ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Lidské bestie!

2180x
Komentáře
18.07.2014, 13:17
0
To je soudek tak na večer pro jednoho.30 piv prej vypije Duzda za večer,nedávno se tu s tím chlubil.
18.07.2014, 14:59
A zase Tvůj komentář a zase v něm vzpomínáš Duzdu... Začínám si myslet že si Chronický Duzdomil.
18.07.2014, 15:29
Done,je mi šumák co ty si myslíš,jen nazývám věci pravým jménem,ne jako ty.Například u videa s Listonohem,koho myslíš tím parazitem?
18.07.2014, 16:11
Pochopil bych kdyby si reagoval na jeho komentář, dokonce by se dalo pochopit kdyby si reagoval na jeho upload, nechápu ale to když tu napíšeš první komentář pod něco co s ním nemá nic společného a hned si na něj vzpomeneš.. Místo toho aby si byl rád že ho tu není vidět tak ho stále připomínáš... Vykašli se na to, nenech se namotávat na jeho zbytečnou existenci. Mimochodem jak tady tak pod Listonohem jsem se bavil o M.Duzdovi.
18.07.2014, 16:31
Ale konkrétně tady je to myšleno v dobrým.Nedávno se tu bil v prsa,že udělá třicet piv a nic mu prej není a druhej den jde řídit dodávku,tak mě tak napadlo,jestli ta nádoba na malý pivo není jeho.
18.07.2014, 16:35
A to je právě to, vidíš soudek piva a první co tě tu napadne je Dužda a jeho komentáře. Dělej s tím něco. Kdyby si s ním nezačal tak se tu o něm nemusíme bavit, nerad dělám věci co jsou zbytečné a co mě nebaví a tato je jedna z nich. Když si ho všichni vyženete z hlav tak tu bude líp, už to pochopte, poslechněte jednou někoho z oboru psychologie...
18.07.2014, 16:40
Máš pravdu,že na něj myslíme,ale proč?,protože se nám líbí jeho omezenost,to jak se vzteká,jak je jednoduchej,jak se zamotává do lží,jak kličkuje,je to prostě prdel.I když poslední měsíce už je to vo hovně.O.K.,dám na tebe a budu se krotit.
18.07.2014, 16:56
Víš já jsem na této stránce hodně dlouho, zažil jsem tu hodně lidí ještě jako neregistrovaný honič, špatné a i ty dobré, těchto moderních vln tu bylo už dost. Když to tady tak sleduji tak za poslední rok to tu šlo hodně z kopce, místní lidé tu mají velkou volnost a tudíž páchají co se jim zlíbí.. Hlavní podíl na tom má vedení stránky,protože to jsou oni kteří tomu neudělají přítrž. Jenomže pod kotlem této duždopárty topí i ti kteří si přejí aby odešel... Dokud tu budou vyvolávat jeho jméno, lákat ho do konfrontací bude to tu stále jen horší a horší, chvilkami mi připadá že vy se ho vlastně zbavit nechcete, je to jakoby jste převzali jeho chování ale přitom si stále myslíte že vy jste ti lepší. Pokud začnete jen vyvolávat hádky a trapně se posmívat tak budete úplně stejní jako on, a to je přesně to co ho nabíjí a co ho tu drží. Jediné věc která ho dokáže z této stránky vystrnadit (krom BANu na IP) je vaše poslední hrdost a inteligence, nedat mu možnost uspokojit jeho hlad po slovní válce...