ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Oděsa, Dům odborových svazů, 3.5.2014

2823x
Komentáře
05.05.2014, 14:58
-18
Tyhle civilní oběti jak je nazýváš jsou zavšivený ruský prasata. Začali střílely do ukrajinskejch fotbalovejch fanoušků cestou na stadion. Ti si to samozřejmě nenechali líbit a souboj zápalnejch lahví vyhráli. Tak tady nemel píčoviny ty pojebanej rusofile.
05.05.2014, 15:29
Tady nějaká trubka moc žere ofiko západní propagandu. Podle očitých svědků byly první řady fotbalových fanoušků v plné výzbroji včetně neprůstřelných vest, podle informace na facebooku a sociální sítě "V kontaktě" tato akce byla předem plánovaná ze strany Ultras a Pravého sektoru. Zúčastnit se jí přislíbilo nad 1500 člověk. Každý věděl, že proruští demonstranti tam pravidelně pořádají akce, proto při příležitosti fotbalového utkání bylo domluveno to samé, co se pár dnů předem odehrálo v Charkově. Proruských demonstrantů v Oděse bylo jen kolem 300. Na jůtůbku máš i video, kde vidíš jak ohořelé proruské aktivisty před budovou doráží příznivci Pravýho sektoru. Tak příště nemel blbosti.
05.05.2014, 15:46
Neuvěřitelný kolik se vždycky odkope komouškejch bláznů. Rusáci vždycky byli a budou mistři ve lhaní a překrucování skutečnosti. Máme s nima mnohaletý zkušenosti. Můžeš se tam rovnou odstěhovat, ty Putinomrde. Ono by tě to rychle přešlo.
05.05.2014, 16:05
Komoušů? Na tom jsi byl kde? Očividně se v problematice trochu ztrácíš a střílíš od boku, ty trubko nevzdělaná. V pojebaným evropským parlamentu je nalezlých víc komoušů než v celým Kremlu dohromady. Komunisti jsou Putinově vládě v Rusku jedinou reálnou opozicí. Mám dost vlastního rozumu na to, abych nepodléhal primitivní rusofobii, což ty očividně ne. Navíc já nikde netvrdím, že je Putin nějaký spasitel, nedělám si o jeho despotické vládě iluze, ale na rozdíl od ožraly Jelcina on postavil rozpadající se Rusko na nohy a pozvedl ze sraček. A že se Rusko angažuje na Ukrajině je zcela logický vzhledem k rozpínavosti NATO, alespoň tam má svoje lidi, na rozdíl od agresorů USA a NATO, kteří si vtrhnou kde chcou kam chcou a klidně bez požehnání Rady bezpečnosti. Pokud by Rusko konalo jako USA, tak by už dávno něco podobného jako provedly USA v Iráku (Pouštní bouře), vjelo do Kyjeva a svrhlo silou fašistickou samozvanou vládu neštítící se ničeho. Šlo by to jako "po másle" a nejméně polovina země by je vítala jako osvoboditele. Jenže Rusko není USA a nebude válčit na cizím území proti svým bratrům (Ukrajince za bratry stále považuje). Je ostudou Západu, že nečinně přihlíží tomu, jak fašistická samozvaná vláda nasazuje armádu proti svým vlastním lidem!
06.05.2014, 14:15
bandasko zapoměl si zmínit jaký máma zkušenosti za 25 let se západem - veškerej průmysl vpiči nebo v rukou zahraničního kapitálu, zemědělství vpiči, zadlužení až po uši, demografickj propad, podpora imigrantů, cigánů ajiný havěti, stavění mešit, všude rozlezlí vykurvenci z neziskovek...to je fakt výhra ti povím!!
06.05.2014, 14:30
Jo a když už si breš Putina dohuby tak věz že za dobu svý vlády zvýšil rozpočet Ruska, hrubej domácí produkt, zvětšil zlaté státní rezervy, zkrotil nenažraný oligarchy,znárodnil důležitý zdroje nerostných surovin – těžbu ropy a plynu, pozvedl a diverzifikoval průmysl a zemědělství, zvýšil průměrný platy a důchody , udržuje tradiční morálku, tím že podporuje tradiční rodiný hodnoty a bojuje proti nemravnostem západu jako propagace buzerantství a jinejch úchylek tím snížil vymírání obyvatelstva. Vypakoval z matičky Rusi všechny ty zkurvený lidskoprávní neziskovky napojený na cizí zdroje ...narozddíl od nás, který si tady tu spičenou svoloč podporující cigány, buzny, multikulti přistěhovalce hýčkáme. Takže Putin není pohromou Ruska, jak se nám snaží namluvit západ -ale spasitelem. Samozřejmě západu se takovej silnej protihráč nelíbí, tak z něj dělaj druhýho Hitlera.. lepší byl slaboch Jelcin, kterýho vláda rozkladu pokračovat, tak je Rusko dneska další kolonií západu jako my. Chápu že naším k zemi ohnutým sračkářům, vlezdobruselistům azaprodancům západu, který skáčou jak wošingtn/brusel pískne není takovej suveréní a asertivní státník po vůli. Vivat Mordor!!
06.05.2014, 16:11
Zmordradwytch: za současného stavu společnosti je Putin pro Rusko a jeho budoucnost zdalka ne ideální, ale ta nejlepší možná volba, naše budoucnost je už bohužel zpečetěna. Bandaska: Tady se podívej, jak to ve skutečnosti bylo, kdo vše vyprovokoval a kdo má kev na rukou, abys příště nebyl za hlásnou troubu našich o nic méně prohnilých médií než v Rusku: leva- net.web node. cz /products/jak-vrazdili-odesany-v-dome-odboru-detaily -18-/
05.05.2014, 14:27
22
Demokracie v podání USA, ti lidé byli zavražděni, proto by měli být představitelé USA v čele s Obamou postaveni před mezinárodní soud a souzeni za zločiny proti lidskosti.
05.05.2014, 07:48
1
pjeknej bordel maj v tom baraku jeste se v tom valej. nejsou ty lidy nejaky pricouzeny?
05.05.2014, 00:14
5
Kombajne666, žádné volby nebyly.
05.05.2014, 18:33
Minulej čas jsem použil kvůli tomu, čeho se dopustily ty tvoje "civilní oběti" před tím, než byly zapáleny. Já vím že volby teprve mají být, i když Jeho veličenstvo Putin si to nepřeje a nedivil bych se, kdyby ani neproběhly, aby se tím mohla ustavit legitimní vláda Ukrajiny. Uzurpátor má zcela jiné plány.
04.05.2014, 23:48
-5
Proti vládě v Kyjevě se mohli projevit při volbách. Takhle se projevili proti hooligans a byli hrozně překvapení, že si to tito nenechali líbit.
04.05.2014, 22:17
4
Sakra kde je Klicko nejdriv ho byla plna televize a ted kdyz se neco deje tak je schovanej.
04.05.2014, 21:59
-4
Nemali protestovať proti jednotnej Ukrajine. Za všetko sa platí... to nevedeli?
04.05.2014, 21:47
4
už jsem o samovznícení slyšel,ale nikdy jsem neviděl že by to postihlo tolik lidí najednou..
05.05.2014, 12:52
Taky je Ti to nějaké podezřelé?
04.05.2014, 21:36
20
to je dle mediálních mrdek vpořádku, to udělali ti "hodní" těm "zlým" přece