ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Satan, vládce temnot

4859x
Komentáře
17.04.2012, 22:22
0
Tak si tu tak žiju a docela se bavím...
08.04.2012, 21:31
1
El-magor - Dík za pekelný satanský dokument. Ani neviem čo mám viac napísať, len asi to že som ho skoro prehliadol, boh to tak asi chcel. :-D
07.04.2012, 16:38
0
A kde je Boží služebník, že by ho konečně někdo odpráskl? Tak pěkná diskuse a on neuráčí zaskočit si na slovíčko :-/
07.04.2012, 11:15
0
jo a málem bych zapoměl magore gratuluju k významnýmu jubileu, čím to oslavíš: černomešním vínem a satanskou hostií potřenpu hovnama? D
07.04.2012, 16:11
Jo, přesně, uhádl jsi! Je vidět, že mě tu máte prokouklého. Už tu mám láhev Cabernet satagnon, plesnivej chleba a zkaženou fekální paštiku :8)
06.04.2012, 23:42
0
El-Magore, oprava, chtěl jsem napsat náboženství, ne víra! Proti víře jako takové nic nemám, spíš naopak – každej člověk by v něco měl věřit, to duchovní vakuum z lidí dělá takový hovada – jakých vidíme plno na tomto serveru. Spíše jsem se chtěl pozastavit nad tvojí představou pohanství v dnešním světě. Já mám s pohanstvím asociaci barbarů a živých obětí, což mě celkem sedí k tomu satanismu, ale ostře to kontrastuje s tvýma snahama očernit církev, nebo se pletu?
07.04.2012, 00:43
Pleteš. Novopohanství je o něčem úplně jiném, o návratu k přírodě, ke starým morálním hodnotám, jež jsou diametrálně odlišné od těch křesťanských, o toleranci, svobodě. A o obětech raději pomlč, monotheisté se v nich rádi vyžívají dodnes, třeba muslimové v krvavých obětech v dny pouti do Mekky, kdy ulice zrudnou krví, stejně tak židé a pesach, křesťané jsou aspoň v tomhle rozumnější, za ně oběť vykonal Ježíš. Stejně tak fanatismus je v současné době generován převážně monotheismem, barbaři jsou tam maximálně v muslimských zemích, o Africe mluvit nebudu, tam je jedno, jestli je člověk křesťan, žid, muslim nebo pohan, tam bude bordel pořád. Ano, jsem pohan a jsem na to hrdý, nemám se zač stydět, jak se mně snaží podsouvat monotheisté, naopak pokud bych byl katolíkem, styděl bych se po tom všem, co napáchali, veřejně svoji víru propagovat. Křesťanství nezvítězilo v Evropě svou vyšší duchovní úrovní nad pohanstvím, jak je neustále omíláno, ale prostě svou surovou agresí. Na jeho triumfu hrál podstatnou roli fakt, že se křesťané rekrutovali z Římské říše, kdežto pohané byli neorganizovanými barbary, vzájemně znesvářenými kmeny. A především neměli nutkání nikomu podsouvat svoji víru. Rozdíl mezi křesťanstvím a pohanstvím a hlavní důvod, proč se věci měly tak, jak se měly, byl tedy ten, že církev byla vojensky organizovaná a navíc spjata se světskou mocí, pomocí niž šířila svou víru (a hlavně moc) mečem. Proti tomu pohané, uctívající boha podle svých představ, neorganizovaní, nikomu své náboženství nevnucující a tolerantní k víře druhých (nepíši o toleranci k ostatním národům, nýbrž k jejich víře). Neznali ani inkvizici, ani kacířství, ani hranice, ani šíření jediné správné víry mečem. Kdo tedy byl kulturnější a bližší Ježíšovým ideálům? Jakou kulturu to křesťanství Evropě na dlouhá staletí přineslo? Díky křesťanství jsme ztratili na mnoho století všechny vědomosti a moudrost antického světa, upadli jsme do doby temna, středověku. A ro není případ jen Evropy, celé národy byly napříč dějinami a všemi kontinenty ve jménu boha, kříže, půlměsíce, v zájmu nadřazené víry, církve, papeže, proroka, přepadány a vybíjeny, vše pod pláštíkem šíření mírumilovného křesťanství (či islámu), takže nejde o žádnou lokální záležitost, nýbrž charakteristický znak této pochybné víry. To jen abys neoponoval, že to není ve víře, ale v lidech. Je to ve víře, jinak by to nebylo charakteristickým znakem jakéhokoliv abrahámovského monotheismu (vyjma židů, ti si hrají na „uzavřené“ etnikum). Monotheismus k takovýmto činům svojí striktností, intolerancí a zaujetím vůči všemu pohanskému, tedy čemukoliv, co není podle jejich představ, přímo vybízí. Pak to tedy není dobré náboženství. Tečka.
06.04.2012, 23:14
1
Bůh je v lidech stejným dílem jako Satan, neboť jeden bez druhého nemůže existovat.
06.04.2012, 22:25
0
Takže popořadě: Coke: 1) žádný náš Satan. Jak jsem psal, není to moje modla, nejsem satanista, jen tento symbol používám jako štít proti církvi, proti všem vyznavačům jediného. Navíc není náš, ale jejich (či váš, nevím, kam se řadíš), to oni nám ho přiřadili, dle nich se každý, kdož nevyznává jediného, klaní ďáblu. 2) Ano, Satan, tato smyšlenka, udržuje církev v chodu, to není nic nového pod sluncem, protože nen-li nepřítele, není ovečky před čím chránit a celý tento systém se zhroutí, což je také obsaženo v tomto dokumentu, teprve rozvoj vědy, který vyvrátil mýtus ďábla, začala církev ztrácet svoji moc. Ale opět, nejsme to my (pohané), kteří udržovali tento mýtus při životě, to oni lepili na každého, kdož se nechtěl podvoliti jejich moci, nálepku ďáblových vyznavačů.
06.04.2012, 22:29
Pedro001: Nevadí, tím líp. Ti, co si to nečtou, by to stejně nepochopili a to málo těch, jež se tím prolouskají až do konce, to alespoň pochopí.
06.04.2012, 22:33
Ian_Stuart_Lakatos - člověče, tak o tom jsem se dočetl prvně. Četl jsem o hodně dokola omílaných mýtech v této oblasti, ale o tomhle nic nevím. Jestli nějaký mylný překlad, těžko říct, Bible byla přepisovaná a uzpůsobovaná tolikrát, že už nemá žádnou vypovídající hodnotu. A zase tak zainteresovaný nejsem. Zajímám se o tuhle tématiku, ale v žádné církvi ani organizaci nejsem, tedy na čistě amatérské bázi.
06.04.2012, 22:36
Swallow_my_shit_dirty_bitch - Protože se mně líbí, jak jsou ti paranoidní blbečci vyplašení z ďábla, jak ho vidí za každým rohem, navíc mě irituje, jak překrucují dějiny ve svůj prospěch, Imperium romanum padlo z valné části právě kvůli nim, ne kvůli ďáblově zlobě. A hlavně jsem nenašel pořádný dokument z druhé strany, který by byl v češtině a ještě tady nebyl.
07.04.2012, 08:27
jooooo vidím že sis na pateční večer našel nové kamarády jmenují se nick pedro001 nick an_Stuart_Lakatos a nick Swallow_my_shit_dirty_bitch
06.04.2012, 22:09
0
ele nic proti, sdílím tvůj názor na věc, ale proč sem dáváš zrovna dokument z křesťanský produkce?
06.04.2012, 21:30
0
pre magora som niekde čítal že skutočné satanove číslo je 999 nie 666 čo o tom vieš..........ked si už zainteresovaný....
06.04.2012, 22:26
LOOOOOOOOL lakatoši já slyšel že tvoje životní číslo je 000 :-)
06.04.2012, 23:30
máš cez 7800 komentov z toho ani jedno promile nieje hodnotné... zamysli sa nad sebou =D cmuk
07.04.2012, 08:29
ještě že mám v nickname aspon na konci jedničku
07.04.2012, 12:31
LOOOOOOOOOOOL pedro máš štěstí
07.04.2012, 12:31
LOOOOOOOOOOOOOOL už mám 7823 ty nulo :-)
07.04.2012, 15:23
a furt o hovne
07.04.2012, 20:04
LOOOOOOOOOL u holky do postele máš koment..
06.04.2012, 20:39
-5
El-Magore, neberu ti tvůj názor, víra je opium lidstva, ale co je moc, to je moc. Sám jsi napsal, že je Satan nálepkou zla, takže se tu veřejně pasuješ do role zla.
06.04.2012, 20:53
Zřejmě reaguješ na ten spodní komentář. Nepochopil jsi to. Nálepkou na každého, kdo neskáče tak, jak oni pískají. Nevím, jestli se tobě líbí, co nadělal monotheismus (ať už kterýkoliv z nich, v jakékoliv své podobě, všechno je to jedna a ta samá pakáž), ale já jsem pohan a na smělých pohanských národech napáchal v minulosti monotheismus mnoho nezapomenutelných a ničím neospravedlnitelných křivd, krvavé šrámy, jež se nesmazatelně vryly do pochmurných dějin, mnohé pak úplně vyhladil z povrchu zemského. Oslavuji-li Satana, tak ne jako reálnou bytost, ne proto, že bych byl satanista, ale proto, že jej chápu jako symbol vzepření se prohnilé církvi. Ostatně to už jsem psal tady Cokemu, tak se nechci opakovat.
06.04.2012, 21:27
Vladane ty idiote..to bylo myšleno z recese a s nadhledem..všichni to pochopili až na tebe, 66lajnu a deckerkaina..to proto že jse noví honiči na tomhle servru..takže držte pýče a stoupněte si hezky k zídce ať vám fucek přelízne análek a pak vám s elem natrhneme řitě..
06.04.2012, 20:07
-3
Ten kdo vyznává Satana " je narušený člověk" poněvač by mě zajímalo z jakého důvodu vyznává a uznává jednoduše ...(Zlo) - v opačném případě dovedu pochopit člověka věřícího v Boha, logicky
06.04.2012, 20:45
Ne tak docela. Pochopitelně, jak jsem psal níže, žádný Satan není, je to jen mýtus, který si vymyslelo mrzké lidstvo ve snaze zříci se odpovědnosti za své činy a svalit je na někoho jiného. A také nálepka všech abrahámovských církví pro každého, kdo se odmítne podvolit jejich jediné pravdě, záminka, podle níž mohou podmaňovat a znásilňovat celé národy ku svému prospěchu. Evropa nepřijala ve své většině křesťanství dobrovolně, ale převážně násilím. Křesťanství přijímali nejprve z ryze mocenských důvodů vladaři a jejich družina a teprve se značným odporem i jejich lid. Kdo se nové víře vzpíral, byl zničen. Prolitá krev ve jménu boha. Monotheismus je nejintolerantnější, nejagresivnější a nejfanatičtější náboženský systém na světě. Satanismus není o nic lepší, než křesťanství, je to stejné vymývání mozků. Obojí jsou stejní fanatici, jen satanisté nejsou takoví pokrytci, neskrývají se pod roušku dobra, nezaštiťují se bohem, v jehož jménu konají kdovíjaká zvěrstva a přitom se považují za nějaké spasitele. Pochopitelně nemám na mysli těch pár vyšinutých sadistických magorů, kteří si na satanisty jen hráli a dodávali svým vražedným aktům punc zajímavosti. Já však nejsem ani jedním, ani monotheistou, ani satanistou, obojí se mně příčí, defakto jakákoliv víra slouží jen jako rozdmýchávadlo sporů a válek, ať už je původní ideologie jakkoliv mírumilovná. Ale satana beru jako obraz vzdoru vůči církvi a zvůli, kterou páchala vůči evropskému lidu po celý středověk, jinak jsem pohan, náš národ je pohanský, nevím, proč bychom se měli klanět před nějakými importovanými semitskými bohy.
06.04.2012, 20:49
Já zase nedovedu pochopit něco tak zvrhlého a falešného jako je katolizmus ˇ:-(
06.04.2012, 21:21
magore to musíš psát takové slohovky? většina to stejně nepřečte a ty jen mrháš mojim časem když Ti ted píšu smrade
06.04.2012, 21:27
satan je zlý len podla dvoch kních "starý a nový zákon" ktoré sú úpne vymyslené.... aj tento dokument je obyčajná krestanská propaganda... všetko dobré TO BOH a zlé samozrejme satan.... o inkvizícií tam hovoria ako o nevyhnutnom zle čo je vísmech...a dalej 100 000 ludí ??
06.04.2012, 21:28
LOOOOOOOOOL taky jsem to nečetl 8D
06.04.2012, 21:58
Lol...ta to je teda dobrej odstavec, a ted si teda vem...že ten váš Satan měl být nejlepším přítelem Církve a ba dokonce jí pomáhal udržovat v chodu.
06.04.2012, 21:58
:-))
06.04.2012, 19:42
-4
Jako by nestačilo že žereš hovna ty jsi ještě satanista kokote
06.04.2012, 19:48
Závidíš?
06.04.2012, 19:58
LOOOOOOOOOOOL a ty seš jen nula :-)
06.04.2012, 19:28
1
Na co se modlit k Satanovi, na téhle planetě je dost kurev mezi lidma, kteří svou ukrutností předčí i toho rohatého šaška. 8) Můj avatar se sice tváří zle ale není čert, jako čert. 8)
06.04.2012, 19:59
LOOOOOOOOOL zase píšeš o mne..
06.04.2012, 19:03
0
Ele, až tohle uvidí ten jeden, ty víš kdo...bude tě zaříkat a dostaneš běhavku!
06.04.2012, 19:34
Na mě ty jejich zaříkávání příliš nefungují, naposled na mě a na Pretty zkoušel Služebník jakýsi šílený napůl pohanský rituál a akorát jsem měl pět minut škytavku.
06.04.2012, 17:38
0
Brutus
06.04.2012, 17:25
-1
tobe uz je 13 let? si zacal bejt tak hustej a temnej a zacal uctivat temneho pana ? jezis deti... dospej
06.04.2012, 18:40
Inu, taky názor, já ti ho neberu. Až vložíš alespoň jedno video, tak budou mít tvoje názory na uploadery vyšší váhu.
06.04.2012, 17:07
-3
Ty seš vážně magor.
06.04.2012, 18:41
Proč myslíš?
06.04.2012, 19:23
Ještě se tak blbě ptáš? Opěvuješ tu ikonu zla a ještě takovým způsobem, jak nějakej sektář.
06.04.2012, 19:47
Hele brzdi, ty ikono. Jednak ti chybí troška nadhledu, jednak žádnej Satan není, je to jen mýtus, který si vymyslelo mrzké lidstvo ve snaze zříci se odpovědnosti za své činy a svalit je na někoho jiného. A také nálepka všech abrahámovských církví pro každého, kdo se odmítne podvolit jejich jediné pravdě, záminka, podle níž mohou podmaňovat a znásilňovat celé národy ku svému prospěchu.
06.04.2012, 20:10
magore jooooooooooooo
06.04.2012, 20:12
vlastně neeeee, chceš říct že se každej večer modlím k mýtu? si mě nasral
06.04.2012, 20:19
Ty jsi přece jehovista, tak co plašíš?
06.04.2012, 20:37
ale hovno, tam jsem chodil jen vykrádat kasičku, abych měl na párky a lahváča do kauflandu, vidíč že ty kříže jsouu otočený dolů k zemi, ne navrch knebi
06.04.2012, 20:42
Tam na té vaší díře je Kaufland?
06.04.2012, 20:46
no tak do coopu
06.04.2012, 20:54
A jak se má služebník, ještě pořád žije?
06.04.2012, 15:49
2
HAIL SATAN !!!
06.04.2012, 15:40
1
jooooooooo to je hustý, satan je king!
06.04.2012, 15:01
0
Sláva Behemothovi smrt bohovi! xD
06.04.2012, 19:28
Alien:Ty jsi maly KKT..Si asi malokrat prohnal buka u toho videa ze?
06.04.2012, 19:41
Za toto rouhani chcipneš s tim počitej v ukrutnych bolestech zkurvysyne
06.04.2012, 20:45
Miluji bolestivou smrt
07.04.2012, 12:58
džoinťák se zastává cikánský špíny a okrádá lidi v kasínu a snaží se nahnat si plusový body u boha, ale to mu je hovno platný, shoří v pekle jako my ostatní!
06.04.2012, 14:59
0
Jo jo satan a bobeček jo jo
06.04.2012, 14:58
4
LOOOOOOOOOOOOOOOL všechno nej k 666 !! ty vládče řitních hlubin !!!
06.04.2012, 15:57
Děkuji, od tak slizkého tvora, jakým jsi Ty, mě to obzvláště těší!
06.04.2012, 19:59
:-D
06.04.2012, 14:33
1
ROZPRAVKY PRE DETI !!! HAHAHAH OMG
06.04.2012, 15:56
To víš, že to jsou samé nesmysly, co bys od těch řiťopichů čekal, nic lepšího jsem nenašel.