ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Menhiry v ČR 1

1625x
Komentáře
16.11.2013, 10:40
0
navigační majáky
16.11.2013, 12:49
Je to možné... je to pravděpodobné... je to prostě tak. Tak.
16.11.2013, 21:25
Na jednom zrovna přistává pěkný orb, něco na tom bude.
16.11.2013, 22:40
Spíš je to výboj telekomunikační mezigalaktické energie koncentrované výbojovým bodem - prostě klasika, kterou každý pochopí. Vedlejším účinkem, tzv. výbojovým stínem, vznikají například obrazce v obilí - jedná se o odrazový směrový tok asteonů. Nic složitého. Ostatně víme všichni, jak to vypadá.
16.11.2013, 22:52
To nám zde nemusíš vysvětlovat, přeci nejsme prvňáčci. Cože jsou to ty asteony?
16.11.2013, 23:37
Asteony jsou prozatím podrobně nepopsané částice antihmoty, které definují energetické pole rozdělující přirozené napětí mezi hmotou a antihmotou, aby nedošlo k vzájemnému prolnutí záporné a kladné energie. Společně s proteony tvoří nehmotnou strukturu pomyslného izolantu nejen energií, ale různých toků času. Jejich existence nejde fyzicky dokázat, protože rychlost, s jakou se pohybují ve společné dráze prostoru a času je absolutní. To znamená, že jediná částice dokáže zaujmout ve stejný okamžik prostor celého vesmíru, ale jde skutečně jen o jeden jediný minimální časový úsek, který se rovná časové nule, protože současně zabírá jak kladný, tak záporný čas prolínající se v daném bodě. V jakémkoliv dalším posunu času - a to oběma směry, zabírá prostor vesmíru další dvojice asteonu a proteonu. Asteon za zády s antihmotou, proteon s hmotou. Jde tedy o samotnou, vše prolínající hranici mezi všemi dimenzemi - prostorovými a časovými. A nedělej se, že jsi to nevěděl. Jen si vzpomeň - kdysi jsme si to už vysvětlovali na příkladu hovna a antihovna, při jejichž prolnutí dojde k sublimaci a zůstane po nich prd. Takový příklad už musí pochopit všichni. Prd je celkem známá veličina, kterou vycítíme, i když ho nevidíme.
17.11.2013, 01:02
Ano, to si pamatuji, ale ono je těžké představit si to v mikro a zároveň makrokosmické rovině. Je to mnohem složitější a komplexnější problematika než čištění a odsávání jímek. To se raději naučím tu hrozivě vypadající bifli 100+1 recept z hoven, co mi leží v kuchyni na polici, nazpaměť :8/
17.11.2013, 13:30
Recepty jsou na nic. Nejzdravější a nejpřínosnější je čerstvá, ještě živá, strava. Hlavně nemíchat produkty země, živočichů a rostlin. Nevím, jestli to platí i o hovnech, ale určitě to máš už zmáknuté.
18.11.2013, 16:05
Pravá fekální kuchyně je založena právě na mísení různých složek stravy: fekálie jsou zástupcem zemského elementu, k tomu má být v určitém poměru přimíchána živočišná a rostlinná složka, vše musí obsahovat dostatek vlákniny a tekutin a ve výsledku být ohněm tepelně zpracováno. Jen tak do sebe člověk dostane všechny potřebné elementární živiny v té pravé formě a vhodném poměru, aby mohl jeho organismus zdravě fungovati. To jen já na Primových vařičích pervitinu nedocílím takové kvality stravy jako Pohlreich na svých nejkvalitnějších titanových pánvích. :8/