ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Tajemství starověku - Záhady ztracených civilizací

3131x
Komentáře
05.03.2012, 16:09
1
pýčovina
05.03.2012, 12:05
0
zajímavé
04.03.2012, 14:55
0
na dokument od Ela se vždy rad podivam... dik moc B)
04.03.2012, 16:09
Není zač, jsem rád, že se líbí. Tady tyhle věci mě nesmírně zajímají. Čím více toho o těchhle starých civilizacích víme, tím více zjišťujeme, že o nich vlastně vůbec nic nevíme.
04.03.2012, 20:12
Pro Ela: Čím méně o nich víme, tím více víme o nevědomosti těch, co věděli to, co nevíme my. My víme o vědomí podvědomí a nevědomí nadvědomí pro vědomí z nevědomí. Vědění vědomí a povědomí o vědění o nevědomosti z poznání a pochopení vědění vyplývá z nevědomostí o ztraceném vědění a poznaném povědomí zapomenutém v toku času. Ele, až to rozlouskneš a pochopíš, tak poznáš smysl vývoje lidstva a nesourodost evolučního vývoje našeho druhu a znalostí ) Naštěstí to nepochopili všichni a tak se můžeme dále nerušeně vyvíjet v ještě větší hovada jak nám bude libo )
04.03.2012, 20:28
Wolwe: restartoval se mně mozek u třetího řádku, načítá se operační systém a čekám na druhý pokus. Tentokráte jsem si v pokoji pořádně vyvětral, abych se nepřehříval, prokrvil všechny neurony, synchronizoval všechny binární čítače a vyčistil logické obvody. OK, hotovo, jdu na to! Drž mně palce!
04.03.2012, 21:05
Ele, na tohle se musíš koncentrovat. Chce to pár let abstinovat a držet permanentní půst, aby sis vyčistil hlavu. Pobyt v přírodě a osvěžení ducha je samozřejmostí. Vyhýbat se nějakou dobu studeným krajům, kde hrozí nebezpečí zatuhnutí mozkomíšního moku a diverze probionových subkultur mízního řečiště. Musíš se ztotožnit s podstatou základního bytí, naučit se ovládat mysl svou i všehomíra. Ponořit se do toku čisté, průzračné, zářící živoucí kosmické energie a pak poznáš, že není důležité co Ti kdo povídá, ale to, co v tom slyšíš. Pak pochopíš dokonce i malou násobilku a diferenciální sublimační ventroosmiliscitickou kontrespitickou podstatu časové posloupnosti vesmíru a kontraexistenční paralelní časovou křivku obepínající přímkový tok našeho pomyslného bytí a nejisté existence. Shrnuto – přijdeš i na to, proč hovna nechutnají o něco lépe )
04.03.2012, 21:29
FATAL ERROR! SYSTEM HAS BEEN COLLAPSED. Tak na to vážně nemám. Pobyt v přírodě mám zmáknutý, studeným krajům se však vyhýbat nehodlám. Koncentraci mám prachmizernou, abstinovat tak dlouho nevydržím, jíst střídmě se pokouším už delší dobu a bez valného úspěchu, pokud byla řeč i o sexuální zdrženlivosti, tak to jsem úplně nahraný, protože moje mužská podstata nedokáže existovat v tomhle časoprostoru bez neustálého kontaktu s dutými předměty jakožto ekvivalentu ženské podstaty, o probionových strukturách slyším prvně, zato tady pořád něco probíjí, protože se třepu u klávesnice jako velbloud na Costa concordii, která se potopila u antarktidských břehů. Malou násobilku umím bravurně, velkou také, jednu dobu jsem zastupoval školu na matematické olympiádě. A byl jsem druhý. Sice odzadu, ale čert to vem. Ventroosmo...atd tady už jsem zabrousil hodně daleko mimo svůj páteřní obor. Raději než do toku čisté energie se nořím do vlahé studánky lesních víl, obepínající křivky mám ale velice rád, jen musí místo pomyslného bytí obepínat ladné ženské tělo. Proč hovna nechutnají lépe, to vím dobře - protože tělo si vezme z potravy to nejcennější a vylučovacím traktem odchází jen samý plebs. Avšak i přesto mně chutnají. Takže to vidím tak, že se můžeme dále nerušeně vyvíjet v ještě větší hovada jak nám bude libo :-(
04.03.2012, 21:38
Neporadíš raději nějakou šikovnou mantru, kterou bych si předříkával každý večer před spaním při své meditační pětiminutovce? Jiným způsobem se mně totiž asi zanořit se do vlákna spletité pavučiny lidského nadvědomí nepodaří :-(
04.03.2012, 21:56
O sexuální zdrženlivosti tady nepadlo ani slovo! To bychom se v ta hovada nikdá nevyvinuli – a to by byla škoda. Ale půst je důležitý, s tím se nedá nic dělat. Může se jíst jen slanina, špek, guláš, vepřo-knedlo-zelo, knedlíky, veškeré masné výrobky a celá zvířata také – problém je jen v tom, že se toho nesmí sníst za den více, než je naše tělesná hmotnost po vyprázdnění ( To některým jedincům dělá problémy a tak nikdy nedosáhnou stavu čisté mysli ( No a teď k podstatě samotného jádra mé myšlenky – jak jsem už napsal – není důležité co Ti kdo povídá, ale to, co v tom slyšíš ) Já když slyším „půst“ tak se hned půstím do obsahu ledničky, nebo se půstím na nákupy potravin a pak se půstím do vaření, abych se mohl půstit do pořádné žranice – ale samozřejmě jen do množství jídla, které se rovná, nebo je menší, než hmotnost mého těla – to už zní jako matematický vzorec. A protože počítat umím, tak počítám s tím, že se hmotnost mého těla úměrně zvětšuje s množstvím přijaté potravy a podle Archiméda vytlačí po obědě takové množství vody, které je rovno obsahu těla do kapaliny ponořeného + obsahu mých nákupních vozíků – a v tom spočívá ten půst Jak vidíš, všechno souvisí se vším a tomu se říká zákon o zachování energie a hmoty. Pokud tohle pochopíš, pak určitě přijdeš i na to, že tělo, ať ženské nebo mužské, nestihne spolehlivě strávit veškeré potraviny, které jsou mu po dobu půstu předkládány. A tady si dovolím citaci nového fyzikálního zákona, který jsem skromně nazval „El-magorův potravinový zákon“: Chuť hovna vyloučeného během nebo těsně po půstu se podobá chuti potravin během půstu pozřených. Pokud se nepodobá chuti potravin během půstu pozřených, pak se jedná o zbytkové potraviny vyloučené dodatečně, tedy jde o potraviny pozřené před půstem. Dodatek: Pokud tělo vylučuje potraviny nestrávené, chutí, vůní i vzhledem totožné s potravinami pozřenými, pak platí A) pozřena byla hovna, B) Tělo pochopilo že má půst a po desátém kile potraviny přestalo zpracovávat. V případě bodu B) se pak může naše tělo stát docela zajímavým přírodním průtokovým ohřívačem piva – což určitě ocení obyvatelé chladných severských zemí. No, nebudu ten zákon rozebírat do detailů, sám jsem jej prozatím nedokázal plně vstřebat.
04.03.2012, 22:05
S tou mantrou to bude horší – já jsem už spousty let nešel večer spát, tak s večerními mantrami nemám vůbec žádné zkušenosti ( Ale ranní mantry ovládám dokonale ) Mám takový rituál – ráno si stoupnu k otevřenému oknu (jen v létě, protože v zimě by to bylo pro mne nebezpečné), a dívám se na lidi jak chodí do práce. A pak si jako mantru opakuji jak je fajn, že nemusím s nimi, jak je skvělé že jsem bohatý, jak je výborné že jsem pochopil funkci vesmíru a nemusím pracně vydělávat peníze, když to jde tak snadno a jak je zábavné chodit v noci strašit a nemuset si dělat starosti s budoucností, když stejně žádnou nemám, protože jako strašidlo budu mít práci pořád – a dělám to rád a zadarmo, prostě proto, že mě to baví, povznáší na duchu, kterým ostatně jsem a vždycky už budu, protože zmrtvýchvstání je děsná blbost a věří na to jen zabedněnci, co si myslí, že co je psáno – to je dáno. Hovadina. Všechno si určujeme sami ) a o tom je svět ) A teď jsem něco prozradil a kdo to pochopí, ten… všechno zase prozrazovat nemusím – musí se to pochopit z vlastní iniciativy )))
04.03.2012, 22:24
No tak to jsem rád. Moje hmotnost po vyprázdnění (pokud oním vyprázdněním nebylo myšleno totální vycucnutí všeho masa ze šlupky) nějakých 80 kg. Během dne pozřu cca 20 kg, takže jsem ještě pod limitem a tedy mně hrozí smrt podvýživou. Jdu si raději do ledničky pro swedish kassler. Je to přece jen příjemnější než moje nevalné pokusy o tělesnou výživu pranickou energií. Sexuální zdrženlivost nemusí být, tak to se mně líbí, protože při vyřčení slova celibát se mně vybavují hordy těch zlých pánů, kteří se znakem kříže na hrudích pobíjeli mé statečné druhy, ničili naše svatyně a stavěli namísto nich divné obří stavby a hlavně ve jménu sexuální zdrženlivosti na svých loupeživých výpravách znásilňovali jednu ženu za druhou. Děti, co vznikly z tohoto styku, jsme raději házeli do vody. Raději žádné děti, než děti těchhle barbarů. Ten potravinový zákon se mně líbí, je v něm shrnuto vše, co v zákonu zachování energie i zákonu příčiny a důsledku, jen mnohem příjemněji podáno. Se studiem vylučování fekálií v závislosti na přijaté stravě jsem došel celkem daleko. Už mám vytipované určité skupiny potravin, které po častější konzumaci vedou ke specifickým změnám základních chuťových vlastností fekálních produktů. Zjistil jsem, že tatáž spojitost funguje u mužů i u chuti spermatu a u žen u chuti poševní šťávy. Stejně tak to platí u vůně lidského potu, i ta se dá do jisté míry regulovat rozvážným přísunem stravy. Ale třeba u moči jsem nepotvrdil statistickou závislost chuti na přijímaných potravinách, její chuť je spíše funkcí zdravotního stavu člověka. Ale všechno je to jen na neakademické bázi, takže s výsledky těchto výzkumů si mohu tak maximálně vytřít onu zkoumanou řiť. Česká akademie věd se ke mně otočila zády a požadovaný grant od Oxfordské akademie věd jsem na svůj výzkum žel bohům dosud nezískal, takže po odborné fundované stránce jsou mé výzkumy zatím v plenkách.
04.03.2012, 22:32
No já jsem prvně zkoušel pokusy s tzv. polárním spánkem - půl roku spát, půl roku bdít - nezadařilo se. Měsíc jsem nespal a pak jsem upadl do komatu a týden jsem se neprobudil. Od té doby jsem zjistil, že i když celé léto estivuji, tak stejně během zimy upadám do spánku. Z mrtvých jsem zatím nevstal, ale několikrát jsem přežil svoji smrt a několikrát se znovu narodil. Snad to nenarušuje Tvými smysly léta vstřebávanou univerzální pravdu jsoucna. Možná jsem kočka, že mám tolik životů, nevím, ale duchem bych být nechtěl, protože se jich popravdě bojím a nebyl by to asi příliš příjemný život, kdybych se bál sám sebe - zvláště pokud by šlo o život věčný, bez možnosti uplatnění práva veta na život.
04.03.2012, 22:42
V plenkách je zdroj Tvých výzkumů, pokud ne přímo v hajzlu ( nezní to povzbudivě, ale trpělivost... Ne každý výzkum je podporován a glorifikován hned od počátků. Příklady z dějin: Noe si musel dřevo na Archu nakrást ( všichni se mu smáli a jak to dopadlo? Utopili se. Včetně pyšných jednorožců. A kdyby Noe nevzal na palubu i červotoče, mohli jsme na jeho Arše surfovat dodnes A co takový Claudius? Měli ho za idiota a kam to dopracoval? Na caesara! A to přímo na jednoho z nejúspěšnějších! Karla IV vyhnali z Říma do Čech na rozbořený pražský hrad, aby od něj měli klid a neotravoval pořád svého otce. A co udělal on? Udělal z Prahy centrum duchovní moci středověku. A příklad z nedávné doby: Sergej Pavlovič Koroljov – můj oblíbenec ) Postavil první Sputnik, založil ruský vesmírný program – a kde to dělal? V bulavu, kam ho zavřeli, protože se jeho vynálezů báli! A on se nedal a dotáhl to vysoko – nejvýš kam to jen šlo. Lajka by mohla vyprávět, kdyby to přežila :0-( Ele, věnuj se svým hovnům, je to energie budoucnosti. Určitě jsi viděl kultovní film všech sráčů – Život a neobyčejná dobrodružství vojína Ivana Čonkina – tam bylo jasně ukázáno, že lze z hoven udělat velké věci. A to je důkaz že to jde!
04.03.2012, 22:44
Já jsem se taky kdysi bál duchů, ale nakonec jsem zjistil, že to není zas tak špatné duchem být a s duchy se kamarádit. Je to skutečný duchovní život nezkažený žádným náboženstvím )
04.03.2012, 22:58
Vím, že bych neměl ve svém výzkumu polevovat, i přes všechny klacky, které mně moji blízcí hážou pod nohy, po hlavě a přes záda, ostatně i zde na zvrácených byl onehda asi hodinový dokument o významu hoven v socio-ekonomickém vývoji společnosti a předpoklady pro fekální vědy do budoucna, hovna budou v našem vývoji ještě hrát velkou roli, to vím. Možná budu pseudoseriózními vědci neustále zesměšňován a výsledky mé urputné činnosti dehonestovány, ale já vydržím. Vždyť jak píšeš, všichni velcí géniové byly za své doby nepochopeni, neb nebylo jim rovných, kteří by jejich zásluhy mohli uznat. A s tím duchem si to ještě rozmyslím, ono není dobré v začátcích jako strašící amatér narazit na nějakého profesionálního vymítače či krotitele. Možná bych ani nemusel strašit, jen špehoval slečny po koupelnách a sem tam udělal nějakou tu čmouhu na zrcadle. Jak praví jedno staré pohanské přísloví: kdo chce duchem býti, musí pak i strašiti.
04.03.2012, 23:17
S vymítači ďábla bývá vždycky sranda ) Myslí si, jak jsou skvělí, jak všechno zvládnou, ale když dojde na věc, jsou připosraní – to by se Ti líbilo. Hlavně to jejich mávání křížem působí komicky. Drmolí nesmyslná zaklínadla, cákají kolem sebe vodu, žmoulají v rukou nějakou knížku a stačí jen trochu začmudit místnost sírou a už se dáví a utíkají ven na vzduch. V posledních letech to už ale upadá ( Vymítače co by se ještě dali vyprovokovat, bys spočítal na prstech jedné ruky ETyho – a to by Ti ještě tři prsty zbyly ( Prostě nejsou. Už to není, co to bývalo. Kdysi se stíhalo i deset vymítání za víkend – a dneska? Maximálně Tě angažují při natáčení nějakého hororu anebo dokumentu o exorcismech – a takový dokument se točil naposledy před třiceti léty a ani se nedotočil, protože vymítač cákl vodu do halogenu a zabilo ho to (
04.03.2012, 23:30
Takže svět přichází o exorcisty a duchové o pěknou psinu. Když vidím, jaká bude tam na druhé straně nuda, tak se tam snad ani netěším. Tady je to samá hostina, oslava, rituál, ceremonie, koncert, noci plné bezuzdného sexu a orgií, kdežto tam musí být ta věčnost celkem ubíjející. Mám rok a zbývá mi nekonečno, super, mám dva roky a zbývá mi nekonečno, taky dobrý, mám tři roky a zbývá mi nekonečno, sakra, mám čtyři roky a zbývá mi nekonečno, a do pr..., mám pět let a zbývá mi nekonečno, já se na to fakt vyseru, mám šest let a zbývá mi nekonečno, kurvááááááá!
04.03.2012, 23:45
Ono je to trochu jinak. Nuda rozhodně není. Lidi jsou postiženi bludy které hlásají různé podvratné církve. Ve skutečnosti je všechno jinak. Po smrti putuješ do takového velkého bubnu, odkud se losují ti, co se reinkarnují. V tom bubnu je už zábavy víc než dost – sex, jídlo, pití, nukleo-protonická televize v 18D – na zemi je známá maximálně tak televize plazmová – to je více než pravěk, protože neumí zprostředkovat pocity, euforie, chutě, vůně, promerecenzie, emoce – plazma zvládá stěží obraz a zvuk a to v tak mizerné kvalitě, že se na to nedá ani dívat ( a promerecenzie lidé ani neznají a přitom je to… to se jednou dozvíš, co to je ) Jednou se to už málem provalilo v seriálu Návštěvníci – tam tomu ale říkali krycím názvem homidování. Jenže to bylo jen na bázi pozemských možností, takže pouhý primitivní odvar z toho, co Tě čeká. No a ti, co hodně zlobili, jdou za trest zpátky na zem ( prostě se znova narodí, musí se trápit s nemocema, kuchají je, píchají do nich vakcíny, umírají v bolestech a přitom stačí jen… vlastně to taky nemůžu říct. Prostě svět na zemi je strašný ((( No a z toho bubnu, ti co nebyli vylosováni, jdou dál druhého levelu. A to je už nářez D To ani nebudu popisovat, co se děje tam. To se Ti už ani do sexu nechce, protože je to jen chvilková zábava bez nějakého trvalejšího požitku. A o věčnosti se tady taky mluvit nedá. Čas tam neexistuje, není ho potřeba. No, uvidíš ) Když Tě nevylosují, abys šel dodělat zpět na zem tu fekální vědeckou práci, která na nic stejně nebude, protože od bubnu výš hovna nejsou, tak to poznáš sám. To je tak všechno – to víš, my duchové nesmíme ani naznačovat (
05.03.2012, 15:17
Jestli je tím losovacím bubnem takový ten šamanský, co vydává krásné zvuky, jež člověka přivádí do nejhlubších extatických stavů, tak to beru. To jsou lepší okamžiky, než jaké zažívám při orgasmech a že když to na mě přijde, tak mívám orgasmy sakra divoké. Já vím, že jsi vázán slibem mlčenlivosti, ale nemohl bys něco prozradit třeba po mailu nebo tak? A nebo jen telepaticky (jistě to jako duch umíš bravurně), aby nebylo hmatatelných důkazů – na to by oni také přišli? A kdo jsou vlastně ti Oni? Kdo to všechno řídí? Židé, ilumináti, templáři, buddhové, co dosáhli nirvány, dévové, démoni, archandělé, elohimové, annunakové, bohové? Já jsem tak zvědavý, prahnu po informacích, že snad vydržím držet dva dny půst! Jsem napjatý jako tětiva luku ze šlachy nadrženého kance! Ještě mě nech pár hodin napínat a prasknu! A potom se všechny ty fekálie ve mně obsažené rozlétnou napříč celým světem :-(