This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Petr Hobža - Strážnické brambůrky.

mnekon
23.01.2014, 05:14
0
Nahlásit komentář
a je to stejný jak push upka...... votevřeš to a tam nic... jen vzduch

BADatel
18.01.2014, 22:20
0
Nahlásit komentář
Na stránkách píšou: "Před smažením jsou chipsy propláchnuty ve vlažné vodě, čímž dojde k "vypláchnutí" charakteristické bramborové chuti". A o odstavec dál: "Smažení...právě tento proces ponechává našim produktům pravou bramborovou chuť ...". Tak kurva, o co jim jde?

DonMichal
18.01.2014, 15:09
0
Nahlásit komentář
Ta špína se vysmažila ?

bassman
18.01.2014, 12:56
-4
Nahlásit komentář
hovno, lepší sou bohemia chips

Equilibrium
18.01.2014, 11:47
-1
Nahlásit komentář
nějak v tom videu chybí místnost s vietnamcama kteří ty brambory oškrabávaj.

archon
18.01.2014, 11:46
0
Nahlásit komentář
jo dobre

tlacenka
18.01.2014, 11:00
6
Nahlásit komentář
Konečně umí někdo v týhle republice udělat pořádný brambůrky. U mě česnekové.

MATESSSX
18.01.2014, 08:17
0
Nahlásit komentář
Jaj tyhle sem objevil teprve nedávno, ty s pepřem sou nejlepší co sem kdy jedl.

Kakamyl
18.01.2014, 07:52
0
Nahlásit komentář
Tyhle Strážnické,jsou hodně drobné a kolečka rozbité....Úplně krásné a velké dělá jedna malaá firmička na Jížní moravě v obci Popice!

BONGOman
18.01.2014, 06:20
6
Nahlásit komentář
Miluju všechny ale ty česnekové,hmmmmm......

doktor82
18.01.2014, 02:24
4
Nahlásit komentář
lepší jak bohemky! tyhle bramburky jsou nej!

late
17.01.2014, 22:26
-3
Nahlásit komentář
a to se fakt dela z brambor?

TATTOOMEN
17.01.2014, 21:31
3
Nahlásit komentář
Nádhera, the best off !!!

El-Magor
17.01.2014, 20:34
2
Nahlásit komentář
Ty já tuze rád.