ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Týrání dítěte

2198x
Komentáře
02.06.2020, 17:44
1
o můj bože.. Toto je moc zvrácené.... Jak někdo může takhle někomu ubližovat.. Ta čočková kunda by si zasloužila to samý... A ještě jak díte udělalo to „bLE-K“ nebo jak to bylo.. 
28.02.2017, 19:51
1
no v podstatě ho má ráda. koupila mu pěknou čapku.jestli mu dala nažrat to nevím.snad jo
28.02.2017, 17:47
0
No tyjo :0( napsal bych k tomu něco upřímného, ale objevil by se tady text, něco jako: Tento příspěvek byl smazán redakcí, protože porušoval pravidla pro vkládání příspěvků. Opakované porušování pravidel může mít za následek zablokování účtu. Takže nebudu psát nic konkrétního a ušetřím cenzorovi práci a nebude muset psát: Tento příspěvek byl smazán redakcí, protože porušoval pravidla pro vkládání příspěvků. Opakované porušování pravidel může mít za následek zablokování účtu.
28.02.2017, 17:54
No ono se to má asi takhle... mindráky (komplexy) si můžeš léčit a v podstatě i vyléčit jakkoli. Nejlepší možností je se s tím, z čeho ten mindrák máme prostě smířit, připustit si to, ať nějakej fakt, nebo nějakej náš vlastní nedostatek. Většinou jsou ale lidé, kteří to neléčí cestou sebereflexe a sebezpytování, ale léčí si to druhých lidech. No a pak jsou prostě tací, kteří mají jen jednu jedinou možnost...
28.02.2017, 18:22
Anebo takto: tento příspěvek byl smazán redakcí, protože vytváří průjem. Opakované vytváření průjmu může mít za následek povolení svěrače!
28.02.2017, 18:48
Ona cenzura je celkem divná, podivná, věc. Objevuje se často na místech, kde je nastolený nějaký režim snažící se někoho ovládat a směřovat tam, kam onen manipulovaný nechce. Uchylují se k ní lidé a režimy, které nezvládají nějakou situaci, do které ostatním, většinou svou neschopností, pomohly. Nevím kdo má tady nicka "cenzor", ale pokud je to skutečný cenzor, který tady rozhoduje o tom co se smaže a co ne, pak by to celkem odpovídalo tomu, co jsem právě napsal. Četl jsem od něj jen jeden příspěvek skládající se z pouhé jedné věty, ve které zvládl udělat tři hrubky. Pamatuji cenzory se základním vzděláním, kteří rozhodovali o publikování myšlenek moudrých lidí na základě pravomocí jim svěřených a dogmat postavených nad zákon, lidství i logiku. Ona věta "cenzora" a jeho jazykový výkon by odpovídal absolventovi pomocné školy. No a tomu se říká cenzura - pořád je to stejné, ve všech dobách a na všech místech. Malí, slabí a bezcenní udávají morálně stejně postaveným na ty, kteří mají nad ně navrch intelektem, protože jinak by se jim nemohli nijak přiblížit. Vyvolávají závist a pouhý pocit z toho, že někoho "naprášili" nebo jinak poškodili, jim dává pocit důležitosti. Přitom to jsou chudáci, jen o tom neví, nechtějí vědět, nebo na to jejich rozum nestačí. 
28.02.2017, 21:46
Co se vyloženě týká cenzury, tak v souvislosti s ní si myslím, že v porovnání se současností jsou mezi komunismem a nacismem na jedné straně a demokracií či demokratúrou na straně druhé (někdo tomu však neříká demokracie, ale korporátní fašismus) opravdu jen velice jemné rozdíly (ve věci cenzury v době vlády těchto režimů). Takže v podstatě s tebou souhlasím, že je to pořád stejné - v jakékoli době a na všech místech! Ono je velice těžké najít nějaký zlatý střed mezi komunismem a demokracií. Když zde před rokem 1989 byla beztřídní společnost, tak byli chudáci všichni. Když vládne demokracie (říkejme tomu klidně demokratura, korporátní fašismus), tak jsou opět jen bohatí a chudí, přičemž ti bohatí si opět (jako to bylo vždy v dějinách lidstva) začínají myslet, že jsou lepší, než ti ostatní a myslí si, že mají patent na rozum a právo někoho ovládat a směřovat tam, kam onen manipulovaný člověk nechce. Komunismus, respektive marxismus selhal proto, že nedokázal změnit lidskou povahu. Po roce 1989 byl chvíli klid. No a uběhlo nějakých 27 let, máme zde údajně demokracii, a přitom se ten režim už nějakou dobu chová skoro hůře než ten předchozí! A teď mi řekni, Wolwe: Gďe zaryta sabaka?
28.02.2017, 21:53
Je to podle mne pořád jen v té lidské povaze, která se nezměnila ani trochu co je svět světem! A je úplně jedno, jaký název dáme onomu režimu, který si zde vytvoříme!
28.02.2017, 16:35
1
Pár bratrů s letlampou by jí to vysvětlilo.