ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

sexchat.cz

Grüß mir die Lore!

1364x
Komentáře
18.02.2012, 09:40
2
Strašně mě baví, jak se pořád nadává na nazi, co to byly za prasata. Ale že komunisti dělali v bleděmodrém to samé už nikoho moc nesere. Rusové narozdíl od Němců si likvidovali v obrovském množství vlastní lidí kteří "nešli s proudem davu". Hold "osvoboditelé" kteří nás následně obsadili - bezva!! Ať byl Aďa cokoliv tak vyhladit nás(Čechy)nikdy nebylo jeho prioritou, měli jsme být levná pracovní síla.............tak nám uplynul nějaký ten rok a hups ta levná pracovní síla jsme. Úplně vidím ten pokrok. :-) Nicméně, pravda nepracuju v německé, ale ve švýcarské firmě a s mým příjmem na české poměry fakt držkovat nemůžu, ale vzhedem k mým kolegům ve švýcarsku beru asi třetinu jejich platu. Ale abych se dostal k jádru pudla, myslím si, že i kdyby nás náhodou rusové "nezachránili" tak jsme na tom úplně stejně jako dnes. Hold jsme malá zemička a každej si s náma parádně vytře prdel, a my s tím nic moc neuděláme. A jen tak na závěr, "germáni" už 2x platili válečné reparace a dnes jsou jedna z nejlépe prosperujících zemí v Evropě. To my "zachránění" tím, že si nás Rusové vzali pod ochranná křídla jsme dostali víceméně hovno oproti ostatním státům. Pro hloupé: můj text není obhajoba nazi, jen úvaha pouhá, že My Češi jsme šli z jednoho problému do horšího!!!!!!!!!!
19.02.2012, 01:48
mas pravdu no
19.02.2012, 08:13
whitepower-svatá pravda, něco k tomu dodám. Ta zvěrstva co se kladou za vinu Němcům ve velké míře dělali příslušníci jiných národů naverbovaných do SS, kteří si tím vyřizovali účty se svými nepřáteli z jejich národa. Až na výjimky tyto naverbované divize pro 3. říši nevybojovali nic, jen páchali zvěrstva v uniformách Němců. K vyhlazení českého národa a odsunutí na Sibiř(vydláždění Václaváku lebkami českých lidí) atd. poznamenám, že je to absurdní, kdo by v naší zemi makal, Němci?hahaha. A nakonec, za války jsme byli součást 3. říše a tak by to po válce zůstalo, a to že je dnes Německo v Evropě tahounem ekonomiky ví každý, a tak bychom na tom byli i my, takže určitě lépe než teď. Akorát bychom mluvili německy-možná za pár desítek let budem mliüvit čínsky!
19.02.2012, 10:46
keysersoze : Mas pravdu,melo by byt lidem jasny ze historii pisou vitezove jak se jim to hodi a tak je jasne ze si neco privymysli jak to ostatne vidime u nacistu z kterych se dela peklo na zemi pritom komuniste nebo cirkev? Hitler a naciste jim nesahali ani po palce u nohou ! A to budem jeste vracet cirkvi majetky ktery si nakradli zabijenim nevinych lidi !!!! Nehorazna drzost
19.02.2012, 12:52
V zásadě souhlasím, ale osud našich lidí byl zastupujícím říšským protektorem - ještě než tak nešťastně zhebnul - jasně stanoven. Po anexi našeho průmyslu, vzrostla zbrojní kapacita Říše o 26 % (!!), takže by byli sami proti sobě, kdyby nás jednorázově odsunuli. Byli tady špičkový strojaři, vývojáři, technici. A ty by tu taky nepochybně zůstali, spolu s árizovatelnou, a politicky vyhovující částí obyvatel. Zbytek by se zčásti sterilizoval a odvezl, nebo zpracoval v KT ( Židé, komouši, socdemáci, menťáci, žebrota, potížisti atd atd ). Nebylo by jich asi zrovna málo. Tolik moje zdroje.
19.02.2012, 18:31
polaaak-tvé zdroje jsou vynikající, je to tak jak jsi napsal. Němci si vážili českých dělníků, ať už to byli technici, vývojáři atd., proto se taky v našich továrnách vyráběli a vyvíjeli zbraně pro 3. říši. ať se to líbí někomu nebo ne, naše bomby padaly na spojence a podle toho se tady Rusové v květnu 45 chovali, byli na nepřátelském území, proto se tady musely ženský před Rusy schovávat a stejně jich byly ticíce znásilněny. Ještě bych dodal že Hitler plánoval obsadit místa kápů v KT (po válce) českými padouchy, kteří neuznávali zákon a na tuto práci by se hodili.
19.02.2012, 18:40
skullwp-hezky jsi to napsal, koho zajímá pravda o válce musí pátrat v různých zdrojích, hlavně se neupínat k propagandě vítězů. Nejhorší na tom je, že když řekneš něco jiného než co se vtloukalo do hlav lidem 40 let, hned jsi neonacista. A vůbec nejlepší je když se píše o Hitlerovi jako o nějvětší zrůdě historie. Takových a horších zrůd bylo a bude, jen to své zlo páchají pomalu a nepozorovaně a vždy si najdou nějaké vysvětlení pro ty co jim to žerou. Je dobře že existují jedinci kteří vědí své.
11.08.2016, 18:48
keysersoze : Kouknu na tuhle konverzaci ja se vubec nedivim ze naasim ,,kralum,, vadi internet.
18.02.2012, 04:37
-1
No, ony se jim ty horké hlavy u Stalingradu ochladily I
18.02.2012, 12:56
tak to jo:-)
17.02.2012, 19:29
0
"V zelenám lese" je krásně Pěknej poslech, i podívaná. Pěkne si tam na konci mašírujou Waffen SS a Fallschirmjageři. Za full, SW . . .
17.02.2012, 20:59
...jen bych si dovolil malou poznámku, před výsadkáři pochodují nějací vojáci, ale podle toho co je vidět bych neřekl že to jsou waffen ss, ti měli orlice na levém rukávu a tito je mají na pravé straně hrudi
18.02.2012, 07:16
Strávil jsem příjemnou hodinku studiem svejch knížek a videí, a musím uznat, že už si tak jistej nejsem. Nicméně jsem našel fotky SS v parádních uniformách, kde maj orlici i na pravým. Ale nejsem odborník na uniformy a insignie.
19.02.2012, 07:56
polaaaku, umístění orlice je zásadní rozdíl mezi uniformami ss a ostatních složek,a z jednoho jednoduchého důvodu(SS-stranická organizace a ostat.složky vojenské), i tvar orlice je jiný, orlice SS má jiný tvar křídel, podle toho poznáš z jaké uniformy orlice je, všechno měli SS specifické. Třeba alpská protěž horských myslivců od SS má prohnutý stonek, kdežto protěž armády ho má rovný. Věř mi, můj kamarád tomu fakt rozumí, jeho fotr jezdil s Pz4 na východní frontě. A jak jsi psal o té parádní uniformě SS s orlicí napravo, tak to jsem fakt neviděl a odporuje to zvyklostem. Nevím jaký to byl zdroj, ale někdy se vloudí chyba v překladu.Zatím se měj
19.02.2012, 12:30
Já jsem si pak všiml ještě jiný věci, když jsem to porovnával. Ty vojáci ve videu neměli označení SS na bocích přilby, takže je to jasný.
19.02.2012, 12:55
.... měls recht. Jinak rád pokecám s kolegou s oboru Ale jsem spíš na techniku, výzboj, a historii.
19.02.2012, 18:52
polaaak-mě zajímá vše co souvisí s 3. říší, řekl bych že mám všeobecný přehled, ale nevynikám perfektními znalostmi, vím od všeho něco. Ale hlavně jsem se vždy snažil poslouchat pamětníky, pocházím z místa kde začínaly Sudety a s bývalými Sudeťáky jsem byl v kontaktu, škoda že pamětníků už je poskrovnu. A taky mám kamarády jejichž tátové sloužili ve wehrmachtu, jeden se zúčastnil obléhání Leningradu
17.02.2012, 18:58
0
pěkné