ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Masakr na motorkách

4644x
Komentáře
21.09.2016, 20:19
0
Nudní . .srát na to
21.09.2016, 20:19
Už běž.
21.09.2016, 17:09
0
Lišáku, do prdele už, uvědom si, že někdy jsou ty věci jednodušší, než vypadají: používám jenom tento nick! Ostatní, které znáš, používám jen v případě nouze, třeba když dostanu ban! Tohle téma je pro mě uzavřený, je to uzavřená věc a buď tak laskav a už ho nikdy nevytahuj! Děkuju!
21.09.2016, 18:23
Bylo by dobrý všechny tyhlety nejasnosti probrat a navždy uzavřít! Jinak se budeme motat pořád dokola jako v začarovaným kruhu! Pořešit, uzavřít a rozdat úplně nový karty! Jinak to bude nekonečný a nemá to smysl!
21.09.2016, 19:47
Dole jsi psal něco o vymýšlení, takže jak vidíš nemá smyslu věřit ti jakoukoliv informaci, bohatě stačí se opřít o zkušenosti s tebou z minulosti. Novou kartu ode mne nikdo nikdy nedostal, naděje si nedělej, nicko. (nedávno si changoval unkas/hundass pod jedním videem souvisle - toť ty tvé "pravdy", máš tu nouzi asi permanentně) U mě jsi obyčejnej prolhanej sráč co má ještě tu drzost o někom říct, že je křivák. Jak říkám, nedivím se, že se držíš virtuálního života, v knajpě už bys ji měl.
21.09.2016, 20:10
Ono taky záleží na tom, s jakýma lidma v tý knajpě sedíš! Kdybys tam seděl s těma, co mě znají dobře, tak bych jí sice dostal, ale ty bys jich potom dostal 10x tolik a zřejmě bys šel ven přes zavřený dveře! Píšeš jako nějakej svatoušek, jakože ty nic, a já jsem ten nejhorší! Ano, Unkas/Hundass jsem měnil, protože jsem zkoušel, jestli měl voorel pravdu, když tvrdil, že se můžeš přihlásit na dva účty současně, pokud otevřeš dvě okna prohlížeče zvlášť a v každým se přihlásíš! Toť vše k tvému osočení! Je vidět, že sleduješ kdejakou píčovinu, ale co se řeší v komentech ti díky tomu docela uniká...
21.09.2016, 20:22
Dobře! Pokud tedy nejsi křivák a seš chlap s koulema, tak se zúčastni tohoto testu: http://www.zvraceny.cz/foto/3093-ze-ktere-osoby-mate-strach/ Dobře si prohlídni ksichty, nějakej si vyber a napiš číslo.
21.09.2016, 20:23
Mimochodem - plno lidí to už udělalo, aniž bych je musel několikrát vyzývat!
21.09.2016, 20:24
Ještě uvidím, dneska už mě tohle stálo víc času, než jsem byl ochoten investovat.
20.09.2016, 21:44
2
Ostrov man medzi GB a Irskom a zavod International Isle of Man Tourist Trophy Races nieje pre bezneho motorkara. V tom tempe by som to nedal, ale o nieco pomalsie by som tu trat rad presiel.
20.09.2016, 21:51
Tak určitě.
21.09.2016, 05:06
Tento příspěvek byl smazán redakcí, protože porušoval pravidla pro vkládání příspěvků. Opakované porušování pravidel může mít za následek zablokování účtu.
21.09.2016, 16:32
Tak to vidíš hochu, píšeš mi i v pět ráno. Normální člověk má úplně jiný starosti či zájmy, bez ohledu na to, jestli byl či nebyl v práci. Musíš být jistě zvláštní druh úspěšného podnikatele či manažera, když máš chuť a hlavně čas na tohle. Na co jsi proboha dělal tu školu? Na to, aby bylo tvým největším úspěchem upozorňování na gramatické chyby v češtině diskutujících na netu a přehrabávání se ve sračkách minulosti a hraní si na vševědoucího? To je přesně tvůj život, na internetu ty vole. Fakt peckovej život hele, bez kamarádů, bez zájmů a pod. Věnuješ se vůbec něčemu? Vyrazíš s kámošema třeba párkrát do roka na chatu, do hospody, na výlety nebo zkrátka mezi lidi? Ono je to těžký pro takovýho nesnesitelnýho hňupa, co by u druhýho piva dostal za ty svý názory géčko, chápu. Tak mě ale kvůli tomu nepranýřuj, já ti za to nemůžu, že jsi kokot, jenom z tebe čpí závist, to je celý. A nemusíš mi říkat, abych se nerozčiloval, mě můžeš pouze rozesmát, už jsem ti to několikrát psal. Jo a mysli si, že když budeš používat víc nicků, že si nikdo nevšimne, že seš tu pečenej vařenej.
21.09.2016, 16:47
Máš vztek zrzečku? Na rozdíl od tebe se do zrcadla podívat umím! To je ten problém. Kdykoli kopnu míč na tvojí stranu, tak ty ho okamžitě kopneš na tu mojí. Pokud můžu pokračovat v tomto přirovnání, tak se vlastně ani nezabýváš tím, proč jsem ho kopnul k tobě Ano, ze svého pohledu máš v některých věcech pravdu, ale to neznamená, že máš pravdu úplně ve všem - já vím a chápu, že se můžu mýlit, ale bohužel je tohleto další věc, kterou se ode mne odlišuješ. Můžu mít dotaz? Přemýšlel jsi někdy o svém sadismu? Přemýšlel jsi někdy nad tím, že ty facky, co jsi dostával na základce od učitelů v devadesátých letech (a možná i doma od rodičů), na tebe mohly mít větší vliv, než si dokážeš připustit? Nezapomeň na to, že vše, co zde předvádím, je jenom komedie. Hraju si, rád hecuju lidi, ale jsem v podstatě normální člověk. Ty bohužel žádnou komedii nehraješ - drtivou většinu věcí myslíš smrtelně vážně. Myslíš, že z těch tvých vzkazů je tak těžké sestavit tvůj profil? Není! Divil by ses, jak je to snadné! Hlavní rozdíl mezi náma je ten, že se dokážu s lidma zde pobavit normálně, uvolněně, bez zbytečných křečí a neustálýho prosazování svých vlastních názorů Ty taky nevěnuješ zvráceným zrovna málo svýho času. Bylo by dobrý, kdyby sis sám nejdřív zametl před svým vlastním prahem Mimochodem je 21. století. PC už dávno nejsou v kurzu. Pánbůh nám nadělil mobilní internet
21.09.2016, 16:55
Mimochodem o nějakém upozorňování na gramatické chyby a o přehrabávání se ve sračkách minulosti raději pomlč. To, že to první nepředvádíš teďka ještě neznamená, že jsi to nepředváděl dřív, a to druhý předvádíš právě v diskuzi u tohoto videa. Tak nevím, kterej z nás si teda víc sere do huby?!
21.09.2016, 16:56
Můžeš mi vysvětlit, co zrovna tobě bych měl proboha závidět?
21.09.2016, 18:13
LOL Víťo co tady těma komentama sleduješ?
21.09.2016, 19:38
To si snad děláš prdel. Jak můžeš nejdřív naspsat, že se umíš sám na sebe podívat do zrcadla a zároveň prohlásit, že se dokážeš s lidma zde pobavit normálně, uvolněně, bez zbytečných křečí a neustálýho prosazování svých vlastních názorů? Máš to zrcadlo vysypaný, ne? Že si děláš z lidí prdel, taháš z nich rozumy, abys jim je mohl později předhazovat, není věru špatný způdob, jak upozornit na své "kvality". Dokonce po druhých očekáváš, že budou dělat to samé. Ale já se nemám za co stydět, lhát a domýšlet si nepotřebuji, s lidmi komunikuji narozdíl od tebe na rovinu, tak jak s nimi komunikuji v reálu. Já vím, ty to v izolaci přes klávesnici nějak nepotřebuješ. U svého prahu mám zametýno, o ten se nestarej, starej se hlavně ty o ten svůj. Do někoho se nasereš, dáváš si jeho avatary, provokuješ, oslovuješ ho, ačvíš, že o to nestojí, a pak děláš blbýho, když tě kopne do prdele. Mimořádný charakter, není třeba dělat nějaké profily, člověk se vybarví sám. Jsi příkladem. Co se týče výchovy, je myslím nad slunce jasné, komu z nás dvou to prospělo. Ihned bych to zavedl, další duševní mrzáčky jako ty český národ hrozně potřebuje. Na chyby v textech upozorňuješ jak je to jen možné, srovnávat to s mou příležitostnou zmínkou kupříkladu k popisku videa jednou za uherák, srovnávat nelze. A co se závidění týče ti vysvětlovat nebudu, protože je to v tvém případě úplně k ničemu, nepřijdeš na to - viz. tvoje prapodivné zrcadlo.) Co se týče mobilního připojení této doby, myslíš si, že nemám v mobilu internet? Tak to jsi mimo, jen jaksi žiju reálem, už to chápeš brzdo? PS: Připomínku o sraní do huby budu dělat, že jsem neviděl, ty profile...
21.09.2016, 19:45
JJ, typická reakce, kterou jsem čekal! Když nedokážeš ani poznat rozdíl mezi mým předposledním avatarem a tím svým, tak se zřejmě asi fakt nemáme o čem bavit...
21.09.2016, 19:47
To, že se nebavím normálně zrovna a jen s tebou jako znamená, že se nebavím normálně s nikým? Zřejmě seš blbější, než jsem si původně myslel. Se všema se tady bavim normálně - ale ne s tebou!
21.09.2016, 19:52
To jako že vezmeš můj avatar, přeložíš ho vejpůl, byť je nad slunce jasné, kde je jeho původ, vlasntně nic neznamená. To je opět ten tvůj dřevěnej gympl. Hlavně mi netvrď, že sis mě předcházel, nebo mě máš na svědomí.
21.09.2016, 19:52
Nene, opravdu na to nepřijdu, protože ve skutečnosti není na co! Proč nemluvíš jasně a konkrétně? Máš o sobě zřejmě dost velký mínění, pokud si myslíš, že zrovna tobě bych měl něco závidět! To seš totálně mimo! Není co, a pokud chceš dosáhnout toho, abych si něco nalhával a vsugeroval, tak to opravdu nedělám! Zradily tě tvoje vlastní dojmy, spletl ses zkrátka v úsudku! Když ti napíšu, že v něčem máš pravdu, tak proč bych zrovna tohle měl popírat? Zřejmě je to u tebe přání otcem myšlenky, že? Nemám co bych ti záviděl!
21.09.2016, 19:55
Upozorňoval tě tu na to nespočet lidí, že seš totálně vypatlanej čůrák, co má potřebu se furt s někým zhádat. Jak už ti to mám napsat ty vole??? Vždyť ti přehrabování v minulosti jde skvěle, tak co najednou děláš dementa, a neověříš si to, když máš tak špatnou paměť.
21.09.2016, 19:57
Jenže ten tvůj upravenej avatar už po úpravě přestal být tvým avatarem! A proč jsem ho upravil? Právě proto, abys mě nemohl takhle blbě osočovat. Je vidět, že to bylo fakticky na hovno! Mimochodem tomu efektu se říká právě efekt "zrcadla", ty dřevěnej gympláku!
21.09.2016, 19:58
Nemáš mi co závidět? Tak proč se na mě furt lepíš jak teplej, děláš si profily o mé osobě, v mých komentářích se vrtáš jak v hovně a pod.? Jsi vyšinutej nebo závistivej, nebo co jsi do prdele?
21.09.2016, 19:58
Až mě laskavě napíšeš, co bych ti měl jako závidět - jasně a konkrétně - tak potom se budu bavit dál! Díky za pochopení
21.09.2016, 20:01
Jo tak pozór, tohle byla "velká avatarová myšlenka". No to mě poser...
21.09.2016, 20:04
Najednou jsem vyšinutej nebo závistivej. A že zrovna ty jsi mě tady tenkrát poučoval, že bych neměl opomíjet, na jakých stránkách a pod jakými tématy se zde potkáváme! To je zároveň odpověď na tvou otázku, jestli jsem vyšinutej nebo závistivej => ani jedno! Prostě zapomínáš, na jaký stránky chodíš a že buď jsou tady lidi, který hrajou komedii jako já, nebo prostě čistokrevný psychopati! A pokud bys pravdu měl, tak bych nebyl první ani poslední, že? Takže klid! Já jsem ten první typ!
21.09.2016, 20:23
Jo, jenže ostatní nepředváděj to, co ty.
21.09.2016, 20:27
Já vim. A o to právě jde, ne? Ty nevidíš, jak si to užívám? A totálně seru na to, co si tady kro o mě myslí! Takovou sebedůvěru tady nemá snad nikdo (nevim o nikom). Drtivá většina lidí se tady odvolává na ostatní, když mě někdo kritizuje, tak se zaštiťuje ostatníma, ale nikdy nepíše sám za sebe! Toho sis třeba nevšiml? A k překvapení všech zúčastněných to je to, co mě tady na lidech nejvíc sere! Kdo je tady jako já, že úplně sere na názor ostatních a jde si tvrdě svojí cestou? Nemáme to náhodou i tak trochu společný?
20.09.2016, 20:14
2
Když sedíš na motorce a jedeš na plný pecky, během pěti minut toho zažiješ víc, než jiní za celý svůj život.
20.09.2016, 17:41
-3
už slyším ty kecy od hundase :-)
20.09.2016, 16:40
0
Šílenci na jednostopovém stroji!
20.09.2016, 16:06
5
To je trošku jinej level, než ty tuctový vykoberečkovaný okruhy s doletovou dráhou do písečku a kačírku. Tady jezdec nechává i ten poslední zbyteček svýho rozumu doma. Všechna čest.
RTW
20.09.2016, 16:07
teď jsem o tom psal.............
20.09.2016, 16:35
Lišák rád kopíruje jiný, ale nechce si to nikdy přiznat...
RTW
20.09.2016, 16:39
ale vžyť přece o nic nejde........
20.09.2016, 19:17
rtw - Jistě že ne, ale vysvětluj to někomu, kdo neumí ani hodiny.
20.09.2016, 19:44
Jistěže o nic nejde, a proto jsi vždycky tak vyváděl a vždycky to úplně popřel, když jsem tě na to upozornil!
20.09.2016, 19:44
Křiváku!
20.09.2016, 19:56
Jaký hodiny? Co to zase meleš ty trubko? Dokážeš se aspoň jednou jedinkrát držet hlavního tématu a neodvádět pozornost jinam? Kurva fix!
20.09.2016, 20:05
kurwa chlapi, změňte si někdo ten avatar do piče páč se mi ty xifty pletou
20.09.2016, 21:22
voorel - To je tak, když slepice blbě čumí, provokuje a pak se diví. Navíc tupá jak tágo, a dotěrná jak hovno na botě. Avatar zůstane tam, kde má být, a blbečka nech blbečkem, nechť se umlátí sám. Bohužel, za nepřehlednost nezodpovídám já, nemohu ti pomoci.
20.09.2016, 21:38
Tvá agresivní reakce mne nepřekvapuje. To, že neumíš psát jasně neznamená, že je tupá ta protistrana, ale znamená to, že se neumíš vyjadřovat! A neříkám ti to poprvý, tak mě neser! Nejdřív vyvádíš jak praštěná kráva, když ti napíšu, že se opičíš a že jsem tě ovlivnil - vždycky následovala plejáda žvástů hodných imbecila, jakože jsem paranoik atd. A teď když se to tady řeší, tak ze sebe děláš velkej charakter, že o nic nejde! Tak kdopak je tady tupej jak tágo a křivej jako koralův úsměvM Inu Jan Werich měl pravdu, když řekl: "Pánové a dámy, s blbejma se nediskutuje. Jednak je to ztráta času a jednak jim tím prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí". ;-)
20.09.2016, 21:44
Hundassi, měj rozum a dej si tam třeba flašku Rumu
20.09.2016, 21:48
Nedoporučuu. Nevidíš, že blije i za střízliva?
20.09.2016, 21:52
Když o nic nejde, tak proč jsi to vždycky tak vehementně popíral a vyvracel, když jsem ti to napsal? A dělal ze mne kdovíco? A teď to najednou problém není a o nic nejde? Ty seš takovej charakter, že by se z tebe zeblila celá Amerika! Škoda, že nemůžem pokecat osobně, to bys asi po takových kecech "nešťastnou" náhodou zakopnul. Nebo by na tebe čistě náhodou něco spadlo na tý tvojí stavbě! Nebo by tvoje motorka měla náhlou technickou závadu...
20.09.2016, 21:58
...a nevyhrožuje, Vaše sestra... (smích moc pro místního zabijáka)
20.09.2016, 21:59
Proč bych si měnil avatar? Kvůli tomuhle sadistickýmu motorkáři? Sračky, jakože "slepice blbě čumí, provokuje a pak se diví" píše tak jako tak, i když slepici v avataru nemám. Je asi slepej, protože nějakej pátek jí už v avataru nemám...
20.09.2016, 22:02
Proč nemáš v avataru motorku ty troubo? Já vím! Totiž v době, kdy ses tady registroval, jsi ještě na ní neměl papíry a jezdil na kole! Proto máš tento avatar, že?
20.09.2016, 22:02
Vždyť říkám, že je blbej jak tágo.
20.09.2016, 22:04
Příkladná úvaha, zase se směju. (ŘP - vydán před 19 lety na sk.B obj. do 50cm3).
20.09.2016, 22:05
Blbečku, naučili tě na učňáku alespoň číst? Dobře tedy, píšu znova: "To, že neumíš psát jasně neznamená, že je tupá ta protistrana, ale znamená to, že se neumíš vyjadřovat!" Já za to nemůžu, že neumíš číst!
20.09.2016, 22:07
Já se taky směju, ale tobě! Ono přece o nic nejde! Vůbec ne! Jen škoda, že jsou to jenom keci...
20.09.2016, 22:08
Vždyť říkám, že je blbej jak tágo
20.09.2016, 22:12
"Děkuji ti, že jsi mne zařadil mezi normální, byť se mezi ně sám neřadím. A mezi inteligentní se taky neřadím"...však já to o tobě moc dobře vím, neboj! Nemusíš mi děkovat! Nemáš za co! Odpouštím ti!
20.09.2016, 22:17
Stále ti to nedochází, kokoko!?
20.09.2016, 22:19
Říkám, že ti odpouštím! Ty za to vlastně nemůžeš
20.09.2016, 22:20
Jdu si lehnout, tak se nesnaž, je ti to k ničemu. Beztak ti začala večerka.
20.09.2016, 22:22
jj, utíkej k mamince drsňáku!
20.09.2016, 22:23
Vždyť přece o nic nejde, že? Tak jen běž běž, a už se nevracej!
20.09.2016, 13:46
3
Isle of Man Tourist Trophy,závod pro pořádný chlapáky.
20.09.2016, 15:27
tak tak pane Sigmen
RTW
20.09.2016, 16:07
naprostý souhlas a obdiv.Tam není na chyby místo.To by z MOTO GP jezdci vživotě nejeli!!!!!!!
HRB
20.09.2016, 13:21
-3
je mi to divný, takže to bude nejspíš podvod a možná nějaký scénky z filmů.
20.09.2016, 15:29
najdi si na youtube Isle of Man. je to nejšílenější motobike závod světa
RTW
20.09.2016, 16:05
neboj,my víme,že Ty jsi taky jen z nepodařeného filmu.....