ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Lenin v servisu

2348x
Komentáře
08.10.2013, 22:33
0
Fotografie č. 1 - je tam bubák!
08.10.2013, 14:12
0
Tak co, kdo by mu ho přeblafnul?
08.10.2013, 22:23
ALi_?
08.10.2013, 23:09
Ali!!!
08.10.2013, 08:12
0
To prase komunisticky ma vic vlasu nez mam ja
08.10.2013, 10:27
to mají aj ty prasata z ODS,TOP09,ČSSD a i z jiných pičovin né..
08.10.2013, 23:10
zdenekzavadil - to proto, že mu to politicky myslelo!
08.10.2013, 01:25
0
Lenin Uljanov,komunista,hovado,vrah,bolševik,revoluce... Jeste bych dodal,oharek...
08.10.2013, 00:27
0
Na těch dalších obrázcích není Lenin. Kromě Lenina mají pod mauzoleem ještě 8 dalších nebožtíků, které balzamovali zároveň s Leninem - původně jich bylo přes dvacet. Zkoušeli na nich různé postupy, aby si ověřili co bude fungovat, a co ne. Některé po čase rozpitvali, aby zjistili, v jakém stavu je asi Lenin. Starají se o ně stejně jako o Lenina. Slouží tedy jako studijní materiál. Některá z těch těl byla nalezena v Moskvě na nádraží (umrzlí bezdomovci), přes deset původních těl bylo získáno z nemocnice - nebožtíci, které si nikdo nevyzvedl. Jedno tělo patřilo sebevrahovi který se otrávil jedem na krysy - toto tělo se po několika letech začalo rozpadat, tak bylo spáleno. Bylo to vůbec první tělo, které bylo pokusně balzamováno (formaldehydem a kyselinou benzoovou, kterou se konzervuje například hořčice, aby nám nezkvasila a nezplesnivěla )) V roce 1995 byl počet těl zredukován na 8 - úsporná opatření. V současnosti se stejná procedura jako s Leninem provádí souběžně jen se dvěma těly - ostatní jsou uložena ve formalinové lázni. Procedura spočívá ve výměně konzervační látky v krevním řečišti, máčení v propylenglykolu, sušení a převlékání mrtvoly (je to vidět na snímku) a k pravidelným rozborům vzorků tkání, aby se zjistilo, zda tělo nepodléhá rozkladu.
08.10.2013, 07:00
Hm, to je fuckt nějaký bezďák z vokzala, páč má chmýří na palici. Zajímalo by mě, kde skončilo tělo Josifa Visarionoviče?
08.10.2013, 18:48
Stalinovo tělo bylo 8 let v mauzoleu vedle Lenina. Když SSSR opustilo myšlenku "silové vlády komunismu", prohlásilo Stalina za diktátora - na popud Chruščova. Chruščov se obával Stalinových následovníků, tzv. tvrdé kliky Kremlu. Proto bylo žádoucí zbavit se nejen Stalinovy mumie, ale i pomníků, a také trochu poupravit dějiny. Navíc se Stalinovo tělo rozpadalo. Stalinovo tělo bylo natolik zdevastované, že nebylo možné uchovávat je stejně, jako tělo Lenina. Postupem několika let, kdy bylo neustále v práci balzamovačů, z něj bylo odstraněno tolik, že se v závěru už jednalo jen o kůži nataženou na pryžovém skeletu - a to se dochovaly jen některé části. Stejný osud potkalo i Gottwaldovo tělo. Zbytky Stalinova těla byly pochovány do země za kremelskou zdí - dnes jen skromně označený hrob v místě, kam se veřejnost běžně nedostane. Stalinovo tělo bylo nabídnuto i jeho rodině - tedy zbytku rodiny, protože sám Stalin nechal část svých příbuzných vyvraždit. Nic neobvyklého, u komančů se takové praktiky osvědčily i v minulosti. Zbytek rodiny se tedy ke svému "hodnému strýčkovi" ani nehlásil. Ani vláda Gruzie, odkud Stalin pocházel, neprojevila zájem o takového exota, navíc celkem slušně rozloženého. Takže byl pohřbený na státní útraty "na čestném" místě - zanedlouho po pohřbu se v místě, kde je jeho hrob, vytvořila skládka stavebního materiálu. Bylo to zřejmě i proto, aby jeho hrob nikdo nenavštěvoval. Je ještě jedna verze, co se se Stalinovým tělem stalo - bylo spáleno a popel byl vysypán do kanalizace. Pokud by toto nebyla pravda, pak je pravda určitě to, že tkáně z těla, které se rozpadalo, páleny byly a o popel se nikdo nezajímal - likvidace se prováděla v nemocniční spalovně, kde končily i orgány jiných pacientů, amputované končetiny i běžný nemocniční odpad. Žádná pompa - kdo by taky dělal státní pohřby každého kusu, co ze Stalina odpadl ) Tohle všechno bylo dost utajované a v bulváru, který tehdy ani neexistoval, se o tom samozřejmě nepsalo. Profesor patologie Sergej Dubov, který balzamoval nejen Lenina a Stalina, ale i Gottwalda a další komunistické pohlaváry si o tom vedl docela podrobné zápisky, které později jeho dcera nechala zveřejnit. Vyšly dokonce i knižně, ale jen v ruštině, a to formou připomínající samizdat. Kdysi se také šuškalo o tom, že je zbytek Stalinova těla stále v mauzoleu Lenina, ale zřejmě to pravda není.
08.10.2013, 19:36
Konečně jsem poznal pravdu! Já to tělo tak dlouho hledal. Chci originální zápisky Dubova o mumifikaci a chci provést exhumaci…Musím zavolat Vladimíru P.
08.10.2013, 20:25
CD - pozdě. Já pravdu poznal dříve. Také jsem hledal. A našel - jak je mým zvykem a koníčkem. Dubovy zápisky mám už doma, hned vedle akvária s formaldehydem s ostatky Džugašviliho, alias JVS. Byl, mrška, fakt ještě v tom mauzoleu. Nikomu to ale neříkej. To je jen mezi námi dvěma. Zrovna jednám o vydání Uljanova, alias Lenina. Bude ozdobou mé sbírky lumpů. G. Hagens, alias doktor faraon, mi už slíbil provést plastinaci Uljanova, alias Lenina, aby nezkysl a nechytil plíseň, protože já ho pořád koupat nebudu. Už jsem vymyslel i jeho instalaci. Budu ho mít ve své knihovně, alias čítárně, posazeného u stolku naproti plastinovanému Schickelgruberovi, alias Hitlerovi, a budou spolu jako hrát karty, alias žolíka. Uljanovovi, alias Leninovi, bude kibicovat Braunová, Schickelgruberovi, alias Hitlerovi, bude do karet hledět Krupská - tu jsem zatím nesehnal, ale dočasně ji může zastoupit Naděžda Allilujevová, první žena Stalina, které Džugašvili, alias Stalin, krapet prostřelil hlavu a ona tak trochu přemřela ( Přemýšlel jsem také, že bych si postavil doma kasíno s ruletou, a u hracího stolu by byla má sbírka darebáků. To by bylo sice krásné, ale hodně ujeté, protože, pokud vím, Schickelgruber a Džugašvili ruletu nehrávali ( Rád se držím historických skutečností, a tohle by byl děsný kýč ( No nic, proč Ti to vlastně povídám... snad jen, abys zbytečně nedělal ďolíky za kremelskou zdí. Našel bys prd. Příště musíš být prostě rychlejší, bystřejší a mít ty správné informace. Jak říkal J. A. Onasis - žárlivý vrah JFK a sponzor nevadské filmové společnosti A51, která natočila ve svém studiu přistání Apolla na Měsíci - kdo dřív přijde, ten může ostatním vzkázat, aby už nechodili. Nebo to řekl Meresjev? Teď už nevím. Kdybys ale chtěl najít něco zajímavého, ozvi se, dám Ti pár tipů co se hledá a ještě nenašlo.