ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Radically Invasive Projectile (R.I.P.)

4692x
Komentáře
27.01.2014, 20:03
0
Hlavně že tam nezapoměnli zdůraznit, že to je na obranu
27.01.2014, 17:10
0
A čo nové,toto používame my polovníci už ojojoj rokov,riadená deformácia monolitnej strely.
27.01.2014, 17:27
Já zase s oblibou číhám v seně, v krmelci, s kladivem - nenadělá to takový randál a vždycky pár prasat do udírny přinesu zkus to někdy, funguje to.
28.01.2014, 07:32
wolwe prajem vela ti teda vela loveckých zážitkou,ja zostanem pri svoj 30 06-tke
27.01.2014, 15:14
0
ještě bych to trošku zdokonalil, jednotlivé segmenty bych obalil voskem nebo něčím takovým a do středu bych umístil kapičku ricinu a také zákpnul voskem, nebo něčím podobným. Jo zanedlouho už to bude potřeba. Výychod ukrajiny se zvedá a jdouproti demonstrantům. Stále se policie nechává mlátit od "poklidně demonstrujících".
27.01.2014, 15:55
Já bych to zdokonalil ještě víc, a na tu kapičku vosku bych přidal ještě trochu marmelády, a šlehačky.
27.01.2014, 16:55
Kočko nech se vyšetřit ty vole:-))
27.01.2014, 17:15
Nic z toho by asi nemělo očekávaný efekt. Náporový tlak na špičce letícího projektilu je tak masivní, že by nějaká hmota podobná vosku, marmeládě nebo šlehačky, nezůstala na svém místě. Když se k tomu připočte odstředivá síla, která by na to působila, je výsledek jasný. Střela se během letu dost rychle otáčí. Při klasickém stoupání vývrtu hlavně 0,8 metrů / 1 metr délky hlavně a při úsťové rychlosti střely 9mm (např Luger) 340 m/s to znamená, že se střela otočí (teoreticky) 272x za sekundu, to je 16320 otáček za minutu. To jsou fofry, to jsou fofry. A to je ještě stopupání "univerzální", tedy pro měkké a těžké střely - například pro neplášťované a neplátované. Pro speciální a lehké střelivo je stoupání ještě větší, takže laicky řečeno - větší otáčky střely. Na loveckém střelivu s dutou - expanzní - střelou bývá plastová špička pro zlepšení balistických schopností střely - lepší aerodynamika a pro snadné nabíjení do nábojové komory (hrana expanzní střely má snahu zachytávat se u některých zbraní o hranu náběhové drážky komory). Plast, ze kterého je tato špička vyrobena, je pevný, tvrdý a do měkkosti vosku, případně marmelády ) má hodně daleko - a přesto se rozpadá během letu střely, do cíle už dorazí jen samotná střela, bez plastových doplňků. Bílá kočko, musíš to ještě trochu promyslet, jak si své diabolky vylepšit ) Nicméně ricin je už u takové střely zbytečný. Ale... ricinová munice existuje, i v mikro ráži - 0,32mm (!) a méně (!!!) kdy zasažený ani nepozná, že ho někdo střelil! Střela je dutá, naplněná čistým ricinem. Konstrukci popisovat nebudu, bylo by to na dlouho. Následuje uvolnění ricinu do organismu a prudká otrava - zase, podle konstrukce střely a množství otravné látky - nastávají první příznaky od 3 do 40ti dnů - není protijed, následky jsou fatální: smrt. Po takové době si už postižený ani nevzpomene, že ho něco někdy nepatrně štíplo, pokud si toho vůbec všiml. Při prvních příznacích otravy je už pozdě na záchranu, naděje na přežití je nulová. Tuto technologii měli už v sedmdesátých letech zmáknutou prakticky všechny světové rozvědky, není to tedy nic převratného. Ještě účinnější jsou ale mikrostřely vyrobené z polonia nebo baria - následuje rozklad krve během tří dnů, přestanou fungovat játra a ledviny, odumře mozek a nastává neodvratná smrt. Nejznámější obětí takové střely je asi Jásir Arafat nebo ruský novinář Aexandr Litviněnko. To jsem už ale hodně odbočil, od šlehačky a vosku, a stejně - nikdo to nečte až do konce, a netvrďte mi, zase, že jo.
27.01.2014, 17:18
Četl jsem to pane spisovateli.
27.01.2014, 17:25
A sakra, to bylo tajné! No nic, no, budou si muset vymyslet zase něco jiného, tajnějšího, co by wolwe nevyčmuchal. Tak a jdu se heknout na www.sas.uk nebo na www.fsb.ru, abych věděl, na čem kluci zrovna pracují a co jim FBI a CIA brzy okopírují, aby byli také in.
27.01.2014, 17:28
WW: Já to taky četl, o těch mikro ricinových střelách jsem věděl, ale o těch s poloniem ne. To je škoda že by tam nešla dát marmeláda nebo šlehačka, musíme vymyslet něco jiného.
27.01.2014, 17:29
To víš,všechno zjisti a jdi se zavřit do dílničky.Hlavně u toho nepij ohnivou vodu,nebo se zkazíš v komentech.
27.01.2014, 17:38
no wolwíku dovolím si trošku nesouhlasit. Věřím že jsem to s voskem přepísknul, ale viděl jsem pár střel jak jsi popisoval a ty se rozpadali až po nárazu. Myslím že to byly plášťové do nějaké pušky typu M16. Mělo to fungovat na principu toho že špička se zastaví o objekt, zadek střely vymáčkl měký střed, plášť se ohnul a zvětšil svou šířku a zadek střely poté dodal energii pro vrtání v cíli. Takže jsi vystřelil něco o tloušťce 1, střela nezpomalila airdynamickým účinkem, dopadla na cíl v tloušťce 1, ale cílem se vrtala zdeformovaná střela o velikosti 4. A poznal jsi správně že mi šlo o to střelu trošku více zairodynamičtit. Přece jen tyto neforemné cosi mi příjde takové křehunké. Testy jsou věc jedna, ale co když potom do výroby a pro ovce začnou prodávat levnější variantu která při udávaných rychlostech točení se ty jednotlivé zoubky sami ohnou a uletí? Nedej bože aby se to stalo ještě v hlavni. Nemyslím teď zablokování hlavně,ale že by prostě ty pacičky třeba víc brousili hlaveň. Mikrostřelami jsi mě dostal, tohle mít tak neváhám a 12 lidí v mém okolí už hnije metr v podzemí. Nemáš nějaké prameny? Jinak jsi správně popsal funkci ricinu. Stačí škrábnutí a papapá. A kde jsi byl na těch 40dnech? Udávaná doba smrti je 3-4dny a je dostupnější než radiokativní materiál kterej odychytí na každým hraničním přechodu.
27.01.2014, 17:48
LOOOL Kočičáku, střela v cíli nevrtá more, to si pleteš s vrtačkou. A ty mikro střely mají malý dostřel, a jdou najít na rtg.
27.01.2014, 17:54
tak to my zbývají už jen mražené.
27.01.2014, 17:57
Ja som v minulosti pestoval ricín v záhradke. Škoda, že už nemám semená z neho. Môj sused by ich rád jedol. myslím, že by sa mu nič nestalo, keby vypil niekoľko kvapiek ricínu - maximálne by sa posral, pretože má zdravie ako sviňa.D
27.01.2014, 18:07
To si ale budeš muset dát pozor aby ti při výstřelu, a letu neroztály..
27.01.2014, 18:12
Dryo - tak to jsi pěstoval Ricinus Comunic nebo nějakou jeho variantu, kterých je tuším 6. Je to rostlina jedovatá, ale není zase až tak nebezpečná. Čistý ricin, stejně jako například čistý nikotin a dokonce čistý mentol, jsou látky, které už hodně nebezpečné jsou. Je ovšem problém je extrahovat - v domácích podmínkách nemožné.
27.01.2014, 18:34
Všem: mikrostřely jdou najít, například rentgenem, ale když je důvod je hledat - tedy když jsou příznaky otravy ricinem, má to stejný význam jako zpráva patologa - je už pozdě na jakékoliv léčení. pacient, i když třeba ještě dýchá, je už v podstatě jen mrtvola nachystaná pro funebráky.
27.01.2014, 18:40
Wolwe, kdo ti s tím psaním pomáhá? To není možný abys měl tolik informací. Nepracuješ u nějaké rozvědky? A seš pichlej na nějakou tajnou databázi a z ní čerpáš. Co je tvým úkolem? Přiznej se!!! Nebo patříš k Iluminátům? Určitě chceš ovládnout svět. Proč zrovna z ČR? Na zvrácených se totiž každé spiknutí odhalí, nás rohlíkem neopiješ cha chá.
27.01.2014, 18:48
wolwe fakt seš si jistej že to doma v dnešních podmínkach neuděláš? Víš když ten borec co psal knížku/esej o extraktu tohoto jedu tak ještě neexistovali e-shopy, hornabachy apod...
27.01.2014, 18:51
bacile no problemo, zmrazíš na -150°C tekutým dusíkem, vystřelíš a když se střela ohřeje o 90°C, stejně bude mít pořád -60°C a bude zmrzlá. Pak v těle roztaje a zbyde jen voda... nikdo nic nenajde ani kdyby příznaky byly jasné. Ale ono v dnešní době a v kvalitě našeho zdravotnictví.... nevím nevím jestli by někdo řešil ricin. Postiženýmu by dali paralen a aspirin aposlali by ho dom s tím že jestli ho to bude bolet za týden tak ať příjde znovu.
27.01.2014, 19:16
Bílá kočko, doma jde za určitých podmínek i rozbít atom. Mám tedy na mysli běžné vybavení většiny domácností - pokud si doma uděláš laboratoř a máš potřebné znalosti, uděláš hodně věcí. Další popis by byl tzv. návodný, proto dál popisovat nebudu a ani nevím, jak správně atom rozbít a jak extrahovat čistý ricin - ani jedno ani druhé ke štěstí nepotřebuji, proto nerozbíjím a neextrahuji )
27.01.2014, 19:19
Kombajne, pro jakou rozvědku pracuješ? To přece není možné, abys tak rychle poznal, že jsem slovanská odnož iluminátů!!! To neměla vědět ani moje maminka ( a Ty to tady řekneš všem ( Teď abych změnil nick a začal znova, nenápadně, třeba jako wolwe_iluminat, aby mě nikdo nepoznal (
27.01.2014, 19:30
Equilibrium - abych nezapomněl, ještě těch 40 dnů... to je trochu vyspělejší technologie, nechtěl jsem se rozepisovat, tak jen okrajově - první typ ricinové střely použitý v NDR a Sovětském svazu o rok později (mluvím jen o přiznaných a zdokumentovaných případech) byla dutá jehla, dost podobná injekční jehle. Další typ střely, o které se nejvíce mluví a píše je ocelová mikrokulička, použitá z obyčejné propisky ) která měla v sobě několik otvorů naplněných kolagenem s vysokým obsahem ricinu - doba od nastřelení do smrti byla 4 - 6 dnů. Vývoj šel ale dál. Následovaly keramické projektily, které měly hrubou strukturu materiálu vyplněnou ricinem a další generace byla už jen z keramických krystalů spojeným právě kolagenem s ricinem a oxidu titaničitého. Tím byla střele pevná, ale po kontaktu z prostředím lidského těla se rozpadla na mikročástice, které už zjistit nejdou. Takové střely jsou projektované na různé "inkubační" období - mohou se tedy rozpadat i dlouhou dobu, třeba i 40 dnů. Díky tomu se nedá zjistit v jaké době byl jed použitý a tím i určit, kde k otravě došlo, pokud se postižená osoba pohybovala na různých místech. A právě tento typ projektilů byl později použitý pro aplikaci polonia. Nemuselo to ani "nastřelovat", stačilo to jen nenápadně zamíchat do jídla... to je už jiná kapitola. Travičství se praktikovalo už i ve starověku - snadné a účinné.
27.01.2014, 19:35
Cha Wolwe, z Mosadu....sakra, teď sem odhalil ale sám sebe. :-/ No nic, půjdu k jiné rozvědce...třeba k C.I.A. a budu nebezpečnej a budu zlej...bu bu bu.
27.01.2014, 19:37
pozor, střela se dá aplikovat z velké vzdálenosti, při trávení musíš být nablízku.
27.01.2014, 19:42
LOOOOOOL kombajne ty agente s kulometem v nosní dírce more.
27.01.2014, 19:43
Mikrostřela ne, nj fyzika more.
27.01.2014, 19:51
Velkykyler - dávej si na mě majzla, nabo ti střelím ricin do rici!!!
27.01.2014, 20:05
equilibrium - střela, kterou tady probíráme, se aplikuje z bezprostřední blízkosti. Je to kontaktní prostředek. Jed v jídle se oproti tomu dá aplikovat tak daleko, jak daleko je potravina od oběti. navíc jídlo se dá otrávit s předstihem, třeba návštěvou ledničky oběti v době, kdy oběť není doma. Ale zkus někoho střelit doma, když doma vůbec není? To nejde dost dobře realizovat. Ona střela, díky své malé hmotnosti a tím i mizivé setrvačnosti, není účinná z větší vzdálenosti než cca 1 metr - já to nepoužívám, tak přesné parametry neznám. Zbraně používající takové střely používají jako výmetný prostředek stlačený plyn, je to tedy něco jako plynovka. Pokud vím, tak byly v několika případech (NDR) použity v deštníku - podle toho byl natočený i film Rána deštníkem ) byly v propisce, ve vycházkové holi (SSSR a UK) a kdo ví, v čem ještě. Platí tady, že čím delší hlaveň, tím větší účinnost a přesnost - to je už klasická balistika. A pokud mám info o použití zbraně na mikrostřelu v deštníku, tak agent KGB, který zbraň použil, přiložil ústí hlavně přímo na tělo oběti. Oběť to samozřejmě cítila a agent se omluvil, že nechtěl, že ji omylem deštníkem klepl. Následky otravy se projevily za dva dny a v místě vstřelu byla drobná ranka a lokální omrzlina - zřejmě byl použitý plyn CO2 jako výmetný prostředek. Oběť zemřela pátý den, projektil - kovová kulička s otvory pro jed, se našel až při druhé, podrobné, pitvě za pomocí rentgenu.
27.01.2014, 20:19
nemám slov, přesně tak wolwe. Do ledničky se nedostanu protože by mě dotyčný musel pustit dom a to on neudělá. Ale do jeho blízkosti se tu a tam dostat mohu. Však to mám na obranu, před dotěrnou havětí která mi brání v rozletu. jeho majetek nechci, ani jeho peníze nic takového. Je to jen pouze moje ochrana.
27.01.2014, 21:23
To zní rozumně. Doporučuji něco na Luger 9mm. Vhodné jsou naše ČZ, jejich nákup je projevem vlastenectví a důvěry v opravdu skvělou a spolehlivou zbraň. Dostatečný výkon se snoubí s krásou. Je to citová záležitost, okamžitý účinek, žádné čekání, až ricin zabere. Na střelnici si s tím užiješ spousty zábavy! Máme ale i jiné skvělé kousky, pokud jsi fanda do střílení, určitě si najdeš i jiné, léty prověřené typy, které jsou stále in - a ještě dlouho budou.
27.01.2014, 21:29
WW: Kočičák nemá ZP.
27.01.2014, 21:59
bacile, to nemyslíš vážně.... já vlastně neznám nikoho, kdo by neměl ZP ( tedy kromě malých dětí, ty zatím mají jen vzduchovky, plynovky a flobertky... sem tam si půjčí makarova, nebo alespoň 7,65 či malorážku od maminky nebo od babičky, no na prázdniny .45ACP od tatínka nebo Mausera či Mosina (podle toho, na jaké straně byl za 2ww) od dědečka či pradědečka. Lepší kousci dostávají pro začátek k 21. narozeninám Casul, ti chudší pravda něco v devítce... stejně pak nosí každý železo co zobe lugery, protože mohou používat zrní co se všude válí. Jen bezdomovci a úplné socky z ubytovny mají perkusy a sbírají olověné trubky a lijí z toho v zimě u kamen koule. Kočičák žije v nějakém divném kraji ( Tam bych měl strach bydlet. Kriminalita je dnes všude, prevence je důležitá.
27.01.2014, 23:16
WW. Myslím to vážně, EQ nemá ZP, Je to takový zabiják teoretik. Malé děti střelné zbraně přece nepotřebují, vystačí si s nožem, vzduchovkou, a když je potřeba něco účinějšího tak si mohou vyrobit nějakou výbušninu.
28.01.2014, 00:08
Je hloupé vytahovat kudlu tam, kde se bude střílet, to je stará pravda ) Já mám třeba raději sekeru, než nůž, a v zacházení se sekerou na tom nejsem vůbec špatně - i když to tady nijak neprezentuji, na to jsou tady jiní. Jenže tahej všude sekeru... to vypadá podezřele. Když jdeš ale s kvérem u pasu, nebo v podpažáku, tak to nevypadá nápadně, protože tak chodí skoro každý. Tedy alespoň tady. Se sekerou nikdo.... Kudla je ale taky dobrá. Jak říkával můj děda - každý správný muž, nosí v kapse nůž! Možná to bude znít ujetě, ale já doporučuji malým dětem, tedy alespoň klukům, pořídit kapesní nože - ne dementům, to dá rozum, ale normální, perspektivní mládeži. Nevím, jestli jsem byl v mládí perspektivní, ale první oficiální, maminkou povolenou, kudlu jsem dostal v pěti letech. Nepovolenou jsem měl ještě o něco dříve, ta byla od dědy ) Ono totiž v tom věku si člověk nejlépe uvědomí, že se tím pořeže, když nebude dávat bacha - a taky že se párkrát řízne - no a co. To se zahojí. Chybami se člověk učí. A pak má z toho respekt. Naučí se s tím zacházet, pozná nebezpečí a je opatrný. A když vyroste, a koupí si třeba zbraň, dokáže být opatrný a má z toho víc rozumu, než gambler, co u PC vystřílel už tři města nepřátel a bere střelnou zbraň jako hračku. To je pak neštěstí na spadnutí. Ke všemu se prostě musí dospět, nic nepřijde samo. Když se stane nehoda malému klukovi se zavírákem od Mikovu, je to lepší, než když si někdo v návalu euforie nad novým Glockem ustřelí palici, nebo někoho sejme a pak si teprve uvědomí, že to není hra. Než někdo sedne za volant, měl by mít zkušenosti s tříkolkou, koloběžkou, pak s kolem, nějaká ta padesátka co jede jako vítr na prérii a pak zvládne i auto a ví, že si rozbije čumák, když bude moc blbnout. A se zbraní je to stejné. Kočičákovi koupíme na Vánoce, nebo jen tak, nějakou rybičku, a když bude šikovný, kdo ví... jednou třeba zvládne i něco většího )
28.01.2014, 09:02
WW: Ok, ty koupíš kočičákovi rybičku, a já vyčmuchám kde bydlí, aby jsme věděli komu tu rybičku dát.
28.01.2014, 10:48
Wolweroto potřebuji něco co když vystřelí nikdo to neusliší a neuvidí. A i kdyby tak nedojde k okamžitému usmrcení, takže bych se mohl z místa činu vytratit jak pára nad kotlíkem a nikdo by mě v danou dobu ani nepodezříval že jsem na uvedeném místě byl. Za tři dny konec a já kávičku a spokojené. Jako podívej se, je nás na světě mnoho a chceš li přežít musíš vyhrávat na plné čáře i když nečestně. Oni nejsou čestní k tobě, proč ty bys měl bojovat čestně? Ve válce je povoleno všechno. Zeptej se Hitlera na ženevský zákazy extra ranivých střel. bacile: do fotogalerky jsem ti nahral můj aktuální arzenal, tak pak mrkni. Kapiš to?
27.01.2014, 14:51
0
Zadna novinka, toho sameho ucinku dosahnete, kdyz udelate vroubky do dutejch projektilu...
27.01.2014, 17:03
Nějákej chytrej mladej, né? :-D ;-)
27.01.2014, 14:47
0
Vylepšený klasický dum-dum projektil.
27.01.2014, 00:00
5
Novou kruťáckou patronu jsem na videu neviděl, ale co jsem viděl, byla munice osazená střelou s řízenou deformací a následným rozpadem v cíli. Nic nového to není - střely s řízenou deformací se běžně v našich podmínkách používají k lovu. Pro civilní, vojenské nebo policejní složky nejsou povolené - a to ve většině zemí. Pro vojenské účely jsou takové střely zakázané ženevskou úmluvou, protože způsobují těžká zranění a zbytečnou smrt - ve vztahu k podstatě armád jako takových to zní trochu podivně. V policejním prostředím je už několik výjimek - takové střelivo, a konkrétně toto, je za určitých podmínek povoleno. Například pro zneškodnění pachatele v krizové situaci. Například když někdo drží rukojmí, kterému hrozí bezprostřední nebezpečí, je použití takové munice žádoucí. Okamžitá smrt, masivní zranění, hydrostatický a hydrokinetický šok - to jsou spolehliví spojenci likvidátorů darebáků ) Ve válečných konfliktech podobnou munici, i přes všechny zákazy a úmluvy, používají například odstřelovači - když nepřítel chytne snipera, tak je to už jedno, co za munici má - je to jeho konec tak i tak. Tak proč si nepořídit lepší střelivo, když výsledek v případě zajetí vyjde nastejno? Ale musím uznat - je to kruťácké )
27.01.2014, 00:16
Nikdy jsem netvrdil, že se v tom nějak vyznám, ale tohle jsem fakt viděl až dnes. Že k tomu něco napíšeš jsem aji nějak tak předpokládal. :-)
27.01.2014, 00:20
No to se dalo čekat, že k tomu něco písnu sám se tomu ani moc nedivím ) ale je zarážející, jak málo jsem toho na tohle téma napsal. Přece jen, když jím, tak moc nepíši, a když mám poledne, což je o půlnoci, tak se nenechám vyrušovat od oběda )