ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Nádherná teenka si do rozdává na schodech

40251x
Komentáře
08.06.2012, 13:44
-51
Za osvobození Palestiny !!!!!!!
04.06.2012, 22:46
-78
Ať žije Islám ALAAAAAAAAAAAAAHU AKBAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04.06.2012, 15:40
7
Khasia - Jako Equilibrium s ikonou black and white kočky jsi byl rozhodně zajímavější a tvoje komenty měly smyl a úroveň. Zvláště ten jeden, kde jsi popisoval dlouze jeden ze svých snů (žena X vila X tvé pocity X neopakovatelná touha), byl vážně excelentní. Dal jsi do toho hodně ze sebe a ukázal své individuální duševno. Jako Khasia sice ukážeš, sem, tam, zajímavé myšlenkové pochody, ale spíš sjíždíš do těch temnějších stránek v sobě a posiluješ je vulgaritami, které tobě moc vlastní nejsou. Působíš znudeně a unaveně, jako becherovkový Miloš na tvém avataru. To, že jsem nereagovala v poslední době na pár tvých vulgárních komentářů, směrovaných ke mně, neznamená, že je nečtu, nebo, že nechci z důvodu obsahu reagovat. Čtu je všechny a obsahově je vnímám s empatiemi. Uvědom si, Khasio, že neexistuje člověk, téma, nebo narážka, která by mě dokázala urazit, vykolejit, nebo donutit stáhnout se do kouta. Nic co se týká člověka (i ta nejzvrácenější touha ve spodní hranici lidské psýchy, mi není cizí). Takové jako jsi ty, si dávám v realitě místo oběda, nebo jako dezert. Vlastním vražednou kombinaci (oproti mým kolegům), kterou využívám na borce tvého formátu. Ode mne odcházejí pánové buďto vnitřně nabiti s posíleným egem a úsměvem na tváři….nebo se zvadlým kohoutím hřebínkem a nalomenou duševní erekcí, která se časem projeví i v jejich kalhotách. Má to název psycho-dynamický gestaltismus, /soukromě to nazývám..substituční, duševní prostituce. Razantní metoda, ale nikdy se nemíjí účinkem/. A abych se vrátila k otázce, kterou jsi položil doleji a je směrována ke mně. Jakou čekáš odpověď? Proč tě napadla zrovna felace? Kdo podnítil tvé úvahy? Nekro? Je to tvůj vzor? Řadíš se k jedné polovině co ho obdivuje a nenávidí zároveň? (ambivalentní emoce k člověku jsou zákeřné..hlídej si je), nebo ke druhé skupině co se snaží nenásilně vetřít do jeho přízně? Nekro je originál, který se dokáže tím nejzvrhlejším způsobem dotýkat skrytých, posvátných věcích v člověku a zasadit úder na nejcitlivějším místě. Ale dělá to s vrozeným, graciézním a neopakovatelným charismatem. Jen hlupák se na něj může zlobit…a jen naivní člověk se k němu chce přiblížit. A nakonec….odpověď na tvou otázku nečekej. Špatně ses zeptal. Příště více přemýšlej a teprve piš. Na rozumnou věc, ti ráda odpovím…..
04.06.2012, 17:04
Nezklamalas a příjemně jsi potěšila. Akorát se mylíš v tom, že bych se chtěl realizovat stylem kterým bych se zařadil do některé z tvých dvou skupin, které jsi mě nabídla. Má pozornost k tobě je za účelem přitáhnutí tvé pozornosti, protože se mi zdálo že jsi se nějak od nás/mě odcizila. Chtěl jsem ti dávno požádat o soukromou korespondenci přes e-maily, ale jak již píšu, zdálo se mi že mizíš v nenávratnu. Hm?
04.06.2012, 17:39
Nemizím, Khasio, jen mám nějak méně a méně času. Pokud máš nějaký problém, nech mi tu mail a já se tě ozvu. Ale neslibuji, že to bude brzy. Podotýkám, že korespondence proběhne z mé strany na profesní úrovni. Na soukromé dotazy a jiné písáníčka neodpovídám. Měj hezký večer :-)
w8w
04.06.2012, 18:12
Pretty-cool: nehledáš v lidské mysli něco co tam není? Všechny psychologické školy pramení z jednoho hnízda... šarlatánství a neexaktní přístup...
04.06.2012, 18:33
Pretty,už to smaho neber
04.06.2012, 18:35
A khasia ze sebe dělal dokonalého dementa.Až jsem si kolikrát říkal,jestli nepřekročil hranici.
05.06.2012, 08:25
Pretty: khasia@mail.nu eugenhudas: Neboj :*
05.06.2012, 19:50
w8w - Nehledám, ono si TO najde člověka samo. Ty…jako budoucí internista, nebo chirurg, uvidíš své výsledky za pár hodin, či dnů. Já ne. Duševno a na něj navazující faktory nejsou skutečně exaktní povahy :-)…..a přesto jsou mnohem důležitější, než všechny tělesné orgány, které ty jednou budeš léčit….A propos…např. S.Freuda a jeho další stoupence bych zrovna šarlatány nenazývala….:-)
w8w
08.06.2012, 19:59
Pretty : Právě Freud byl magor na entou. Před lety sem četl Totém a tabu-šílena hovadina. Kohokoliv sem se ptal, tak opravdu netrpěl oidipovským komplexem. Nebo jeho teorie libida a jeho vývoje-další megakravina... Celá psychoanalýza je jen snůška zhovadilostí. Však taky kromě Junga to byli všichni židi. Je zajímavé, jak se v té době prolínala psychologie s ideologiemi, celá Frankfurtská škola-samej žid a marxista. Od nich nikdy nic dobrého nevzešlo...
04.06.2012, 14:28
7
Na počátku stvořil Nekrofilný stvořitel nebe a zemi. Země byla pustá a prázdná a nad propastnou tůní byla tma. Ale nad vodami vznášel se duch Boží. I řekl Nekrofil: "Budiž světlo!"A bylo světlo. Viděl, že světlo je dobré, a oddělil světlo od tmy. Světlo nazval Nekrofil dnem a tmu nazval nocí. Byl večer a bylo jitro, den první. Nekrofil učinil rozmanité druhy zemské zvěře i rozmanité druhy dobytka a rozmanité druhy všelijakých zeměplazů. Viděl, že to je dobré. Nekrofil stvořil člověka, aby byl jeho obrazem, tedy Samojeba. I bůh věru miloval tohoto hermafrodita, a to natolik, že rajskou zahradu Eden pro něj stvořil. Samojeb se však cítil sám, a tak jednoho dne učinil Nekrofilný bůh zásadní rozhodnutí – udělat Samojebovi protějšek, krásný tak, aby jej mohl Samojeb milovati, avšak hloupý natolik, aby on mohl milovati Samojeba. Nekrofil tedy stvořil z jeho žebra protějšek, nazval jej ženou. Nekrofil tak stvořil člověka, stvořil ho, aby byl obrazem Božím, jako muže a ženu je stvořil. A Bůh jim požehnal a řekl jim: "Ploďte a množte se a naplňte zemi. Podmaňte ji a panujte nad mořskými rybami, nad nebeským ptactvem, nade vším živým, co se na zemi hýbe." Stvořitel také řekl: "Hle, dal jsem vám na celé zemi každou bylinu nesoucí semena i každý strom, na němž rostou plody se semeny. To budete mít za pokrm." Sedmého dne dokončil Nekrofilný stvořitel své dílo, které konal; sedmého dne přestal konati veškeré své dílo. Tímto úděl Stvořitele skončil a odebral se na nebesa, dozor nad Zemí však přenechal svému synovi, Nekrofilnému samojebovi. A tak Nekrofilný samojeb, syn Božího Stvořitele, stvořil člověka k obrazu svému – slizkého, ohavného, zákeřného, prohnaného a plného nenávisti. Nekrofilný Stvořitel nesouhlasil s jeho konáním, avšak do díla dále nezasahoval. Jednou vládu nad Zemí převzal jeho boží Syn, tak nechť se o ni stará dle svého přesvědčení. Lidstvo se však odklonilo od obrazu Samojebova, a tak je Boží syn ztrestal. Vypálil Sodomu a Gomoru, ošoustal prvorozené syny egyptského národa nasucho do prdele a nakonec zaplavil zemi apokalyptickou potopou, jen Nekrofilný Noe se svými druhy přežili. A tak dali vzniknouti nové lidské rase. Do jejího čela Nekrofilný samojeb postavil svého posla – Nekrofilného krále, přezdívaného Šalamoun. Ten založil chrám v nekropili Svaté země – v Nekruzalémě. Do čela každého národa a kmene dosadil své samojebíny, kteří konali vůli boží na zemi. Nad nimi dlí nejvyšší Pán samojebů. Nekro náš, jenž jsi na nebesích, posvěť se jméno tvé, přijď království tvé, buď vůle tvá jako v nebi, tak i na zemi. Chléb náš vezdejší dej nám dnes a odpusť nám naše viny, jakož i my odpouštíme našim viníkům a neuveď nás v pokušení, ale zbav nás od zlého. Neboť Tvé je království i moc i sláva navěky. NS AKBAR!!!
04.06.2012, 14:51
Beztak si myslím že bůh není nikdo jiné než marťan a měli tenkrát vesmírný rakety s antigravitačním pohonem. Takže normálně přiletěli, z opice vytvořili přemýšlející bytost kterou si podmanili aby pro ně na zemi kutala zlato a jiné drahé kamení. Jakmile nakutali dost, měli dosti malý mozek na to aby se s ními mimozemšťani jkkoliv zabývaly. Takže tady natěžili co potřebovali a odleteli pryč. Zůstalo po nich jen pár jedinců trošku uvažujíc a ti tak zapsali to že je stvořili mimozemšťani. Postupem času se však příběh zkomoili a vznikla pohádka o bytostech co všechno dokážou protože pro tehdejší upravenou opici bylo všechno nemyslitelné. Bohové, tedy mimozemšťani nás tady zanechali protože věděli že je nikdy se ssvou mozkovou kapacitou neohrozíme. Oni se nikdy nevrátí, kašlou na nás, nic z nás nemají. A tak si tady jak zvířata žijeme a máme v genech samosebedestrukční mechanizmy které nás sami vyhubí. Je to vidět všude kolem nás.
04.06.2012, 14:15
-7
LOOOOOOOOOOOOOL každý kdo si myslí že NS je schizoidní úchyl co vysedává na netu 24hodin denně ať dá palec dolů. A kdo je toho názoru že mám ptáka po zem ať dá zelený paleček.
04.06.2012, 15:07
LOOOOOOOOOOOOL já vím že máš ptáka po zem, vždyť jsem Tě sám tvořil, synu...ale ostatní jsou tupé ovce, nechápou uděl NS, nechápou život, jsou zaslepení a utopení ve svých lžích..
04.06.2012, 23:05
Dám Ti zelený, ale myslím si, že jsi úchyl s velkým pérem 24 hodin na kompu
04.06.2012, 13:50
0
Krásně ji drancuje žabíka
04.06.2012, 13:27
0
LOOOOOOOOOOOOOOOOL zdravim zvraceni, sám Stvořitel vás přišel navštívit, takových poct se vám dosud nedostalo !
04.06.2012, 13:51
ty jsi nenapravitelný případ pro chocholouška )
04.06.2012, 23:06
Chcípni nekrofilní komouši
04.06.2012, 12:37
-2
LOOOOOOOOOL duzdo můžeš mi vysvětlit proč ses narodil jako cikán ? Když se za to dnes tak moc stydíš ?
04.06.2012, 12:56
samojebe jestli jsi tak bohatý jak tvrdíš, tak proč pořád lezeš na zvrácené stránky a neužíváš si někde jinde?
04.06.2012, 12:57
ty jsi tady snad 24 hodin denně lemple
04.06.2012, 13:25
LOOOOOOOOOOOOL pedro a jak víš že si neužívám někde jinde právě teď ?
04.06.2012, 13:30
LOOOOOOOOOOOL všichni nekrofilové a samojebové si umí užívat života plnými doušky, ale zároveň nezapomínají na své povinosti což je komentování zvrácených, od toho máme svoje noťásky, kapesní počítače a smartfouny veverko !
04.06.2012, 11:48
0
kedy konečne budú nahodené videá??
04.06.2012, 11:50
LOOOOOOOOL až chcípneš
04.06.2012, 12:03
Nebudou a nebudou ani videa přidaná stejný den ale před rokem. Jakoby flashback. Prostě se tady na to sere, ale furt lepší než RZ kteří jsou v rozkladu.
04.06.2012, 12:04
to dúfam nie nahodil som pár na tému kokot-kuvbara-islam-hnoj tak sa teším na reakciu toho výkalu čo sa necháva nazívat kuvbarom...a tu rozhodne neplatí vydiet a zomriet...
04.06.2012, 11:08
2
xaxano tohle je pro tebe nádherná teenka ? Děláš si prdel tohle ?? Tak to ty budeš holka k zblití když tento hnůj ti je vzorem
04.06.2012, 11:22
xaxáně se líbí ten cigán co ju šuká.
04.06.2012, 11:26
Tak měla napsat teenka si to rozdává na schodech s nádherným cikánem..
04.06.2012, 11:31
To nemohla napsat, snažila se to skrýt aby jsme to nepoznali o co jí jde. Chce cigánský péro do kundy.
04.06.2012, 11:39
To je ale vychcaná čubčí děvka !! Ještě že jsme to odhalili ty její nekalé záměry !!
04.06.2012, 11:42
jj chce naši evropskou rasu zničit! Všechny baby jsou děvky, cejtí že tady jednou bude cigánská republika tak už teď lezou cigánům do poklopců aby při cigánským převratu byli na koni.
04.06.2012, 11:43
Tak to je odpornost tohle bych to té čubčí prázdné držky xaxany neřekl !!!
04.06.2012, 12:05
ono nekro je to aj dost problém rosprávať sa z imaginárnou osobou z oči do oči....
04.06.2012, 12:06
Všechny ženský jsou takový amjí to v genech. Obcovat s těmi kdo budou v budoucnu jejich vydržovatelé. Majína to 5 i 6tej smysl. Jdeš do samoobsluhy a potkáváš tam holky který si vybírají koření a jsou to čubky co by obcovali s cigánama. Jdeš k pokladně a pokladní by obcovala s cigánáma. Pak jdeš třepa do novinovýho stánku a ta babka by obcovala a kopulovala s cigánama jen kvůli tomu aby se měla líp. Přijdeš dom a tam ženska co by obcovala s cigánama jen proto aby se měla líp. Tvoje dcera už obcuje s cigánama. Je to strašné tato civilizace zanikne! Hare Krishna ochraňuj mě!
04.06.2012, 12:19
khasia ....a pak se podíváš do zrcadla, a tam uvidíš cikána, a je ti to hned jasné, jak to na světě chodí
04.06.2012, 12:21
Jo to máš pravdu, lidé mi říkají že vypadám jako ciganský more ale já nejsem cigán, mí předkové jsou italové.
04.06.2012, 11:08
2
Kurva Nekro, tolik volného času, jako máš ty na psaní pičovin hned za několik rozpolcených osobností bych chtěl fakt mít. Věnuj svůj čas něčemu užitečnému. Když ne pro společnost, ve které žiješ, alespoň aby z toho měla užitek tvá rodina. Ale je fakt, že pokud polemizuješ o jistých věcech mezi svými nicky, od srdce se zasměju.
04.06.2012, 11:10
LOOOOOOOOOOL experte to bude tim že mám vyděláno na další dva životy, holky jsou ve škole, manželka dělá to co jí baví a já taky, všichni jsme spokojení a šťastný až na tebe a zakomplexovanou špínu pracantů a študáků na zvraceny.cz Ale půjdu nakrmit tygry, mám nový prut a vyskouším si jak jim jde sprintovat za kuřetem
04.06.2012, 11:18
Popravdě, taky nežiju v bídě, ale mám radost, když vytvořím něco, co je k užitku. O peníze ani tak nejde, spíš o to, aby ti občas někdo řekl - to jsi tehdy udělal dobře, do dneška to používám.
04.06.2012, 11:21
Samojebe můžu se taky přidat k vám do rodiny, byl bych ti užitečný =)
04.06.2012, 11:22
LOOOOOOOOOOOL experte tyhle sračky mi do hlavy neval, nejsem teenka co ti za to dá zašukat Mě by udělalo zase radost kdyby ti někdo pochválil tvoji věc k užitku a já bych to před ním a taky před tebou zničil..výraz tvé tváře by mě opravdu učinil šťastným a tvůj následný hněv by byl pro mě vykoupením tak jen do toho zlob se !!!!
04.06.2012, 11:28
Jestli se chceš opravdu učinit šťastným, rozbij si ten svůj vozík. Je to jedna z věcí, na které jsem se konstrukčně podílel.
04.06.2012, 11:40
LOOOOOOOOOOL ale ten je můj, to bys mi musel donést nový - svůj a já ho před tebou rozmlátim :-)
04.06.2012, 11:48
Tááák, teď ti bude vrtat hlavou, že v Tvém vozíku je ukryta moje myšlenka a ty nevíš, jak bys zničil myšlenku, abys mě nasral a přitom vozík zůstal celý. No nic - ber to ve srandě. Určitě na tebe nechci nějak útočit, nemáš to lehké, jen ten čas se dá využít lépe.
04.06.2012, 11:51
LOOOOOOOOL experte nefandi si, vůbec ne :-)
04.06.2012, 12:07
expert : v akom obore facháš?? ortopédia??
04.06.2012, 12:15
Konstruktér stojů a zařízení. Prošel jsem několik firem s různým zaměřením. Jedna z nich měla v programu práce i ty vozíky.
04.06.2012, 12:21
A co byla tvoje náplň práce? Kouřit šéfovi nebo uklízečovi?
04.06.2012, 12:26
Šukat kolegyni z vedlejší kanceláře. - Moc hezké to bylo. Tehda byly ještě rýsovací prkna, které se daly sklopit skoro na ležato.
04.06.2012, 12:36
Samojeb a jeho tygři! :-)
04.06.2012, 12:52
experte v jakém programu ted rýsuješ? autocad? ja ted používam archicad, ale pamatuju na dobu kdy jsem taky používam rýsovací prkno ) až bude konec civilizace a už nepůjde elektrický proud tahle zkušenost se mi možná bude hodit
04.06.2012, 12:57
Jo, Autocad mechanical desktop. Občas Inventor 10. Zpátky k prknu bych ale nešel.
04.06.2012, 14:53
nedělej frajera až budeš programovat cnc v microstatione tak ti budu říkat pane.
04.06.2012, 10:30
0
Mě by zajímalo za kolik $ nebo € by pretty cool šla kouřit čůráka?
04.06.2012, 11:06
LOOOOOOOOL tobě ?
04.06.2012, 11:10
Jo nejsou zas tak škaredé jako ty.
04.06.2012, 11:11
LOOOOOOL máš jich víc ?
04.06.2012, 11:21
Ne ale mám krásně hnědou čokodirku a chtěl bych nějakou holku která by mi tu dirku oholila a olízlaa a strčila svůj jazýček i dovnitř a pak aby mi vykouřila ptáka a pak mi dala piču na hubu a pak ju vymrdal. Kolik to stojí? Ale nějakou čistou holku né žádnou štětku prolezlou chorobama. A nemusí být zas tak moc štíhlá.
04.06.2012, 11:24
LOOOOOOOL psal si koření čuráka anjednou je z toho holení a lízání čokodirky..je vidět že co řekneš jsou jenom sračky
04.06.2012, 11:28
Tak nemůžu hnedka na ní vybalit takový sračky... poprvé to bude večeře při svíčkách s povídáním u vína pod hvězdama. Druhá schůzka bude o klasické souloži. atřetí schůzce jí vylížu a ona mi vykouří a na čtvrté co jsem psal a na páté mě zbičuje a na šesté zbičuju já ji. A tak se ptám kolik by taková holka stala dopiče rozumíš česky nebo to mám dát do googlu aby ti to přeložil do hebrejštiny?
04.06.2012, 11:42
LOOOOOOOOL a proč budeš s ňú žrat pod hvězdami seš na hlavu ? Čubkám jde hlavně o soulož tak jí hned na prví vybal své přání a nemusíš čekat až na šesté rande to dá rozum ty nekňubo
04.06.2012, 12:07
Tak napřed ji musím poznat a vysvětlit co je první a co druhé a také zvyknout na parfémy... Jsou parfémy co mě spolehlivě odradí i když je holka pěkná a nebo taky naopak.
04.06.2012, 09:48
7
Co to tady čtu vy skurvený hovada?! Co se klaníte cizím modlám? Cožpak nevíte, že jediný Bůh je Velké Prase a já, Zvrácené Prase, jsem váš spasitel? Zvěstuji vám tímto příchod Velkého Prasete, univerzálního spasitele všech perverzních duší! Pomnite, že v dny svaté máte světit (= smilnit a hřešit). Jestli jste spatřili Zlaté prase, pak jste na dobré stezce k perverznímu osvícení! Pokud ne, jsem tady pro vás já, abych spasil vaše duše a ochránil je před zvrhlým asexuálním nebem! Na počátku věků moudré Prase stvořilo člověka k obrazu svému, nebudeme-li se řídit svým prasečím instinktem, nebudeme nikdy spaseni! Nenechte se zlákat antiprasaty z řad falešných puritánských církví, zkoncujme se zlem, staňme se vyvolenými prasaty! Vivat prasat! CHRO CHRO!
04.06.2012, 10:06
Seš trapné, nikoho tady ty tovje kaci nezajímají. Zvrácenci mají jen sami sebe a nikoho poslouchat nebudou.
04.06.2012, 10:06
LOOOOOOOOL drž rypák !
04.06.2012, 10:22
Jste zaslepení svoji falešnou hrdostí, ale vy pochopíte, k čemu jste seto klonili zád, o co přicházíte, člověk žije jen pro dosažení prasečí nirvány, není jiného cíle bytí lidského pokolení! CHRO CHRO!
04.06.2012, 10:25
LOOOOOOOOOOOOL jdi se nažrat hnoje prase.
04.06.2012, 10:36
Sere Tě, že mohu chodit svobodně po chlévu, zatímco Ty trčíš celý život na vozíku? Smůla no. Kdyby ses víc modlil v Prase, mohl jsi být čilý a zdravý!
04.06.2012, 11:06
LOOOOOOOOOL závidím ti ty pomyje v hubě to je fakt
04.06.2012, 11:30
Bež fakt do piče buzno
04.06.2012, 13:32
LOOOOOOOOOOOOOOL vystřel vepřová hlavo, tohle teritorium je samojebovo !
04.06.2012, 09:15
6
nejsem Polák, nemám děti ani manželku, nejsem podnikatel, jsem vozíčkář, který pobíra invalidní důchod vystupující pod hlavním nickem nerofilny_samojeb, tohle vše je můj útěk od smutného života na vozíčku.
04.06.2012, 10:04
LOOOOOOOOOOOOOOOL jasně všichni jsou NS
04.06.2012, 10:05
LOOOL vepřová hlavo kdybych měl slabou chvilku tak bych o svém životě pobrečel ze svého hlavního nicku a ne skrz tebe ty facebooková sračko
04.06.2012, 10:14
Aleši Sofíne alis samojebe pročpak se stydíš za svoje jméno ? pročpak se k němu nechceš hlásit?
04.06.2012, 10:16
LOOOOOOOOOL aleši sofíne protože jseš kokot
04.06.2012, 13:20
Ales piča sofín,legendární píča,bojovník proti všemu zlému,mega čůrák
04.06.2012, 06:47
4
LOOOOOOOOOOOOOL já jsem všech buzerantů král a jsem NS vy chcíplé píče
04.06.2012, 00:41
8
LOOOOOOOOOOOOL sem speciální projekt admina na oživení zdejších diskuzí...přiznávám že sem se inspiroval NS ale stále sem si zachoval část svý osobitosti..tímto veřejně ukončuju projekt NK !! ...zítra mě tu najdete pod novým nickem
04.06.2012, 01:14
to je nejaký štátni projekt?? ked si tu založís 999 nickov tak dostaneš od štátu dotáciu na jectpak?? chápem ta furt na vozíčku to musí byt nuda =P
04.06.2012, 02:27
DD
04.06.2012, 10:07
Zítra bude projekt NL a takhle to půjde až ke konci abecedy kdy bude ZZ.
04.06.2012, 00:24
2
FUUUUUUUUUUUUUCK píšem to tu ešte raz a naposledy ja som milanduzda a milanduzda je Ian_Stuart_Lakatos
04.06.2012, 00:25
LOOOOOOOOOOOOOOOOL kecy, milanduzda sem já !!
04.06.2012, 00:29
ty si kuvbara a skutočný otec tobiás...tak nepiskuj
04.06.2012, 00:29
TAK SI KOKOT UMNA lebo neviem na aku piču ma tu niekto čo i len 2 nicky, to ako ti skurveni ludia na fb ktori si vkuse menia mena podla nalady čo sa im zrodi v tej ich jeble hlavičke tak vy tiez takto sa stavim ze aj na fb mate nejake jebnute troj meno ktore si pravidelne menite ako tuto nicky, to je dusevna porucha ale ja to akceptujem kedze je to stale o skrytej identite nikomu to nevadi
04.06.2012, 00:31
sucinsyn : kludne to priznaj že je to na tvoju hlavičku vela a nestíhaš....to nieje hanba byt kokot =D
04.06.2012, 00:31
LOOOOOOOOOOOOL sucin syne nebýt tady nás vícenickařů tak je tady nuda a jde to do sraček !! Kde byla naposled pořádná diskuze bez jednoho z nás zvrácených králů ?
04.06.2012, 00:33
vdaka nekrovej poruche je tu vždy plno.... tímto mu verfejne dakujem a neodporúčam žiadnu intervenciu či psychotiká....
04.06.2012, 00:49
no veru ze je to na moju hlavičku vela učim sa akurat na statnice a momentalne som v piči z fytopatogenov a inych sračiek ale ked ide o zvracenych hlavu mam vzdy na mieste ty sukinsyn tak ja ani nerozoznavam ked je vtipny koment či je od ns alebo nekrofilneho krale alebo keho chuja , ale najviac mi vyhovuje ten pôvodny NS, ostatny su troska choromyselny a tamten NS je vzorny milujuci invalidny otecko s miernymi sklonmi nekrofilie a chutkami incestu ale hlavne je ze ma srdce na spravnom mieste
04.06.2012, 01:12
aj ja dneska mám skúšku a zajtra tiež ale na túto choru chamrad si nájdem vždy čas....
04.06.2012, 10:07
milanduzda je piča
04.06.2012, 00:17
1
Do piče a kde je moje video s velmi zaujimavym a erotickym druhom fetišu, ktory sa este na tejto stranke ani raz nevyskytol?? som ho pridaval po obede do boha a furt tu neni
04.06.2012, 00:18
LOOOOOOOOOOOOL admin má dovolenku, počkej do zítra...
04.06.2012, 00:23
tak počkam ved vyhonit si mozem natom aj teraz kedze to mam na disku
04.06.2012, 00:17
5
LOOOOOOOOOOOL výpadek proudu, vyoutovalo mě to na chvíli ven :-(
04.06.2012, 00:21
Odkdy máš proud v hlavě?
04.06.2012, 00:21
To by výpadek v tvojej hlúpej hlave šuli...tak už prestaň robit pičoviny a zaparkuj ten svuj zerzavy vozik na smetisko a honem chrápat!!!
04.06.2012, 00:22
LOOOOOOOOOOOL proud v pc, ty máš copak pc v hlavě čubko ?
04.06.2012, 00:23
To hovoriš až teraz že v PC ty demente, tak nepičuj a parkuj
04.06.2012, 00:26
LOOOOOOOOOOOOOOL vyser si voko medvědě...nemáš něco společnýho s fetkaline ? Stejnej medvěd, stejná pýča ;-)
04.06.2012, 10:08
Ty nemáš UPC?
04.06.2012, 00:16
-1
Sami nekrofil zoofil hehéé...nový král je Speeďááááák 88 ten inač zabíja
04.06.2012, 00:17
LOOOOOOOOOOOOL dnes nepokouřil tobiášovi, tak má zákaz PC
04.06.2012, 00:22
Lebo vyfajčil teba a ten tvuj vajgl, tak proto ten zarach
04.06.2012, 00:27
LOOOOOOOOOOOOOL závidíš že mě ho fajčí slušnej klučina kokodiaku ?
04.06.2012, 00:29
ste obaja iba zblúdené ovce....
04.06.2012, 00:32
LOOOOOOOOOOL já nejsem zblúdená ovce...jsem normálny bystri muž !!
04.06.2012, 00:14
4
Prosil bych všechny své mrtvé zvířátka házet ke mě na dvůr! Předem děkuji bude o ně dobře postaráno!
04.06.2012, 00:18
LOOOOOOOOOOOL ale já je papám, neva když budu házet na dvůr jen kosti ??
04.06.2012, 00:22
LoooooooooooooooL v pohodě si je poskládám potáhnu latexem a jeto
04.06.2012, 00:26
za takéto reči by som ludí vešal....=D
04.06.2012, 10:09
Můžu ti tam hodit i hovna?
04.06.2012, 00:09
2
Je tady ňákej klon??? je tady kurva ňákej KLON????!!!!
04.06.2012, 00:10
A klaun? Je tady nějaký klaun? Pánovi se udělalo smutno zavolejte rychle klauna!
04.06.2012, 00:13
xaxanno -naco potřebuješ klauna??? tady jich máš málo??
04.06.2012, 00:22
milanduzda - Nějací tu chybí (((
04.06.2012, 10:09
xaxana je zvyklá na malý kašparky co hrají velké divadlo.
04.06.2012, 00:08
0
PRETTY-COOL DALSIA SUKA KTORA BOHVIE čI JE SLEčNA, POSLI MI tvoje FOTO S MOJIM NICKOM NA DLANI NAPISANYM na email sucinsyn@azet.sk , dik
04.06.2012, 00:09
Vypadni!!!
04.06.2012, 00:10
LOOOOOOOOL neboj je to chlap, starej a ošklivej nic pro tebe
04.06.2012, 00:13
tiez si myslim lebo aj ked su jej komenty inteligentneho razu tak mudra baba by nechodila medzi takych kokotov zavislych zvraceny a nedebatovala by s nimi, mudra baba by mala ine zaujmy a nie zvraceny.cz, aj moja frajca keby dennodenne tu pridavala komenty a pisala si s takymito psychopatmi tak by som si pomyslel ze je piča
04.06.2012, 10:10
Ale co když taková baba fakt existuje? Už jen tato představa je vzrušující.
04.06.2012, 00:08
3
LOOOOOOOOOOOOOL můj komentář No. 1000, tak je čas kápnout božskou ...nejsem NS, sem Tommy
04.06.2012, 00:09
LOOOOL Tomy ty hajzle jeden !!!
04.06.2012, 00:11
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
04.06.2012, 00:11
Koukám, že už jsi v rohu a nemáš co říct. Vydávat se za mně? To už jsi došel až na vrchol všech hoven, co jsi v životě vysral. Už tohle nezkoušej.
04.06.2012, 00:21
LOOOOOOOOOOOOL já nejsem tommy ! Omlouvám se, nechápu jak jsem to mohl ve slabé chvilce prokecnout...tak dlouho si tady buduju pověst jednoho z nekrofilů a pak tady v návalu sentimentu vyklopím svoji pravou identitu :-(
04.06.2012, 10:11
To seš ty tommy bez Moniky?
04.06.2012, 00:05
5
Dobrou noc všem...
04.06.2012, 00:06
Dobrou a krásnou noc milá Pretty
04.06.2012, 00:07
LOOOOOOOOOOL dobrou mami
04.06.2012, 00:08
nekrofilnykral - ...aby se ti EKG narovnalo!.....
04.06.2012, 10:12
Prej dobrou mami... lol!!!
04.06.2012, 00:05
2
AKOZE FAKT JE TO V PIčI S TYMI TVOJIMI NEKROFILNYMI NICKMI NEVIEM ANI KOHO TERAZ MAM OSLOVIT A VYNADAT LEBO KTO JE ZA TO ZODPOVEDNY SA TAZKO DOZVIEME ALE JEDNO VIEME, MAME TU PESTRU KOMUNITU INTELEKTUALNYCH SCHYZOFRENIKOV, PEDOFILOV, HOMOSEXUALOV, NEGROV, HOMOFOBNYCH LUDI, NEGROFOBNYCH LUDI, CHLAPOV KTORI MAJU ZENSKE NICKY, INVALIDOV (NS), FETIšISTOV (JA), NEKFORILOV, ZOOFILOV, SLUšNYCH LUDI (SPEEDO) A V NEPOSLEDNOM RADE PRIMITIVOV A KOPU DALSICH DUSEVNYCH MRZAKOV, TYMTO VSETKYCH ZDRAVIM
04.06.2012, 00:07
A ty patříš do jaké skupiny mrdko čobolácká?
04.06.2012, 00:09
LOOOOOOOOOOL a ktomuto výblitku si potřeboval CAPS ? LOOOL ubožáku
04.06.2012, 00:10
vsimni si čo je napisane pri fetisistoch v zatvorke, tak tam, ale som z časti aj homofobny a hlavne negrofobny, a aj slusny a inteligentny student ktory rad travi volne chvile na zvraceny
04.06.2012, 00:11
ano chcel som vsetkych dat pozdravit tak som to zvyraznil ty krasavec s halitozou
04.06.2012, 00:25
LOOOOOOOOOOOL sucinsyn = CokemanCan ;-)
04.06.2012, 10:13
Pořád lepší aby se vybili tady než někde na ulici s doopravdickou malou slečnou.
04.06.2012, 00:04
4
Tak to jsem ještě nežral???,,, tolik názorů u porna? vy se přemáháte poslední dobou jen tak dál nudle
04.06.2012, 00:05
A K U R V A ! ! !
04.06.2012, 00:05
Ty tohle považuješ za "názory"?
04.06.2012, 00:06
LOOOOOOOOOL to proto že nejsou nová vidka ty sele..kde máš cokeho ?
04.06.2012, 00:29
LOOOOOOOOOOOL to nejsou názory ale nádory...ale o to víc je diskuze hodnotnější !!
04.06.2012, 10:14
Když je nudný to video tak se komentuje, když je video záživné tak se nekomentuje bo jsou obě ruce potřeba.
04.06.2012, 00:03
4
LOOOOOOOOOOOL do rána chcípněte děvky !!
03.06.2012, 23:58
7
NS ty si zasloužíš titul: -Král Spamerů- . Blahopřeju.
03.06.2012, 23:58
Drž pyču!
03.06.2012, 23:59
LOOOOOOOOOOOOl tak nahlaš ten SPAM vole
04.06.2012, 00:00
Navíc kvůli tobě je tenhle web smradlavej kanál. Někdo cízí se podívat tady do těch diskusí, tak se poblije.
04.06.2012, 00:01
LOOOOL tome a to je dobře nebo špatně ?
04.06.2012, 00:01
LOOOOOOOOOOOOOOOOOl tobě pobliju záda ty mrdko!
04.06.2012, 00:03
Kolik máš účtů ty kreténe? Nemysli si, že mě můžeš nějak urazit, protože tvoje výlevy jsou k smíchu. Jsi dobrej komik. Styď se hlavo degenerovaná.
04.06.2012, 00:05
No LOOOOOOOOOOOOL tomísku ty jsi tak sladkej vymrdaneček
04.06.2012, 00:05
LOOOOOOOOOOL tome podle tebe ? asi 37..po pravdě ? jeden
04.06.2012, 00:09
Co to meleš ty demente?D Ty jsi snad minutu od minuty postiženější)
03.06.2012, 23:57
0
Pyča mange fotka evo!!! LooooooooooooL
04.06.2012, 10:18
co?
03.06.2012, 23:56
5
Tak jo jsem úchyl a potřebuji tyhle stránky k životu. Jsem závislej. Nebýt zvraceny.cz tak bych doma na dvorku píchal mrtvou srnu.
03.06.2012, 23:58
Héééééééj do zvířátek mi nedélej jo???!!!!
04.06.2012, 00:04
LOOOOOOOOL drž hubu klone bez fantazie
04.06.2012, 00:07
KRASNA VETA
03.06.2012, 23:53
2
Ani jeden z nicků Nekrofil------, není Xaxanna
03.06.2012, 23:53
LOL ahojky :-)
03.06.2012, 23:55
Krásný večer, Nekro
03.06.2012, 23:57
I u tebe tak polehoučku padaj ty kapičky dešté a venku je cejtit ten voňavej vzdoušek kterej probouzí ty sentimentální myšlenky na dětství a sladkou minulost ?
04.06.2012, 00:01
NS - padaj..je cítit..probouzí. Ano, tak to je...
04.06.2012, 00:03
Sladké sny ..pretty..
04.06.2012, 00:05
I tobě jeho veličenstvo...králi zvrácených :-)
04.06.2012, 00:07
:-) pro ostatní král, pro pretty vždy jen Nekro..
04.06.2012, 00:10
LOOOOOOOOOOOL král jsem já, ty jsi bůh :-O
04.06.2012, 00:19
Polehoučku usínáš deště kapky neruší klid svitu deroucího se měsíce do pokoje a klid Tvého zatím nepoznaného snu. Zvolna přichází, poslouchej, ovečky jsou spočítány, bylo jich jen pár. Odešly, rozplynuly se. Ještě cinkot jejich zvonečků zní tichem, tmou a dušičkou unavenou, poletující jako polibek těch, co na Tebe myslí, v Tebe věří a jsou Tebou i tím čím být chtějí.
03.06.2012, 23:51
6
LOOOOOOOOOOOOOOOL všichni jste tupé piče, já jsem prapůvodce všech samojebů a nekrofilů a mám tady (už se mě to nechce počítat) všehovšudy asi 35 nicků a vy kokoti jste na to nalítli :-DDDDDDD
03.06.2012, 23:53
LOOOOOOOOOOOOOOOOOL velký hovno ty šmejde !!! Zapoměl si že prvotní nekrofil byl Duchcat a hovna mu lízal Magor !!!!
03.06.2012, 23:53
Nejsi
03.06.2012, 23:54
Tak tak NS LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
03.06.2012, 23:55
LOOOOOOOOOOOOOOL kecy kecy kecy ..první NS = Pretty-cool
03.06.2012, 23:57
nekrofilnykral - Nejsem...prvého Nekra nelze napodobit.. a ženou už vůbec ne
03.06.2012, 23:50
3
Všichni LOOOOOOOOOOOL
03.06.2012, 23:44
5
LOOOOOOOOOOOOOL kde je ten pojídač hoven magor ? Mám dotaz, kdo z vás tady své úchylné chování jenom předstírá ?
03.06.2012, 23:50
Eliáš rezignoval. Já. Jen ho nepředstírám, protože úchylná nejsem...
03.06.2012, 23:53
LOOOOOOOOOOOOL já tady ze sebe úchyla jen hraju..doma mám milující ženu a dvě nádherný dcerky
03.06.2012, 23:56
Mě by spíš zajímalo kdo tady svou demenci předstírá.
03.06.2012, 23:58
LOOOL tomme to byla řečnická otázka viď
04.06.2012, 00:22
som myslel že je len na nejakom fekal feste....
03.06.2012, 23:44
5
LOOOOOOOOOOOOL píšu to tady naposledy a všichni kdo se naleteli tak vám LOOOOOOOOOOOOL protože jste najivní buzničky já jsem Zoofilninekrofyl a Nekrofilninekrofyl je Xaxanna
03.06.2012, 23:42
5
LOOOOOOOOOOOOL píšu to tady naposledy a všichni kdo se naleteli tak vám LOOOOOOOOOOOOL protože jste najivní buzničky já jsem Nekrofilny_samojeb a Nekrofilny_samojeb je Xaxanna
03.06.2012, 23:43
LOOOOOOOOOOL xaxano chytim se teď za ptáka a vyhonim si tvojí kundičku děvko !!!
03.06.2012, 23:54
Nejsi
03.06.2012, 23:38
5
LOOOOOOOOOOOOL píšu to tady naposledy a všichni kdo se naleteli tak vám LOOOOOOOOOOOOL protože jste naivné buzničky já jsem Xaxana a xaxana je NS
03.06.2012, 23:42
LOOOOOOOOOOOOL Nene já jsem xaxane tak mi neber mé druhé já
03.06.2012, 23:45
Sami nekrofil sami samojeb je to tu a potom kto sa tu prca navzajem do analu...
03.06.2012, 23:46
LOOOOOOOOL přece codiac prcá svoji mámu
03.06.2012, 23:47
mi prcáme tebe a tvoji zkurvenou postiženou matku pýýýýýýýýčo
03.06.2012, 23:47
Jj radši svoju matku, než samojeb svojeho mrtveho fotra a 3-ročnu sestru
03.06.2012, 23:49
No loooooooooooooool si zabil pyčusku,já prcám vše co je mrtvé a už se těším až zdechneš a tvá prdel pozná středověk LOOOOOOOOOOOOOOOOOL
03.06.2012, 23:53
Správne vole, rano vstaneš kukneš do prvej kaluže a zistíš, že sám si stredovek a oprcáš prvu mrtvu veverku
03.06.2012, 23:55
Looooooool a ta veverka jsi právě ty pyčusku LOOOOOOOL
03.06.2012, 23:56
No jasne, rozmyšlam či mi stojiš za to ti ešte noco komentovat šulinku
04.06.2012, 00:00
Loooooooool di do pyče už radši to uděláš jen to nejlepčí mamrde!!!
04.06.2012, 00:02
Čus bus u dalšiho videa zoofiledebile
03.06.2012, 23:26
0
Všetci tu nadávaju na černu opicu ale pritem si lieča len komplex z teho že maju male péra
03.06.2012, 23:30
Looooooool drž pyču bo uvidíš ten rachot!!!
03.06.2012, 23:34
tak radsej mat mensi penis nez byt vcelku skaredy cigan ktory si len tazko najde peknu bielu zenu musel by mat miliony a ten ho ani nema velkeho len trocha hrubšieho by som povedal, neviem bolela ta velmi riť codiac22 ked ti ho tam pchal ze si ho tak obhajujes? ty negrofil homosexualny
03.06.2012, 23:37
sucinsyn ty jsi vlastně zkurvysyn :-)) ty pyčusku co?
03.06.2012, 23:37
zoofilninekrofyl hehééé ty pyčo nadržaná, taketo reči si schovaj pro svojich parchantu ak nejakych maš ty mrdko prašivá
03.06.2012, 23:38
Já si nikoho neobhajuju len sa smejem na tych zavistlivych komentaroch a jediny kdo tu može neco dostat do analu je sucinsyn od teho nekrofilakazoofilneho
03.06.2012, 23:40
Codiac22 vyhul mi hůl ty mrdko! Aby tě rakovina zklátila potrate!!! LOOOOOOOOOOOOOOL
03.06.2012, 23:43
Jj rakovina mna zkláti ale až já zklátim teba ty zakomplexovany smrade odhadujem ťa na vek od 14 do 16 rokov ty machre, tak vypnut PC a šup šup mamke do perin...
03.06.2012, 23:45
šup šup k tvoji mámě do peřin a pěkně jí vymrdat do prdele a ty se nato budeš koukat ty pyčusku!!!
03.06.2012, 23:49
Rád bych sa podíval ale s tu tvoju skislu šupku teho moc ve mamčinej vagine nezmožeš, tak maš kamo smolu a pomiluj sa ze svojim psem ten je na teba určite nadržaný
03.06.2012, 23:53
nj jenže ještě nezdechnul prevít,takže počkám až zdechne a teprve pak ho vomrdám,stejně jako tebe až zdechneš LOOOOOOOOOOOOOOOL
03.06.2012, 23:55
Jak tak pozorujem že mrdaš velic rád, tak si vymrdaj mozek z hlavy...jáááj sorry to si už spravil
04.06.2012, 00:00
jak neobhajuješ obhajil si skaredeho cigana a jeho penis, očividne si homosexual ktori si potrpi na ciganske kokoty nečudoval by som sa kebyze mas tifilis (cigani tak volaju sifilis) od nejakeho milenca tvojho z osady, ale tak nevadi ze tu chodis medzi nas som sice homofobny človek aj negrofobny ale na internete znesiem taketo hovada v pohode
04.06.2012, 00:03
Drž pyču Čoboláku!!!
04.06.2012, 00:08
Jj to iste, cigan nejsem a ty očividne neviš čitat, teda možno čitat viš ale neviš rozmyšlat, napisal sem že tu nadavaju všetci na černu opicu a leča si komplex z péra ty pako, to neznamena že sem homoš, myslim že si to prave ty ten negersky cigošek co mrda svojeho najebaneho fotra, rád by sem ti dopril si pozret mojich 19cm v kunde tvojej polovičky a potom by si si sam omrdal prveho cigana kereho by si stretel lebo za dalši vykon u tvojej polovičky by si sa hanbil mamrde
04.06.2012, 00:09
Jasne zoofiledebile, sám si český odpad a ostatní tvoji krajané sa za teba z celeho srdca hanbia mrdko zablúdená
04.06.2012, 00:21
krasne vety codiac22, uznavam ta
03.06.2012, 22:52
4
Špína proketá
03.06.2012, 23:19
Špína si a ve špínu se obrátíš! Looooool
03.06.2012, 23:35
LOOOOOOL nekronudle
03.06.2012, 23:38
Looooooooool nekro princátko no LOOOOOOOOOOOOOOOOL
03.06.2012, 22:05
6
to uz stara kurva je prečo vlastne je zakazane točit porno s babami pod 18, ked mozme legalne jebat uz aj sesnastky? chcel by som porno so 16 ročnymi kozatymi uzučkymi pišulkami.
03.06.2012, 22:37
teraz si si zavaril ani nevieš kolko chlpatích chodí na túto stránku...už tolko ludí muselo skončit zo zvracenýmy nie že by ich to tu omrzelo ale preto že v base nieje wifi.....
03.06.2012, 23:04
Ian:Ta posledni veta stoji za to
03.06.2012, 23:09
noačo nech tu chodia chlpati su to pedofilne hoväda ja isto nie som pedofil chceš povedať že keď pojebeš šestnástku pojdeš do basy? problem by si mal kebyže ti chlpatí najdú v compe detské porno, mimochodom smrť pedofilom !
03.06.2012, 20:49
5
LOOOOOOOOL xaxano ty děvko nevděčná tobě bych akorát tak oplyval tu tvoje vyšoustanou kundu ty propláchnutá filcko !!!
03.06.2012, 21:25
Chjooooooooooooooooo!!!! Tak bys mě musel dohonit
03.06.2012, 23:13
chcel by som vidiet vsetky baby čo chodia na zvraceny su vas tu len dve registrované honičky ci kolko, fakt by ma zaujimalo či ste sexi alebo nejake zrudy zajebane bohvie či nie nejaki chlapi ktori radi vystupuju so zenskou identitou v internetovom svete, aj takych je pokokot, posli mi svoju realnu fotku s napisanym mojim nickom na tvojej dlani na sucinsyn@azet.sk
03.06.2012, 23:17
Looooooooooool sucincyn di do pýýýýýýči ty mamrde skurvenej!!!
03.06.2012, 23:21
to že xaxan je chlap sa dá poznat podla stílu ako píše, pustite na chvílu z rúk tie vaše špinavé kutasi a zober te do rúk knihy....
03.06.2012, 23:30
lakatoš a ty to poznáš? tak ake su zakl. pravidla pisania chlapov? hlavne bude asi perverznost a kedze ona zrejme bude perverzna ked pridava este pornovidea namiesto toho aby pridala recept na nejake makarony se serem, z toho sudim ze fakt je to skurveny vyhnideny chlap, alebo podla mna to je NS, ten ma tu uz asi desať nickov je to ťažky schyzofrenik na invalidnom dôchodku ktory sa skurvene nudi tak cely den travi vymyslanim novych nickov a komunikuje sam so sebou resp. so svojimi kamaratmi jeho rozstiepenej osobnosti ako su ns, zoofilninekrofyl, nekrofilnykral, xaxanna a x dalsich
03.06.2012, 23:35
Ti říkám drž pyču ty mamrde a mezi NS mě netahej!!! já jsem jedinečný a ty si pan pyča z pohádky co spolkl encyklopediu buzno!!!
04.06.2012, 00:13
Sucinsynku aj ked si ma trosku rozesmil ale tvuj posledny koment tu /co sa tyka NS ma hoodne pobavil/ NS = kus hovna
03.06.2012, 20:15
0
zajímavě provedené schody
03.06.2012, 19:48
1
mladá děvčata fakt mají něco do sebe )
03.06.2012, 23:22
ked máš 15 je to mormálne že sa ty páčia rovesníčky...
03.06.2012, 19:20
0
viac ako dievča ma zaujalo schodisko velmy dobre vyriešené....
03.06.2012, 20:27
Ian_Stuart_Lakatos: No jo no,každej máme nějakou úchylku :-)
03.06.2012, 18:56
2
Hezká kočička.
03.06.2012, 18:51
3
To šukání bílejch holek s cikánama to je snad epidemie.
03.06.2012, 18:09
2
Baba je pekná, stredoškoláčka. Takým dávajú prednosť aj taoisti - podľa nich sú najlepšie baby na sex od 14 - 18 (19) rokov. Mladý je neschopný: mal erekciu až po stimulácii, nemohol sa od nej dostať, a nekoniec ejakulácia ako u 55 ročného chlapa. Čo bude robiť o 30 rokov?
03.06.2012, 17:55
1
LOL... geniální popis
03.06.2012, 17:48
1
co jí to tam hobluje za hnusnýho cigoše?.. kurva ty holky dneska pro prachy taky už udělaj cokoliv. Navíc mu to moc nečlo
03.06.2012, 17:47
1
kurva mladá a docela pohledná a nechá se mrdat takovou černou vopicou. ble
03.06.2012, 21:29
To bude asi ten Brigman