ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Pravda o eurovale

1298x
Komentáře
17.05.2013, 14:04
0
Pro Ela, bylo by to jednoduché, kdyby si lidi stáli za svým. Příklad: Do vesnice se 100 občany, přileze 5 vylupků a začnou dělat bordel, ale taky třeba něco nového do společnosti přinesou co se bude domorodcům líbit. Pokud místní raději odvrátí svůj zrak od svinstev, které oni dělají, tak si přece sami nezaslouží žít v této společnosti. Spíme chápeš? vše co je kolem tebe,média celkově televize, školství, zákony, úřady atd. je tu proto aby odlákalo tvou pozornost od důležitých věcí, ale hlavně ti dávájí falešnou jistotu, že je vše OK, i když realita je jiná. Změna přijde až všichni začnou uvažovat jinak, než jak nás to učili naši rodiče, které to učil systém(je jedno jestli socialismus nebo kapitalismus). Je to jednoduché, stačí oblbnout a sfanatizovat jen jednu genaraci a ta ty lži přenese na genecaci po ní. P.S. „Nikdo není tak beznadějně zotročený jako ti, kdo falešně věří, že jsou svobodní“ - Johann Wolfgang von Goethe
16.05.2013, 20:12
0
Sakra takovou intelektuální diskusi na zvrácených bych nečekal, jen tak dál dámy a pánové...
15.05.2013, 11:20
0
a nalitej zeman na hrade vyvesuje tu zlodejskou vlajku
15.05.2013, 12:59
však že bude prezident zeman se vědělo dávno před tím neýž se o té volbě začalo mluvit. Přece tam neposadí někoho kdo se vzepře eurofašistickému diktáru
15.05.2013, 22:09
U Zemana mě ten postoj k EU docela překvapil. Myslel jsem, že je spíše orientován na Rusko (Lukoil apod). Vzhledem k tomu, že rozhodovali lidi, šlo o masivnost kampaně a tu měl větší než Zeman právě vyhořivší Fischer.
16.05.2013, 20:10
Mě to ani nepřekvapilo pač Zeman je "sponzorován: EU.
15.05.2013, 10:08
0
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1956-rozhovor-vladimira-putina-pro-nemeckou-televizi-ard
15.05.2013, 10:15
Putin v rozhovoru pro německou televizi, moderátor se snažil za každou cenu pošpinit jej, ruský bankovní systém a Rusko jako takové,. jak to dopadlo se můžete podívat sami. jo a pro jeznalé, skoste si vygůglovat jméno NIGEL FARAGE
15.05.2013, 22:19
Ty protesty proti Putinovi před posledníma volbama byly zoufalé. Netvrdím, že je to nějaký svatoušek, ale jim by se zachtělo slabého ožralu typu Jelcina, se kterým by se podařilo totálně zlomit Rusko.
15.05.2013, 09:52
0
Pro EL-MAGORA. Ano máš pravdu že přistěhovalci dejme tomu dělají bordel, neuznávají náše zvyky(stejně jako češi všude jinde po světě), ale dělají to jenom proto že jim v tom nikdo nebrání. Systém z toho profituje proto s tím nic nedělá. Jedíní kdo s tím může něco udělat jsme my sami. Ale aby jsme to neudělali tak taky máme policii, která lidi nikdy nechránila, potom média(oznaí tě za extrémistu atd.). Selkým rozumem řečeno: když se mi do paneláku nastěhuje nějakej dobytek a nemusí to být rom, dělá tam bordel uráží lidi atd., tak sním chlapi v našem baráku udělají krátký proces a borec jsi příště rozmyslí dělat bordel. Ale v téhle fašistické demokracii jsou všichni posraní z práva které naše elitka bezproblému porušuje. ŽE JE VŠE O BARVĚ PLETI NEBO VYZNÁNÍ JE BULSHIT, KTERÝM NÁS KRMÍ. Je spodivem kolik lidí tu neuznává muslimy ale kolik jich četlo korán? 1%? mainstrímová propaganda ohledně Islámu očividně funguje.
15.05.2013, 22:05
S tím krátkým procesem to není tak jednoduché. Pokud by šlo o cikána, tak by vám to neprošlo tolik, jako byste zatočili s našincem. To stát, stát je ten rasista, který přistupuje k zločinu rozdílně podle barvy pleti a odlišně zachází s kriminálníky. Stát může za to, že vznikají takové etnické problémy, jelikož situaci efektivně neřeší, jen ji ještě více vyhrocuje. Co se islámu týče, ono se stačí podívat do minulosti, on byl islám již od svých prvopočátků silně expanzicní a jinověrce nikdy moc v lásce neměl. A do dnešních dob neprošel reformací, co křesťanství, nedošlo u něj v sekularizaci, stálůe se drží svojí moci a nehodlá se pustit. V tom je jádro problému, proč představují v současné době takovou politickou hrozbu pro naše slabé "demokratické" režimy. Nicméně místo, abysme jej nechali být svým osudem, ještě do něj rýpeme a stále více je radikalizujeme, což se nám jednou krutě vymstí. To, že na jednu stranu vedeme válku s terorismem a na druhou v tajnosti podporujeme povstalce z al-kajdy, je naprostý vrchol falše a pokrytectví. Jinak se vším souhlasím.
16.05.2013, 17:28
Tak jako jsem striktně proti veškeré agresi do jejich zemí, tak jsem i proti multikultuře. Ač se nám snaží propaganda vtlouci do hlav opak, heterogenní národ rozhodně není tak silný, protože se nikdy nedokáží sjednotit, lidi se hádají mezi sebou, místo aby se zaměřili na pravé zlo.Státní zřízení, jež podporuje přistěhovalce na úkor vlastních lidí, nemá právo existovat.
14.05.2013, 17:44
0
SULÍK NA HRAD !!!
14.05.2013, 17:44
0
nechápem len jedno, ze jak je mozne tolerovat narastanie dlhu do tak obludnych výšok.....ved toto bol proces ktory trval roky a nikto si to ani nevšimal proste nechapem.......zodpovednosť za tento stav nesie vedenie celej EÚ ze brali Grécko do členstva........bankstri skurvení nenažratí !!!!!!!!!!!
14.05.2013, 19:26
jak je to možné tolerovat? lidi se prostě bojej změny a tak raději nic nedělaj a možná tak někde v skrytu duše doufaj, že se to "vyřeší samo". i proto u nás funguje krásně korupce a okrádání (občanů, zaměstnanců, podnikatelů, firem i státu)
w8w
14.05.2013, 16:23
0
Jen střípky pravdy, ona se má celá věc kolem Řecka jinak... 1. je to řízený proces zadlužení Řecka MMF a Světové bance, prostřednictvím vazalské a vlastizrádné vlády. 2. Uměle vytvořená situace v Řecku je jen prubířským kamenem mechanismu, jak "vykrást" národní bohatství ostatních zemí v EU(žiďáci občany zemí již okradli a zadlužili na generace dopředu-zotročili), jediné co lze ještě zadlužit a vykrást je národní bohatství států. 3. Ty tzv. "záchranné" balíčky jsou jen přelitím financí států EU do bank a posléze do MMF a Světové banky. Nic se nezachraňuje, je to jen další součást zadlužení a okradení. 4. Totálně zadlužené Řecko bude donuceno převést(privatizovat) své bohatství za velmi nevýhodných podmínek opět na MMF a Světovou banku. 5. Euroval je velice nebezbečná věc, nutící jednotlivé staty EU sypat prachy do bezedné díry za jakékoliv situace, bez ohledu na daný stát, nelze se nijak z eurovalu vyvázat. 6. Nejlepší co by bylo je řízený bankrot Řecka a přechod na vlastní měnu. Pokud již není pozdě. 7. Španělsko a Italie jsou další na řadě. Ekonomicky jsou na tom velice špatně a stojí těsně před krachem. Použije se však stejný mechanismus jako v Řecku...
14.05.2013, 21:14
výsledek je v tom že střední vrstva se posune do chudé, bohatá zůstane bohatou a vytvoří se tak armáda pracovníků, kteří budou dělat od 7ráno do 7večer a za mizivou mzdu. Lépe řečeno novodobé otrokářství. Vznikne jeden stát s názvem Evropa a bude hotovo. Proces transformace lidí na ovce bude ukončen. Nikdo se tomu nedokáže postavit protože lidé budou mít tolik hoven na sobě že přes ty hovna nedokážou ohrozit ty bohaté a mocné.
14.05.2013, 14:13
0
škoda takového materiálu pro tu verbeš co tu leze. Rozumí akorár řezání hlav. Je to tady samej mediálně zmasírovanej rasista, co by každého, kdo nemá barvu jako on nebo viru jako on, ubil k smrti. Kdo zavedl multikulturizaci evrovy? EU! a proč? Aby z vás lehce labilních blbečků udělala rasisty, kteří se budou starat o všechno možné jen ne o to jak to ta EU vede. A ekonomika se zázračně neuzdraví tím že se přestanou tisknout peníze, je taky potřeba zrušit státy vytvořené monopoly které prospívají korporacím a vyházet tu verbeš co škatulkuje nás obyčejné lidi aby nás mohla stavět proti sobě.
14.05.2013, 21:14
tak defenestrace by byla nejvhodnější.
14.05.2013, 22:12
Ubít k smrti určitě ne, ale poslat zpět, odkud přišel, opovrhuje-li naší kulturou a nerespektuje naše zákony. Multikultura je stejně utopická idea jako komunismus, vzniknuvší v hlavách snílků, kteří se pohybují mimo realitu. Jako taková prostě za daných podmínek fungovat nemůže, a to především ze strany imigrantů, ti se nehodlají přizpůsobit ani o píď. Pokud nestanovíme jasně mantinely, prostě nás tady sežerou. Těm pár nedotknutelným, kteří tento proces započali ku svému prospěchu, to může být celkem jedno, tíha dopadne opět na obyčejné občany, kteří se nechali zblbnout a v iluzi domělé šťastné prosperující sjednocené Evropy hlasovali pro tenhle byrokratický paskvil..
14.05.2013, 14:09
0
Pro citlivé jedince, snící o společné Evropě, kde bude Němec se Španělem v klidu pokuřovat travku a pít italské presso, kteří nebrali a neprohlédli EU jako čistě podnikatelský záměr (vytvoření teplých místeček pro papaláše) musí být její nevyhnutelný krach poměrně tragédii :-)))
14.05.2013, 13:47
0
to mi chcete říct že řecko má dluh 7,5bilionu korun český?
14.05.2013, 13:51
ekonomika se uzdraví a stabilizuje, pokud se přestanou tisknout peníze a pokud se přestanou vytvářet peníze z dluhu.