ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Osho - Nebezpečný pre spoločnost

1648x
Komentáře
16.01.2015, 14:08
2
osho je frajer moc mi pomohl
14.01.2015, 21:17
0
Prvú knihu od Osha som prečítal asi v r. 1991. Podľa mňa je najlepšia jeho učebnica meditácií: "Oranžová kniha" (Meditační techniky), Praha: Pragma, 1991. ... Odporúčam.
14.01.2015, 21:00
0
Přesně tak, nebuďte ovce. Včera jsem matce vysvětloval jak to má se stavebním spořením. Že bude calovat místo zbývajících 6ti let, bude platit ještě 19let. Trošku z toho byla vykolejená a nasraná. To jsou přitom jen ty malé zvěrstva. Třeba takovej singer... miliony v zahraničí a ČNB si tiskne peníze kolik potřebuje aby napřed € byli za 27 a teď už 29 a za půl roku 34 a vroce 2016 klidně za 50. Je potřeba zlikvidovat evropu celou a podrobit si jí. Proto sem cpou idioty z indie a blízkého východu. Aby tady snížili inteligenci, Evropa se svými vesmírnými programy, vlastní navigací Galileo se začínala vyrovnávat americe a to amerika nemůže dovolit. Pojďte založit nějakej klan Zednářských Iluminátů, kde budou chodit jen chytří a budeme provádět vlastní výzkum a vlastní výpady proti systému. Obelháme systém a budeme tajnou organizací která vyvine technologie které poté porazí USA, Rusko, i Čínu a zajistí blahobyt na zemi pro pracovité a smrt pro lůzu. Začal bych tím že by jsme zastavili banky s tisknutím peněz.
14.01.2015, 21:50
Mame stejnem cil!jednoho dne verim ze se lide vzbudi s te hypnozy.
15.01.2015, 13:07
Osobně osciluji mezi chvílema, kdy ztrácím veškerou naději, že se kdy podaří ovcím odpojit se od matrixu a skoncovat s nekalými plány velkýho bratra s chvílemi, kdy vidím ještě naději a zaseté zrnko vzdoru, z nějž by mohla vyrůst celosvětová revoluce. Naneštěstí je jen málo těch, kdo si ještě ponechali zdravý rozum a mají odhodlání a sílu s tím něco udělat. Zbytek morálně zdegeneroval a přesycený všudypřítomným konzumem upadl do letargie. Jak účinná se ukázala stará pravda, že lidem stačí dát chléb a hry, nic víc k životu potřebovat nebudou. Sex, drogy, prachy a uvadlá dekadentní zábava, rozvrácené hodnoty, kultura, národní cítění, soudržnost, necháme si kdekým kálet na hlavu. A těch pár lidí, co by snad chtěli tomuhle úpadku vzdorovat, snadno zbytek stáda demokraticky odsoudí, takže se bojí projevit svůj správný názor a ač je to bytostně štve, jen nečině přihlíží rozkladu evropské společnosti, úpadku hodnot, zavrhnutí tradic, drancování posledních zbytků hmotnýho i duševního bohatství, podmaňování si matičky Evropy akulturní náplavou. Tohle už může nevidět jen slepec nebo totální zaslepenec. A lidé budou těm baziliškům stále poklonkovat a slepě věřit v utkvělou ideu demokracie.
15.01.2015, 14:16
nepiji vodu z obecných zdrojů, ale z vlastní studny a čistím si ji sám, možná proto nemám v sobě ty správné opiáty.
15.01.2015, 16:46
Svobodná společnost bez třídních rozdílů je trnem v oku pro světové oligarchy ze země zaslíbené, a tak vytvořili plán na diskreditaci všeho čistého, morálního a správného, díky kterému by mohli všechny volání po svobodě porazit a udržet se u moci. A tak použili všechno, co mají, veškeré zlato, celou materiální moc na obelhávání a ohlupování lidí. Lidský mozek, lidské vědomí jsou přizpůsobivé změnám. Definitivně a nezvratně uhasili jeho sebevědomí. V literatuře, v divadle a ve filmu zobrazují všechny, kteří budou do lidského vědomí vštěpovat kult sexu, násilí, sadizmu a zrady, zkrátka veškerou mravní zpustlost. Ve státní správě bují nevídaná korupce, poctivost a smysl pro pořádek jsou zesměšňovány a jakoby nikomu nepotřebné, přežitek minulosti. Hrubost a drzost, lež a podvod, alkoholizmus a narkománie, zrada - to všechno budeme pěstovat v lidském vědomí. Zcela zdeformovali žebříček hodnot, vytlačili úctu, lásku, přátelství a na jejich místo dosadili peníze, bohatství, moc. Kdo není dostatečn movitý a nemůže si dovolit to či ono, je socka, vyděděnec a vůbec nezáleží na jeho duševním kreditu, potenciálu. Bohužel jen velmi málo lidí tuší, co se vlastně děje a ty je třeba zesměšnit, najít způsob, jak je obelhat a prohlásit je za vyvrhele společnosti. Co nejsnáze vytrhali jejich duchovní kořeny, vulgarizovali a ničili základy národní morálky. Takovým způsobem podlomili pokolení za pokolením, zaměřili se na děti a mládež, kterou začali demoralizovat, rozvracet a rozkládat. Cílem tohoto plánu bylo naprosto obrátit základní morální hodnoty společnosti, zesměšnit lidi, kteří něco nezištně dělají pro společnost, a obrátit veřejnost proti všem, kteří chtějí ve společnosti udržovat pořádek, a chránit tradiční rodinné hodnoty. A povedlo se. Žijme ve společnosti stavějící na tom, že lidé páchající zločiny, dělající nepořádek, ničící veřejný majetek a bourající všechny hranice slušnosti a vkusu, jsou společností tolerováni, nebo dokonce vyzdvihováni jako netradiční moderní vizionáři. Jejich výstřelky, různé nechutnosti a úchylky jsou chráněny před jakýmkoli pokusem ze strany slušných občanů, nějakým způsobem proti tomu zasáhnout. Každý, kdo na to upozorní a chce s tím něco dělat, je zesměšňován, nebo označen za xenofoba a totalitáře, hanlivých štítků mají dost. Dnes žije díky důsledkům plánu na zničení socialistické společnosti polovina světa v absolutním morálním chaosu, ve kterém už spousta lidí neumí rozeznávat od sebe dobré a špatné věci, a lež od pravdy. Cesta tam byla snadná, ale cesta ven se zdá být beznadějná. Jak se vrátit vrátit k napůl zapomenutým starým hodnotám lidskosti a vzájemné solidarity.
15.01.2015, 22:44
Naší jedinou nadějí na lepší budoucnost je, odtrhnout se od těch národů, které jsou v tomto chaosu zabředlí již příliš hluboko, a připojit se k zemím, které se snaží žít slušněji a lépe, a dokáží nás ochránit od americké zvůle.