ZVRÁCENÝ.CZ

Kliknutím na tlačítko souhlasíte s podmínkami serveru.

Souhlasím a chci pokračovat v prohlížení

freesex.cz

Nestvůry a jejich tlamy - Oleg Tyagnibok

1603x
Komentáře
24.07.2016, 15:08
0
Doplnění info: http://www.zvraceny.cz/video/70055-pravda-o-valce-na-ukrajine-medii-umyslne-zatajena-fakta/
18.07.2016, 22:49
0
Poté co se Janukovyč rozhodl nepodepsat asociační smlouvu s EU, neboť byla pro Ukrajinu nevýhodná a členství v Euroasijském svazu skýtalo více výhod, USA přešla na náhradní plán - jeho okamžité sesazení. Nejpříhodnější doba byla v době olympiády v Soči, kdy mělo Rusko všechny zraky upřeno tam a nemohlo se Ukrajinou příliš zabývat. Tenhle nácek se svou partičkou a Pravý sektor posloužili jenkyjům jako užiteční idioti. Stačilo navézt autobusy ze západní Ukrajiny pár stovek banderovců jako tvrdé jádro, zbytek lidí už se přidal. Většina aktérů majdanu ani nevěděla, o co vlastně jde. Na místě rozdávali pracovníci US ambasády nebo jimi najatí brigádníci informační letáčky o tom, jak jim budou při členství v EU lítat pečení holubi do huby a během pár dní oblbli celý Kyjev. A když se po dlouhých jednáních ujednala smlouva s Janukovyčem, západ už v té době věděl, že ji nedodrží, protože za pomocí militantních nácků puč dokončili a Janukovyče vyhnali. Nojo, ale pak se stali náckové přebyteční, řádění jejich bojových praporů na východě Ukrajiny příliš vyostřovalo situaci, tak je Porošenko s Jaceňukem odstavili. Pak konečně banderovci pochopili, za co vlastně bojovali a jak byli sprostě využiti a odkopnuti. Putin tím, že zabral Krym, odvrátil celý ten malebný poloostrov od občanské války, která řádí v Donbase. Navzdory ubohým fabulacím západního mainstreamu o tom, jak bylo referendum na Krymu zfalšované a že proběhlo pod hlavněmi ruských vojáků a kdesi cosi, tak mezinárodní pozorovatelé včetně těch českých neshledali nic negativního. USA už viděla na Krymu svoji vojenskou základnu (jen ať si USA vzpomene, jak měli stažené půlky za kubánské krize a tohle je ještě o stupeň horší, zřídit si vojenskou základnu na Rusy obývaném území!), papaláši z EU se zase těšili, že si tam zřídí svá přepychová letoviska, ale ouha, s tímhle nepočítali. Tak EU a USA zbyly jen naprosto zbytečné sankce, nic pozitivního nemohou přinést, jediné řešení je asi to, aby se EU a USA vrátili na zem a přestali destruovat Evropu. Sankce mají stejný efekt, jako když Obama nejel na Olympiádu. Nikdo si toho ani nevšiml, ale to alespoň nezpůsobilo chaos.
19.07.2016, 13:22
Na sankce doplácí především EU. Rusko si vždycky nějak poradí, je na to silné dost! Ano, dokonce už i existovaly plány na vybudování přístavu v Sevastopolu. Oni tomu opravdu věřili, že je nechá Putin zabrat Krym Ovšem málokdo si uvědomuje, že kdyby Putin nedělal nic, tak že by byla celá Ukrajina v občanské válce, potažmo by začala třetí světová. Sledoval jsem tu ukrajinskou krizi od samýho začátku a sleduju jí v podstatě dodnes a málokdo tuší, že v roce 2014 měla původně začít 3 světová - alespoň tak to měly USA v plánu Pamatuju si, že bylo plno pokusů o to jí opravdu začít. Tenkrát nějakej banderovec na hranicích s Ruskem odpálil z Ukrajiny střelu z granátometu, střela dopadla na území Ruska a myslim, že někoho i zabila: https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/342109-granat-vystreleny-z-ukrajiny-zabil-v-rusku-muze-moskva-to-oznacila-za-akt-agrese.html Každej ale už zapomíná na ty zprávy, které jsou o hodně starší a vlastně ukazují, o co tady vlastně celá léta šlo. Třeba tato ze 17.1. 2011: https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/222521-na-ukrajine-zadrzeli-teroristy-chystali-utok-na-proruskeho-prezidenta.html /
19.07.2016, 17:17
Nikdo si sankce jak z jedné, tak druhé strany nepřeje, přesto jsou stále bezdůvodně udržovány a živeno zbytečné nepřátelství k Rusku. Je otázka, komu to vyhovuje. EU určitě ne. USA se nachází v komplikované ekonomické situaci, přestože tuto skutečnost zastírá. V době protiruských sankcí se jim najednou daří relativně snadno protlačit TTIP. V USA jsou to především bankéři a bohaté rodiny, kteří nechtějí přijít o svá výsadní postavení ve světě. Obyčejní Američané si toto napětí nepřejí. Připadá mi to jako, když já nebudu mít nic, tak nebude mít nic nikdo a třeba i za cenu válečného konfliktu. Bohužel 5% zazobaných Američanů dnes ovládá celý svět. Kdyby si Rusko hledalo jiné odbytiště, dodělalo by ropovod do Číny, popř. i Indie a uvalilo na Evropu na jeho surovinách závislou sankce na ropu a na plyn, tak dlouho, jak to bude třeba, nebylo by to špatné. EU se už tak díky dluhové krizi potácí nad propastí a realizování sankcí ze strany Ruska na ropu a plyn by ji složilo na kolena. Byl by to krutý čas, ale pořád lepší rychlá smrt projektu EU než pozvolná a zdlouhavá, kterou podstupujeme teď. Jak bude EU pozvolna slábnout budou úředníci více a více okrádat lid, budou zavádět velice drastické škrty které budou prosazovat za pomoci represí až do stavu, kdy se ze slavné EU promění v krutou totalitu. Proto by sankce ze strany Ruska na ropu a plyn byla vítaná pomoc v osvobození evropských národů od nadvlády architektů projektu EU.
19.07.2016, 18:45
No já jsem tnekrát slyšel Paula Craiga Robertse (americkýho ekonoma a novináře) na rádiu svobodný vysílač a ten tvrdil, že na oplátku uvalení sankcí na USA ze strany Ruska by byl v podstatě důvod začít 3 světovou - cílem byla podle něho válka a vůbec o tom nepochyboval. Otázkou pak je, že jestli by uvalení sankcí na EU nebraly USA jako útok na ně samotné a jestli by tím právě ta vojna nezačala? Protože EU jim slouží a poslechne vždycky - sedni, lehni, popros, zaštěkej apod... Já myslim, že oni očekávali, že jim to Rusové oplatí, což se ale nestalo! Proto bdivuju Putina za jeho klid a rozvahu, že to není nějaká horká hlava jako to prase z KLDR. Je úplně jasný, že kdyby Putin sankce oplatil, že by ta vojna prostě začala a on by byl obviněn za rozpoutání 3 světové války - jednoznačně! Je to borec, že se doposud nenechal jakkoli vyprovokovat! Normální člověk by to prostě už nevydržel. Ale jak znám Rusy, tak na to nezapomenou a pomstí se USA pořádně a někdy v budoucnosti, až bude vhodná příležitost.
19.07.2016, 22:37
To by bylo dobré, kdyby se podařilo rozklížit a rozpadnout EU bez války. Jenže i kdyby se povedlo zamezit ušáckým plánům na válku v Evropě, stále tu zůstává jedno velké nebezpečí. V Rusku bude vyrůstat další generace už v ovzduší nepřátelství vůči Evropě, budou vyrůstat v tom, že Američanům se nedá věřit (např. totální ignorování smlouvy uzavřené G. Bushem starším, že vzdá-li se Rusko východního Německa a dovolí jeho sjednocení, nebude se NATO rozšiřovat dále na východ!! ), že Evropané neplní své sliby, že jsou jako obchodní partneři nevypočitatelní a věrolomní, že pro ně slib a smlouva nic neznamená, a to bude dáreček našim potomkům do života - mít za souseda nedůvěřivou velmoc. A přitom, nebýt USA a jeho tlaku na EU, mohli jsme našim dětem zanechat mírový svět. Už to vypadalo tak perspektivně, nebýt toho USA a jeho štvací a rozvracecí politiky. Putin vskutku není žádná horká hlava, však taky prošel výcvikem KGB a je to na něm znát. Na šachové partii je vždy o pár tahů před USA a nepotřebuje k tomu ani tři prdela analytiků, neziskovek a všemožných think tanků. Po těch všech klopýtání v minulém století si Rusko konečně zasloužilo takového státníka.
20.07.2016, 01:11
Vždyť to takhle nemůže jít donekonečna. Bohužel ale vše, co způsobuje totální úpadek národních států Evropy, morálky, rodinné politiky, vlastenectví a tradičních hodnot, se neděje nikdy náhodou a všechno spolu vzájemně souvisí. Naprosto vše hraje do karet imigrantům a těm, kdo si přejí další světovou. I to zrušení povinné vojny v roce 2005 nebylo podle mě jen tak - zajímavé je, že byla zrušena hned rok po tom, co jsme vstoupili do Unie. Z chlapů od té doby vyrůstaly jen ubohé nicky, zženštilý atrapy, který by se ve světový válce posrali hned po prvním výstřelu a ihned dezertovali! Z chlapů se staly bezvýznamné existence, jenž v případě nebezpečí neumí bránit sami sebe, natož své rodiny (pokud tedy nějaké vůbec mají). Kdysi dávno byli chlapi ve dvaceti prostě hotový chlapi! Dneska to jsou líný netáhla bez fyzičky, kázně, jakékoli slušnosti vůči starým lidem a ženám. Se starými jednají jako s nepotřebným odpadem a se ženami mluví jako s kurvama někde v bordelu! Nééééé, tohleto prostě nepůjde donekonečna, brzy ten pověstný papinův hrnec bouchne! A co bude příčinou? Drtivě narůstající útoky muslimských fanatiků a budeme ještě rádi, že ti vylízaní bezmozci nerozlišují lidi podle postavení a politické příslušnosti - jdou po všech, kdo nevěří v Alláha a neřídí se právem šaríja! Jednoho dne (a že ten den přijde určitě) sejmou někoho z blízkých papalášů z Bruselu, nebo blízké nějakého významného politika - nebo kohokoli z příbuzných těch politiků, kteří toto zvěrstvo podporovali a stále podporují. Pak až jim dojde, že do hajzlu půjdeme všichni a všichni se svezeme na stejné vlně bez rozdílu! Pak možná začnou konat, ale to už bude pozdě! Nelze donekonečna těmto jatkám jen přihlížet a donekonečna nelze omlouvat kriminální činy muslimských fanatiků a vrahů! Běda nám všem! Hollande má již minimální podporu lidí - ten prostě pude! V Německu sílí Pegida a protiimigrační hnutí - tato hnutí musí volby vyhrát! Klaus jim tam docela dost pomáhá, tak uvidíme! Na Slovensku teď udržuje pořádek Kotleba a nezdá se, že by jeho podpora zrovna klesala! Ba naopak! Všechno to jde do hajzlu už teďka a jenom slepec zaslepenej konzumem a pohodlím to nevidí! Musí se to tempo změn výrazně zrychlit a to musí se činit radikální opatření! Jinak tady všichni pochcípáme v občanský válce s muslimskými fanatiky - to je fakt!
18.07.2016, 00:56
0
Jsem zvědavý, jak by našim médiím a demokracií se zašťiťujícím kreaturám typu Kocába, Bursíka aspol. bylo po chuti, kdyby český národ vzal útokem muniční sklady jako Banderovci ve Lvově, vyzbrojil se a pak vzal útokem parlament jako v Kyjevě. No co, vzbouřenci proti totalitním despotům se přece všude podporují, tak proč ne i u nás?
18.07.2016, 11:40
Myšlenka je to krásná, ale na to český národ bohužel nemá koule! :-(