ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Cuckold guy watching wife fucked by two black

21335x
Komentáře
17.08.2012, 08:19
0
Giana je hrozná ženská
15.08.2012, 18:09
0
Hej Milouši co kdybycho zaplatili ten výlet né té holce odsmilodona,ale Tobě a i Tvé rodině a příbuzným?Víš bez zpáteční letenky,vyjde nás to levněji než vás živit několik let,co Ty na to????Tam můžete šikat co to jde.Nabídka platí jsem ochoten to zaplatit každému cigošovi co se nikdy nevrátí!!!!!!Přidá se někdo?
14.08.2012, 17:29
1
tak je to správně tak to má být, negři musí šukat bělošky a býlí muži se musí jen dívat )tak je to správně tak to má být
14.08.2012, 17:37
Ty jsi bud zkurveny negr a nebo proste bílej srác,ktery není psychicky zdravý Tohle nemuze napsat normalni člověk. Zrovna ctu na jedne strance kde jsou same belosko a pisi o tom jak jsou černy péra úžasny,sexy apod. a jak opovrhují belochama.Tohle pro me neni normalni mysleni belosky. Podle me je nekdo tyral. Belosky jsou tak upnuty na negersky pera..jen kvuli rozmerum ... ale o vzhled jim nejde,to je sobecky ... a jeste vic hnusny je to,ze jim to vsici tolerují.Vsechno co se napise k dobru negrum je ok,vsechno proti je zlé...ta dnesni doba,je fakt devky! Chci se narodit do USA do 60.let...teddejsi belosky vedeli co je krasne a ze proste belosky jsou na prvnich prickach krasny vsech ras. Ale dneska? Dneska je pro ne "cool" mit po boku negra,a plodit jim deti Ty žensky už to přehání,ne? A nekteri bili sráci taky,že je hanba nefackuje!Zmrdi
14.08.2012, 17:38
sorry za chyby..ale uz me to fakt štve
14.08.2012, 17:47
smilodon sorry kámošky mi to taky potvrdily, že je přitahuje něco exotického velkého a tmavého ! zaplat své holce dovolenou někde do černých krajin a pust ju tam s kámoškama,tak si bud naprosto jistej že si tam s nějakým negem zašuká samo ona ti to neřekne bude se vykrucovat, ale v kunde ji bude zchnout semeno z černého velkého samce, no můžu ti poradit! opal se nahod si afro učes dej si zvětšit ptáka a vraž hlavou do stěny, aby jsi byl trošku blbejší a holky na tebe pujdou jako včely na turecký med .)
14.08.2012, 18:01
zdá se,že tobe to asi tvoje holka už udelala,tak sis řekl, že ji to budeš "prat" aby se ti v tve palici ulevilo... nez se kvuli tomu stresovat! KAmosky ti to potvrdily? Je nepritahuje neco exotickeho ... ale neco pouze "velkeho"..a jestli jsi jim to jen odkyval ...a odesel se sklopenyma usima ... tak to si frajer...dej se na buzeranta... nebo si nejdi oblibu v hnusatkach...prtoze podobnych jako jsou tvy kamosky je sppousta..a neni to vubec dobré!
14.08.2012, 18:34
ty šuline mladý jestli ti to nedošlo tak já jsem cikán a mezi tmavé patřím
14.08.2012, 18:43
Fakt ty sráci? Patris mezi ty tmave ... ale podřadné! Pochybuji ze maš kokot velkýho přes 20 cm ... sráci! Uvedom si,kryple ze holky jdou po negrech kvuli velkym kokotum. Po africanech ,ne indech! ... Ukaz mi cigana který ma kokot 25 cm! ... a pochybuju ze ty mas i tech 20 cm. Na tebe (na cigany), bile holky jako je na videu ani nesahly.Dali by prednost černochovi ne ciganovi! Tak si moc neveř!
14.08.2012, 18:50
ty špina býla zdochni do rána na mor a uplavicu, my černí šukáme rády býle holky na zábavách je nás mnoho a když holka nechce tak ju ožereme a zneužijeme, pak na velikosto nesejde
14.08.2012, 20:01
to víš že jo ty srancko ... nesronavej se s negrama..cigosi ...
15.08.2012, 08:58
Také se domnívám že my bílí chlapi si za to můžeme sami. Bereme holku jako rovnoceného partnera a to je špatně. Vzniká v podvědomí dívek že ony si budou vybírat s kým budou souložit. A doslova chlapy svou kundou ovládají. Jenže tady narážíme na problém v tom že ženy si vybírají pro své děti ty nejlepší může a kteří to jsou? Jsou to buď svalnatí muži o kterých se říká že mají velké péro a nebo chcíplinky, kteři jsou podvodníci a množství peněz je větší než velikost svalů. Tudíž jak asi vypadá evoluce podle žen? Zloděj a podvodník kterej má dneska prachy splodí zase jen podvodníka a zlatokopku. Borec kterej nevládne mozkem, ale penisem a svalama a žije na pokraji lidské společnosti jakož to dělník, pracovní síla, splodí zase jen stejnéh odebila kterej bude celej život makat v továrně. Takže se nám civilizace rozdělí na dvě rasy. Jedna bude makat v továrnách a druhá chytrá bude na nich parazitovat. Obě dvě skupiny se smíchají a nebudou ani černí ani bílí ani žlutí. Bohužel obě dvě rasy budou mít velmi nízkou inteligenci tak že se nakonec nebudou moct postarat sami o sebe až nakonec začnou žít jako opice. Ale kdyby chlapy vzali své právo opět do ruk a vymrdali každou babu o kterou by se utkali v soubojích kde svaly ani peníze nehrajou roli, naše evoluce a chytrost populace by dále rostla. Přemýšlel jsem na to jak toto zařídit, ale nevím, podle mě lidstvo už zašlo příliš daleko a není cesta zpět. Vemte si kdyby jste chtěli ty špatné kusy ty zloděje a vychcánky a podvodníky vymazat z planety jak to uděláte? Zastřelíte je? A jak tyto vychcánky v normální populaci poznáte? Half-Life 2 ? Očista populace? Rád bych aby se bohové/mimozemšťani vrátili na zem a srovnali to tady.
14.08.2012, 16:17
0
Není to její manzel To jenom, aby to melo nejaky "děj" Vsechno je to domluvený! I když suii myslim,ze to už vsicnhi vědí Každopadne jsemj to hnus ..a toho belocha bych zastřelil,že se k tomu nechal přemluvit a rovnou ty negry nezastřelil ... Breiwika(nebo jak se píše) na ně!
14.08.2012, 16:19
je to hnus*