This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Zálesák: Kuchání ryby

Myokard
03.05.2012, 21:29
-2
Nahlásit komentář
no měl ji ještě živou, když ji páral, kokot...měla by se fakt křapnou něčím po palici a proříznout žábry...tohle co ukazoval je slušná tortura...

Lucas22
03.05.2012, 20:38
-4
Nahlásit komentář
Proč to tady je? FuckingHell tady rozjíždí rybářský klub nebo co? :-)

El-Magor
03.05.2012, 16:20
5
Nahlásit komentář
Já ryby nejím, takže tohle neřeším, ale mistr Damien Coke by nám k tomu mohl něco napsat.

Alien69
03.05.2012, 12:16
0
Nahlásit komentář
Proč se ta ryba musí zabíjet?nejlepší ryba je ještě živá


glotonek
03.05.2012, 11:30
1
Nahlásit komentář
no a škrábat z ryby šupiny až po vykuchání je taky blbost

ALi_
03.05.2012, 10:33
0
Nahlásit komentář
Neberte si z toho příklad. To páčení je hnus. Ryba se zabíjí uderem tupým předmětem do hlavy a následným proříznutím žaber. Tj. s v souladu s Bližšími podmínkami výkonu rybářsho práva