ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Rasistický videoportál Zvrácený cz

2080x
Komentáře
12.03.2017, 21:56
0
novy nebo stary je fuk.. proste je to zasranej srac, ktery by se uzivil at uz jako konfident stb, kgb , gestapa... proste kdekoliv.. pojem demokracie si vysvetluje tak ze jedina akceptovatelna pravda je ve statnich novinach. kdo s ni nesouhlasi ma pravo pouze drzet hubu. videl bych to tak ze jeho deda ukazoval na zidy ve varsave, jeho tatinek  na kulaky v 48 a on ted ma potrebu v ramci rodine tradice ukazovat na ty co maji jiny nazor dnes.pevne doufam ze jednoho dne za ten jeho inteligentni projev na y tube ukaze nekdo na neho. a uprimne je mi fuk jakou bude mit barvu, je pro mne dulezitejsi ze pochopi co je to za kripla. z tohodle druhu homo konfident je mi na bliti v jakemkoliv systemu bez ohledu na jeho barvu nebo vyznani.byt takovych za ery ksc vic... presneji venovat se jejich vypotkum chore mysli vic statni sprava... je pul byvale cssr v jachymove. na zkurveny komunisty nadavali i sami komunisti. proste zkurveny charakter osobnosti nebo maly pero. nebo oboji
12.03.2017, 11:26
1
To je ale dost starý a někde to tady už je.
12.03.2017, 07:17
1
To musel bejt zmrd,ale reklama perfektní
11.03.2017, 18:20
3
Rasisti jsou všichni, akorát některým se to toleruje a u některých je to děsný problém. Kde je kurva ta svoboda slova, když nás mohou za pár napsaných slov tahat po soudech. Je vidět že tihle tzv. antirasisti jsou pěkně nesnášenlivý a kolikrát horší náckové než ostatní co si pár slovy uleví od stresu.
11.03.2017, 15:22
5
Zákon hovoří jasně. Musíte milovat všechny a jen lásku prezentovat. Nedá se svítit. Zlé myšlenky vyhánět pouze prací a hlavně platit daně.
11.03.2017, 13:16
9
Já to nevdím jako čirý rasismus. Jestli je tu video jak nějaký muslím s iq houpacího koníka, zabije mačetou někde profesora, který 40 let přednášel na univerzitě, jen kvůli jeho náboženství. nebo někoho popraví motorovou pilou za živa, tak musím souhlasit se všim, co jsem dnes četl. Opravdu by někdo měl vymazat muslimskou víru ze země, pro také tu místo nemáme.