ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Změna je nevyhnutelná

2267x
Komentáře
29.10.2012, 17:35
0
Grogy - nemám po téhle stránce přečteno tolik co ty, ale tvoje teorie se mně zdají poněkud přitažené za vlasy. Nicméně na ty dokumenty jsem opravdu zvědav, rád si je všechny omrknu.
30.10.2012, 19:54
Nejdřív jsi tady psal o Ježíši jako křesťan, nyní tady rozjíždíš nějaké Danikenovské teze, nechápu to.
31.10.2012, 10:53
Já jsem zaměřen na pravdu, nikoliv na nějaký teologický konstrukt. Je jasné, že církve a svaté knihy byly od počátku zneužity a disinterpretovány pro dosažení moci a ovládnutí mas. Ježíšovo učení bylo totálně nepochopeno dokonce i samými apoštoly. Tak jak to pak měli pochopit ostatní. Navíc v bibli bylo původně mnohem víc informací navazujících na egyptskou kulturu, reinkarnace a byl to prakticky průvodce životem a životem po smrti. To ale bylo pro obyčejné lidi "moc" informací, tak to pohlaváři zredukovali. Např. ve ztraceném a nově objeveném evangeliu podle Jidáše je psáno, že naší planetu a nás nestvořil stejný bůh, který stvořil vesmír. Všechno to do sebe zapadá, když člověk začne hledat informace z různých zdrojů.
31.10.2012, 15:11
Tohle tvrzení je pro mě jakožto pohana mnohem přijatelnější než práchnivá dogmata současných monotheistických církví. Mnoho z bible je jen odkazem na starší egyptské a sumerské texty. Navíc tomu nasvědčují mnohé archeologické nálezy jako ztvárnění takřka bezpochyby vesmírných bytostí na stěnách dávných chrámů a pyramid, vzájemná provázanost mnohých starověkých civilizací napříč světem, jejichž obyvatelé se nikdy nemohli konvenčním způsobem setkat, jejich velký technologický pokrok, který v mnohém předčil i dnešní moderní dobu, stejně tak i náhlý skok v evoluci lidstva v minulosti, kterému musel někdo zvenčí dopomoci. Nicméně i přesto bych byl značně skeptický k vynášení takových závěrů. Myslím, že lidstvu bude trvat ještě hodně dlouho, než si uvědomí svoji pravou podstatu, úděl své existence a svoje místo v universu.
31.10.2012, 16:06
V jednom se mýlíš, jinak s tebou naprosto souhlasím. Věc se má tak, že na našíá zemi jsou lidé, kteří přesně vědí, jak to ve skutečnosti je. Jaká je naše pravá historie a také znají mimozemské bytosti. A to nemluvím o lidech, co s nimi najednou spojili, nebo byli unešeni, nebo pracovali pro vládu nebo armádu a teď podávají svědectví. Já mluvím o těch, kteří vládnou světu, tzn. těch tajých spolcích jako illumináti, zednáři apod. Tyhle spolky totiž založili kneží, kteří utekli z egypta v době, kdy tam přijel Alexandr Veliký. Oni znali všechno a ovládali vesmírné zákony, ale rozhodli se, když už ta dobrá a velká říše padla zneužít tyto svoje znalosti k ovládnutí a zotročení lidstva. Každý podvádíme na té úrovni a s takovými znalostmi, jaké jsme získali. V těchto skupinách se z generace na generaci dědí ty nejdůležitější informace, které jim poskytují takovou moc. A v tom je právě ten problém, protože oni mysleli, že se jim tu hru podaří dohrát až do nového světového řádu, ale zjistili, že jim to prostě nevyjde. Že je internet tak mocná zbraň, která je zahubí a nakonec budou muset jít s pravou ven, nebo rozpoutat na závěr hry naprosté peklo. začátek konce bude 21.12.12 to je prostě fakt a nikdo s tím nic neudělá, takže se máme na co těšit, protože my jsme se narodili do doby, ve které země a lidstvo projde tou největší změnou v historii. Bude to největší událost za 26 000 let a my budeme u toho, přímo budeme součástí. Já se na to teda moc těším, protože není čeho se bát. Od té doby co jsem se více vzdělal v oblasti reinkarnace se už smrti vůbec nebojím, takže nezbývá, než se těšit, protože potom to už bude jenom lepší.
31.10.2012, 16:10
Tím jsem nechtěl říct, že nás všechny čeká fyzická smrt aby to tak nevypadalo. Jen jim nesmíme dovolit rozpoutat další válku, protože bude ještě zbytečnější, než ta druhá. A mnohem ničivější. Láska prostě mkusí zvítězit. To je to jediné, co ježíš učil, když budeme mít v srdcích jenoim lásku a přemýšlet o světě okolo nás s empatií a láskou, tak to prostě nemůže dopadnout špatně. A k tomu je internet jako stvořenej.
31.10.2012, 23:59
No nevím. Na jednu stranu pro tuto teorii svědčí až podezřele mnoho důkazů, na druhou stranu se mně to zdá až příliš konspirativní a za vlasy přitažené, než aby to byla pravda. Nicméně něco pravdy na tom jistě bude. Jen s tou láskou to nebude až tak snadné. Ono se lehce řekne šířit dobro a lásku, ale láska jako taková se v historii již mnohokrát ukázala proti zlu slabá (ať už se mnou budeš či nebudeš souhlasit). Příkladem budiž počáteční rozpínavost islámu, jehož krvelační bojovníci si nikdy nebrali servítky a masakrovali původní obyvatelstvo, zvláště pak mírumilovné buddhistické mnichy, když vpadli nájezdníci do Indie. K čemu jim byla jejich dobrotivost a láska? Stejně tak Indiáni, kteří nezřídka vítali bílé muže s dary, zvláště Aztékové, kteří v nich viděli navrátivší se bohy. Evropané si však nebrali servítky a nakonec je pobyli, jejich říše rozvrátili a oloupili a jejich kultura málem nadobro zanikla. Stejně tak nyní trpí Evropané na svoji humanitu a vstřícnost vůči agresivním imigrantům, kteří v našich ústupcích nevidí nic jiného než slabost. Silnou zbraní zla je absence slitování a svědomí. Zatímco dobro bere ohledy a tím se činí slabé, zlo jde přes mrtvoly a před láskou jen tak dobrovolně nepoklekne. Ono Ježíšovské „on po tobě kamenem, ty po něm chlebem“ je historií prověřené jako příliš sebedestruktivní chování.
03.11.2012, 21:34
Grogy, do tohohle se taky snazim uz nejakou dobu dohlednout. co jsem videl poprve matrix, tak mi to hodne zustalo v hlave. ale ne jen ty konspirace okolo, vazne hledam, sleduju, aleasi ne dost abych si dokazal odpoved na nektere otazky. Prave me napadla jedna treba, a to, ze kdyz vime o aztecich, sumerech atd, jake meli pismo, chramy, priblizne v co verili a znali. ale nevime temer nic o zpusobu jejich zivota, nevim jak bydleli, co jedli... nezustal zadny dum atd. presto maji nekteri spisovatele z dob davno minulych ize o vysokych dome, letajicich strojich a podobne. ziju v sanghaji a proste to je mesto z ze sci-fi romanu ... ale proc ?
29.10.2012, 09:26
0
tak tohle jsem v minulosti zhlédl celé (asi 1,5 hodiny) a fakt to byl pro mě výkon.. but thanks never more
29.10.2012, 10:47
Já se taky chystám na celej ten film, jen by mě zajímalo, proč to pro tebe bylo takový utrpení.
29.10.2012, 15:15
tady je http://www.zvraceny.cz/video/46240-earthlings/
31.10.2012, 11:43
Aha, tak už to chápu Jsem v půlce a je to teda síla. Sice jsem většinu těch záběrů už viděl, ale to jim za prvé neubírá na příšerosti a za druhé ten komentář k tomu je drsnej. Tohle asi taky nebudu chtít vidět znova.
28.10.2012, 21:40
1
příroda si poradí velmi dobře a rychle. Bohužel je moc povolaných lidí a málo vyvolených. Z tohoto důsledku pak je na planetě Zemi více utrpení nežli radosti :-(.
28.10.2012, 23:16
V množství to není, spíš to málo vyvolených používá svoje znalosti a možnosti k tomu, aby získalo moc na úkor ostatních lidí. Je jim úplně fuk co budou dělat ostatní, hlavně že oni se maj dobře. Je to tady souboj mezi dobrem a zlem a zatím doteď po celou historii zlo vyhrávalo na plné čáře. Teď se to ale otočí, protože ten experiment dopadl dobře a oni vědí, že už v podstatě prohráli.
29.10.2012, 20:21
Kéž by jsi měl pravdu. Ale rozhodně nesouhlasím, že to v množství není, je to v množství, protože sám je každý jen kapka v moři sice důležitá ale naprosto ztracená :-(((.
28.10.2012, 21:14
0
Každopádně jsme jenom experiment, evoluce u lidí nefunguje.
28.10.2012, 20:57
0
Tohle až uvidí Ivis, tak bude skákat do stropu :-)
28.10.2012, 21:37
Haha :-(.
28.10.2012, 21:44
Haha :-D
29.10.2012, 22:12
hh :-D
28.10.2012, 19:54
0
Naše zem je úžasná no nemyslím že výnimočná. Výnimočná jedine v tom, že má a ešte stál drží tu špinu ľudstva na sebe. Nech vymrú ľudia, zvieratá, ona sa obnoví a zase pôjdeme od začiatku pevne verím že už bez boha. ;-)
28.10.2012, 19:59
Ty hlupáčku Teď jsme tu bez boha Teď se účastníme experimentu, co lidé budou dělat, když je odřízneš od centrálního vědomí a lásky (bůh). A děje se přesně tohle, co se děje už několik tisíc let. Museli jsme si tím projít ve spoustě reinkarnací, abychom pochopili jak vypadá život bez božích pravidel harmonie a až projdeme transformací, tak se opět napojíme a staneme se plnohodnotnými členy vesmírné rodiny a budeme cestovat po celém vesmíru a učit ostatní rasy, jak se to dělat nemá, protože s tím máme nejvíce zkušeností
28.10.2012, 20:13
grogy, doufám, že se jedná o nadsázku, tohle přece nemůžeš myslet vážně.
28.10.2012, 20:27
Já myslím,že grogy má pravdu.
28.10.2012, 20:30
Nó, já si tim nejsem vůbec jistej, smrdí to těma vesmírnejma lidma, nebo jak se jmenujou ty zmagořený mozky, co lepí nálepky všude po městě, s nápisem, že nás milujou, to mám dost.
28.10.2012, 20:41
V tom prvním příspěvku jsi to trefil
28.10.2012, 20:58
Člověče, docela jsem si oddechl.... ;-)
28.10.2012, 21:11
No upřímně bych před rokem nečekal, že budu mít takové názory a kdyby mi to někdo říkal, tak bych si myslel, že je úplněj blázen. Nicméně posledních několik měsíců intenzivně studuju všemožné zdroje a teď už můžu říct, že alespoň mám představu o tom co nás čeká a o čem je vůbec náš život a naše existence. Všechno je to jenom o tom, kolik informací člověk získá a to jsem realista a pragmatik, takže zdaleka ne všechny informace, ke kterým se dostanu hned přebírám. A jinak jestli vůbec pochybujete o mimozemské existenci, tak o tom už to vůbec není. Oni nejen že tu vždy byli po boku lidstvu (stačí se podívat na všemožné fresky pradávnýách civilizací, jejich knihy atd.) ale je to tom, že oni se přímo podíleli na našem vývoji. Stačí se podívat na série pořadu Ancient Aliens (na youtube přímo s dabingem) a začnete alespoň trochu otvírat oči. Je to moc komplexní na nějakej post, ale žijeme ve skutečným matrixu a dokud se neodpojíme, nepochopíme.
28.10.2012, 21:15
Grogy dobrý.Já věřím na UFO.A kdo je viděl je vyvolenej k odsunu.
28.10.2012, 21:21
Za chvíli sem nahodím jedno dost povedený video, ve kterým jsou pěkně pohromadě hlavní informace pro odpojení od matrixu ) Jinak na youtube doporučuju kanal zdravaplaneta Jsou tam super veci.
28.10.2012, 21:21
Na YT se mrknu na ten pořad, docela mě tyhle věci zajímaj, v každym případě je zajímavý na to koukat, pokud to má teda nějákou vejšku a nejsou to kydy o nějákym Astranovi Šaranovi, nebo jak se ten zmrd jmenuje.
28.10.2012, 21:22
Jasný, nahoď, aspoň se bude zítra po práci na co koukat ;-)
28.10.2012, 21:27
Ten dokumentarni cyklus je fakt super. Má to zatím 4 série po asi 16ti dílech. A je to hodně brutalni, napr. v tom prvnim dile dokazou, že egyptani a jine starodavne civilizace znaly aerodynamiku a dalsi veci. Je to takový hodně podnětný, tím jsem vlastně pořádně začal a pak už jsem se jenom nechal vést. Brzo o celým tomhle tématu vydám na idnesu velkej clanek.
28.10.2012, 21:30
Tak sem pak na ten článek dej někde odkaz ;-)
28.10.2012, 21:34
grogy - něco na tom určitě bude.
28.10.2012, 21:41
grogy,nebereš drogy?
28.10.2012, 21:42
Na tom určitě něco bude.Jen se nenechat strhnout do nějaký úplný sektářský píčoviny.Tohle se musí dávkovat pomalu.
29.10.2012, 00:39
Ne vorle. Bohužel na mě žádný nefungujou Jsem nějakej spešl úkaz či co, ale absolutně žádnej vblbovák hlavy na mě nefachčí. A to jsem zkoušel třeba dva papíry najednou. Dvakrát máčený, úplně hyper, co by začátečníka rozsekli vejpůl no a na mě to nemělo vůbec žádnej účinnek. A takhle je to se vším ach jo.