ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

20. listopad - Den, kdy byl zahájen Norimberský proces

2214x
Komentáře
06.12.2012, 21:11
0
spravedlivej soud pro zvířata?...
20.11.2012, 16:23
6
Za nácků zheblo 35mil. lidí. Za komančů 70mil. lidí a stále umírají. Tak kdo byl a je horší? Jen nepochopím vymytý mozky který je ještě volí... Neobhajuji nácky, jen takovej nepoměr.
20.11.2012, 18:31
lidí je na světě furt jako sraček a v Africe nemaj co žrát socky,tak to neřeš kámo
20.11.2012, 18:53
Voorle, pakliže by oba tyhle zrůdné systémy a jejich mladší odnože nebyly aplikovány právě na nás, ale na Afričany, tak to tady nikdo moc neřeší.
20.11.2012, 15:06
6
Heh, tohle jsem sem právě chtěl vložit já, zase jsem byl předběhnut. Ale k věci. Je správné, že byly politické špičky strany, jež válku vyvolala a provedla takové hrůzy, odsouzeny, otázkou však zůstává, zdalipak se potrestají (po takové době alespoň symbolicky) válečné zločiny ostatních zúčastněných stran? Nebo ty budou navždy promlčeny?
20.11.2012, 15:31
budou promlčeny jako výsměch spravedlnosti, trestá se jen to, co se hodí do krámu – jedny zločiny jsou tvrdě stíhány, jiný bagatelizovaný, někteří zločince propaganda dokonce velebí jako hrdiny, tak je to vždycky
20.11.2012, 13:39
10
Žádnej spravedlivej proces, prostě jen obyčejná pomsta a divadlo. Zločinů se dopouštěly všechny strany, ale na to se zapomnělo, dějiny píší vítězové. A jak to dopadlo? Dneska je to tady plný úterkářů, kteří si tady vesele staví mešity, provozují šariu a nutí nám to svoje zaostalý náboženství a středověkou kulturu, kdejakých afrických čmoudů, cikáni se množí geometrickou řadou, do práce je nikdo nenažene, jen natahujou pracky a kradou, židi ovládají skrze ekonomiku celej svět a to je v pořádku jo? Jak říkal jeden z odsouzených v Norimberku: "Ještě si na nás vzpomenete" A Evropa skutečně procitá z iluze, že je všechno tak jak má, jen velmi pomalu.
20.11.2012, 13:44
Musím souhlasit, židi opravdu ovládají pomalu celý svět ale je to jen proto, že se jiní nechají tak snadno uplácet.
20.11.2012, 14:27
přesně tak, nacisti byli zrůdy, ale ne jediný. Když už soudím, tak spravedlivě a né jednostranně, že se stejným nasazením sovětskou genocidu v gulazích nebo arménskou genocidu. A amíci aby se v tom neangažovali, když měli zálusk na nacistický vědce a všechny tajný výzkumy, myslelo jim to víc než magorovi Stalinovi
20.11.2012, 15:09
Badot: Kdo má peníze, ten má moc a ten si určuje, co je správné a co ne. Spravedlnost je jen iluzí, která se tvoří za masové podpory ovcí ve prospěch mocných.
20.11.2012, 20:37
El magor : Ale mě pořád nejde do hlavy, jak je možné, že tolik lidí se nechalo koupit. Vždyt prachy jsou jen nástroj ke zničení všeho krásného a všechno znehodnocují.Každý zbohatlík musí zákonitě postupem času poznat, že vše co si může koupit pro něj ztrácí jakýkoli potěšení, podléhá depresím, nebot vlastně už ani neví co by si přál a všechno pro něj ztrácí hodnotu. No a pak začne úplně blbnout a tak vypadá naše vláda, která už není vůbec schopná dát dvě a dvě dohromady a chovají se tam mezi sebou jak obrácené magnety. Hrůza a děs.
20.11.2012, 12:18
6
Hrozný a jrště hroznější je to, že ještě dnes se najdou tací, co Hitlera a ss uznávaj. To snad není normální a nebo mají kus pravdy v tom, že míchání ras je špatnost.
20.11.2012, 13:01
Michani ras je urcite spatnost ! ale co delali Nemci...to neni lidsky ale priserny,to byl hnus, ale vis co je jeste hroznejsi ? Ze Komunisti porad fungujou i pres zlociny daleko presahujici nacisty...je to stejny jako kdyby dodnes existovala nacisticka strana.I tak budu ale tvrdit ze tato soucasna Evropska vlada je z komunismu i nacismu nejhorsi ! Sice to neni tak napadny,tak brutalni ale ja povazuji za nehorsi politiku,kdyz pachaji genocidu na vlastnim lidu s cilem znicit ho ! Neni to prima genocida ale vidim ji stejne.Nejedna se o brutalni vrazdeni jako to bylo u nacistu ale o umyslne zredukovani poctu rodin a deti v nich zasluhou politiky nepodporovani domorodych rodin.ALE pristehovalectvi se porad podporuje,maji velka prava,kolikrat vetsi nez MY ! A vi se ze nas jednou prerostou...staci matematika a vite ze je to fakt.Takze Bongomane nevim proc ses rad ze zijes v dobe kdy je politika sebedestruktivni podporujici cizokrajny rodiny.Me tato doba prijde hnusna a zvracena i co se tyce moralnich a zivotnich hodnot.Pro nekoho se stali prachy a majetek ale timto clovekem ja hluboce pohrdam ! Fuj hnusna doba mel sem byt uz davno mrtvej a mel jsem se narodit v jiny dobe !
20.11.2012, 13:39
Díky za reakci. Já to vidím podobně, bohužel taky nejsem vůbec štastná z toho co se tu děje a často ně napadají stejné myšlenky jako tebe, protože mi také často přijde, že do tato doba je snad ta nejhorší a že jsem se měla narodit úplně jindy. Ale musíme bojovat a jestli máš děti , tak hlavně kůli nim. Já mám dvě a oni mě nabíjej energií, nebot život kolem sebe vidí jinak nežli já, stejně tak jako já jsem ho viděla jako malá, neměla jsem předsudky a brala vše, tak jak to přišlo. Oni v téhle době vyrůstají a je potřeba se jim moc a moc věnovat a nenechávat to na společnosti. Jen rodina jim může dát nejvíce ale musí jim dát kus svého času, nikoli mamonu. Tak nesmutni , i když to jistě jednoduché není, a poper se s tím. Život je neustálý boj a já dobře vím, že když přestane být podpora společnosti a navíc ještě politiků, které si královsky platíme je to moc těžké až se zdá, že není cesty dál. Ale bud statečný, nenech si nic líbit a žij pro své děti, něčemu je nauč i kdyby jsi měl jíst suchý chléb.
20.11.2012, 15:29
Skulle, musím ti dát za pravdu, situace je skutečně velmi zlá. Co nedokázal komunismus a nacismus, to ve zkáze našeho kontinentu dovrší multikulturalismus, nejzhoubnější protievropská ideologie. Nejhorší je na ní, že se zaštiťuje mírem, láskou, tolerancí a sounáležitostí (tedy spíše tyhle ušlechtilé hodnoty překrucuje a zneužívá ve svůj zvrácený prospěch), na což lidé letí jako vosa na bonbon. A nejhorší na tom je, že lidé, kteří se nenechají zválcovat nechutnou protivlasteneckou propagandou a proti tomuto destruktivnímu řádu povstávají, se nezřídka zaštitují právě touto dávno padlou agresivní nacistickou ideologií, namísto čistého vlastenectví. Láska ke své rodině nemusí nutně znamenat nenávist k ostatním rodinám. Jenže současná propaganda to takto líčí a mnozí méně uvědomělí a duševně slabší pseudovlastenci se do sítí těchto předsudků podvědomě lapili. Takováto směs politického chaosu a zvůle nemůže vézt k ničemu jinému než k otřesnému kulturnímu armageddonu.
20.11.2012, 17:51
el-magor hnusna...HNUSNA a nasirajici pravda ! HNUSNA ! Ale co dal,je jeste cesty zpet?Kde je cesta ke ,,spase,, nevim ... otazkou kterou se zabyvam a casto kladu je PROC? Proc to delaji ? Jaky to ma duvod? Kdo za tim stoji? Opravdu tomu veri(tudis maji sebedestruktivni chovani) nebo maji vyssi cil? PROC? Proc ma nekdo nutkani umyslne nicit svou nekolikatisiciletou civilizaci ja to opravdu nechapu takze odpovite mi nekdo na otazku PROC to delaj ? Kazdy normalni clovek prece bude podporovat svoje lidi PROC oni delaji opak? PROC? Ja vim rikam porad proc,jak jsem rekl otazka kterou si casto kladu,PROC?
20.11.2012, 18:52
Tak i onak. Jsou jisté skupiny, jež z tohoto neutěšeného stavu profitují (nepotřebují silné sebevědomé národy a chytré obyvatelstvo, ale trosky, politický zmatek, ponížené zbídačelé lidi, kteří nejsou schopni spojit se dohromady na odpor vůči politické zvůli, kteří budou bojovat mezi sebou, místo aby se zaměřili na skutečného nepřítele - ty nahoře), ale žel i mnozí, kteří jim to žerou, protože myšlenka vzájemného soužití všech ras a kultur na jednom místě je skutečně líbivá a ráda se poslouchá, jednodušší naivní lidé propagandě lehce podlehnou, aniž by domysleli následky pro příští generace. Ta myšlenka se pak zdá snadno proveditelná do praxe, ale ztroskotá na jednom základním problému - to by na něco takového musely být připraveny obě strany a ne jen jedna - ta domácí, zatímco hosté se tady roztahují dle libosti, ohrožují a pozvolna vytlačují původní obyvatelstvo a ještě mají oficiální podporu systému. Všude je nám pod nos servírováno jen to dobré, co nám toto soužití přinese (je toho skutečně málo, vlastně pochybuji, zdalipak vůbec něco), zato o negativních přínosech, na jejichž vyjmenování by nestačila ani kapacita zdejších komentářů, se mlčí. Je jen málo způsobů, jak proti tomu můžeme bojovat, protože mají podchycené všechny sdělovací prostředky, infiltrovanou téměř celou politickou scénu a jejich vize jsou zakořeněné příliš hluboce v myslích ovčanů. Chce to především pozvednout naši uvadlou morálku, zajímat se více o politické dění. Většina lidí už rezignovala, a to je právě to, co chtějí, podlomit naši vůli, přesvědčit nás, že žádný odpor nemá smysl. A docela se jim to daří.
20.11.2012, 20:27
El-magor :Moc hezky jsi to napsal a bohužel je všechno moc velká pravda.
20.11.2012, 12:00
0
sem rád že sem tuto dobu nezažil,že sem ČECH a žuju v teto sice ne uplne bezchybne době...
20.11.2012, 13:52
Tato doba má nejvíce chyb nežli všechny co dříve byly ale na to musí každý přijít sám.
20.11.2012, 23:42
to si myslis tak ty... ty si nebyl v koncentraku nebo v base jen proto že si žid nebo ses nepodvolil.... uvedom si kolik bylo zabito lidí!
21.11.2012, 10:12
bongoman - no ano ale z těch dob se měla vláda již dostatečně poučit a pochopit co to bylo za hrůzu. Dnes se děje to samé ale nenápadně. Když lidé začínají závidět mrtvím, tak je asi něco hodně špatně.
21.11.2012, 19:34
ja ti reknu novinku,nikdy nebude na svete mír ani ráj.Mužem být rádi že není 3 svetová a že RUS,KOREEC a AMÍK drží sve atomové bomby v klidu nekde v podzemí.. °-°
20.11.2012, 11:13
0
dobry