ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Ruskí motorkári a ...

1978x
Komentáře
22.04.2015, 14:34
0
A vůbec. Takovou debilitou se zabýváte, ale že se nám sem hrnou nenaočkovaní mladí černoušci, prahnoucí po vaší práci a domovech vás nechává chladnými. Itálie to nezvládá, pouští to dál. Karanténa veškerá žádná. A vy volové se tu dohadujete o pár motorkářích. Chtělo by to trošku přehodnotit priority, aby vám ten rusák ještě jednou nemusel chránit prdel. Budeme z Evropy zdrhat všichni a nebude to dlouho trvat.
22.04.2015, 22:39
Oldo, já to taky nechápu. To je katastrofální demence od EU, že takhle selhává v ochraně vnějších hranic. Kurva to ti taloši nemají žádný torpéda?
24.04.2015, 15:36
Střílet po lodích s imigranty je přece nehumánní. Nechat se zaživa sežrat opálenýma kobylkama je mnohem humánnější. Raději pošlou námořní hlídku, aby všem běžencům bezpečně pomohla na evropskou pevninu a udělila jim čestné občanství EU. Co na tom, že jsou to potenciální teroristi a půlka z nich po vypršení vděku bojuje proti bezvěrcům za šariu v Evropě. EU se zmůže maximálně na to po několika letech handrkování jim ty bárky začít potápět cestou zpátky, ale oni zkasírují tolik, že se jim to stejně pořád vyplatí. A rukojmí téhle připosrané multikulti politiky jsme my všichni rodilí Evropani, kteří brzy poznáme peklo..
20.04.2015, 22:47
0
Média zase překypují hysterií kvůli pár motorkářům, protože jsou Putinovci. Ale že tady před pár týdny projížděl po zuby ozbrojený konvoj nejagresivnějšího státu světa a blbečci mu ještě mávali vlajkama, je asi košer. Jak primitivní vyčítat Rusku, že brání ruskojazyčnou menšinu na východě Ukrajiny před banderovskou genocidou, když USA smí zasahovat dle aktuálních potřeb, kde se jí zrovna zamane, ani z Rady bezpečnosti si příliš vrásky nedělá. Každá akce vyvolá reakci. Kdyby se USA neangažovala na majdanu, nefinancovala a neřídila ho, Rusko by nemělo důvod zasahovat. A kecy že Janukovyč střílel od lidí, ať si nechají pro někoho, kdo jim to žere. Jasně se prokázalo, že byla střelba vedena z budov kontrolovaných majdanskými ozbrojenci. A když byla za přítomnosti západních diplomatů vyjednána dohoda o předčasných volbách, sami majdančíci ji nedrželi a Janukovyče násilím za jásotu západních pokrytců, kteří nedrží slib, svrhli. Kdo mi chce napovídat, že junta, která se dostala k vládě takovýmto ozbrojeným pučem a odhlasovala potřebné zákony se zbraněmi u hlavy, přičemž následně poslala armádu proti vlastním občanům, je legitimní, je naprostý kretén. Pak není divu, že tací kreténi podporují syrskou opozici, která zaživa upaluje či pohřbívá vojáky i nepohodlné civilisty, nadšeně jásala, když se odtrhlo Kosovo od Srbska ve prospěch narkobaronů a fanatiků z UCK. Prostě co řekne USA, je svaté a je úplně jedno, kolik tisíc lidí kvůli tomu padne. Někteří lidi holt mají jednoduché rozhodování. Sancta simplicitas!
19.04.2015, 01:13
3
Vlastenci, to je to co nám chybí, tady je to samá přihřátá buzna, kolaborant a idiot!
19.04.2015, 16:41
Hovno vlastenci. Příhřátí bezmozci stejně jako ty.
19.04.2015, 17:19
Z: Súhlas.
19.04.2015, 21:49
že zrovna ty píšeš o přihřátých bezmozcích hošane
19.04.2015, 21:54
Páč takovej matroš jak seš ty se jen tak nevidí, bezcenej bukvatyre. :-D
19.04.2015, 22:38
říká ubožák co nikdy v životě ničeho nedosáhl, jen se každej pátek zlil v hospodě a pak se ve zvratkách vracel dom, to mě fakt rozesmálo muhahaha
20.04.2015, 22:24
:-) Jůůůů, ty si ale vtipný pitoma. Dobře, já to taky teda zkusím....oprofilovat tě: nikým oblíbený, zamindrákovaný, bez kamarádů, protože nikdo nemá zájem o přemoudřelý mravokárce a chytrolínky, s charismatem týden nošené ponožky, přesvědčeným o své jednojedinečné pravdě a osobnosti, z kterýho mají všichni prdel a tak je drsnej aspoň na nějakým webu, hrdý na to, co všechno pro ten svět (tlučhubovsky) udělal. (nic(sic!)). :-*
21.04.2015, 09:42
No ať je Zmord blb jaký chce v tomhle má pravdu chlapec. Co si budeme povídat, lidi, co by byli schopni v případě ohrožení bránit svoji vlast už dávno vymřeli, ba co víc - ještě se najdou tací, co vřele vítají kdejakou přismahlou svoloč a zalykají se blahem, jak mohou našemu národdu ublížit. Dnes když se projdu po městě, tak vidím samou ožralou či zhulenou špínu nebo nagelované bukvice v růžovém triku. A ze všeho nejvíc na každém kroku cikorky. Někomu to možná vyhovuje, ale já se vážně stydím, jak hluboko jsme klesli. A nejsem sám, ale je nás příliš málo, než abychom mohli něco změnit k lepšímu.
21.04.2015, 16:34
Bingo poťape, akorát že vedle jak ta jedle tydýte, je vidět že jsi (už podle volenejch výrazů) typická áčkařská buzna bez špetky důvtipu, která si dá pentagram do avataru a hraje si na těžkýho pana pekelníka. Joo seš fakt hustej, klepou se mě kolena. U teenagera bych to pochopil, ale u dospělýho jedince je to docela trapas.. hlavně nezapomeň co nejvíc plivat špínu na toho děsnýho bubáka Putina ovečko, to je teď přece zrovna děsně cool, ale o politice víš evidentně kulový s přehazovačkou (není divu, tvůj vychlastanej mozek ti neumožňuje moc prostoru pro vlastní myšlení), takovej odpad jako ty by nad sebou potřeboval pevnou ruku Putina jako sůl. Vždycky se nakonec ukáže, že z něj má fedry jenom zdegenerovanej póvl jako jsi ty. Lituju našeho národa, pro takový slepý větve evoluce, kterou představuješ nemá žádnou budoucnost. Za tohle naši předkové nebojovali, aby mohli jak píše olda po ulicích chodit takoví nesvéprávní imbecilové jako ty.
22.04.2015, 22:35
Neposlintal sis vzteky bradu bukvatyre? Nepraskla ti žilka v tom zakrnělým mozku? Nerozdrtil sis klávesnici? Jestli tak moc chceš kouřit toho šaška počmáranýho Putina, tak ho klidně přeblafni, ty "vlastenče", kterej všechno ví a všechno zná a všude byl.....dvakrát. To musí být fakt strašný, být zneuznanej génius. To pak v tobě naroste hodně velkej mindrák jedna dvě a je potřeba kolem sebe kopat. :-D Jo, a proč vyhrožuješ Putinem, když je to takovej dobrák? :-D Běž se raději proplesknout, ty "skvoste evoluce", třeba se pak probereš a přestaň tu cintat ty svý fašistický hovna. Tak čau pusinko. :-*
22.04.2015, 22:37
Oldo nemá. Putin, ta bolševická kunda z KGB žádnej vlastenec není !
24.04.2015, 15:49
Nemám o Putinově autoritářské politice žádné falešné iluze, ale rozhodně dělá pro Rusko víc než naši vlezdobruselští přizdisráči a multikulti kolaboranti pro Česko. Když srovnám výsledek jeho carování s notorikem Jelcinem, který Rusko potopil svou bezhlavou klauzovskou privatizací do totálních trosek, je to poněkud nepoměr. Rusko pokud se che mít líp, musí to být na úkor jeho občanské svobody, tam demokracie niky fungovat nebude. Ostatně demokracie u nás taky nebude mít dlouhého trvání. Pochybuji, že za nějakých 50 let pod taktovkou havlistů ještě bude nějaké Česko existovat. Pod vlivem téhle protinárodní politiky vymřeme a místo nás tady budou cigáni, kozomrdi a rákosky, nadějná to vyhlídka. Ale máme, co si zasloužíme. Když jsme národ přizdisráčů, kteří se za sebe nedokáží postavit, nemůžeme čekat modré z nebe.
18.04.2015, 20:47
0
Motorkári bez motoriek.