ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Demonstrace 15.3.2012

Komentáře
17.03.2012, 01:08
0
uz bylo dost nenazranejch kapitalistu
15.03.2012, 11:44
0
Zpět k tématu videa. Na videu je zachycen správný volič ČSSD, ta taky umí jen konstatovat problémy, ale řešení ? Všichni chytráci níže uvedení, kecat a dělat ramena umí každý blb. Ale kdo v vás by měl řešení, vlastenecké řešení pro zlepšení blahobytu v celé zemi ?
15.03.2012, 11:40
0
tady je to lepší jak na novinky.cz , velice mne pobavila diskuze. I na zmíněném serveru je to samý komunista a socialista s bandou přívrženců (masturbujích naklikávačů). Jen mne mrzí že vy máte stejné volební právo jako já. Všem levičákům doporučuji krásnou letní dovolenou v KLDR.
15.03.2012, 01:55
1
tak, dneska to propukne. Jsem zvědavej jakou to bude mít sílu
14.03.2012, 08:23
-3
Člověk jenom žasne, kolik příživníků a parazitů společnosti, na které my ostatní (normálně pracující a podnikající) odvádíme daně, si tu otvírá hubu…
14.03.2012, 00:40
0
zajímalo by mě, zda ty vaše sálosáhlé komentáře někdo čte :-DDD
13.03.2012, 13:14
-3
1) Není možné uzákonit chudé bohatšími tím, že ze zákona seberete bohatým. 2) Co někdo dostane bez práce, jiný musel odpracovat, aniž by za to něco dostal. 3) Vláda nemůže dát nic nikomu, co by nejprve nesebrala někomu jinému. 4) Bohatství se nemůže rozmnožit tím, že se rozdělí. 5) Když polovina lidí dostane nápad, že nemusí pracovat, protože druhá polovina se o ně bude starat a současně ta druhá polovina se ztotožní s myšlenkou, že není dobré pracovat, protože odměnu za jejich práci dostane ta první polovina, tak je to počátek konce každého národa. ....a ted do me,bolševici. A jeste jedna vec, kdyz bylo za totace tak svele,proc byla revoluce?
13.03.2012, 13:53
1) To ani nikdo nechce. Krom toho, právě dnes se ze zákona bere chudým. 2) Přesně tak, proto chtějí komunisté zrušit soukromé vlastnictví výrobních prostředků a tím odstranit bezpracné zisky. Nastolit heslo - každému dle jeho zásluh. (z čehož je patrné, že flákač - kapitalista dostane méně než ten kdo pracuje). Ten komu není možné zajistit práci ale musí důstojně žít a zároveň o získání pracovního místa usilovat. 3) Vláda dnes rozdává kapitalistům miliony vytažené z kapes pracujících. Celá naše vláda a její zaměstnavatelé žijí na náš ukor a bezpracně. 4) Bohatství se množí jedině prací, to je zákon ekonomiky. Je potřeba aby se bohatství spravedlivě rozdělilo mezi ty, kteří bohatství vytváří. A ne jak dnes, dát těm co bohatství vytváří almužnu, ještě je obrat o daně a lup si rozdělit mezi své kapitalistické kamarády a chlebodárce. 5) Ty údaje jsou nepřesné. Víc pravděpodobné dnešním poměrům je to, že 1% společnosti -kapitalisté parazitují na 99% společnosti - proletariátu. Když je ten kapitalismus tak skvělý, proč největší světová mocnost je socialistická, proč je jižní Amerika rudá, proč byla revoluce v rucku 1917, v ČSR 19848 atd...boj pokračuje, a tím že se dal socialismus v roce 89. na ustup neznamená, že myšlenka spravedlivějšího světa přestala existovat. Nesleduješ dění v Evropě? Zdá se že ne.
13.03.2012, 14:34
reaguji na tebe Ali (na rozdil od FH se alespon vyjadrujes slusne, takze jsem ochotny reagovat). 1) ze zakona se dnes bere chudym i bohatym, bohatym dokonce o neco vice. Je rozdil danit 15tisic nebo 150tisic.Kdyby byla rovnost, oba dva by na dani odvedli treba 3tisice a ne % z prijmu. 2) na svete neni jen sektor zemedelstvi, prumysl, ale take sluzby. To, ze nekdo vymysli "zapalovac",aby si pak 6miliard lidi zazehlo ohen je taky krok vpred. To, ze ten zapalovac pak vyrabi delnicka trida jeste neznamena, ze nas to nekam posune...je otazka casu, nez bude vse plne automatizovane a pak se nahradi i delnicka trida.Co s ni?to fakt nevim,netroufam si odhadovat.3)vlada dnes rozdava kapitalistum miliony stejne tak jako komunistum.4) Jak jsem jiz rekl, vice si vazim "mozků",kteri neco skutecne vytvari, protoze ty mozky jsou schopny nas hnat dopredu. Kdyby se o to meli starat podprumerni lide (tim nerikam horsi, pouze mene inteligentni), nikam se neposuneme.5) na tu demagogii s % nehodlam odpovidat =) .....Ali, i v prirode je to tak, ze "silnejsi pes mrdá". Vsude je nejaky vudci typ (smečka psů), nejde dosahnuot toho,absme se meli vsichni stejne..............a ted ti napisu zacatek toho, na cem vlastne vzniklo tech 5 bodů: Profesor ekonomie na vysoké škole v USA učinil prohlášení, že on dosud nikdy nevyhodil jediného studenta, ale v poslední době selhala celá jedna třída. Tato třída trvala na tom, že Obamova verze socialismu funguje a že ve výsledku nikdo nebude chudý a nikdo nebude bohatý. Všichni si budou rovni. Profesor reagoval: „Ok, uděláme v této třídě experiment a aplikujeme Obamův plán.“ Všechny známky budou průměrné a každý dostane stejnou známku, takže nikdo nedostane F (americká obdoba 5), ani nikdo nedostane A (americká obdoba 1). Po prvním testu byly známky zprůměrovány a všichni dostali B. Ambiciózní studenti, kteří se pilně připravovali, byli naštvaní a naopak studenti, kteří se připravovali jen letmo, byli nadšení. Přišel čas druhého testu. Studenti, kteří se připravovali u prvního málo, se připravovali ještě méně a někteří z těch pilnějších se rozhodli, že také nebudou studovat tolik jako prve, když dostanou průměrnou známku a tak studovali taktéž méně. Výsledek na sebe nenechal dlouho čekat, byla to známka D. Když přišel na řadu třetí test, známka, kterou všichni obdrželi, byla F. Po zveřejnění známek došlo k hašteření, obviňování a nadávání. Vše vedlo k pocitu viny, ale nikdo nevinil sebe, ale ostatní. Nikdo totiž nechtěl studovat pro prospěch někoho jiného. K jejich velkému překvapení všichni propadli a pan profesor jim řekl, že ze stejného důvodu nemůže fungovat socialismus. Když něčemu věnujete velké úsilí, zasloužíte si za to velkou odměnu. Když vám vláda vaší odměnu vezme a přerozdělí ji, nikdo není ochotný vyvíjet velké úsilí. Nemůže to být očividnější, než to je na tomto příkladu.
13.03.2012, 15:22
1) V praxi to vypadá, že ten bohatý po zdanění má měsíční příjem na osobu desítky tisíc, až statisíce a běžný pracující 10-20 000. To není žádná rovnost, to je pokrytectví. 2) Ano, je i sektor služeb. A? Samozřejmě, existuje dělba práce, to není žádná novinka. Ale nevím, jestli je nějaký normální důvod k pro to, aby zapalovač vymyslel někdo a z toho bezpracně těžil třeba jeho vnuk. Ano, tím narážím na zastaralé formy vlastnických a autorských práv, též na institut dědictví. Nechápu, proč by někdo měl celý život parazitovat na práci druhých proto, že jeho prapředek z x tého kolene žil přesně tak, jako pan továrník. To se prostřednictvím dědického práva výrobních prostředků v podstatě pokračuje v tomm co fungovalo ve středověku, kdy se dědila koruna, tím i moc a společenské postavení. Takže nikoliv prací a tím co umí, ale tím co má a to ze zákona živ je dnes parazit - kapitalista. 3) Nikoliv. Komunimstům nic vláda nerozdává, na ty vymýšlí zákony jak je zakázat. Jestli mluvíš o těch komunistech, jako je Tlustý, Zeman, Štětina a další, co v podstatě stáli za rozbitím socialismu (samozřejmě bezvýznamní vedle takového antikomunisty který to dopracoval až do čela KSSS Gorbačova), tak těm možná za tu jejich velkou službu něco do kapsy spadlo. 4) Ano, proto je dnes vzdělání placené, tím i pro některé "mozky" nedostupné. Ano, právě proto že nás mozky posouvají kupředu tak zavíráme školy, nedáváme peníze na vědu a výzkum, zavíráme výzkumné ústavy atd... Jak vidíš, tak dnes je na vedoucích postech řada nekompetentních až zhovadilých lidí se kterými nelze jinak (dle buržoasního práva) hnout. Počínaje Parlamentem a vládou... 5) Ty jsi tady začal s dělením společnosti na dvě poloviny, asi ti to vypadlo z hlavy... To co píšeš na závěr vzbuzuje závažnou a klíčovou otázku. Víš co to je vůbec SOCIALISMUS? Když už je o tom řeč? Já žádný obamův socialismus neznám.
13.03.2012, 16:51
Ali, 4) opet demagogie. U nas placena vyuka neni (pokud nejsi na soukrome skole, kterych je hrstka). Navic (cerpam z vlastni zkusenosti z VS) ti garantuji, ze az za vlady pravice jsme dostali granty na temer vsechny projekty. Dokonce letos zasluhou soukromeho sektoru je to nejvice penez v historii......Ten zaver byl pouze citovan z webu, slo o ponauceni (pochopeni principu) nez nejake konretni zavery na stav v USA.
13.03.2012, 19:55
ali ty musíš bejt hroznej mamlas. Copak dělal asi tatínek s dědečkem?
13.03.2012, 19:58
4) Náklady na vzdělání jsou pro rodinu nemalá zátěž a začínají už umístněním dítěte do školky. Platí se školka, jídlo, kupuje se mýdlo, toaletní papír, veškeré pomůcky. Školné na VŠ je na spadnutí (byť ještě není pevně rozhodnuto o akceptovatelném názvu a formě platby). Krom toho, že školné bude a v jaké výši a jakým způsobem bude placeno, nebo i jak budou fungovat půjčky pro studenty může vědět každý kdo si vyhledá příslušnou bílou knihu EU. To že vaše škola dostala grant z EU (který je bohatě přeplacen odvody do EU) je krásné...Nic méně, drahé. Ano, citoval jsi z webu blábol který nemá nic společného s realitou a mechanismy socialismu. To že je obamovo vládnutí nazýváno socialismem svědčí o autorově neznalosti nebo zaslepenosti. Měl by jsi sám vědět co to socialismus je, aby jsi potom nestavěl celou argumentaci na nesmylných konstrukcíh jako je tebou citovaný článek. V uvodu jednoho příspěvku jsi se navážel do FH. Jeho vulgarita je zjevná, a to jak se vyhraňoval proti komunistům ví každý. Takže nevím, proč je najednou u tebe bolševik.
13.03.2012, 20:49
Ali, tam, kde vládne levice, je vždycky všeobecná chudoba a bída. Ještě sis toho nevšiml? A Tví rodiče jsou sourozenci, nebo Tě jen hrozně mátili do hlavy?
15.03.2012, 20:45
1) Je rozdil danit 15tisic nebo 150tisic.Kdyby byla rovnost, oba dva by na dani odvedli treba 3tisice a ne % z prijmu. Reakce- jen hloupý podnikatel by přiznával velký příjem, každý přizná jen minimum a radši nakupí blbosti udělá inventůru nakoupených skl. položek , odepíše ...a stát utře
mdk
13.03.2012, 11:08
0
zelam vam vela uspechov z SK, ale neberte si priklad z nasej Gorily, bol to asi ofajc pred volbamy musite si ale uvedomit ze v cechach bolo asi 1.000.000 kimunistov a z toho aspon 2000 super bolsevikov STB a KGB cvicenych, oni a ich klony tam funguju a su medzinarodne chraneni o FSB ani nehovorim staci vas dokument Kbyby mne zabili ale inak zdar
13.03.2012, 09:50
0
Khasia : Ty si z Prahy nebo z Brna ne ze si tak chytrej,nojo o vas tam je postarano ale laskave si nech svoje poznamky pro sebe kdyz vo tom vis peknou picu debile
13.03.2012, 09:51
Drž hubu ty kokote zasranej! Je pro mě urážka bejt jmenovanej na stejné stránce s tebou!
13.03.2012, 11:44
co se tu vubec s vama bavim budu komentovat videa nic vic...
13.03.2012, 13:18
jj, Skull nechce makat, za to by ho za totace zavreli. Kdyby chtel (vzpomene si na minuly rezim a umistenky) a maze do Prahy nebo Brna.
13.03.2012, 09:00
-2
Já teda nevím,většina tu brečí jak se má na hovno a jaký sou chudáci,jak je každej okrádá.Nesouhlasím se vším co tato vláda dělaá,ale přiznám se,že smýšlím pravicově.Znám poměrně dost lidí za hranicema jak na západ,tak na východ a řeknu vám,že například proti němcum,američanum a nevím koho ještě,se nemáme tak zle co se životních nákladů týká.Co vím přímo od známého z německa,tak tam třeba není vůbec normální,aby jedna rodina vlastnila 2 - 3 a více nemovitostí,že by to neutáhla,to tam vlastní jen ti nejbohatší.A u nás?většina rodin má byt až dva k tomu chatu,nebo chalupu a k tomu třeba ještě nějakej pozemek. a tak nějak podobně je to i u amíků,jeden byt nebo dům tam splácej celej život.A tak je to se vším.Jen tu brečíte u netu a nadáváte ja je to na hovno.Zjistěte si taky jak je to ve světě.
13.03.2012, 09:08
A my copak do těch míst nesměřujeme? To že v USA trpí pracující bídou není novinka, a i přes to je to náš velký vzor v jehož kolejích kráčíme. To že jsou v západních zemích větší rozdíly mezi majetkovými poměry lidí je dáno tím, že oni nikdy v socialismu nežili a třídní rozdíly se neeliminovaly jako v socialismu, ale naopak prohlubovaly. Ale už i my máme nějakou dobu miliardáře a bezdomovce. Je to irelevantní. Víc než půl milionu lidí nemá práci - jediný zdroj obživy pro proletariát, a je jim uplně jedno jestli se mají v USA dobře nebo špatně, natož aby porovnávali...vždyť se tam nikdy v životě nepodívají.
13.03.2012, 09:37
Ale Ali,tak je to u většiny věcí co tu haníte.Podívej se někdy po sídlištích do kontajneru,co se tam všude válí žrádla,podívej se na lidi jak tahaj přeplněný košíky ze supermarketů,to co tahaj nemůžou ani sežrat,podívej se na jaký věci se lidi zadlužujou (dárky,dovolená,talevize jen proto že soused má větší atd...).Neobhajuju tuhle zkurvenou dobu a životní styl,ale hodně moc věcí je v nás a každej by si měl uklidit před vlastním prahem.
13.03.2012, 09:54
Mě spíš sere to že musím být v práci od 7 do 7 a pak když jdu někdy ven tak mám z toho vánoce. A jdu třeba do Olympie nebo někam do města a dívám se kolik lidí má čas dopoledne brouzdat po nákupech a utrácet za pičoviny na který já nemám a říkám si co dělám špatně že já jsme od rána do večera v práci a nemám na to a oni jo? Kde je ta spravedlnost?
13.03.2012, 09:59
Khasio a zkoušel si někdy hledat práci někde mimo bydliště a líp placenou?Nevím,třeba žádnou nenajdeš,ale zkusil bych to.Vždyť všude ve světě je normální dojíždět za prací.A někde je to i pěkná štreka.Ale když by to šéf zaplatil,tak by se to vyplatilo.?Teď to nemyslím na tebe,ale to je další z tý čecháčkovský pohodlnosti,chci práci v místě bydliště a přes to vlak nejede,já dojíždět nebudu a starejte se o mě.
13.03.2012, 10:21
Mě o tom nemusíš mluvit dojíždím z dědiny 15 km každej den a vyjde mi to laciněji autem než autobusem. Proč o tom mluvím? Protože pracuji v soukromým sektoru a šéf chce velký prachy a tobě pustí nějakou korunu. Jasně chci víc ale nemám dál už kam postoupit jen na vlastní nohy. Když půjdu na vlastni nohy budu dělat 25% mé stávající práce a budu se mít pohádkově, škrábat se na prdeli a budu mít spoustu času, ale musím se osamostatnit a neživit další 4 hladový krky. O ničem jiném to není. Já problém s dojížděním do práce nemám. Ovšem jakž takž, z brna přece nebudu jezdit do prahy bo se ta výhoda vymazává cenou za dopravu a bydlet v praze nechci.
13.03.2012, 01:45
0
"tak si mužeš vzit hypoteku," A stát se na 30 let otrokem banky, pěkná vyhlídka...
13.03.2012, 08:43
ty jdi taky do píči
13.03.2012, 01:39
0
"Reakce na Skulla: Prace je az az, ale lidi jsou line cunata." A jak mi vysvětlíš, že jeden rok je lenochů 50 000 a dva roky poté 500 000? Jak to že jednou jsou lenoši v Portugalsku, jindy na Islandu, pak zase třeba v Itálii. To je nějaká epidemie?
12.03.2012, 23:27
4
když se to povedlo na Islandu, tak se ukázalo, že to není nemožná idea, jen tady to příliš smrdí socanama
12.03.2012, 23:44
Thumbs up
13.03.2012, 02:28
To se prej nakonec zametlo někam pod koberec, aby se to nedostalo na veřejnost a nemohlo to propuknout i jinde. Zmrdi
13.03.2012, 07:07
Na druhou stranu tam veskere problemy pramenily z dluhu. Tato vlada se alespon snazi snizit dluh, i kdyz je mnohdy az moc prisna a nelidska
13.03.2012, 08:53
Prokapitalistické vlády (do nichž spadá i soc. dem - nechceš říct, že čssd chce něco jiného než kapitalismus, že ne?) zadlužojí naši republiku od roku 89. Současná vláda v tom extrémně vyniká...
12.03.2012, 22:52
5
nervos30 no blbečku, tak v tomhletom mám naprosto jasno. 8) A nejsem ani zdaleka zde sám, kdo nesouhlasí s Kapitalismem hńupečku. 8)
12.03.2012, 23:07
táhni do píči kryple
13.03.2012, 00:20
s kapitalismem muze souhlasit jen vlastizradce
12.03.2012, 22:46
-5
víte co se mi líbí že skoro pořád fuckinghel má samý kladný plusy ale skoro všichni ostatní samý mínusy, tak jedinej on je tady extra někdo a nejchytřejší ale všichni ostatní sou debilové,jak to děláš ty čuráku fuckingu? ty si určitě hodně debilni a nemocnej
12.03.2012, 22:51
nacvakat si plusy/minusy muze kazdy sam kolik chce, ale FH u toho masturbuje =)
12.03.2012, 22:52
tomu věřím že to je čurak s velkým č
13.03.2012, 07:52
Prootže je tady spousta sociálek kteří si mastí šulka u pc a internetu za 250,-Kč z peněz od sociálky.
12.03.2012, 22:29
-17
měl by tu dodavku dat do sběru
12.03.2012, 22:27
14
uckyou69 špatně kapitalisto ! Já se mám naštěstí dobře ale nejsem jen bezcitný zmrd, jako ty ! To že skoro 70% rodin s dětmi je na pokraji žebroty !!, to ti je jedno ty hajzle !!, protože TY se máš dobře tak co ti je po nich, kurvo zdechni dík!! nemáš charakter ani srdce !
12.03.2012, 22:29
70% zije na pokraji zebroty, ale vcera jsem pred tescem nezaparkoval.
12.03.2012, 22:38
to že je pred Tescom plno aút neznamená že majú ludia peniaze.Problém je v tom že v tých autach prišli taký istý kreténi ako si ty pretože tý obyčajný ludia si tam idú urobiť základný nakup a prídu tam povatšine pešo.
13.03.2012, 07:51
Ale proč žijí na pokraji chudoby ses sám sebe nezeptal. Když vídím dnešní slečny jak si ve 21ceti namrdají děcko a po roce dvou se rozejdou protože nejsou ani vzití a jsou svobodné matky které nikdo ani nevymrdá za celej rok a začnou z toho být sklíčené tak je mi jasný že to ani lepší bejt nemůže. V době plánovaných těhotenství je to prostě všechno špatně.
12.03.2012, 22:27
-16
Jointe, oni mozna nejsou komunisti, ale cekaji, ze peceni holubi padaji do huby
13.03.2012, 01:37
Jako kdyby kapitalista někdy dřel :-D
13.03.2012, 05:54
Ali, tak to všichni přestaneme makat a budeme kapitalisté a budeme se mít krásně? Ty to máš v té makovici ale hodně vymetené, více než jsem doposud myslel.
13.03.2012, 08:55
No zdá se že jsi vůbec nemyslel, ale i tak jsi dobře vystihnul situaci, že proletář musí jen dřít, aby mohl kapitalista ležet a chytat ty holuby...
12.03.2012, 22:25
-16
dementi :-)))))))))))
13.03.2012, 07:50
vítej mezi náma demente =)
12.03.2012, 22:24
-17
sem snad choděj sami komunisti
13.03.2012, 07:49
A psychopati co tě chtějí zastřelit.
12.03.2012, 22:23
-19
to kasíno za kruhákem je naše kokutci
12.03.2012, 22:26
nerikej to nahlas,jinak ti to bolsevik FH znarodni
12.03.2012, 22:28
on přijde na kefe už jsem ho tam zval
12.03.2012, 22:31
Tak hlavne at si ho nesplete ochranka s houmelesem, aby ho nevyhodili driv nez vubec otevre dvere. Prece jen jich je kolem Vaclavaku dost.
13.03.2012, 07:49
Díky za informaci alespoň vím kde tě najdu!
12.03.2012, 21:27
13
FuckYOU69 ty čuráku jeden !! tebe by měli postavit hned vedle ty zlodějské kurvy a zastřelitz tě ! Kvůli takovým pojebaným kapitalistům, jako jsi ty je tady situace v naší zemí taková, jaká je !!! Šmejde jeden nenažranej, kapitalstickej !
12.03.2012, 22:24
Fh,bolseviku, ani nevis jak jsem rad, ze takove nuly jako ty se budou mit vzdycky hure nez ja. Nerikam, ze mi to ke stesti staci, ale zahreje to na srdci. Ja pro to alespon neco delam, abych tady nesedel a nenadaval
12.03.2012, 22:26
fuckyou69 špatně kapitalisto ! Já se mám naštěstí dobře ale nejsem jen bezcitný zmrd, jako ty ! To že skoro 70% rodin s dětmi je na pokraji žebroty !!, to ti je jedno ty hajzle !!, protože TY se máš dobře tak co ti je po nich, kurvo zdechni dík!! nemáš charakter ani srdce !
12.03.2012, 22:27
fuckinhell ty jsi velká socka:-))) a ještě k tomu mrdaná cikánama do huby
12.03.2012, 22:30
00fetkaline00 zas mluvíš o těch cikánech ?? 8)) tebe museli ale pěkně vojebat, že máš asi natrhlou prdel doteď co ty píííčo. 8))
12.03.2012, 20:10
-20
Ten skullWP je troll?
13.03.2012, 07:48
trotl
13.03.2012, 09:49
a ty si Prazska pica co hovno vy
13.03.2012, 09:55
S prahou nemám nic společnýho děvko
12.03.2012, 20:06
-10
Reakce na Skulla: Prace je az az, ale lidi jsou line cunata. Kdyz za totace vysel clovek z uceni nebo z vysky, dostal umistenku a i kdyby byl treba z Karvine, povali do Prahy. Dneska clovek vychodi skolu a nez aby sel "za praci", radeji bude sedet na prdeli a nadavat, ze prace v jeho rodnem meste neni. Kdo chce, ma se dobre, kdo nechce, ma smulu.
12.03.2012, 20:15
Rikal mi znamej, že za komančů bylo poviností každyho dělat. když se někomu nechtělo makat a vyhybal se zaměstnání hrozilo u až 18 měsíců vězení...
12.03.2012, 20:22
Clovek neni neci majetek, nikdo nemuze nekomu neco nakazat (to mohli jen komanci). Ale nerad slysim, ze nekdo nemuze najit praci. V dnesni dobe internetu a dalsich moznosti je to absurdni. Navic nikdo neni drzen na miste, nikde neni psano, ze kde se narodim, tam musi pracovat. Jak rikam, lide jako Skull jsou akorat líní.
12.03.2012, 20:25
Za komančů se lidi měli celkově líp.
12.03.2012, 20:39
fuckyou69, ale na druhou stranu.. tu prácu měl člověk jistou. Dnes maš dobrou pracu, tak si mužeš vzit hypoteku, zitra prácu už mět nemusiš, žádnou nenajdeš nemaš z čeho splácet a končíš :-)
12.03.2012, 21:16
ty si chytrej jak radio...tvl tohle mam rad hovno vis a delas jak kdybys sezral salamounovo hovno,myslim si ze vim lip jak na tom sem a co si muzu dovolit,prace je dost ? haha musim se ti smat.Ty si jako ten jeden typek kterej mi rekl a zacnu podnikat...muzes mi rict kde vemu na byt nebo na cesty do prace ? Aha problem,na to si asi nemyslel ze ten byt neco stoji vid?Ja se chci odstehovat do Prahy ale jelikoz mi je 20 tak nemam nasetrenou ani korunu tak mi rekni z ceho si mam platit cestu nebo si dokonce koupit byt ?????
12.03.2012, 21:20
pujcka ? Pujcit si podle me muze jenom kreten,nikdy jsem si nepujcoval a nikdy si v zivote nic nepucim !
12.03.2012, 21:22
si poriadne vedľa to bude asi tým že maš doma čo jesť lebo ti to nachystá mama
12.03.2012, 21:33
FuckYOU69 teba mala matka vypchat na pole ty kokot pojebany zoschly !
12.03.2012, 21:35
Souhlas. Vsichni umi jen sedet na prdeli a nadavat. At se kazdy sam sebe zepta, co dela, aby se mel lip.
12.03.2012, 21:37
SkullWP,tak to aby sis začal kurevsky vydělávat,pak si můžeš na starý kolena koupit byt,když ti půjčky smrděj vole.
13.03.2012, 07:48
Velmi jednoduše ušetříš. Přestaň chodit do hospody chlastat, přestaň kouřit, všechny peníze strkej do prasátka a uvidíš kolik peněz budeš mít za tři měsíce.
13.03.2012, 09:48
a kde mam ty penize brat mam krast nebo co ??????? Ja nejsem na podpore jak nakej cigan ! Prestal sem kourit chlastat a chodit do spolecnosti chodim jen maximalne na prochazky do lesa !Pico ty si z Brno nebo z Prahy to poznam ty jsou chytry jak radio ale hovno znaj protoze o ne je postarano vole
13.03.2012, 09:56
Tak v tom případě gratuluji do lesa chodím taky a je to fajn a ještě něco dělám pro své zdraví.
12.03.2012, 19:50
-17
Asi to nestihnu,neboť v tu dobu přivezou do Kauflandu zlevněná vejce o 20 haléřů,tak tam bude asi nával.
12.03.2012, 19:59
tak v tom pripade to nestihne vetsina demonstrujicich
13.03.2012, 07:45
No jestli to budou vajíčka z polska tak se na tu demonstraci hodí bo budou zkažená a pekně budou smrdět.
12.03.2012, 19:00
12
Jedině silou a zabít je, ty kurvy v Praze se budou držet u koryt pořád a pořád budou krást !
12.03.2012, 20:30
ty vole,ty seš zase uplně vyřízenej.jen by mě zajímalo jestli si při psaní komentu zuřil a nebo bečel
12.03.2012, 21:05
čecháčky také nemám rád :-/
13.03.2012, 07:44
honil
12.03.2012, 18:27
0
koukam ze se parta blbecku chce zviditelnit .DD
12.03.2012, 18:30
tak si dál žij v těch sračkách a nech si dál srát na hlavu, když tě to baví.
12.03.2012, 18:59
system_collapsed jen ho nech on na to zdechne. 8)
12.03.2012, 19:50
no jestli na neco zdechnu tak jenom na takovy curaky jako ste vy
13.03.2012, 07:44
Pozor, máme tu kojence systému.
12.03.2012, 18:21
1
Proč to nenaplánovali na víkend? Ve čtvrtek se mi tam nechce jezdit už vůbec )
12.03.2012, 18:18
13
joo beru vidle a hrr na strakovku, už se těším až je zabodnu kalouskovi do prdele!!
12.03.2012, 18:01
0
trochu nechápu jak by to chtěli dělat bez politiků
13.03.2012, 07:43
Pomocí CML (centrání mozek lidstva)
12.03.2012, 17:07
0
stejně se těch zlodějů nezbavíme jinak než vojensky ... tady už to prostě jinak nepůjde !!
12.03.2012, 16:54
0
taky bych jel demonstrovat kdybych nebydlel tak daleko od praglu
12.03.2012, 18:29
Demonstrovat se nebude pouze v Praze, ale všude tady: Praha, Václavské náměstí, Brno, nám. Svobody, Ostrava, Masarykovo nám., Karlovy Vary, Zeyerova ul. naproti knihkupectví Dobrovský, Žďár nad Sázavou, nám. Republiky, Hradec Králové, Masarykovo nám., Pardubice, náměstí Republiky, Jičín, Valdštejnské nám, Plzeň, náměstí Republiky, České Budějovice, náměstí Přemysla Otakara II před radnici, Chomutov, náměstí 1. máje.
12.03.2012, 21:22
parada Chomutov ! To jsem chtel slyset budu tam i s kamosema dik za informaci
13.03.2012, 07:42
Brno Cejl to by bylo lepší.
12.03.2012, 16:51
15
Jinak podporuju ty odvazny lidi na videu,pokud bude demonstace v okoli meho domova s radosti prijdu
13.03.2012, 07:42
napřed tady moralizuješ že jsou cigáni v pohodě a pak tady brečíš že nemáš práci. Bodejť bys ju měl když tady každej cigán dělá kopáča a pro bilé tu jsou už jen samé profesionální typy prací?!
13.03.2012, 09:45
ty curaku a co mam asi delat mam si ji vycucat z prstu ? Ja mel praci ale vsude nam tu snizujou stavy a z mi byvali firmy vykopli 80 lidi !A toto dela hodne firem zde,Sandwik propustil 150 lidi atd! Ja jsem vyucenej zamecnik a svarec ja mam profesy ale je blby obdobi a vsude se propousti,firmy prodelavaj! Tak mlc ty dilino kdyz hovno vo tom vis,lidi jako jsem ja je tu hodne a pribyvaji kazdym dnem:Meles picoviny protoze ty profesionalni typy sou tu taky zabrany,nojo Prazak vole drz hubu pico nic nevis
13.03.2012, 09:57
Nemáš pracovní místo? Tak si ho vytvoř sám. Divej já práci mám a také se připravuji že se osamostatním a půjdu na vlastní nohy.
12.03.2012, 16:50
0
dneska me nevzali ani na hrobnika...co mam delat lidi,co mam delat...ja uz vazne nevim a delam co muzu pisu kam muzu a napisu i sem,nevite nekdo o nejakem vydelku penez bez zamestnavatele ? Ja nvm me napadlo treba sbirat houby a prodavat je nemcum ale houby jeste nerostou neco takoveho prosim jestli znate budu rad,potrebuju penize
12.03.2012, 18:20
Prodej jednu ledvinu :-)... a nebo umíš plést košíky z vrbových proutků? ty teď začínají růst... A nebo velikonoční pomlázku, velikonoce budou za chvílu a ve větších městech se to prodává za dost.
12.03.2012, 19:11
hele to je supr napad DIKY !!!! Kosiky plist neumim ale naucim se to hned zitra se na to vrhnu fakt dekuju ani nevis jakou si mi ted dal nadeji :-) a povzbudil naladu DIKY
12.03.2012, 19:28
Tak ať se dílo daří :-)
12.03.2012, 20:16
Jezdi prcat Němce do prdele!
12.03.2012, 21:32
Tak asi se jeste nemas tak spatne, kdyz si muzes platit internet, ne?
13.03.2012, 00:17
kdyz o me nic nevis tak mlc
12.03.2012, 16:27
1
to mas pravdu ale donekonecna si cesi srat na hlavu nenechaji tomu neverim a sem rad ze nekdo takovou akci rozjel a plne podporuju
12.03.2012, 16:19
1
Hezká myšlenka,ale na to sou češi moc velký přizdisráči.
13.03.2012, 07:40
přizdisráči, jo =)
12.03.2012, 15:58
14
jen do toho