale rozhodně nejsi. Zřejmě to u tebe bude jiná, méně pozitivní emoce. A ještě k tomu jsi pažravec s nočním viděním při zavřených očí. Musím tvůj stav vyhodnotit....poradit se s příslušnými odborníky z jiné dimenze...a pak ti dám vědět, co s tebou KONEČNĚ udělám(e)......:-)
21.04.2015, 07:56
Já nejsem pažravec, já jím pudově - když budu mít hlad, pudu se najíst ) A se mnou se nedá nic dělat. Já nejraději něco dělám sám - ale jen něco. A na hodnocení odborníků z jiné dimenze jsem zvědavý. Alespoň budu vědět jak na tom jsem z pohledu mimodimenziálních pozorovatelů. Jo a lhal jsem - nezávidím Ti, nejsem závistivý, ale některým lidem dělá radost, když jim někdo závidí. Takže jim lžu, pro jejich dobro. To je jako u Tebe. Taky sem tam lidem zalžeš, aby byli v klidu a spokojení. Třeba: To není sedativum, to je jen růžová lentilka... nebo: Jen si u nás chvilku odpočinete a hned zase poběžíte... Znáš to, ne? D
21.04.2015, 16:02
A nebo "Jen pojďte dál, bude se vám tu líbit. U nás je světloučko, teploučko a miloučko." To patří ke skutečným perlám.
21.04.2015, 22:08
Nechtěl jsem to zas až tak konkretizovat. Miloučko, teploučko a světloučko mi navíc připomíná průpovídky užívané příležitostně v první polovině čtyřicátých let minulého století německými odborníky na slovanské jazyky: "Vstetéé se fsecýýý! Nýýýc se vam nestanééé! My mame rady soldaten partyzan! Waffen fallen lassen auf dem Boden! Vydete fén s rukama nad vaséé chlafý a my nebudeme strylat do vas! Velkonemecka ryse vam nabisi geschäftsreisende ausgerichtet. Verständnis für Ihre Freunde?! Kann Tschechische?" ...nebo tak nějak to tehdy bylo.
21.04.2015, 22:23
To si nejsem zcela jist, já se narodil až tři čtvrtě roku po válce. Zplodil mě pan Bonaparte na Santonu s jednou místní selkou. Ich špréche rakousky felmi felmi špatně.
21.04.2015, 23:47
Kolik jazyků znáš, tolikrát jsi magorem... nebo tak nějak. Já si z mládí pamatuji několik řečí, ale jsou mi dneska na prd, protože jsou to mrtvé jazyky ( Třeba taková Koptština... nádherná řeč. Jenže jsem už jediný, kdo ji ovládá. Samomluva v Koptštině zní divně, to by se jeden umlaskal a uhýkal, protože tyhle fonetismy jsou v té řeči hodně zastoupeny a latinkou se to nedá ani napsat. Jen klínovým písmem - objednal jsem si sice v Alze klávesnici s klínovým písmem a poslali na mě Pretty Kůlovou ( No a stejně tak Foiničtina - ta je zajímavá a měla by se vyučovat. Nejsou v ní sprostá slova, vykání a nezná výraz pro alkohol. Taky dobré. Nebo Staroslověnština - tam také nejsou sprostá slova, protože všechny vulgarismy byly spisovné. Třeba kunda a kokot byla zvířata, píča byl pramen pitné vody (dodnes podobný výraz najdeme v Chorvatštině - píče - pití). A tohle Tě bude zajímat - hovno, správně psané houno ale vyslovované houvno, byla pokrývka nebo také surová ovčí vlna. Ona i středověká čeština převzala některé ty výrazy a ještě doplnila - výsernice - záchod - od slova srát nebo sarát (průjem, uporné vyměšování). A také Hurtština - nelze správně napsat, protože v češtině není ekvivalent pro některé znaky, ale pochází z oblasti jižní Afriky, z místa kde leží Velké Zimbabwe. V té řeči je spousta běžných věcí denní potřeby odvozena od názvu pohlavních orgánů. Co mělo díru nebo to byla nějaká nádoba bylo "huf" tedy ženský pohlavní orgán + přívlastek, například: huf-dru - hrnec, huf-grud - nádoba na pití vyrobená z kalvy (lebeční kost) apod. - dnes huf-Zeppter... A co se někam a do něčeho strkalo nebo bylo cereické, mělo název po penisu - "ghre". Příklad: ghre-f - oštěp, ghre-chrr (takové nezapsatelné hýknutí) - nůž, ghre-ghre-ghre-ghre - náčelník, ghre-huf - náčelníkova choť, ghre-vrrrrr - vibrátor, ghre-p... dal bych si grep, nebo raději pomelo P na rozdíl od Tebe, protože vím, že by sis dal raději posero... Jo a co Bonaparte? Ten starý lišák, ještě paří s Josefínou de Beauharnais? Nebo nakoupil teplé ponožky a je zase v Rusku? Dlouho jsem o něm nic neslyšel. Naposledy mi psal pohlednici z Elby, že se mu tam líbí, ale má prý v pokoji nějaké podezřelé tapety ze kterých mu černají nehty na rukou, když sedí blízko zdi... asi nějaká alergie. Pozdravuj ho, až budete mít zase nějaké rodinné sesrání... setkání, samozřejmě...
22.04.2015, 16:39
No, nechci malovat čerta černými nehty na tapetovou zeď, ale tatík Bonaparte už téměř dvě století neposlal mámě alimenty. Buď je už zase na mizině, nebo je v tom něco horšího. Snad není vážně nemocen, měl bych ho navštívit, ale teď je tam na jihu příliš horko. Počkám, až bude ten velký ghre-ghre-ghre-ghre opět táhnout na severovýchod, to bude jistější. Prý už to bude brzy, probíhají intenzivní přípravy na válku. Před pár týdny jsem vykonával před brlohem ranní ... rozcvičku, ne potřebu a tu kolem mě projede celý vojenský konvoj, jakýsi podivná kavalerie na železných ořích. Sledoval jsem, jestli neuvidím papá, ale měli nějaké divné uniformy, asi Španělé, či snad Řekové nebo někdo tam z jihu, kam nejezdím. Asi to bude něco velkého, když se do toho přidávají i ty exotické jižní provincie. Neměl bych furt srát a začít něco dělat, brousit sekery a oštěpy, překovat meče, oprášit magické runy na kladivech, říci žrecovi o nějaké bojové amulety (ne že by pomáhaly, ale dobře se s nimi háže po nepříteli, když přijdu o všechny ostatní zbraně).
23.04.2015, 03:32
Možná jen usoudil, že jsi za těch 200 let dospěl a alimenty už nepotřebuješ. Výživné se posílá jen na děti které je potřeba vyživovat výživnou stravou - což taky neděláš, protože odpad moc výživný není a příspěvky na recyklaci nebo na likvidaci odpadu lze čerpat z fondů EU. Takže se na tom chudák Bonaparte už nehodlá podílet. No a vojenský konvoj - to jsi možná jen viděl stěhování nějakého armyshopu do jiné prodejny, nebo jsem jel s rodinou na výlet... to taky tak vypadá. A máš nějaký oblíbený amulet? Já dva. Jeden je SA58 a druhý Draguov. Nikam bez nich nechodím. Jsem asi trochu pověrčivý, ale co už. Do mého osobního vozidla značky Merkava se pohodlně vejdou.